Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika e-Konkursy.info - Bocik

e-Konkursy.info - Bocik

#85928 Napisano: 07.02.2006 04:53:32 w Konkursy firm tytoniowych
jedzie ktops na rozmowe do warszawy w sprawie m-codow? Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85927 Napisano: 07.02.2006 04:50:52 w GRATISY
a ja wam dziekuję 8) 8) 8) emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85922 Napisano: 07.02.2006 04:42:04 w GRATISY
Ja również gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85908 Napisano: 07.02.2006 04:03:17 w bezpłatne próbki kosmetyków
melisa no tak najlatwiej kogos nazwac prostakiem, bo ma inne zdanie niz ogol a zwlaszcza ci, ktorzy siedza tu i stale wypisuja jak dostali mydelko fa za darmo, jak dostali sciereczke gratis. To takie ambitne, ze warto kogos, kto ma inne zdanie najlepiej obrazic.
Raz jeszcze mowi, ze nikt nie kaze Pani tak postepowac jak pisze.
A co do strony internetowej, to czy ja kiedykolwiek powiedzialem ze jej nie mam?A dla Pani proponuje troche melisy na uspokojenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85902 Napisano: 07.02.2006 03:54:12 w bezpłatne próbki kosmetyków
Czy nie nudzi się Wam to ciągłe poszukiwanie darmowych próbek? Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85895 Napisano: 07.02.2006 03:34:32 w GRATISY
a ja dziś tylko samochodową mapę Polski dostałam, co bardzo mnie ucieszyło, bo dziś ZDAŁAM egzamin na prawko emotka emotka emotka emotka emotka
Pozdrawiam wszystkich emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85866 Napisano: 07.02.2006 02:15:11 w GRATISY
U mnie jak zwykle w większości makulatura emotka

-katalog Playmobil (brat ma radochę emotka );
-broszurki i mapy z Austrii;
-broszurki, mapy i gazeta z Francji;
-notesiki i zakładki Post-it;
-zamówione materiały o cukrzycy plus próbki słodzika i pasty do zębów Colgate w bonusie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85862 Napisano: 07.02.2006 01:55:54 w bezpłatne próbki kosmetyków
właśnie dostałam 15 próbek z DAX'a Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85856 Napisano: 07.02.2006 01:44:05 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
zyc z tego sie nie da, ale po dwoch wygranych konkursach wpadlo mi na czysto 850 zl do kieszeni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85848 Napisano: 07.02.2006 01:16:06 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
Anulka
Dziewczyny,które tu się wpisały łączy to,że lubią konkursy a że nie mają przy okazji pracy, to mają więcej czasu na zabawę w sieci.
Nie rozumiem Twojego oburzenia.
Nikt tu nie napisał,że porzucił pracę,bo w konkursach można się szybciej i łatwiej dorobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85826 Napisano: 07.02.2006 12:15:12 w GRATISY
Niestety mamuka Poczta kradła, kradnie i kraść będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85825 Napisano: 07.02.2006 12:11:02 w GRATISY
A u mnie przesyłka od Ziaji z dwoma próbkami. Moja pierwsza nagroda!! Jupi, teraz musi być tyko lepiej!! Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85820 Napisano: 07.02.2006 11:59:00 w GRATISY
U mnie dziś w sumie 7 kopert emotka Dwie koperty z zagranicy były uszkodzone,czyt. rozerwane na maksa. Boże, jak mnie to wk.....a
Jedna to list z odmową, 2 koperty z próbeczkami, a reszta, to gadżety:
-brelok z pewnego UM
-długopis i przypinka z lotniska
-długopis, notes i samolocik z pianki do złożenia z kolejnego lotniska
-cienkopis i wizytowniki z USA

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85817 Napisano: 07.02.2006 11:51:43 w bezpłatne próbki kosmetyków
Dostałam próbki z Zeptera i Dax Cosmetics.
Trochę się naczekałam, ale warto było.... Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85807 Napisano: 07.02.2006 11:29:07 w bezpłatne próbki kosmetyków
za takie dawanie dobrych rad jak maymi dawałabym karniaki. Bo niech ktoś to weźmie na poważnie, pójdzie do takiej firmy i ochrona nawet go przez drzwi nie przepuści

Czasem zastanawiam sie dlaczego w Polsce ludzi zniecheca sie do myslenia i wlasnej inicjatywy. uz dawniej rzadzila maksyma ktora pozwalala sterowac ludzmi czyli: Chleba i Igrzysk.
Teraz widze karanie za rady. Przeciez nikt Pani nie zmusza aby z nich korzystac. Jak ktos jednak zechce sie nimi posluzyc to prosze bardzo. Podalem propozycje do rozwazenia i to wszystko.
Milego dnia zycze. Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85806 Napisano: 07.02.2006 11:25:10 w bezpłatne próbki kosmetyków
Powiedz byłaś/byłeś w którejś z takich firm i co dostałeś/aś? Nawet w aptece nie dają żadnych próbek bo biorą je dla siebie, tak samo w sklepikach z kosmetykami itp. Nawiązując do tego tematu to naprawdę za granicą nie ma takiej pazerności na gratisy jak w polsce (chodzi mi o sklepy itp., niech nikt nie bierze tego do siebie ). Raz kupiłam jakąś bluzeczkę w sklepie odziezowym, dawali próbki perfum (małe flakoniki, innym razem były to szamponetki (sklep drogeryjny), a ostanio w innym drogeryjnym dawali próbki ściereczek do prania (jeszcze nie ma takich na polskim rynku, wrzuca się to to do pralki razem z brudnym praniem i ponoć wywabia plamy i nadaje praniu zapach a potem się wyrzuca do kosza - ściereczkę nie pranie
Jak tu ladnie zaczac. Nie bede polecal ksiazek o PR czy wywieraniu wplywu na ludzi, ale prosze uwierzyc, a mowie to z doswiadczenia, ze o wiele wiekszy skutek wywoluje list napisany imiennie do dyrektora i skierowany na konkretny adres niz wypelnienie jakiegos formularza z Internetu. To typowe psychologiczne zasady. Inaczej traktuje sie ludzi oryginalnych, niz przecietniakow, ktorzy wysylaja poczta sztampowe listy. A do zakladu produkcyjnego, mam na mysli dzialy promocji a nie produkcyjne mozna dostac sie bez problemu. Wystarczy zadzwonic lub wyslac maila z prosba o wizyte. Umawia sie wowczas na konkretny termin z konkretna osoba. Ot i cala filozofia.
Pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85801 Napisano: 07.02.2006 11:16:33 w co chcielibyście wygrać?
Agniecha wszystko zalezy od ludzi. Moze ich zmienic wygrana ale nie musi. Ludzi zmienia wiele rzeczy, np nowa praca, kupno mieszkania. To wszystko moze sprawic, ze odwroca sie od znajomych, przyjaciol. A dlaczego nie mozna przyjac, ze jak ktosbby wygral te miliony to nie pomoze najblizszym. Pieniadze szczescia nie daja, ale pomagaja w realizacji szczescia i spelnianiu marzen, czego i Tobie zycze.
Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85800 Napisano: 07.02.2006 11:13:49 w co chcielibyście wygrać?
Melisa Zastanawiam sie co jest wiekszym dziwactwem jakie robia ludzie. Granie w Lotto gdzie mozna wygrac kilka milionow, czy tez codzienne wysylanie prosb po darmowe probki perfum i kremow?
Jakie utrzymywanie pracownikow totalizatora? Czy nie jest utrzymywaniem pracownikow branie udzialu we wszystkich konkursach w ktorych otrzymuje sie produkt wytworzony przez dany zaklad i do tego zaklad ten ma reklame, bo wszyscy na forum sie ciesza ze firma X cos im wyslala. No i pozostali tlumnie biora udzial w konkursach firmy X bo tam mozna wygrac.
Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85790 Napisano: 07.02.2006 10:53:14 w co chcielibyście wygrać?
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#85778 Napisano: 07.02.2006 10:38:58 w co chcielibyście wygrać?
Melisa zaczyna działać forumowiczom na nerwy, teraz także i mnie.... to jest jakiś/aś malkontent/ka.zaczepliwe uwagi,ogólne drażnienie innych Ja chyba zwrócę się do admina, żeby zwrócili uwagę temu osobnikowi......
Oj Melisa,Melisa,Lotto dla naiwnych a Ty same racjonalne rzeczy w życiu robiłaś:)
Szanuj bliźniego jak siebie samego.
Wyświetl w wątku >>
0 0