Wkurza mnie...

kalisto1986

#3229720 Napisano: 23.03.2010 07:10:00
czarnygreg napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

wkurza mnie, ze się na błędach nie uczę, już kiedyś zrobiłam taki numer, na jednym paragonie miałam produkty z 2 konkursów, w jednym wygrałam wysłałam paragon, jak wygrałam w drugim to masę czasu mi zeszło odzyskanie paragonu(odesłali) w międzyczasie kupiłam na forum i ogóle zamieszanie...
a teraz znowu wysłałam paragon do monini a dziś dzwonili z reala, mam xero ale mają się zastanowić czy mi uznają, znów muszę prosic agencję o odesłanie a to dla nich taki problem...
i znów muszę prosić o paragon na forum, bo się boję że nie odeślą...
głupia jestem i zła na siebie!!!!

a na co potrzebujesz ?

Potrzebuję bardzo niestety konkretnego;real w Łodzi ul Piłsudskiego na 200zł, termin do 11 marca, kiepska niestety nadzieja,
może zgodzą się uznać kopię i tylko na to liczę bo na paragon to raczej niestety nie

a no kiepsko emotka

życie mi wkurza że jak się już jakoś prostuje postanawia dokopać ze zdwoja\oną siła
0 0

Gość: mamcia82

#3229744 Napisano: 23.03.2010 07:14:24
Mnie natomiast wkurza , ze duzo e-konkursowiczow nie zieniaja opisow. Mam na myśli np. zapraszam... i stronka allegro , ktora została juz przeniesiona do archiwum.
Pozdrawiam
0 0

Gość: Melissa1980

#3229928 Napisano: 23.03.2010 07:58:28
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie dziś wszystko... A szczególnie zero kasy i brak stroju na ślub syna... Dzisiaj mi się śniło, że nie wysiadłam wcale z samochodu bo byłam w podkoszulku ... emotka

to pierwsze i mnie wqrza emotka
a kreacja na ślub? zwykle za każdym razem kupuje się inną, a potem wiszą one w szafie i na mole czekają emotka
może ktoś Ci będzie w stanie pożyczyć? zapodaj na forum swój rozmiar i styl emotka albo ten kto się zadeklaruje, niech poda rozmiar, jakim dysponuje!
...istnieją przecież tego typu wypożyczalnie, więc pożyczenie kiecki, garsonki to nie wstyd emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3230402 Napisano: 24.03.2010 02:21:18
Melissa1980 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie dziś wszystko... A szczególnie zero kasy i brak stroju na ślub syna... Dzisiaj mi się śniło, że nie wysiadłam wcale z samochodu bo byłam w podkoszulku ... emotka

to pierwsze i mnie wqrza emotka
a kreacja na ślub? zwykle za każdym razem kupuje się inną, a potem wiszą one w szafie i na mole czekają emotka
może ktoś Ci będzie w stanie pożyczyć? zapodaj na forum swój rozmiar i styl emotka albo ten kto się zadeklaruje, niech poda rozmiar, jakim dysponuje!
...istnieją przecież tego typu wypożyczalnie, więc pożyczenie kiecki, garsonki to nie wstyd emotka

za późno... Ślub w sobotę... A mi się jak zwykle nic nie chciało ... Chociaż sytuacja wymaga... emotka
0 0

Gość: Melissa1980

#3230403 Napisano: 24.03.2010 02:35:31
tak, załóż ręce i powtarzaj za późno emotka

.......uszyj sobie coś takiego jak masz na avatarku emotka

idę spać, bo mnie wqrzają takie baby jak Ty emotka
Dobranoc

0 0

Gość: regusia

#3230846 Napisano: 24.03.2010 08:35:30
wkurza mnie ze zrobiła mi sie opryszczka na wardze emotka emotka emotka
0 0

Gość: sophie

#3230858 Napisano: 24.03.2010 08:40:22
regusia napisał(a):

Mnie też to zawsze wkurza,ale wiesz co?
To za sprawą własnie wkurzania i stresu,bo opryszczka się pojawia w stanie osłabienia organizmu ,pod wpływem stresu,okresu ,czasami długiego przebywania na słońcu.
Zatem szybko smaruj Zoviraxem ,powinno się zmniejszać z dnia na dzień i mniej boleć. emotka
0 0

ziolko

#3230864 Napisano: 24.03.2010 08:42:24
sophie napisał(a):

regusia napisał(a):

To za sprawą własnie wkurzania i stresu,bo opryszczka się pojawia w stanie osłabienia organizmu ,pod wpływem stresu,okresu ,czasami długiego przebywania na słońcu.
Zatem szybko smaruj Zoviraxem ,powinno się zmniejszać z dnia na dzień i mniej boleć. emotka

bardzo dobra jest też maść HERPEX - albo później brutalne przypalanie spirytusem emotka a co emotka
0 0

Gość: regusia

#3230876 Napisano: 24.03.2010 08:45:38
ziolko napisał(a):

sophie napisał(a):

regusia napisał(a):

bardzo dobra jest też maść HERPEX - albo później brutalne przypalanie spirytusem emotka a co emotka

sophie i ziolko dzięki wielkie....z tym spirytusem to jednak sie wstrzymam;) ale zaraz skocze do apteki po jakas masc,bo nic w domu nie mam:/ dawno nie było opryszczki:/ trafia mnie to... wrrrrr... myslalam,ze jakies domowe sposoby tez są na szybko,aleprzypalanie spirytusem odpada...
0 0

ziolko

#3230886 Napisano: 24.03.2010 08:47:23
regusia napisał(a):

ziolko napisał(a):

sophie napisał(a):

regusia napisał(a):

sophie i ziolko dzięki wielkie....z tym spirytusem to jednak sie wstrzymam;) ale zaraz skocze do apteki po jakas masc,bo nic w domu nie mam:/ dawno nie było opryszczki:/ trafia mnie to... wrrrrr... myslalam,ze jakies domowe sposoby tez są na szybko,aleprzypalanie spirytusem odpada...

hehe... nie każdy to lubi emotka ale mnie pomaga w szybszym zagojeniu ranki.

wkurza mnie... jeszcze nie wiem co, ale coś na pewno emotka
0 0

konwaliowa

#3231267 Napisano: 24.03.2010 10:39:18
wysłam dokumenty z Visy na ręcznik.. zrobiłam to automatycznie, bo już nie pierwszy raz coś w promocjach visy ustrzeliłam... i teraz mnie oświeciło, ze nie wsadziłam do koperty tego wydruku z karty... no załamka. Może mogę dosłać osobno? Jak myślicie?
0 0

monia24

#3231268 Napisano: 24.03.2010 10:41:03
konwaliowa napisał(a):

wysłam dokumenty z Visy na ręcznik.. zrobiłam to automatycznie, bo już nie pierwszy raz coś w promocjach visy ustrzeliłam... i teraz mnie oświeciło, ze nie wsadziłam do koperty tego wydruku z karty... no załamka. Może mogę dosłać osobno? Jak myślicie?

a ja mysle ze oni pzy weryfikacji wysla Ci maila ze masz 7 dni na odeslanie, ja gralam w zeszlej promocji rodzinie na moje wydruki, oni negatywnie zweryfikowali i napisali @ żeby dosłać prawidłowe - w ten sposób powstała lista rezerwowa - z wiadomych przyczyn emotka
0 0

Gość: jkkp

#3231284 Napisano: 24.03.2010 10:45:20
konwaliowa napisał(a):

ja też tak miałam przy torbie, dostałam @, że mam dosłać wydruk, albo przesłać skan na @, nie martw się emotka do mnie torba doszła bez problemu, a dosłałam im na @ skan emotka
0 0

Gość: slicznotaem

#3231296 Napisano: 24.03.2010 10:51:19
...że wygrałam książkę,a osoba na którą jest avizo nie chce od tygodnia ruszyć tyłka i iść na pocztę emotka noooooo przecież zaraz odeślą i będzie po fajnej książce emotka
0 0

ziolko

#3231301 Napisano: 24.03.2010 10:52:40
slicznotaem napisał(a):

...że wygrałam książkę,a osoba na którą jest avizo nie chce od tygodnia ruszyć tyłka i iść na pocztę emotka noooooo przecież zaraz odeślą i będzie po fajnej książce emotka

weź upoważnienie następnym razem i będziesz mogła sama odbierać
0 0

Gość: slicznotaem

#3231313 Napisano: 24.03.2010 10:55:30
ziolko napisał(a):

slicznotaem napisał(a):

nie da rady! to w innym mieście emotka
0 0

ziolko

#3231320 Napisano: 24.03.2010 10:57:47
slicznotaem napisał(a):

ziolko napisał(a):

slicznotaem napisał(a):

nie da rady! to w innym mieście emotka

łoo... no to faktycznie emotka
0 0

Gość: kingaa

#3231330 Napisano: 24.03.2010 10:59:25
Wkurza mnie, że od rana czuję się fatalnie... albo i nawet gorzej emotka objawy jak podczas ciąży, ale raczej to nie to! Zatruć się nie miałam czym, to chyba umieram emotka emotka od 8 rano nic mi się nie polepszyło, a ja już po tabletach i innych specyfikach!!
0 0

Gość: arta

#3231335 Napisano: 24.03.2010 11:00:02
jkkp napisał(a):

konwaliowa napisał(a):

ja też tak miałam przy torbie, dostałam @, że mam dosłać wydruk, albo przesłać skan na @, nie martw się emotka do mnie torba doszła bez problemu, a dosłałam im na @ skan emotka

kurcze, do mnie wczoraj dzwoniła pani z visy i wszytsko fajnie, wygrałam ręcznik... A okazało się, że zarejestrowałam transakcję, za którą płaciłam Mastercardem emotka
dziś znalazłam wydruk z termianala... emotka
0 0

Gość: nineczka17

#3231341 Napisano: 24.03.2010 11:01:56
kingaa napisał(a):

Wkurza mnie, że od rana czuję się fatalnie... albo i nawet gorzej emotka objawy jak podczas ciąży, ale raczej to nie to! Zatruć się nie miałam czym, to chyba umieram emotka emotka od 8 rano nic mi się nie polepszyło, a ja już po tabletach i innych specyfikach!!

może grypa żołądkowa właśnie panuje ta zaraza emotka emotka
0 0