Zostań testerem.

Gość: kala405

#4121435 Napisano: 08.02.2011 01:03:52
u mnie warzylion emotka
0 0

madzia34

#4121439 Napisano: 08.02.2011 01:05:06
russski napisał(a):

ksantypa napisał(a):

fryz napisał(a):

ksantypa napisał(a):

fryz napisał(a):

Ekspercie!

GRATULUJEMY!

Zakwalifikowałeś się do Drużyny Mistrzów adidas!

Wielkie mistrzostwo zaczyna się od małych pasji!

Pokaż nam swoją pasję do piłki nożnej! Wystarczy tylko wgrać zdjęcie lub film!

Już teraz możesz testować buty, w których gra sam Messi!

Jak wziąć udział?

1. Zaloguj się na www.druzynamistrzow.pl w zakładce REKRUTACJA, za pomocą adresu mailowego Streetcom
2. Wgraj film lub zdjęcie pokazujące Twoją pasję do piłki nożnej, pokaż nam swoje triki!
3. Zbieraj głosy swoich znajomych i przejdź do 2 etapu akcji, w której do przetestowania buty adidas F50 adizero.

Pamiętaj, aby każdą rozmowę dotyczącą konkursu raportować w Strefie Eksperta (raporty z rozmów adidas F50 adizero). Pamiętaj, że możesz raportować również przez Facebooka.

Powodzenia!

Emilia

Oświeci mnie ktos czy to znaczy, ze dostane te buty? Mam zakladke do raportowania ale dalej nie rozumiem... emotka

moj syn tez dostal ale to chyba nie znaczy ze bedziemy testowac te buty tylko ze zaklwalifikowalismy sie do tego konkursu w ktorym do wygrania sa buty dla calej druzyny-bo tak to by chceli adres do wydslki

to co to za kampania... reklamowa konkursu? bo tak z tego wychodzi... emotka

no ja tez tak rozumiem-myslalam ze przysla buty sportowe do testowania a to byla kampania na tzw 'zalapanie' sie do konka

hehe tez brat się załapał, ale chyba szkoda zachodu,,,

mój syn tez sie na to załapał ale czy to znaczy ze dostanie buty to watpie
emotka
0 0

Gość: pola731

#4121445 Napisano: 08.02.2011 01:07:49
madzia34 napisał(a):

russski napisał(a):

ksantypa napisał(a):

fryz napisał(a):

ksantypa napisał(a):

fryz napisał(a):

Ekspercie!

GRATULUJEMY!

Jak wziąć udział?

1. Zaloguj się na www.druzynamistrzow.pl w zakładce REKRUTACJA, za pomocą adresu mailowego Streetcom
2. Wgraj film lub zdjęcie pokazujące Twoją pasję do piłki nożnej, pokaż nam swoje triki!
3. Zbieraj głosy swoich znajomych i przejdź do 2 etapu akcji, w której do przetestowania buty adidas F50 adizero.

Pamiętaj, aby każdą rozmowę dotyczącą konkursu raportować w Strefie Eksperta (raporty z rozmów adidas F50 adizero). Pamiętaj, że możesz raportować również przez Facebooka.

Powodzenia!

Emilia

Oświeci mnie ktos czy to znaczy, ze dostane te buty? Mam zakladke do raportowania ale dalej nie rozumiem... emotka

moj syn tez dostal ale to chyba nie znaczy ze bedziemy testowac te buty tylko ze zaklwalifikowalismy sie do tego konkursu w ktorym do wygrania sa buty dla calej druzyny-bo tak to by chceli adres do wydslki

no ja tez tak rozumiem-myslalam ze przysla buty sportowe do testowania a to byla kampania na tzw 'zalapanie' sie do konka

emotka

mój syn też się załapał - dobrze ,ze nie namawialiśmy jego kolegów...nie wiem ,czy bedzie chciał głosy zbierać
0 0

Gość: zabka94

#4121585 Napisano: 08.02.2011 01:44:41
Ekspercie!

GRATULUJEMY!

Czy to już znaczy, że dostanę buty do testowania, czy muszę wgrać zdjęcie/film, zbierać głosy itd?
0 0

aga17

#4121590 Napisano: 08.02.2011 01:46:14
pola731 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

russski napisał(a):

ksantypa napisał(a):

fryz napisał(a):

ksantypa napisał(a):

fryz napisał(a):

Ekspercie!

GRATULUJEMY!

Jak wziąć udział?

Powodzenia!

Emilia

emotka

mój syn też się załapał - dobrze ,ze nie namawialiśmy jego kolegów...nie wiem ,czy bedzie chciał głosy zbierać

mój syn też się załapał na klikanie.masssakra,ale cygaństwo.gdzie te 700 par butów do rozdania
0 0

asiunia260

#4121600 Napisano: 08.02.2011 01:51:24
mój brat dostał się do kampanii adidas... czy otwiera się Wam regulamin na stronie? Bo mi nie a przy rejestracji trzeba go zaakceptować
0 0

sanu

#4121995 Napisano: 08.02.2011 03:46:55
I u mnie Warzylion emotka

Współczuje Wam tych butów, bo to takie nabijanie w butelkę... a jak nie zaraportujecie i nie weźmiecie udziału, to uznają, że nie macie aktywności i nie dadzą kolejnych kampanii... ja z bólem serca musiałam tak niagaro testować
0 0

fryz

#4122007 Napisano: 08.02.2011 03:49:48
asiunia260 napisał(a):

mój brat dostał się do kampanii adidas... czy otwiera się Wam regulamin na stronie? Bo mi nie a przy rejestracji trzeba go zaakceptować

Nie otwiera sie emotka
0 0

kurlandzki

#4122144 Napisano: 08.02.2011 04:30:28
ja nei będę raportował butów jak ich nie widziałem na oczy, co mam znajomym mówić? ściema... wkurzyłem się bo wciskają kity, miało być kilkaset par butów do testowania , niagaro również miałem i nie testowałem tego w ogóle.
0 0

grazia1981

#4122539 Napisano: 08.02.2011 06:51:54
a propos streetcomu,chce ktoś jeszcze pieluszki?
http://www.streetcom.pl/l
anguage/pl-PL/Ankietaopie
luszkachdlaznajomych?code
=35495E91-8439-4233-891B-
C4F228D6AB81
0 0

Gość: agee

#4123520 Napisano: 09.02.2011 07:51:44
Co z pieluszkami z kampanii sleep&play miały być w ciągu 7-10 dni,a minęło już więcej
0 0

fryteczka

#4123583 Napisano: 09.02.2011 08:10:44
agee napisał(a):

Co z pieluszkami z kampanii sleep&play miały być w ciągu 7-10 dni,a minęło już więcej

a nie mialy czasem byc wysylane na poczatku lutego ?
0 0

fryteczka

#4123597 Napisano: 09.02.2011 08:13:22
agee napisał(a):

W przeciągu 30 dni otrzymasz od nas drogą pocztową przesyłkę
zawierającą dzienny zapas pieluszek Pampers Sleep & Play w wybranym przez

ja tego @ dostalam 20 stycznia bo gdzies w tych dniach byla akcja.. w kazdym razie nie pisali 7-10 dni
0 0

Gość: grusia

#4123629 Napisano: 09.02.2011 08:22:40
fryteczka napisał(a):

agee napisał(a):

ja tego @ dostalam 20 stycznia bo gdzies w tych dniach byla akcja.. w kazdym razie nie pisali 7-10 dni

Piszecie o dwoch roznych akcjach - Fryteczka o dziennym zapasie ( pewnie znow 5 szt ) dla znajomych ekspertow a agee o przesylce głownej dla ekspertow czyli calym op pieluch . Terminy sie zgadzaja - w pierwszym wypadku ma byc ok 30 dni w drugim ok 10 dni - ale mają opoznienia wiec trzeba czekac.
0 0

sanu

#4130879 Napisano: 11.02.2011 07:55:06
ja właśnie dostałam paczuszkę z Warzylionem:-)jak zawsze spisali się na medal emotka aż się chce gotować emotka
0 0

Gość: grusia

#4130892 Napisano: 11.02.2011 08:04:15
Ja sie nie dostalam a chcialam wyprobowac ;( nikt z moich znajomych tez sie nie dostal wiec nici z probowania.
0 0

kinga1

#4130896 Napisano: 11.02.2011 08:05:33
grusia napisał(a):

fryteczka napisał(a):

agee napisał(a):

Piszecie o dwoch roznych akcjach - Fryteczka o dziennym zapasie ( pewnie znow 5 szt ) dla znajomych ekspertow a agee o przesylce głownej dla ekspertow czyli calym op pieluch . Terminy sie zgadzaja - w pierwszym wypadku ma byc ok 30 dni w drugim ok 10 dni - ale mają opoznienia wiec trzeba czekac.

jeśli chodzi o kampanie pampers miały byc w przeciągu 7-10 dni pisałam do nich kiedy dojdzie paczka,odpisali,że mają opóźnienia w wysyłce i wszystkie pampki dotrą do nas do konca przyszłego tygonia emotka
0 0

Gość: bruneetka

#4132144 Napisano: 11.02.2011 01:52:39
Mam dwie nowe ankiety o drinkach i chemia gospodarcza. Ciekawe co się szykuje za kampania?
0 0

ziolko

#4132156 Napisano: 11.02.2011 01:54:43
bruneetka napisał(a):

Mam dwie nowe ankiety o drinkach i chemia gospodarcza. Ciekawe co się szykuje za kampania?

też mam drinki
0 0

Gość: sabikus

#4132161 Napisano: 11.02.2011 01:56:25
mąż ma drinki
ja chemie gosp

co to kobieta juz nie moze sie drinka napic emotka
0 0