Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika e-Konkursy.info - Bocik

e-Konkursy.info - Bocik

#662874 Napisano: 13.03.2007 09:59:31 w GRATISY
Witajcie, kiedys bywalam tu czesto, eraz z braku czasuniewysyłam maili, chociaz mysle ze fajnie znowu dostawac paczki emotka wiec trzymam za wszystkich kciuki i mam nadzieje, że niedługo napisze o moich zdobyczach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#662831 Napisano: 13.03.2007 09:13:09 w Problemy z logowaniem
mirek2oo6 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Czasami wp ma chwilowe przerwy, może akurat pechowy zbieg okoliczności, że akurat wtedy wchodzisz. Te problemy trwają zwykle kilka do kilkunastu minut.

tylko że ja nie mogę się zalogować już od paru dni emotka a na inne konto mogę normalnie wchodzić emotka

mam to samo na męża wchodze od razu a na swoją poczte pokazuje błąd 503 czy jakiś tam Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#662417 Napisano: 13.03.2007 06:44:11 w GRATISY
2 długopisy, balony, gazetki

z gwarantowanych jakies próbki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#661958 Napisano: 13.03.2007 04:07:20 w GRATISY
fryz napisał(a):

aszka napisał(a):

fryz napisał(a):

przyszedl kurier i przyniosl kalkulator naukowy i brelok z zegarkiem myslalam, ze to wygrana a tu sprawdzam poczte i byl pozytyw od tej firmy emotka emotka

no gratki fryz super mi się jeszcze nigdy nie udało coś takiego upolować
u mnie dziś tylko kapselki od piwa

dzieki przyznam szczerze, ze ogormna role w tym co ci przesla odgrywa prosba bo z tego co wiem to innym ta firma przesylala troszke gorsze rzeczy emotka

programami tymi nie da się przyspieszyć nawet o 1% wysyłania maili fryzz - to po pierwsze

a po drugie - to gratki fryzz zdobyczy

po trezcie - to dzisiaj u mnie : smycz, długopis, brelok, przypinka, fajny znaczek z miasta w etui, katalog projekty domów Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#661557 Napisano: 13.03.2007 01:45:34 w Konkursy firm tytoniowych
a z jakich jeszcze papierosow cos zbieracie tzn. kody. tylko z westow? Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#661493 Napisano: 13.03.2007 01:24:50 w GRATISY
propero napisał(a):

pracuje dla pewnej firmy, niestey jej nazwy oraz konkretnych danych nie zdradze. nie chce by mnie ktos z pracy wyrzucil, lub mnie podsiadl.
cos tak myslalem ze tu sa same ****, które cenzura wiedzą o zyciu i o pracy, chcialem wam pomóc, ide na inne forum emotka

a jaka branrza firmy? ciekawa jestem, czemy wogole sie zajmuje?

u mnie dzis nicccc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#661103 Napisano: 13.03.2007 10:13:52 w GRATISY
wiadomość oryginalna

kvadi:
z chęcią zrobię co chcesz tylko podaj mi ten sposób ja już z pewnego korzystam tylko nie wiem czy to akurat jest ten podaj mi proszę ten oraz do wiadomości dołącz linki żebym mógł zagłosować

maciass:
wszystko jest w stopce a moj sposob to wypełnianie formularzy automatycznie poprzez program Keypass lub RoboForm

kvadi:
a na czym dokładniej polega ten sposób co mam robić i jak powiedz mi tylko to i zaraz lecę odklikać

maciass:
Masz zagłosować na 5 na Macina wpisać maila i komentarz. Na sprite przeciągnij pasek na 5 i oceń wpisz komentarz. A na perpetum Mobile zarejestruj się z mojego polecenia. Tylko nie oszukaj mnie

kvadi:
słychaj mała ty mi nie mów co mam zrobić , miałaś mi dać sposób jak mam wysyłać dużo mailików jednocześnie a usłyszałem tylko dwie nazwy programów szyfrujących dane i przechowywujących hasła dostępowe więc mi nie mów że to jest sposób bo kręcisz i mi tu nie kręć żebym się za darmo rejestrował bo powiem na forum ogólnym co wyprawiasz miałaś mi podać sposób to go podaj i zrobię co trzeba ale jak będziesz kręcić to nie da razy

maciass:
Po pierwsze nie jestem mała bo jestem chłopakiem. A ty jesteś chamem więc nara. IDIOTA

przebieg rozmowy między mną a maciass w odpowiedzi na jego wypowiedź:

Podam świetny sposob na wysyłanie maili z Panoramy Firm wzamian za 3 rzeczy:
1. Głos na Sprite
2. Głos na Hugo
3. Rejestracja na Perpetum Mobile

Jak dobrze pojdzie to mozna wysłać 100 maili w
5-8 minut. Zapraszam na PW.

te dwie nazy programów które mi podał to są programy szyfrujące i przehowujące hasła dostępowe do kont bankowych oraz e-mail i różnych programów

więc jak to ma być sposób na wysyłanie dużej ilości maili to ja dziękuję - wysiadam z tego wagonu

wychodzi na to że chciał wszystko za free twierdząc iż to jest sposób

OSZUST UWAŻAJCIE NA NIEGO ZWŁASZCZA JEŚLI MA KONTO NA ALLEGRO BO ON WSZYSTKO PRZEKRÊCA Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#661082 Napisano: 13.03.2007 10:01:54 w GRATISY
propero napisał(a):

pracuje dla pewnej firmy, niestey jej nazwy oraz konkretnych danych nie zdradze. nie chce by mnie ktos z pracy wyrzucil, lub mnie podsiadl.
cos tak myslalem ze tu sa same ****, które cenzura wiedzą o zyciu i o pracy, chcialem wam pomóc, ide na inne forum emotka

fantasta jak nic, coś podobnego do mnie tyle że ja aż tak strasznie nie kręcę, ja powwiedziałem że dostałem kompa a go nie dostałem a ten to chyba rozdwojenie jaźni ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#661080 Napisano: 13.03.2007 09:59:56 w GRATISY
aszka napisał(a):

makaveliooo napisał(a):

dzisiaj jakiś cenzura coś takiego mi napisał:
Panie Sebastianie
Prosze się potrudzic i dowiedziec czym zajmuje się nasza firma, a na pewno otzryma Pan gadgety
Prosze tez dopasowac e-mail do naszej branzy - po macoszemu nas Pan potraktował wklejając oklepany e-mail

Pozdrawiam
Michał Łozicki
Marketing ELDORADO S.A.
tel. 081 / 74-96-184
fax 081 / 74-63-288
kom. 502-004-454

no normalnie smiech na sali z debila emotka niech mnie cmoknie w trabke emotka

hm myślę że mieli trochę racji
i po co podajesz adres.Chcesz się zemścić,żeby zasypali ich listami?

w tym momencie ten koleś co ci tak odpisał może podać cię do sądu ale miejmy nadzieję że tego nie zrobi

1. Uywasz jego nazwiska i nazwy firmy bez jego pozwolenia
2. Tymi słowami które użyłeś mogłeś mu ostro na ambicje najechać a koleś moiże być kumaty i może wchodzić na tę stronkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#660819 Napisano: 13.03.2007 07:41:57 w Pomocy!!!!
ami napisał(a):

remedic od 17 dzis ma być chyba

no właśnie też zauważyłam- to jak gramy o 17:00 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#660800 Napisano: 13.03.2007 07:27:04 w Pomocy!!!!

e-Konkursy.info - Bocik

#660795 Napisano: 13.03.2007 07:25:05 w Pomocy!!!!
Pomocy!

Czy ktoś wypełnia ankietę na www.remedic.pl ?? Jeśli tak to proszę o pilny kontakt na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#660712 Napisano: 13.03.2007 06:35:23 w Zbieramy kasę!
297,00 + Aga + okruszek Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#659265 Napisano: 12.03.2007 03:37:39 w GRATISY
a ja dzisiaj dostałam pierwsza przesyłke(a raczej 2) odkąd sie w to bawie emotka (jakieś 3 tygodnie) a w niej
1.6 próbek i 1 ulotka
2. 12 próbek i 7 ulotek
JAk na poczatek to nie jest tak źle. chociaż nie wiem czy mi sie ta zabawa spodobała bo tych kremów i tak sobie nie kupie bo są cholernie drogie a po jednym razie i tak mi to nic nie da..... Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#659253 Napisano: 12.03.2007 03:29:03 w GRATISY
propero napisał(a):

nie, nie szukam, sam kiedys juz sie w to bawilem teraz to juz przeszlosc, jestenm na etacie, mam fajna prace. i to mi sie podoba. jesli nie chce to nie korzystaj, skorzystaja inni.
emotka
jeszcze jedno, prosze napisac co najbardziej chcielibyscie dostac, otrzymac, poniewaz jak sie ludzie pytaja o gadzety to niewiele osób chce wyslac, prosze to sprecyzowac, np smycze, kubki, itp. emotka

dobry jesteś propero, a dla jakich firm pracujesz emotka microsoftu, mercedesa czy innych, wymień kilka dla których pracujesz to ci przyślę na PW prośbę do tych firm, sprecyzowaną emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#659183 Napisano: 12.03.2007 03:07:52 w Konkursy firm tytoniowych
do mnie doszło moze 1/5 tego co mialo przyjsc ale nie koce sie bo plecak doszłed a reszte gadżetów mam w nosie Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#658532 Napisano: 12.03.2007 10:37:51 w GRATISY
Z wielką przyjemnością obdarowalibyśmy Panią jakimś gadżetem reklamowym, jednak zgodnie z ustawą ... nie jest dozwolone oferowanie dodatkowych korzyści materialnych z tytułu członkostwa w otwartym funduszu emerytalnym, jeżeli celem takiego działania miałoby być skłonienie kogokolwiek, aby przystąpił do Funduszu lub pozostał jego członkiem.

Naruszenie powyższych przepisów grozi karą nałożoną na Fundusz.
jak pech, to pech..powodzonka wszystkim Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#658436 Napisano: 12.03.2007 09:34:04 w Romanse, amory i inne pierdoly :)
eee tma podono dzień mężczyzny 4 kwietnia;) Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#658232 Napisano: 12.03.2007 07:46:47 w GRATISY
mateusz404 napisał(a):

a jakie branze sa najlepsze?

wszystkie te ktore sa w panormaie firm Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#658230 Napisano: 12.03.2007 07:46:08 w GRATISY
fryz napisał(a):

kvadi napisał(a):

aszka napisał(a):

kvadi to co ty robisz,ze siedzisz 12 h.dziennie przy kompie.Jesteś pasożytem czy co?nie uczysz się ,nie pracujesz?

uczyc sie nie ucze a pracowac pracuje w CIA i USB alno jakos tak, nie to FBIJAJ bez jaj emotka a tak calkiem na powaznei to zarabiam przez Internet i robie sobie z was jaja emotka a jeszcze bardziej na powaznie to dostaje to co dostaje i z tym akurat nic nie sciemniam ale jak chcecie to nie wierzcie ile razy mam powtarzac zebysmcie mi nie wierzyli jak nie chcecie poozatym co ja sie bede rozpisywal to wasza sprawa czy mi wierzycie czy nie ale nie zasmiecajcie forum do jasnej cholery tym czy mi wierzycie czy nie bo kji to LALALALALA sorki mialo byc LATA emotka

kvadi to ty jak narazie najwiecej zasmiecasz temat a asprawy by nie bylo gdybys nie wybujal sobie komputera czy czegos... daj juz spokuj bo zablokuja przez ciebie ten temat... emotka

nie bój się pionas wie co ta za temat i jestem pewien że go nie usunie Wyświetl w wątku >>
0 0