Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
grandprix
Postów 866
Data rejestracji 27.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bywa, czyta, gada, ma żurki, daje rauty, na loteriach siada, flirtuje, sądzi książki, do teatru chodzi, gdzie może, nie pomoże, gdzie potrafi, szkodzi...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i wkurza mnie garnier może jak tak się na niego powkurzam to zadzwoni
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
alaalex40 i luk1990
Gość: moniaainom
Nie martw sie, jeszcze moze zadzwonia, bo maja sporo tel do wykonania
Wkurza mnie, ze wiosna nas wodzi za nos i udaje, ze przyszla, a tak naprawde wciaz zima
darog
Postów 2973
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
mam nadzieje, że wszyscy, którzy wypełnili ankiete dostana to co oferowali, a nie tylko firma zbierała dane osobowe..ja sam podałem az 3 dane ...
http://www.matrix...pl/matrixfun-7.html#
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie wyciągneli twoje dane i teraz będziesz dostawał codziennie po 5 telefonów z ofertami i całą skrzynke ulotek
w temacie dalej mnie wkurza to co wczesniej
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie ze człowiek nie chce problemów a je ma - mimo że robi wszystko by ich nie mieć
wkurza mnie ze boli mnie głowa z tego wszystkiego
Gość: weronetka
Gość: gosia16
wkurza mnie ze człowiek nie chce problemów a je ma - mimo że robi wszystko by ich nie mieć
wkurza mnie ze boli mnie głowa z tego wszystkiego
Niestety z powszechnie stosowanych środków żaden nie daje 100 pewności
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiadomo,wychodzi na to ze ktoś kto nie chce mieć dzieci powinien do konca zycia trwac w celibacie, bo jak nie chce to mu sie takie coś przytrafia a ten kto sie stara latami nie ma - normalnie sprawiedliwość...
Gość: gosia16
wiadomo,wychodzi na to ze ktoś kto nie chce mieć dzieci powinien do konca zycia trwac w celibacie, bo jak nie chce to mu sie takie coś przytrafia a ten kto sie stara latami nie ma - normalnie sprawiedliwość...
O właśnie celibat ,to jest 100% metoda
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cytrynkowa
Gość: czarnygreg
I jeszcze mnie wkurza że nie ma blisko mnie Netto ani Groszka i wkurza mnie ze i tak bym nie wygrała bo ostatnio nie wygrywam
ludzka_istota
Postów 4184
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 33
i snieg, zamiast słońca
i moi uczniowie, którzy czasem nie słuchają
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee tam próbować trzeba pw może poprawie ci humor bo mi dzisiaj nic chyba nie pomoże
Gość: bruce
nie Ty jedna, statystyka to ciężka rzecz!
(co mnie potwoRRRRRRnie wkurza...)
trzymam kciuki
Gość: bruce
oooo... Kochana Ty moja! łączę się z Tobą duchowo! duszyczkę pokrewną znalazłam!!!
histEryczką jestem!
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale co by powiedzieć jak wygrać np szlafrok z timotei to ja mam mieć czas...
Bardziej można liczyć na osoby z forum, których się nawet na oczy nie widziało niż na krewnych!
Poszłam promocyjne zakupy zrobić w delikatesach Centrum... zakupy zrobiłam a później patrzę zamienili delikatesy Centrum na delikatesy Frack...
musiałam jeszcze raz iść na zakupy...
jestem Legalną Blondynka!
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta