Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agulecece
krzyk mody a nie film na p
Gość: andzia___
Gość: agulecece
W jakim słynnym filmie z 2009 roku zagrała Lily Cole
krzyk mody chyba nie byl slynny
Gość: arta
Ja pierdziele, jedni sprzedają, inni nie. Niech każdy robi co chce i NIKT SIE DO NIKOGO nie wpieprza
Ile można przechodzić to samo?!
slonecznik1309
Postów 3967
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli się wymieniacie to uważajcie na kinga1.
Dziś spotkała mnie bardzo przykra sytuacja.
Piszę to, aby przestrzec innych wymieniających się. Uważajcie na osobę o niku kinga1. Parę dni temu dogadałam się z nią na wymianę, a raczej sprzedaż. Miałam dostac miseczkę Bobovita, sliniak, łyżeczkę i inne drobne z Bobovity oraz 2 OSŁONKI BOBOVITA na szybę. Za wszystko zapłaciłam 33 zł. Przelałam pieniądze na konto. Dziś dostałam paczkę i okazało się, że jest wszytsko ale brak jednej osłonki. Dostałam tylko jedną osłonę na szybę do samochodu. Napisałałam do kinga1, ze brakuje osłonki, a płaciłam za dwie, o czym była mowa w mailach – ma wszytsko do wglądu dla zainteresowanych. Ona tłumaczyła się, ze nie wiedziała i że drugiej nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaproponowałam, aby oddała mi 10 zł jako rekompensatę – no bo po co mi jedna osłonka do samochodu na szybę, skoro tylko dwie spełniają swoją rolę, a ona zaczęła bardzo nieładnie się zachowywac i odpisywać, że sprawa dla niej jest zakonczona.Zaproponowalam tez ze mogę odesłać jej wszystko i poprosiłam o zwrot pieniędzy, a ona ze sprawa jest zakonczona. Tak się nie postępuje. Jestem bardzo rozczarowana tą transakcją. Jeśli ktos nie chce się rozczarowac to uwazajcie na osobe o niku kinga1. Nie wywiązuje się z tego o czym była mowa. Przykro mi i czuje się bardzo oszukana przez kingę1. zapłaciłam za cos czego nie dostała – dostalam tylko w czesci. Przestrzegam przed wymiana z kinga1. mam do wglądu calą korespondencję dla zainteresowanych pozdrawiam
Gość: kingaa
A ja proszę, żeby jej nie mylić ze mną
slonecznik1309
Postów 3967
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to zdecydowanie kinga1
Gość: kingaa
ja wiem, ale informuję innych, że jednak końcówka ma znaczenie
W temacie.. wkurz mnie, że co się biorę za mycie okien, to zaczyna padać i nie wiem kiedy w końcu je umyję
Gość: kasiaj110
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś jak była zadyma z nią rzeczywiście zastanawiała sie czy to nie ty
a mnie wkurza że po wymyciu 1 okna siedze i znowu nie daje rady ruszać sie
Gość: bruce
procesje biczowników
uwaga! - dla ludzi o mocnych nerwach - drastyczne zdjęcia!
http://fakty.inte...e/duze,1235504,1,275
takie same mam odczucia przy oglądaniu ucieczek młodych mężczyzn przed rozwścieczonymi bykami po ulicach miast w Hiszpanii, choć zdaję sobie sprawę, że cel i sens dla tych osób jest całkowicie i diametralnie inny...
Gość: misia89p
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj kochana, źle z takimi dla których końcówka nie ma znaczenia
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: katrin22
bo, Po pierwsze Mój pies nie nazywa się MIKI a ja nie nazywam się Katarzyna Zielińska
I wstyd,że po nagrodę gwarantowaną trzeba się wybrać osobiście, gdybym o tym wiedziała, nie fatygowałabym się z wysyłaniem zdjęcia!!!!!!!!
Gość: bruce
hahaha!!! to się nadaje do Popraw sobie humor!!! świetny tekst!!!
i - też mnie to wkurza...
Gość: barbara1910
kalisto o 18 chcesz okna myc
wkurza mnie zmiana czasu
a żebyś wiedziała, można się już z tego pośmiać, bo nagroda gwarantowana to ponoć próbka karmy
Oto moja rozmowa z człowiekiem który pracuje w tym portalu.
a czy nagrodę gwarantowaną można otrzyamć pocztą??
9305410 21:21:26
niestety nie
Ja 21:23:56
To szkoda, że na poczatku Państwo tego nie napisaliście, nie faktygowałabym się z wysyłanie zdjęcia. A tak przy okazji, to proszę poprawić moje dane w koknursie, gdyż mój pies nie wabi się Miki, a ja nie nazywam się Katarzyna Zielińska, albo jeszcze lepiej jak usuniecie Państwo zdjęcie mojego psa, bo nawet jakby udało mi się cudem wygrać, to nie opłaca mi się jechać taki kawał po nagrode. Z poważaniem .......
Gość: krzyszu