Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodziło mi że 2 tygodnia maile pisałem ;] a dotarcie przesyłki to już inna zabawa (szczególnie linuxy, które szły miesiąc) Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
20 długopisów
2 kapelusze
5 bandan
10 cd z Ubuntu(LINUX)
8 cd z Kubuntu(inny linux)
5 cd z Edubuntu(jeszcze inny
Jedzonko dla zwierzaczków
4 mapy polski
8 szklanek
6 kubków
37 breloczków
7 otwieraczy do piwa
3 kufle
i sporo ulotek i takich bzdetów
( złapałem to w przeciągu 2 tygodni)
a te linuxy moge wam podać stronki a tam sie wypełnia formularze
tylko czekam na jakąś prośbe
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- browaru
- birofilami
Temat browarów przerabiałem pół roku temu. Dostałem około 100 przesyłek z różnych państw (głównie Niemcy i Czechy) - i nigdy browar nie przysłał mi koszulki czy kufla. Tobie pewnie też nie.
Dostawałem tylko etykiety, podstawki, kapsle, otwieracze i kilka długopisów.
Oddałeś już te etykiety i wymieniłeś się z kolegą ? Wg mnie wyrzuciłeś je na śmietnik. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy w Twojej szkole uczyli już czytania ze zrozumieniem ?
Pisałem, że między innymi dostaję pierdółki typu długopis czy notes. A dostaję też niezłe gadżety (np 3 tygodnie temu metalową papierośnicę i zapalniczkę).
A co możesz niby dostać od browaru ? Przecież nie dostaniesz latarki, kalkulatora czy podkładki pod myszkę.
Więc nie wiem po co ten gościu wysyła prośby do browarów, skoro wiadomo, że te przedmioty nie są mu do niczego potrzebne (etykiety, podkładki, kapsle - bo niby co innego może wysłać browar ?). Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc po co piszesz do browarów, skoro etykiety, podstawki i kapsle są Ci nie potrzebne ? Na co Ty niby liczysz; że browar wyśle Ci jakieś inne super gadżety ?
Są ludzie, którzy zbierają takie rzeczy (fachowo ten typ zbieractwa nazywa się birofilia) i im z pewnością przyda się to bardziej niż Tobie. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jako ze jestescie bardziej doswiadczeni w tej materii ode mnie to mam do Was drodzy forumowicze takie male pytanko...
Wyslalem kilkadziesiat maili do zagranicznych firm z zapytaniem o gadżety.Pozytywna odpowiedz mailowa przyszla tylko od jednej z nich.W zwiazku z tym pytanie...
Czy firmy ktore cos Wam przyslaly zawsze odpisuja na maile?Czy jest czasem tak ze przysylają ale nie odpisują,bo nie wiem czy mam sie łudzić na jakiekolwiek gadżety od ktoreś z nich.
Dzieki z gory za odpowiedz
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane