Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może On coś pomoże Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ubiegłas mnie chcialem to samo napisać
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzień Dobry,
dziękuję za pozdrowienia, również pozdrawiam , już w całkiem ciepły dzień Panią i Córeczkę. Też mam małą Córeczkę i też lubi rozpakowywać paczki. Niestety nie mamy gadżetów typu zabawki, koszulki, ale mam długopisy, kalendarz-terminarz, miarkę, no i zapalniczkę, ale tego proszę Córce nie dawać.
Prześlę to Pani... swoją drogą ciekawe hobby.
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piątek ( 10 luty ) TVN 19:45.
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczta jest dużą fimą działającą w ramach często skomplikowanych przepisów, ale warto szukać informacji i dochodzić swoich praw.
Odnośnie prasy to art na temat kradzieży ukazał się w ostatnim Przekroju.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chodzi o skargi grupowe, to należy się zwracać do UOKIK, można równeiz w formie e-maila i jeżeli zbierze sie odpowiednia ilość to wówczas Prezes UOKIK występuje w imieniu konsumentów przeciw danej firmie.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dochodzeniu swoich praw
PS.: Jeśli ktoś popełnił przęstępstwo podbrabiając nasz podpis to należy niezwłocznie donieść do prokuratury oraz w tym przypadku do PP i nie należy tego wycofywać bo nie warto, a oszust powineien zapłacić za to co zrobił. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Thx Asiam za namiary
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej mieć wszystko podane na tacy.... po co tracić czas ???
A u mnie dziś:
-2 notesy
-długopis
-kalendarz
-masa broszurek i folderów
+ 2 neg. i 1 pozyt. odp. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do Polaków na zachodzie to często jest tak, że to sam pracodawca wymusza takie a nie inne zachowanie na pracownikach, a Polak głupi i drugiego sprzeda za 50 centów byle by lepiej wypaść w oczach szefa. Dzieki temu w mediach mogą podać, że polscy pracownicy są najlepsi. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O przyjmowaniu po znajomości to coś niecoś też wiem, moją ostatnią prace i pierwszą naprawdę poważną dostałam tylko z tego względu, że w tej firmie pracowała znajoma moich rodziców.
Rozmowy kwalifikacyjne to dla mnie temat rzeka. Kilka utkwiło mi w pamięci, np. byłam w firmie, w której chcieli osobę z jęz. angielskim. Umiem się dogadać nawet nieźle poza granicami. Poszłam, położyłam CV a pani sekretarka na to, zapraszam panią do pokoju obok na krótki test z jęz. angielskiego
A ja dopiero przeczytałam tekst i wzięłam długopis do ręki
rachel anonse to nie gazeta z ogłoszeniami o pracę ale gazeta dla erotomanów i alfonsów. Dawałam ogłoszenia do niej przez kilka miesięcy, w tym czasie zadzwonił do mnie pan z ofertą tzw. sponsoringu (aż mi się niedobrze zrobiło), kilku innych podejrzanych typów oraz jeden koleś co popsuł mu się samochód na trasie i kupił pierwszą lepszą gazetę wyhaczył mój numer telefonu i poprosił, żebym mu znalazła kilka warsztatów w ksiązce telefonicznej Włocławka, chociaż to też dość mocno podejrzane było
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po drugie nie podwarzam niczyjego wyksztalcenia a oceniam tylko jego kulture. Nie wiem jak na tym tle wyglada ublizanie innym i przeklinanie a le moze to wlasnie nasza, polska menlnosc, ze dyplom z tytulem mgr gdzies w szufladzie a z butow wychodzi sloma.
Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>