Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam Agnieszkę !
Co prawda nie mamy zbyt wiele reklamowych gadżetów, ale co uda mi się
zgromadzić wyślę w poniedziałek.
Gorąco pozdrawiam
I takich odpowiedzi życzę wszystkim na forum
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to jest Polska...
dobra,żeby było na temat:D : nie chce mi sie zowu wysyłać e-maili.. ostatni dzien.. ostatni dzień wakacji :@ Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio np. Czekałam na sprawdzoną paczke miałbyć długopis i notesik i katalog. W paczce była dziura gdzie mogła spokojnie wejzc duza lapa, i byl tylko katalog. I jeszcze jeden przypadek tez wlasnie duża dziura i brakl długopisu
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izunia19 nie przesadzaj bo nie zawsze Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Kochanie ! Zobacz prezerwatywy w kształcie samochodów Kupmy ta w kształcie ferrari Będzie tak ostro i szybko!
Drugi na to:
- EEEE!Wiesz, że nie lubię szybko. Weźmy tą w kształcie tej limuzyny. Będzie tak dostojnie.
I tak przez długi czas nie mogą się dogadać czy sportowa wersja czy limuzynowa
Sprzedawca w pewnym momencie już nie wytrzymał i mówi.
- Chłopaki ja wam doradzę. Weźcie tą w kształcie Jeepa! I tak przecież po gownie będziecie jeździć
Małżeństwo zostało zaproszone na bal przebierańców, jednak tego wieczora żonę rozbolała głowa i nalegała aby jej mąż poszedł sam. Długo się sprzeciwiał, ale w końcu uległ i poszedł. Żona położyła się do łóżka, jednak po godzinie obudziła się bez bólu głowy. Ponieważ jej mąż nie wiedział jaki strój kupiła sobie dokładnie, zdecydowała się pość na zabawę i go poszpiegować. Szybko go tam wypatrzyła. Tańczył ze wszystkimi kobietami, całował po rączkach, szyjach, szeptał na uszko, podszczypywał, niby przypadkiem dotykał tu i ówdzie.
Ponieważ należała do zgrabnych osób, szybko została zauważona przez rozbawionego mężusia i poproszona do tańca. Spodziewała się niezłej zabawy, on przecież nie wiedział że podrywa własną żonę. Po paru tańcach zaproponował jej zwiedzanie pięterka, ona się zgodziła bez oporu ( bo to przecież JEJ mąż!) Postawiła jednak warunek, że nie zdejmą masek z twarzy. Było im razem wspaniale, wręcz jak nigdy dotąd. Byli anonimowi względem siebie, więc bez skrępowania spełniali swoje najbardziej ukryte marzenia erotyczne. Jednak po n-tym numerku, ona szybko pobiegła do domu, żeby oczekiwać męża i zadać mu kilka pytań.
Gdy już wrócił ona się go pyta ( rzecz jasna z dziką satysfakcją w głosie ):
- No i jak się bawiłeś skarbie. Dużo tańczyłeś?
- Nie tańczyłem ani razu i bawiłem się kiepsko. Spotkałem Zenka, Wieśka i Tadka, moich kolegów ze studiów i całą noc graliśmy w pokera na pieniądze. Ale powiem ci, że facet któremu pożyczyłem kostium podobno bawił się zaj**iście. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Tato, co to jest wirtualny sex?
Ojciec zastanawia sie przez moment i w koncu mowi:
-Choc synku pokaze ci.
Ida do Matki Jasia, Ojciec do niej mowi:
-Matka, dalabys cenzura za 10 tys. dolarow?
Matka sie zastanawia.
-No dalabym.
Ida do siostry Jasia. Ojciec pyta:
-Corka, dalabys cenzura za 10 tys. dolarow?
Corka sie zastanawia.
-No dalabym.
Ida do dziatka i pytaja:
-Dziadek, dalbys cenzura za 10 tys. dolarow?
Dziadek sie zastanawia.
-No dalbym.
Teraz Ojciec mowi do Jasia:
-Widzisz synku to jest wlasnie wirtualny sex. Wirtualnie mamy 30 tys. dolarow, a realnie dwie kur*wy i pedala.
Gej po śmierci trafia do bram nieba. Piotr po przeglądzie listy stwierdza:
- Ok! To teraz pójdziesz za mną.
Przeszli spory kawałek, doszli nad olbrzymi kanion, przez który prowadził most. Weszli na most, a na jego środku Piotr zatrzymuje się i mówi:
- Teraz masz tu narżnąć do tego kanionu!
Gejowi opadła szczena, ale skoro Piotr tak każe...
Kucnął, zrobił swoje.
Idą dalej. Kolejny kanion, Piotr znów każe robić to samo.
Na to gej:
- Ej no bez jaj! 15 min temu waliłem klocka! Nie dam teraz rady!
- Czyń swoją powinność mówię! - zagrzmiał Piotr.
Gej się trochę wystraszył, przykucnął, postękał, pojęczał i w końcu wydusił kilka bobków.
Idą dalej. Kolejny kanion. Gej już z taką nieciekawą miną wchodzi na most i oczywiście Piotr znów swoje...
Na to gej:
- Słuchaj. Ja nie wiem czy to jakiś rodzaj czyśćca czy co, ale na prawdę nie dam już rady. Poprzednim razem wyrzuciłem z siebie resztki. Proszę, zlituj się!
- Nie ma mowy! Albo walisz klocka albo odsyłam Cię do piekła!
Gej ze zmarnowaną miną przykuca, stęka, jęczy, stęka, męczy się... 15 minut, 30 minut, godzinę, w końcu udało mu się zrobić jednego bobka.
Gdy Piotr to zobaczył powiedział do Geja:
- I zapamiętaj sobie, ze właśnie do tego służy cenzura!
Wyświetl w wątku >>