Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika e-Konkursy.info - Bocik

e-Konkursy.info - Bocik

#234209 Napisano: 21.08.2006 09:12:24 w GRATISY
<oklaski> a nie mowilam ze jeszce przyjdzie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#234196 Napisano: 21.08.2006 09:07:57 w GRATISY
irmina77 nie wazne ze dosc skromnie:D wazne ze wogole cos przysla:D Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#234188 Napisano: 21.08.2006 09:03:54 w Dowcipy
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#234179 Napisano: 21.08.2006 09:01:33 w GRATISY
ja też czekam na listka, ale za bardzo nie licze, że mi coś przyniesie

moja mama dzisiaj pierwszy dzień w pracy po urlopie więc moge w spokoju zająć sie wysyłaniem @

dzisiaj jak na razie dostałam jednego pozytywa emotka a brzmiał on dość skromnie:
OK, we will send you something Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#234175 Napisano: 21.08.2006 08:59:05 w GRATISY
moze jeszce przyjdzie:D:) u mnie chodzi dopiero okolo 14-15 ale cos czuje ze dzis znow nic:( Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#234140 Napisano: 21.08.2006 08:46:14 w GRATISY
ja znam trochę stron z takimi różnymi gratismi.jak ktoś chce to moge wysłać jakiś link.
piszcie na maila 1futrzak@op.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#233965 Napisano: 21.08.2006 05:01:23 w Konkursy fotograficzne
Przepraszam - to nie jest konkurs fotograficzny, ale z nią związany. Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

e-Konkursy.info - Bocik

#232808 Napisano: 20.08.2006 06:08:36 w GRATISY
hej emotka jestem tutaj nowa:) ale juz od paru miesiecy bawie sie w gratisy:)jak narazie nie bylo jakis specjalnych paczek ale zawsze cos:D
pozdrawiam!buzka:) Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#231826 Napisano: 20.08.2006 11:46:31 w GRATISY
O kurcze nawet nie zauważyłem a już weekend minął emotka . I jutro listek przechodzi.. o jak fajnie emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#231651 Napisano: 20.08.2006 07:52:48 w GRATISY
oo..fajnie:)

ja weszłam tylko sie pożegnać... przez jakiś czas mnie nie będzie.. .chyba,że kuzynce naprawili kompa;]... jeśli tak to będe wpadała.. a teraz ide sie pakować... nad morze wyuszam:P i e-maili nie będe wysyłała... emotka ... i pozytywów nie dostawała.. i na listonoszsa nie będe czekała...

pozdr. dla wszystki gadżeto- i konkurso-maniaków:P

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#231279 Napisano: 19.08.2006 09:46:31 w GRATISY
Dostałam dzisiaj SUPER pozytywa - mój najlepszy emotka

Oto on:
Dzien dobry Irmina
Well, I must say that this is the first request I have received from Poland! I would be more than happy to send you some promotional stuff from around here, and though ......... doesn't have too much with the name on it, I can certainly send you a T-shirt, catalogs, and even a PLASTIC BAG (for the nostalgia of the first things you collected). You may also want to contact some American ..........., because they almost always have free stuff to give away - mostly t-shirts and stickers for car bumpers (bumperstickers). I will put some things together for you, and have them sent as soon as I am able to do so. If you should have any additional questions or comments, you can reach me by email at .......@...............
--------------------------------------------------------------------------------
Dziekuje,
-Sean
(sorry for the small amount of Polish - that's about all I know, except that wrony is crow, and I don't know why I know that emotka )

Życze wszystim takich pozytywów !!!!!!!!!!!!
Wykropkowane miejsca to oczywiście nazwy firm i adres - cenzura, która obowiązuje w tym temacie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#231261 Napisano: 19.08.2006 09:41:23 w Dowcipy
leca dwie muchy jedna mowi patrz pogrzeb a druga... sama se pogrzeb emotka emotka <piwo> <piwo> emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#231192 Napisano: 19.08.2006 09:12:26 w GRATISY
asiulkapymulka.. pw albo gg- 7710308... pogadamy:P może cos poomoge.. chociaz sama w te koclki torche słaba jestem... Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#231057 Napisano: 19.08.2006 08:17:59 w GRATISY
kurde ja się staram od po0nmad miesiaca żeby mi coś przysłali to nikt mi nic nie przysłał. Ja to chyba nie mam szczęścia. Dzięki komus nawet nie pamiętam komu że przysłała mi jeden adres e-mail na gadżety jak na razie tych gadżetów nie odstałam ale czekam cierpliwie moze coś będzie w poniedziałek. Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#230816 Napisano: 19.08.2006 06:20:19 w Dowcipy
alez sie rozpedzilam z tymi dowcipami:) mam nadzieje ze mezczyzni nie czuja sie pokrzywdzeni nimi:) przynajmniej tymi ostatnimi:) Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#230815 Napisano: 19.08.2006 06:19:03 w Dowcipy
- Jak mężczyźni definiują podział obowiązków pół na pół?
- Ona gotuje - on je, ona sprząta - on brudzi, ona prasuje - on gniecie.
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

- Patrycja, Po litrze to z ciebie nawet niezła laska...
- Roman, zwariowałeś? To ja, Bronek!
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Kiedy facet traci 99% swojej inteligencji?
- Gdy zostaje wdowcem.
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#230808 Napisano: 19.08.2006 06:14:58 w Dowcipy
Byłem szczęśliwy. Byłem tak szczęśliwy jak tylko mógłbym to sobie wyobrazić. Z moją dziewczyną spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliśmy się wziąć ślub. Moi rodzice byli naprawdę zachwyceni i pomagali nam we wszystkich przygotowaniach do naszego wspólnego życia, przyjaciele cieszyli się razem ze mną a moja dziewczyna... była jak spełnienie moich najśmielszych marzeń. Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek... jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej młodego,pięknego ciała. Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała się po coś tak, że nawet nie przyglądając się,miałem przyjemny widok na jej majteczki. To nie mógł być przypadek. Nigdy nie zachowywała się tak kiedy w pobliżu był ktoś jeszcze. Któregoś dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwoniła do mnie i poprosiła abym po drodze do domu wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia. Kiedy przyjechałem była sama w domu. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie będę żonaty,ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mną tylko ten jeden raz, zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę jej miłość i wierność póki śmierć nas nie rozłączy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jednego słowa. Powiedziała Idę do góry, do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie, nie będę czekać długo Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach kusząco poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu.
Mój przyszły teść stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach uściskał mówiąc Jesteśmy tacy szczęśliwi, że przeszedłeś naszą małą próbę. Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!
...A morał z tej historii... Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#230804 Napisano: 19.08.2006 06:13:34 w Dowcipy
Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:
- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?
- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.
- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?
- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!
Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała:
- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie?
- Jak tylko żaba nauczy się gotować - wyp......... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#230793 Napisano: 19.08.2006 06:10:51 w Dowcipy