Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może jeszcze z 5 postów takich. nam wystarczy 1 raz.
u mnie nic (a cóż by miało przyjść oprócz ulotek z intrmarche, netto i plusa
z maili to poszło ze 30. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Nie obchodzi mnie jak to zrobisz, kogo prze-
kupisz, kogo zastraszysz, ale ja chcę mieć
pogrzeb na Wawelu!
Mija parę dni i wpada zięć:
- Nie obchodzi mnie kogo mama przekupi,
kogo zastraszy, ale masz być gotowa na
czwartek!
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ją deska po plecach. Zatrzymuje go siłą przechodzień i krzyczy:
- Co pan robi tej biednej kobiecie?!
- To nie jest kobieta, to moja teściowa.
- To kantem ją pan walnij, kantem!
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwszej przejażdżce zajechała drogę wielkiej ciężarówce. Pisk opon, dym spod kół, i naczepa znalazła się w rowie.
Blondynka zdążyła szczęśliwie wyhamować. Z kabinki tira wygramolił
się mocno wkurzony szofer. Wyciągnął z kieszeni kawałek kredy i narysował
kółko na asfalcie. Następnie wyciągnął blondynkę z samochodu, postawił w tym kółku i krzyczy:
-Stój tu pokrako i nie ruszaj się stąd! Blondynka stanęła posłusznie, a facet
zabrał się za demolkę jej nowego auta. Wyrwał drzwi, przednie fotele wyrzucił do rowu.
Ogłąda się za siebie, a blondynka nic. Stoi i się uśmiecha.
-Czekaj no cholero - pomyślał facet wyciągając wielki nóż. Spruł dokładnie tapicerkę, podziurawił opony, ogląda się za siebie. Blondynka nic, tylko się śmieje.
-Zaraz cię jeszcze bardziej rozbawię!
Facet poleciał po kanister, oblał
samochód i podpalił. Wraca do blondynki, a ta wciąż stoi, tylko buźka jej się śmieje.
-Hihi... haha...
-No i co w tym takiego śmiesznego?
-A, bo jak pan nie patrzył, to ja wyskakiwałam z tego kółka...
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak sie zarejestrowałes to rejestracja jest niewazna dopoki sie nie zalogujesz pozdrawiam a na temat to mi prawie wogole nie przychodza pozyttywne odpowiedzi na maila
w 99% jesli brak jakiejkolwiek odpowiedzi na maila dostaje pozytywa na skrzynke pocztowa w formie koperty
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki fryzz za szacunek, już mu adresy wysłałem a swoją drogą to chyba jakiś chłop ze wsi, nie wiem dokładnie kto to ale on chyba myśli że ja na forum siędzę 24/h a tak nie jest
dam 20 pewnych i sprawdzonych adresików na gratisy pewniaki aktualne w zamian za rejestrację z mojego polecenia na www.fasole.pl z polecenia: kvadi18@o2.pl
zasady rejestracji
1. na danym komputerze możesz zarejestrować się tylko raz
2. abyś dostał/a 20 aresików wejdź na stronę www.fasole.pl i przyciśnij przycisk zarejestruj się, jako osobę która cię poleciła wpisz: kvadi18@o2.pl
3. poinformuj mnie o tym na PW że się zarejstrowałe/aś i poczekaj na swoje adresiki
4. w wiadomośći do mnie informującej mnie o twojej rejstracji zaznacz dokładną lub przybliżoną godzinę twojej rejestracji
postanowienia końcowe:
1. nie pytaj się mnie co masz zrobić z tymi adresikami ponieważ wszystko jest wytłumaczone no tym forum
2. nie pisz mi wiadomości o tym że za kilka minut się zarejestrujesz, napisz mi wiadomość dopiero wtedy kiedy już będziesz zarejestrowany/a
3. nie pytaj się mnie jak masz się zarejestrować ponieważ wszystko już wyjaśniłem
a więc wszystko jest już jasne, zapraszam do rejestracji na www.fasole.pl z polecenia kvadi18@o2.pl
a na temat wysłałem dzisiaj tylko 20 maili, słabiutko
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madzinusia dzisiaj, jak pewnie wiesz, jest niedziela i nic nikomu nie przychodzi, to piszemy oferty wymian
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja ide pisać @
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powodzenia
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zasady rejestracji
1. na danym komputerze możesz zarejestrować się tylko raz
2. abyś dostał/a 20 aresików wejdź na stronę www.fasole.pl i przyciśnij przycisk zarejestruj się, jako osobę która cię poleciła wpisz: kvadi18@o2.pl
3. poinformuj mnie o tym na PW że się zarejstrowałe/aś i poczekaj na swoje adresiki
4. w wiadomośći do mnie informującej mnie o twojej rejstracji zaznacz dokładną lub przybliżoną godzinę twojej rejestracji
postanowienia końcowe:
1. nie pytaj się mnie co masz zrobić z tymi adresikami ponieważ wszystko jest wytłumaczone no tym forum
2. nie pisz mi wiadomości o tym że za kilka minut się zarejestrujesz, napisz mi wiadomość dopiero wtedy kiedy już będziesz zarejestrowany/a
3. nie pytaj się mnie jak masz się zarejestrować ponieważ wszystko już wyjaśniłem
a więc wszystko jest już jasne, zapraszam do rejestracji na www.fasole.pl z polecenia kvadi18@o2.pl
a żeby było na temat to idę pisać maile
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do lamaprtów to moze ktos wie po jakim czasie przychodzi pzresylka z lampartami od Toffifee ??
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zycze szczescia i duzo pozytywowo i fajnych przesylek