Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobie w niedziele bo wtedy bede mial wiecej czasu, ale i tak z adresow nie skorzystacie bo obrobie zdjecia tak ze nie beeddzie widac co jest z czego
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki paolka za poparcie, przynajmniej ty starsz mi sie wierzyc, gadzety dostalem z Polski
ale tutaj ludzie jednego nie zauwazaja, moze i bajki dobre pisze ale nigdy nie klamie, nigdy
dzieki paolka Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrob fotki
ciekawa jestem
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więcej osób mi powie że mi nie wierzy w moje gadżety to porobię zdjęcia i was zaproszę do galerii moich gadżetów na www
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. kubek i smycz, metalowy breloczek (polska firma)
2. waga przesyłki 14 kg a w niej : kubek, latarka, 9 długopisów, koszulka, ok.50 małych kalendarzyków, 2 małe grube notesy, skórzna teczka na dokumenty, saszetka taka do spodni na pieniądze, wielgaśny notes formatu A3, plecak na ramię z saszetką na telefon, 3 torebki takiego typu jak na prezenty, skórzany klaser na kelandarzyki albo karty telefoniczne, kodeks dobrych praktyk i zasad działania spółdzielczych kas oszczędnościowo-kredytowych oprawiony w skórę, wielka książka (682 strony) o Polsce, skórzany kalendarz książkowy, 7 naklejek, notatnik formatu A4 (miękki), kartka świąteczna, życzenia Bożonarodzeniowe na 2005 rok
a oto co przyniósł mi dzisiaj normalny listek : smycz, 2 długopisy, 7 map Polski, kalendarz na biurko, 4 kalendarzyki z linijką, płyta z muzyką poważną
proszę moich dzisiejszych zdobyczy zwłaszcza w tej drugiej paczce którą przyniósł pocztex nie mylić z wygraną, bowiem to jest istny gratis gadżetowy
pozdrawiam, gratuluję wygranych i życzę szczęśćia w polowaniu
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie już nie, bo to było kto pierwszy ten lepszy na www.lipton.pl było 20 kubków i 1000 płyt dla osób które jako pierwsze się zarejestrują ale możesz wejść i spróbować, może jeszcze coś mają
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam pytanie: zamieni się ktoś na adresy?
o co chodzi z tym liptonem? załapie się jeszcze? Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w skrzynce @ 2 pozytywy i 1 negatyw. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane