Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 probki balsamu i szamponu ;d
Prenumerata jakas tam o podatkach
Informacje i pocztowki o pewnym meiscie, (bardzo ladne) Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 negatywy
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja dzisiaj dostałem dwa pozytywy pomimo tego ża użyłym określenia Waszych
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cóż błędy się zdarzają ale jeśli ktoś wyśle takiego maila za granicę to tam na pewno będą wiedzieć o co chodzi
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widząc jak wiele osób ma problemy z początkiem tej wspaniałej zabawy postanowiłem że coś Wam dam(nie chodzi o wilków tylko o amatorów). Myślę że po przeczytaniu mojego tekstu przyjdzie Wam do głowy wiele pomysłów. W pewnym momencie może być tak że pomysłów będzie Bardzo Dużo dlatego noście przy sobie kartke i długopis i je zapisujcie. Jeżeli tekst się spodoba napiszę więcej choć oczywiście adresów nie daję i się nie zamieniam
*****************************************************************************************
PORADY DLA GRATISOMANIAKÓW:
*****************************************************************************************
-ZWRACAJ SIÊ UPRZEJMIE DO OSÓB DO KTÓRYCH WYSYŁASZ PROŚBÊ
-DAJ DELIKATNIE DO ZROZUMIENIA, ŻE TO DLA CIEBIE BARDZO WAŻNE.
ZAŁÓŻ NOWE KONTO E-MAIL, A NAWET KILKA, GDYŻ MATERIAŁY TAK CIE WCI¡GN¡, ŻE BÊDZIESZ CHCIEÆ WIÊCJE I WIECEJ, A Z TEGO SAMEGO ADRESU POCZTY ELEKTRONICZNEJ NIE DOSTANIESZ KOLEJNY RAZ
-NIE ZRAZAJ SIÊ, KIEDY OTRZYMASZ ODPOWIEDŻ ; PRZYKRO NAM ZAPASY SIÊ WYCZERPAŁY
- SPRÓBUJESZ PONOWNIE ZA JAKIS CZAS, KIEDYS PRZECIEZ MUSZA WYPRODUKOWAC KOLEJNA SERIE
-W PRZYPADKU KIEDY PISZ¡, ŻE NIE MAJA KOSMETYKÓW DLA TWOJEJ CERY, NAPISZ, ZE W TAKIM RAZIE PROSISZ O KOSMETYKI DLA MAMY, CIOCI CZY BABCI I PODAJ INNY TYP CERY
-POCHWAL FIRMÊ NP. SŁYSZAŁEM ŻE JESTEŚCIE RZETELNA I WIARYGODNA FIRMA, DLATEGO WŁASNIE DO WAS ZGŁASZAM SIÊ Z TA NIETYPOWA PROŚB¡
-JAK ŻADNA Z RAD NIE SKUTKUJE, NAPISZ DO PRACOWNIKA FIRMY, ZE MASZ NIETYPOWE HOBBY - TZN, PROBKOMANIACTWO , I POWIEDZ ZE CHETNIE PRZESLESZ KILKA ADRESIKOW W ZAMIAN ZA GADZETY JEGO FIRMY.
-SZUKAJ ROZNYCH STRON NA KTÓRYCH DZIELA SIÊ ADRESAMI FIRM, SAM NATOMIAS NIE PODAWAJ
-NIGDY SIÊ NIE PODDAWAJ
-POWIEKSZ SKRZYNKE POCZTOW¡
-JAK STRONKA JEST W INNYM JEZYKU A NIE WIESZ JAK WYPEŁNIC , ZWROC SIÊ DO MNIE O POMOC ( kena7@o2.pl) NA BANK POSTARAM SIÊ POMÓC.
JEŻELI ZNAJDZISZ NA DOLE ADNOTACJE (U.K RESIDENTS ONLY, NIE ZRAZJA SIÊ, NAPISZ PRZ MIEJSCOWOSCI POLAND )
-JEZEI MASZ JAKIES PYTANIA, SUGESTIE, NAPISZ DO MNIE NA MOJA POCZTÊ ELEKTONICZN¡
-NIE PODAWAJ DANYCH NA PODEJRZANYCH STRONKACH.
-NIKT DO CIEBIE NIE ZADZWONI, WIEC MOŻESZ WYMYSLEC NUMER TELEFONU.
-ODKLADAJ KUPONY RABATOWE W JAKIES MIEJSCE , PRZYDADZA SIÊ.
-NIE WYRZUCAJ ZNACZKOW, MOŻE KTOS Z TWOJEJ RODZINY CZY ZNAJOMYCH ZBIERA, A BÊDZIE ICH PRZECIEZ POKAZNA KOLEKCJA.
-WYMYSLAJ NAZWE FIRMY, TYLKO JAK¡S PRAWDOPODOBN¡
LISTY DO FIRM W SPRAWIE GADŻETÓW
Witam !
Od pewnego czasu kolekcjonuje gadżety reklamowe (smycze, długopisy, notesy, plakaty, koszulki, zegarki, kubki, katalogi, breloczki, itp.)różnych firm.
Podczas poszukiwania firm , które mogą pomóc wzbogacić mi moją kolekcję natrafiłem na Waszą stronę.
Jestem ciekawy Waszych produktów i słyszałem że jesteście rzetelną firmą. Dlatego zwracam się do Was z jakże nietypową prośbą. Czy istnieje możliwość przesłania mi bezpłatnych gadżetów firmowych Waszej firmy? Byłbym bardzo wdźięczny gdyby odpowiedź była pozytywna.
ADRES:
Krzysztof Trybulski
26-600 Radom
ul: Malczewskiego 20/12
woj. Mazowieckie
POLSKA
PS. Pozdrawiam i życzę sukcesów
Krzysztof
ZAPYTANIE DO FIRMY O PRÓBKI
Witam!
Jetsem zainteresowany produktami Waszej firmy .Czy istnieje możliwość przesłania mi bezpłatnych próbek Waszych produktów?
ADRES:
Krzysztof Trybulski
26-600 Radom
woj. Mazowieckie
POLSKA
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Krzysiek
ZAPYTANIE DO FIRMY O KATALOGI
Witam !
Jestem zainteresowany produktami Waszej firmy. Czy istnieje możliwość przesłania mi bezpłatnych katalogów Waszych produktów?
ADRES:
Krzysztof Trybulski
26-600 Radom
woj. Mazowieckie
POLSKA
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Krzysztof
LIST DO URZÊDU MIASTA
Witam!
Szukając atrakcyjnego miejsca na wyjazd, dowiedziałem się od znajomych o Waszym mieście. Czy istnieje możliwość przesłania mi bezpłatnych informacji na temat Waszego miasta? Byłbym także wdźięczny gdyby do broszur dołączono jakiś gadżet związany z Waszą miejscowością.
Z góry serdecznie dziękuję, i pozdrawiam.
Adres:
Krzysztof Trybulski
26-600 Radom
woj. Mazowieckie
POLSKA
LISTY ZAGRANICZNE
LIST 1
ICH MÓCHTE KOSTENLOSE PROBEN BESTELLEN
ADRES:
PODPIS
LIST 2
ICH MOCHTE KOSTENLOSE PRODUKTS BESTELLEN.
ADRES
PODIS
LIST 3
I WOULD LIKE TO RECEIVE FREE SAMPLES OF YOUR PRODUCTS
ADRES
YOURS SINCERELY
JAN KOWALSKI.
LIST 9
I WOULD LIKE TO RECEIVE FREE SAMPLES OF YOUR PRODUCTS, I HEARED, THAT THEY ARE REALLY GOOD J
ADRES
YOURS FAITHULLY
JAN KOWALSKI.
***************************************************************************************** Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429