Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam na dzisięjsz paczuszki <glod> <glod>
P.S
moge się wymienić adresami
chętnych zapraszam na pw
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- długopis
- flaga na kijku Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- książki,
-ulotki,
- mapa: kraju i stolicy
- przewodniki,
Mi się podobało
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam jeszcze katalog z meblami z USA - kurier przyniósł Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj w skrzynce 2 przesyłki
1. z Polski
2. z Finlandii - widokówki + naklejka + spinka + automatyczny ołówek + długopis (całkiem niezły)
Już niedługo minie miesiąc jak wysyłam maile a smyczy się jeszcze nie doczekałam <bigcry> ale nie będę tak burzliwie rozpaczać. Trzeba wziąć przykład z frente i zabrać się do wysyłania. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zagraniczne. polskie firmy nie mają pojęcia o marketingu i promocji. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja 99 % polskie
chociaz zadko wysylam do zagranicznych bo niemam uklepanego konkretnego listu z fajna bajerka Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zajelo by to chyba z 30 stron szczegolowy opis hehe.
Ale tak w skrocie
Z instytucji panstwowych super pamiatki w postaci roznych odznak , ksiazek kucharskich , filmow na dvd , kalendarzy , segregatorow, flag .
Naprawde instytuje staraja sie w wysylaniu i jakosci pamiatek oprocz smyczy po maja beznadziejne .
Radio budzik z projektorekm bo tak to sie chyba nazywa - to jest dosc ciekawe .
Plecaki , torby na zakupy , kufle ale nie z browarow lecz z firm z ich logiem .
Pare myszek , ok. 20 podkladek , 3 kalkulatory z dlugopisem w komplecie bardzo fajne ,
kilkanascie szklanek , kubkow
Jednorazowe klapki z jednego z hoteli - nawet niewiedzialem ze takie cos istnieje
Pare pilek , okolo 30 koszulek , daszki , czapki , wizytowniki , flagi , chusty , ksiazki , super krawaty , fartuszki do kuchni , warzechce i to drugie niewiem jak sie nazywa z drewna
okolo 150- 200 dlugopisow , pior , olowkow ,
To tak na szybko i wiele wiele ic=nnych fajnych rzeczyo ktorych teraz nie pamietam ale jak bym otworzyl skrzynke to bym sie ucieszyl ze to mam bo to jest fajne .
mam tez w przez ten czas kilka spostrzezen firmy jakich dzialow najchetniej wysylaja itd Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Efekt 20000 maili
okolo 400 - 500 przesylek , jak na poltora miesiaca to wynik chyba dobry
Rekord pewnego poniedzialku musialem sam udac sie na pocze czekalo tam na mnie 78 przesylek Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio znalazlem w mojej skrzynce puste puszki po piwie i obierki z kartofli ale niewiem czy te smieci sa od tych firm
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>