Wkurza mnie...

Gość: evja

#3183659 Napisano: 10.03.2010 09:09:21
ewa1982 napisał(a):

kurcze zastartowałam na instytucie i raz mi napisało że inni byli szybsi a teraz ze dostałam juz Pastę i mozna wygrać tylko raz to jest pasta czy jej nie ma emotka co za dzień.

mam dokładnie to samo ;/ Najpierw napisali, że się nie dostałam, a później że już dostałam pastę.
0 0

bawik70

#3183664 Napisano: 10.03.2010 09:10:12
evja napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

kurcze zastartowałam na instytucie i raz mi napisało że inni byli szybsi a teraz ze dostałam juz Pastę i mozna wygrać tylko raz to jest pasta czy jej nie ma emotka co za dzień.

mam dokładnie to samo ;/ Najpierw napisali, że się nie dostałam, a później że już dostałam pastę.

Mam dokładnie to samo
emotka emotka emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3184128 Napisano: 10.03.2010 10:52:39
Wkurza mnie onet.dziecko, bo babciowy konkurs już dawno zakończony, a wyników brak! emotka Pewnie nie wygram, ale nie lubię czekać w nieskończoność. Skoro tyle prac przyszło to po jakiego przedłużali konkurs? Grrr
0 0

Gość: lovcia88

#3184131 Napisano: 10.03.2010 10:54:28
moniaainom napisał(a):

Wkurza mnie onet.dziecko, bo babciowy konkurs już dawno zakończony, a wyników brak! emotka Pewnie nie wygram, ale nie lubię czekać w nieskończoność. Skoro tyle prac przyszło to po jakiego przedłużali konkurs? Grrr

Zwyciezcy zostali juz wybrani, a wyniki pojawia sie do konca tygodnia emotka
0 0

avatea

#3184136 Napisano: 10.03.2010 10:55:52
moniaainom napisał(a):

mnie też to wkurza... nieważna wygrana tylko rozwiązanie...

a poza tym
poszłam do Kauflandu specjalnie poszukać promocyjnych mlekołaków
i co?
grzebie między opakowaniami
jedna pólka
druga półka...
trzecia
w końcu z tyłu widzę jakieś opakowania z naklejkami promocyjnymi...

Już ciesze emotka Jest Hurra!

opakowania okazały się z promocji owszem... z zeszłego roku!!! emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3184141 Napisano: 10.03.2010 10:57:39
a mnie wkurzaja polki.pl, jak zwykle nie ma wynikow na czas
0 0

Gość: karla0689

#3184174 Napisano: 10.03.2010 11:07:35
bawik70 napisał(a):

evja napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

Mam dokładnie to samo
emotka emotka emotka

I ja też...ale nie sądze żeby to była wygrana.Okazuje się, że znów trzeba będzie grać non stop na czuja
0 0

zaczytana-pola

#3184477 Napisano: 10.03.2010 12:35:29
Wkurzyła mnie Agencja Opcom Grupa Eskadra Sp. z o.o. ta która organizowała konkurs Cukru Królewskiego emotka nie dość, że tak polegli to jeszcze teraz usunęli moją plantację na TCHIBO emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3184485 Napisano: 10.03.2010 12:36:59
avatea napisał(a):

moniaainom napisał(a):

mnie też to wkurza... nieważna wygrana tylko rozwiązanie...

a poza tym
poszłam do Kauflandu specjalnie poszukać promocyjnych mlekołaków
i co?
grzebie między opakowaniami
jedna pólka
druga półka...
trzecia
w końcu z tyłu widzę jakieś opakowania z naklejkami promocyjnymi...

Już ciesze emotka Jest Hurra!

opakowania okazały się z promocji owszem... z zeszłego roku!!! emotka

Onet w ogóle jest do d...., podobnie było z emalia.onet
0 0

Gość: kotek11

#3184514 Napisano: 10.03.2010 12:42:42
ilonar2301 napisał(a):

Wkurzyła mnie Agencja Opcom Grupa Eskadra Sp. z o.o. ta która organizowała konkurs Cukru Królewskiego emotka nie dość, że tak polegli to jeszcze teraz usunęli moją plantację na TCHIBO emotka emotka emotka

ja juz dzwonilam w sprawie mojej .. malo tego.. juz ponad 24 godz czekam na linka aktywujacego emotka
0 0

#3184682 Napisano: 10.03.2010 01:15:06
lovcia88 napisał(a):

Ja kiedys napisalam do redakcji polki.pl, ze nie otrzymalam nagrody w konku (czekalam 2 miesiace!). Nagrode przyslali, ale od tamtej pory ani razu juz nie wygralam na tamtym portalu. Chyba trafilam na czarna liste emotka Mimo wszystko rowniez czekam na wyniki emotka
0 0

#3184693 Napisano: 10.03.2010 01:19:07
lovcia88 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Zwyciezcy zostali juz wybrani, a wyniki pojawia sie do konca tygodnia emotka

A skad masz takie info? No to skoro wybrali to niech wrzuca na stronke emotka Co za świry.
Mogliby chociaz oficjalnie cos napisac na stronie, a nie tylko wiadomosci od dziewczyn, ktorym odpisali na maila.
0 0

kalisto1986

#3184744 Napisano: 10.03.2010 01:29:50
kotek11 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ja juz dzwonilam w sprawie mojej .. malo tego.. juz ponad 24 godz czekam na linka aktywujacego emotka

moje tez usuneli
emotka i nie wiadomo dlaczego emotka ze ja glupia dalam sie skusic expresem
0 0

Gość: czarnygreg

#3184751 Napisano: 10.03.2010 01:31:29
wkurza mnie, że z velvetu do mnie nie zadzwonili, tylko mi się wydawało że hasła fajne-niestety
0 0

Gość: snupy3

#3184767 Napisano: 10.03.2010 01:33:39
do końca tygodnia...tylko którego?
Bo wcześniejsza wersja była,że opublikują na początku tygodnia.

W temacie:wkurza mnie stado psów koczujących koło mojego ogrodu.Sąsiedzi mają sukę która ma cieczkę i od rana kundle ujadają jak porąbane,najgorsze jest to że ja też mam psa więc tamte dodatkowo obszczywają mi ogród z każdej strony żeby sobie teren oznaczyć.Normalnie świra można dostać, zsynchronizowane szczekanie 24h,jak w schronisku dla psów.A jeszcze bardziej wnerwiają mnie właściciele tych kundli bo żaden się po swojego pieska nie pofatyguje.Jak szłam z córką i swoim psem na spacer to już kilka z gazu potraktowałam bo jeszcze mi śmią podlatywać i ujadać. emotka Pewnie prędzej ktoś przylezie ze skargą że gazu użyłam niż po swojego cholernego psa. emotka
0 0

is77

#3184771 Napisano: 10.03.2010 01:34:40
moniaainom napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

Ja kiedys napisalam do redakcji polki.pl, ze nie otrzymalam nagrody w konku (czekalam 2 miesiace!). Nagrode przyslali, ale od tamtej pory ani razu juz nie wygralam na tamtym portalu. Chyba trafilam na czarna liste emotka Mimo wszystko rowniez czekam na wyniki emotka

ja tez im kiedyś maila napisałam, ze nie dostałam nagrody (zdaje się, ze to była płyta z filmem dzieciecym, nie pamiętam jakim). Maila rozpatrzyli, nagrodę przysłali i potem jeszcze kilka razy nagrodzili... więc chyba nie biją za upominanie się o swoje emotka

w temacie: wkurza mnie brak anielskich kosmetyków, nawet w okrojonym składzie emotka
0 0

merynosek

#3184784 Napisano: 10.03.2010 01:37:27
kalisto1986 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

moje tez usuneli

Nie rozumiem jak usunęli jak u mnie normalnie się plantacją Twoja wyświetliła:)
0 0

kalisto1986

#3184811 Napisano: 10.03.2010 01:44:00
merynosek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

moje tez usuneli

bo dodalam nowa emotka
0 0

zaczytana-pola

#3184819 Napisano: 10.03.2010 01:45:14

kalisto1986 napisał(a):

merynosek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

moje tez usuneli

bo dodalam nowa emotka

Po małej interwencji już ją przywrócili
emotka
0 0

kalisto1986

#3184832 Napisano: 10.03.2010 01:47:28
ilonar2301 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

merynosek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

moje tez usuneli

bo dodalam nowa emotka

Po małej interwencji już ją przywrócili
emotka

tzn masz już swoją ?
0 0