Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: konkursy15
dziadek kuzyna (*)
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*)(*)
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: piotrekks
i według Ciebie trzema znakami oddajesz szacunek równomierny np. modlitwie za zmarłych? no to gratuluje, elokwencja i pomysłowość, modernizm nowy. nonsens jakiś. pomyśleć mówisz? no to zalecam udać się po różaniec, książeczkę i modlić się, a nie iść na łatwiznę. poza tym uciekam od meritum. chodziło mi jedynie o fakt, iż tragedia jak tragedia, dziennie dzieje się takich setki i to nie znaczy, że trzeba z tego robić cyrk publiczny i dom zwierzeń. mówisz, że ja nabijam posty? ohh, przepraszam! jak mogłem napisać ten 4 post, treścią przebijający poprzednie 134 strony tego jakże ambitnego wątku. darował/abyś sobie nędzne próby zrzędzenia, bo akurat postów to w tym wątku napisała/eś bez liku więc uwaga wyciągnięta z tylnej części ciała słonia, którą można rozbić o kant tylnej części ciała człowieka. dobra, bo się rozmarzyłem i tak w waszym mniemaniu jestem gburem, który nie chcę z wami łączyć się w wirtualnym smutku. tak, pajac ze mnie. bawcie się dalej sami. żyjcie dalej w poczuciu zrobienia bliźniemu lepiej, mimo tego, że w myślach potraficie to uargumentować tylko gromkim won mruku. to tyle, widzę, że i tak to do nikogo nie dotrze. i już proszę, nie powtarzajcie mi, że życie każdego człowieka jest warte tyle samo. to jest cenzura prawda (w żadnym wypadku nie opieram tej tezy na wydarzeniach z Kamienia Pomorskiego). taka luźna dygresja.
p.s. ohhh, żałoba narodowa. no wprost fantastycznie, ale to już tylko potwierdza nieudolność kolejnego rządu.
Gość: swibek
a kto powiedział, że się nie pomodliłam? a może akurat byłam w Kosciele i zmówiłam modlitwę.. tego nie wiesz.. więc nie oceniaj.. skoro Ci cos nie pasuje to idź w inne miejsce a nie siej zamętu tu gdzie Cię nie potrzebują.. nikt Cię o zdanie nie prosił.. i nie wymagaj od innych czegoś czego sam nie robisz.. Ciebie nikt nie zmusza do robienia innym lepiej (jak to ująłeś) więc nie musisz innym truć co mają robić.. Kazał Ci ktoś pomagać? idź dopieszczaj swoje 4 litery i świętuj dalej, nie przeszkadzaj sobie.. adieu!!
Gość: szelka
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak na 16-latka hmm..to jestes bardzo głupiutki, delikatnie mówiac
Gość: czarna2318
Straszne
cudaczek121
Postów 6778
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: fructisa
żałoba narodowa nie polega na milczeniu.. a Twoje słowa świadczą tylko o Tobie a czasem i przeciwko Tobie.. nie pisałam, że masz być katolikiem i obchodzić święta.. tylko skoro w Twoim pierwszym poście piszesz wesołego śmigusa to chyba wiesz co piszesz?? To idź się polej zimną wodą.. tylko się nie utop.. za mnie modlić się nie musisz.. poradzę sobie sama.. nie potrzebuję Twojego wsparcia.. mam to co powinnam mieć i więcej nie potrzeba nic.. lepiej myśl o sobie i sobie pożycz więcej.. pożyjesz drugie tyle lat to pogadamy..
utwierdziłaś mnie w przekonaniu. ten stos argumentów jest po prostu nie do opisania.
to że się nie zgadzasz z czyimiś poglądami nie oznacza, że ktoś jest głupiutki, dlatego radzę szybko przyswoić sobie tą zasadę, bo aby żyć w środowisku jest ona nieodzwonie potrzebna.
a z panią powyżej dyskutować nie mam zamiaru, swój wywód zakończyłem, a myślę, że zabrnąłem za daleko. ja tu chciałem jedynie wspomnieć jaką głupotą jest zapalanie wirtualnej świeczki. a to już taki polski naród, agresją trzeba zareagować na osobę, która jest w jakiejkolwiek mniejszości, cóż ja na to poradzę? mogę jedynie oddalić się w kierunku pomieszczenia w którym cenię lekturę programu telewizyjnego. dosyć już wam napsociłem i popsułem świątecznej i załobnej atmosfery, więc do usłyszenia kiedy indziej.
Gość: krseta
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem dzisiaj sercem z moją nieżyjącą babcią Stasią.
Jestem radosna jak wiosna!
dysia
Postów 2021
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
22 ofiary
Gość: sasanka24
Gość: cocunia
tak to prawda.. ale na drogach giną już z własnej głupoty.. albo pijaństwo, albo brawurowa jazda.. naprawdę współczuję tym rodzinom.. nikt nie wie co czuje taka osoba.. tego się nie da opisać a nie życzę nikomu żeby to przeżywał..
..mimo wszystko spokojnego drugiego dnia świąt i ostrożności dla tych co wracają do domów..