Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo na męża wchodze od razu a na swoją poczte pokazuje błąd 503 czy jakiś tam Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z gwarantowanych jakies próbki
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
programami tymi nie da się przyspieszyć nawet o 1% wysyłania maili fryzz - to po pierwsze
a po drugie - to gratki fryzz zdobyczy
po trezcie - to dzisiaj u mnie : smycz, długopis, brelok, przypinka, fajny znaczek z miasta w etui, katalog projekty domów Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jaka branrza firmy? ciekawa jestem, czemy wogole sie zajmuje?
u mnie dzis nicccc
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kvadi:
z chęcią zrobię co chcesz tylko podaj mi ten sposób ja już z pewnego korzystam tylko nie wiem czy to akurat jest ten podaj mi proszę ten oraz do wiadomości dołącz linki żebym mógł zagłosować
maciass:
wszystko jest w stopce a moj sposob to wypełnianie formularzy automatycznie poprzez program Keypass lub RoboForm
kvadi:
a na czym dokładniej polega ten sposób co mam robić i jak powiedz mi tylko to i zaraz lecę odklikać
maciass:
Masz zagłosować na 5 na Macina wpisać maila i komentarz. Na sprite przeciągnij pasek na 5 i oceń wpisz komentarz. A na perpetum Mobile zarejestruj się z mojego polecenia. Tylko nie oszukaj mnie
kvadi:
słychaj mała ty mi nie mów co mam zrobić , miałaś mi dać sposób jak mam wysyłać dużo mailików jednocześnie a usłyszałem tylko dwie nazwy programów szyfrujących dane i przechowywujących hasła dostępowe więc mi nie mów że to jest sposób bo kręcisz i mi tu nie kręć żebym się za darmo rejestrował bo powiem na forum ogólnym co wyprawiasz miałaś mi podać sposób to go podaj i zrobię co trzeba ale jak będziesz kręcić to nie da razy
maciass:
Po pierwsze nie jestem mała bo jestem chłopakiem. A ty jesteś chamem więc nara. IDIOTA
przebieg rozmowy między mną a maciass w odpowiedzi na jego wypowiedź:
Podam świetny sposob na wysyłanie maili z Panoramy Firm wzamian za 3 rzeczy:
1. Głos na Sprite
2. Głos na Hugo
3. Rejestracja na Perpetum Mobile
Jak dobrze pojdzie to mozna wysłać 100 maili w
5-8 minut. Zapraszam na PW.
te dwie nazy programów które mi podał to są programy szyfrujące i przehowujące hasła dostępowe do kont bankowych oraz e-mail i różnych programów
więc jak to ma być sposób na wysyłanie dużej ilości maili to ja dziękuję - wysiadam z tego wagonu
wychodzi na to że chciał wszystko za free twierdząc iż to jest sposób
OSZUST UWAŻAJCIE NA NIEGO ZWŁASZCZA JEŚLI MA KONTO NA ALLEGRO BO ON WSZYSTKO PRZEKRÊCA Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fantasta jak nic, coś podobnego do mnie tyle że ja aż tak strasznie nie kręcę, ja powwiedziałem że dostałem kompa a go nie dostałem a ten to chyba rozdwojenie jaźni ma
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tym momencie ten koleś co ci tak odpisał może podać cię do sądu ale miejmy nadzieję że tego nie zrobi
1. Uywasz jego nazwiska i nazwy firmy bez jego pozwolenia
2. Tymi słowami które użyłeś mogłeś mu ostro na ambicje najechać a koleś moiże być kumaty i może wchodzić na tę stronkę
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie też zauważyłam- to jak gramy o 17:00
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.redermic.pl/ankieta.php Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś wypełnia ankietę na www.remedic.pl ?? Jeśli tak to proszę o pilny kontakt na PW
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1.6 próbek i 1 ulotka
2. 12 próbek i 7 ulotek
JAk na poczatek to nie jest tak źle. chociaż nie wiem czy mi sie ta zabawa spodobała bo tych kremów i tak sobie nie kupie bo są cholernie drogie a po jednym razie i tak mi to nic nie da..... Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobry jesteś propero, a dla jakich firm pracujesz
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naruszenie powyższych przepisów grozi karą nałożoną na Fundusz.
jak pech, to pech..powodzonka wszystkim Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystkie te ktore sa w panormaie firm Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bój się pionas wie co ta za temat i jestem pewien że go nie usunie Wyświetl w wątku >>