Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: js28
Gość: niuniu
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
im bardziej się starasz, tym większe g...
warto wrzucić na luz...
mnie też to samo wkurza
dokładnie z tym , że czasami jest też tak że i luz nie pomaga. nie powiem 4 nagródki już w tym roku zgarnęłam ale przyswieca mi większy cel i pewnie dlatego tak mnie to wkurza, że narazie jest on dla mnie taki odległy
Gość: js28
i mnie to też baaaardzo wkkurza
zaczytana-pola
Postów 11535
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie jak bardzo to wkurza...
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
machnij na to ręką... powinno chociaż trochę pomóc
albo wręcz przeciwnie -wypowiedz marzenia na głos
...
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: misia89p
pracuje w galerii handlowej i w przepisach jest napisane, że temperatura musi być powyżej 18stopni, a u nas na sklepach jest 5 stopni. wszędzie to zgłaszamy, ale nic nie chcą z tym zrobić, w sklepach płytki pękają, ale dyrekcja twierdzi, że to nie ich wina. w jednym podłoga pękła, że widać parking, to stwierdzili, że widocznie od ciężaru ludzi pękła...no paranoja po prostu. siedzimy grubo ubrani, ale przez to zimno tracimy klientów, bo nie chcą przymierzać ubrań..już sami nie wiemy co mamy robić. .....
Gość: czarnaporzeczka2
dałam jej kody na szminki a ta mi mowi dzis ze podałam jej złe bo ja dopiero dostane własciwe jak wysle @ a te to niby skad wizełam? ??grrrr
ciekawe czy sama ich nie wykorzystała małpa jedna
a na koniec dodała mowi sie trudno....
Gość: czarnaporzeczka2
doskonale Cie rozumiem choć ja mam az 10 stoppni
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdybym pracował tam gdzie pracowałem, to w poniedziałek rano miałbym -10
zaczytana-pola
Postów 11535
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyżbyś ....jadła za dwoje
wkurza mnie,że ostatnio nie idzie mi w konkursach...peszek mnie prześladuje chyba ...
zaczytana-pola
Postów 11535
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z dwoje jem, a nawet za troje ale w dwupaku nie jestem
Gość: basiasiwek28
ALE pewnie w promocjii.....z gratisem
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0