Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prędzej Polska jest nieświadomą antymadzinusią czyli antyspołeczną (mała dygresja polityczna, antypolska zresztą
Ja wysyłam za granice. Do Polski wysłałam może 5 % wszystkich moich maili. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 czapke, 2 dlugopisy, 1 smycz, 1 zapalniczka
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zależności do jakiej firmy pisze (branży) wybieram odpowiedni tekst.
Nie korzystam z niczyich pomysłów ani z podanych na tacy adresów.
Mimo wszystko ciekawość mnie zżera, jacy jesteście pomysłowi,
ale dzięki temu wymyśliłam sobie pare oryginalnych tekścików i nadal je przekształcam. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- teczka
- broszury
- mapki
- 6 prasowanek Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja gadzety zbieram juz od roku ale Wasze forum sledze od kilku miesiecy, mam calkiem spore doswiadczenie jesli chodzi o wysylanie prosb,moja siostra takze sie w to bawi i choc gdy tylko jedna z nas dostanie przesylki wysyla liste firm do drugiej to bardzo rzadko dostajemy od tych samych firm tak wiec wymiana adresow nic nie daje ,poza tym wieksza radosc sprawia paczuszka od firmy ktora sie samemu wyszukalo.Ale jesli ktos mialby jakies pytania chetnie pomoge!Na swoim koncie zdobyczy mam takze spore paczki np.jedna z nich zawierala 6 kubkow,6 czapeczek,7 smyczy,7 dlugopisow,3 kalendarze,pelno notesow roznego formatu a takich duzych paczek to dostaje przynajmniej jedna na dwa tygodnie:)Pozdrawiam serdecznie i zycze udanych poszukiwan i skrzynek pelnych gadzetow!! Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo tak sie zastanawiam czy jest sens do takich firm bo one sprzedaja takie rzeczy i watpie zeby mieli cos za darmo Jak sadzicie?? Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najlepiej samemu wyszukiwać sobie firmy rozdające free samples Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja chodze do podstawowej.. i może dlatego używam jeszcze słowników?:) Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak nic nie dostane to <lanie> Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rada dla wszystkich - nigdy nie zapamiętujcie ponownego logowania
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok 2250 maili i maile wysłane ze stron www czyli razem ok 3000 maili
Podsumowując
18% zwrotu Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwszą paczkę dostałam 13 lipca 2006
Od tamtego dnia do dzisiaj minęło 18 dni roboczych listonosza
W tym czasie dostałam:
- 52 przesyłki w kopertach
- 2 przesyłki w kartonikach
Średnio 3 przesyłki dziennie
A w nich (to co najczęściej się powtarza:
- 19 długopisów
- 6 zakreślaczy
- 2 ołówki
- 18 spinek
- ok. 200-250 naklejek
- 2 czapeczki
- 2 koszulki
- ok. 3 kg ulotek i katalogów
- i inne ( CD, radyjko, minutnik, bidon, gwizdek, kredki, gumki do mazania, mapy, plastry, próbki itp. itd) Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak chyba będę robił, bo ludzie w kulki sobie lecą, wymyślają niewiadomo jakie firmy i jakie to super gadżety z nich dostali, a jak przychodzi co do czego to albo paczka wcale nie przychodzi albo z gadżetami zupełnie mniejszej wartości niż się spodziewaliśmy. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wymieniajcie się adresami bo to nie ma sensu jak widać
sami nawzajem się oszukujecie Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem takich ludzi jak tunezja. Chciała się wymienić adresami, ok wymieniliśmy się. Po jakimś czasie przysyła mi wiadomość, że nie dostała gadżetów bo napisała pod inny adres (do tej samej firmy, ale do zupełnie innego działu) ???
To samo z adresem firmy która przysłała mi wiatrak biurkowy. Nie dostała, a mój brat wysłał tydzień później i dostał taki sam jak ja