Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika e-Konkursy.info - Bocik

e-Konkursy.info - Bocik

#86603 Napisano: 09.02.2006 02:44:57 w Poczta kradnie
a może by tak do Pana .....(zapomniałam jak sie nazywa) dzwonie do Pani, Pana w bardzo nietypowej sprawie.
Może On coś pomoże Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86596 Napisano: 09.02.2006 02:32:16 w Poczta kradnie
szyszka

Ubiegłas mnie chcialem to samo napisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86583 Napisano: 09.02.2006 01:53:09 w GRATISY
a ja dzsiaj awizo dostałam i jutro na poczte musze sie wybrac. A w @ jeden pozytyw i jeden negatyw. A pozytyw był naprawde super, az chce sie takie meile dostawać:
Dzień Dobry,
dziękuję za pozdrowienia, również pozdrawiam , już w całkiem ciepły dzień Panią i Córeczkę. Też mam małą Córeczkę i też lubi rozpakowywać paczki. Niestety nie mamy gadżetów typu zabawki, koszulki, ale mam długopisy, kalendarz-terminarz, miarkę, no i zapalniczkę, ale tego proszę Córce nie dawać.
Prześlę to Pani... swoją drogą ciekawe hobby.
Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86561 Napisano: 09.02.2006 01:11:58 w co chcielibyście wygrać?
a jak już bedzie aparat, to mogłabym wygrac wycieczkę emotka gdzie narobiałabym wiele zdjęć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86551 Napisano: 09.02.2006 12:46:15 w bezpłatne próbki kosmetyków
Dość długo wysyłam prośby o darmowe próbki i zdałam sobie sprawę, że Polacy to naprawdę chamski naród. Inni przesyłają nam zza granicy mnóstwo fajnych próbek w buteleczkach itp. za swoją kasę, a Polacy nawet nie chcą zareklamować swoich marek emotka Myślę, że opłaca się wysyłać do zagranicznych firm bo a nuż coś się fajnego trafi. Kiedyś trafiłam tak z Molton Brown'em - tak się ucieszyłam z 3 buteleczek i 2 tubeczek, że się prawie popłakałam emotka Naprawdę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86548 Napisano: 09.02.2006 12:36:00 w co chcielibyście wygrać?
kasiaj110 - mi też marzy się aparat cyfrowy, może trafie takowy w tym roku, byłoby extra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86510 Napisano: 09.02.2006 11:24:19 w Poczta kradnie
''Reporterzy wykryli skandaliczny proceder okradania paczek na poczcie. W piątek w UWADZE! pokażemy jak znikają przesyłki w Poczcie Polskiej''

Piątek ( 10 luty ) TVN 19:45.

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86494 Napisano: 09.02.2006 11:08:43 w GRATISY
U mnie dzisiaj nie było listnosza, ale może jeszcze przyjdzie ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86487 Napisano: 09.02.2006 10:57:22 w Poczta kradnie
Mam nadzieję, że się przydadzą.
Poczta jest dużą fimą działającą w ramach często skomplikowanych przepisów, ale warto szukać informacji i dochodzić swoich praw.
Odnośnie prasy to art na temat kradzieży ukazał się w ostatnim Przekroju. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86483 Napisano: 09.02.2006 10:49:08 w Poczta kradnie
Jeśli chodzi o zagubione przesyłki rejestrowane (czyli polecone, z potwierdzeniem odbioru i wartościowe) to należy je reklamować w swojej placówce pocztowej, jeśli wymagane jest oświadczenie nadawcy, to wówczas powinna ta osoba napisać krótkie pisemko, że ceduje prawo do reklamacji na adresata i Poczta nie ma wyjścia i musi przyjąć i rozpatrzyć tą reklamację. Jesli chodzi o kradzieże przesyłek (udowodnione oczywiście, tzn. jeśli posiadacie jakiekolwiek dowody) to należy złożyć doniesienie w prokuraturze o popełnieniu przestępstwa no i oczywiście skargę w Poczcie Polskiej, w której to można napisać, że doniesienie takie zostało złożone. Jeśli chodzi o odszkodowania za te przesyłki ze strony Poczty, to jeżeli poczta zagubiła paczke i nie wie gdzie jest to w przypadku przesyłki nie wartościowej zwraca 10-krotność zwykłej opłaty oraz koszty nadania, w przypadku wartościowej przesyłki oddaje kwotę na którą przesyłka została ubezpieczone (w rzeczywistości ubezpieczenie przesyłki nie jest takie drogi, a się na pewno opłaca przy wartościowych rzeczach, np. telefonach). Poczta Polska świadczy wiele usług, które sa zróźnicowane dla zaspokojenie potrzeb klienta, oczywiście nic nie usprawiedliwia kradzieży, ale klienta ma swoje prawa, jak również obowiązki. Jeśli chodzi o uszkodzenie przesyłki to również można to reklamować, jeżeli przesyłka była odpowiednio oznakowana, że należy się z nią delikatnie obchodzić a dotarła w kiepskim stanie to należy zareklamować, natomiast jeśli chodzi o naderwane koperty, paczki, czy też pocztówki to powinny one przychodzić ofoliowane i ostęplowane, w przeciwnym wypadku jest to znak, ze ktoś specjalnie się dobierał do przesyłki. Jeśli przesyłka jest lekko uszkodzona, ale ofoliowana i w środku jest cała zawartość to zapewne uszkodzenie nastąpiło w sortowi maszynowej, np. CER w Warszawie, gdzie wszystkie przesyłki są sortowane maszynowo i w wyniku tego mogą ulec penwym uszkodzeniom.
Jeśli chodzi o skargi grupowe, to należy się zwracać do UOKIK, można równeiz w formie e-maila i jeżeli zbierze sie odpowiednia ilość to wówczas Prezes UOKIK występuje w imieniu konsumentów przeciw danej firmie.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dochodzeniu swoich praw
PS.: Jeśli ktoś popełnił przęstępstwo podbrabiając nasz podpis to należy niezwłocznie donieść do prokuratury oraz w tym przypadku do PP i nie należy tego wycofywać bo nie warto, a oszust powineien zapłacić za to co zrobił. Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86429 Napisano: 09.02.2006 07:58:51 w bezpłatne próbki kosmetyków

http://www.murad....RDCatalogRequest.jsp

Adres jest ze Stanów ale udało mi się otrzymać katalog i 3 próbki.

W adresie ,w jednej linijce wpisałam kod,miasto,państwo.Stan wybrałam CA i code 90746.

Thx Asiam za namiary emotka Już wypełniłam i czekam na rezultaty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86426 Napisano: 09.02.2006 07:55:43 w bezpłatne próbki kosmetyków
mamuka az tyle? ja dostałam od nich tylko 16 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86393 Napisano: 08.02.2006 09:37:11 w bezpłatne próbki kosmetyków
U mnie po raz drugi próbki z Daxa, a to dlatego, że wysłałam do nich upomnienie, bo dość długo czekałam. W sumie 29 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86387 Napisano: 08.02.2006 09:13:35 w GRATISY
monika nie dziwię sie Tobie, że się wkurzyłaś.
Najlepiej mieć wszystko podane na tacy.... po co tracić czas ???

A u mnie dziś:
-2 notesy
-długopis
-kalendarz
-masa broszurek i folderów

+ 2 neg. i 1 pozyt. odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86328 Napisano: 08.02.2006 07:10:00 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
morales rzeczywiście tak sie wzbogaciłam na tym zachodzie, że teraz nie wiem co z pieniędzmi zrobić.
Co do Polaków na zachodzie to często jest tak, że to sam pracodawca wymusza takie a nie inne zachowanie na pracownikach, a Polak głupi i drugiego sprzeda za 50 centów byle by lepiej wypaść w oczach szefa. Dzieki temu w mediach mogą podać, że polscy pracownicy są najlepsi. Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86327 Napisano: 08.02.2006 07:09:09 w Poczta kradnie
Oglądajcie w piątek Uwagę na tvn - ma być o tym, jak poczta kradnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86323 Napisano: 08.02.2006 07:07:24 w bezpłatne próbki kosmetyków
Z tego co tak sobie czytam ten topik to az mnie czasami krew zalewa. Głupota ludzka naprawde nie zna granic. Zrozumiem jesli ktos tam zrobi jakies bledy ortograficzne albo cos (samej mi sie czasem zdarzy jakis byk). Ale bez przesady. Ile razy mozna pytac Podacie mi te adresy czy nie, bo ja ich nie widze? albo podawanie swojego prywatnego adresy na forum to istna głupota! Zastanawiam się gdzie takich ludzi sieją, bo chyba nie na Ziemi? Ludzie weźcie się za siebie! Eh ... To taki mały apel emotka Bo naprawdę nie da się wytrzymać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86319 Napisano: 08.02.2006 06:57:44 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
ja mam kilka rzeczy do sprzedania ale jakoś nie mogę się przekonać do tego allegro. Zresztą ludzie dużo chętniej kupująrzeczy, które widzą,ja nie mam cyfrówki to i zdjęć nie porobie. Zresztą teraz nie mam zbytnio na to czasu, żeby się tym zajmować. Od wiosny zjeżdżamy z zagranicy na stałe to może wtedy się za to wezmę.

O przyjmowaniu po znajomości to coś niecoś też wiem, moją ostatnią prace i pierwszą naprawdę poważną dostałam tylko z tego względu, że w tej firmie pracowała znajoma moich rodziców.

Rozmowy kwalifikacyjne to dla mnie temat rzeka. Kilka utkwiło mi w pamięci, np. byłam w firmie, w której chcieli osobę z jęz. angielskim. Umiem się dogadać nawet nieźle poza granicami. Poszłam, położyłam CV a pani sekretarka na to, zapraszam panią do pokoju obok na krótki test z jęz. angielskiego emotka emotka emotka No pięknie pomyślałam, pierwszy raz takie wymagania. Sekretarka położyła kartkę, dała mi długopis i poszła sobie. Na stole leżało kilka słowników, więc zaczełam je kartkować, wydawało mi się, że minęła chwileczka wchodzi kobitka i mówi ma pani na to jeszcze 5 min. emotka emotka emotka
A ja dopiero przeczytałam tekst i wzięłam długopis do ręki emotka emotka emotka Musiałam się mocno sprężyć i coś tam wydumałam a były to dwa zadania (przetłumaczyć zapytanie ofertowe na ang. i odpowiedzieć na ofertę z ang. na polski). Oczywiście, że tej pracy nie dostałam emotka emotka emotka

rachel anonse to nie gazeta z ogłoszeniami o pracę ale gazeta dla erotomanów i alfonsów. Dawałam ogłoszenia do niej przez kilka miesięcy, w tym czasie zadzwonił do mnie pan z ofertą tzw. sponsoringu (aż mi się niedobrze zrobiło), kilku innych podejrzanych typów oraz jeden koleś co popsuł mu się samochód na trasie i kupił pierwszą lepszą gazetę wyhaczył mój numer telefonu i poprosił, żebym mu znalazła kilka warsztatów w ksiązce telefonicznej Włocławka, chociaż to też dość mocno podejrzane było emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86310 Napisano: 08.02.2006 06:47:57 w bezpłatne próbki kosmetyków
Siemka! Po długiej nieobecnosci na forum znowu jestem. Nie wiem czy mnie pamiętacie jeszcze, ale spox emotka Dawno nie dostawałam próbek, ale wczoraj nadeszła wielka koperta od Dax'a emotka Dostałam jeszcze jedzenie dla psiaka z Pedigree i gadżety od pewnej firmy z obuwiem dla dzieci (dostałam baloniki, silikonowe bransoletki, 2 lizaki i 4 kalendarze). Znowu powysyłam zapytania o próbki, bo znowu zaczęło mnie korcić emotka Z gadżetami dałam sobie spokój, bo nie mam czasu na szukanie, ale próbki zawsze się przydadzą emotka Więc zabieram się do roboty i szukam nowych i starych adresów po próbencje i już zniecierpliwiona czekam na cudeńka emotka Teraz będę tu chadzała częsciej, żeby sprawdzić z czego dostajecie prezenciki emotka Pozdrawiam Was i całuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#86242 Napisano: 08.02.2006 04:33:56 w co chcielibyście wygrać?
AgaAga jak juz wspomnialem lepiej wyrac odpowiednie pieniadze i wydac na co sie samemu chce. Nie mowie o takich nagrodach jak pralka, zmywarka czy pobyt weekendowy ale takie wielkie 'nagrody' jak probki kosmetykow, reczniczek itp.
Po drugie nie podwarzam niczyjego wyksztalcenia a oceniam tylko jego kulture. Nie wiem jak na tym tle wyglada ublizanie innym i przeklinanie a le moze to wlasnie nasza, polska menlnosc, ze dyplom z tytulem mgr gdzies w szufladzie a z butow wychodzi sloma.
Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0