Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lekarkę mam super, nic nie panikuje, każe spokojnie czekać, mówi że napewno zarodek się pojawi
Dolly, a ja myślałam, że zajść w ciąże można tylko w czasie owulacji
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm... ale od zapłodnienia 4 tygodnie to gdzieś 6 tygodni od ostatniej miesiączki
u mnie od zapłodnienia minęły gdzieś ze 3 dopiero. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet nie strasznie
nie no oczywiście żartuje
a dziewczyny, kiedy u Was było widać zarodek?? Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żabka - oryginalne piłki
Rossnet - rowery - wyniki (ale Rossnet ma swój wątek więc proponowałabym tu nie wklejać...
Tesco Żywioł - komisja + ????
20.07.2012:
Tesco Toskania na talerzu - powiadomienia
Henkel Intermarche - Komisja + 48h
Simply - piłki - komisja + 7 dni
24.07.2012:
Piłkoszał BP - komisja + 7 dni
27.07.2012:
Carrefour Zdrojek - komisja? Wyniki?
03.08.2012:
Stokrotka Olimpijski - komisja + 7dni
Nivea Superpharm ??????
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może i faktycznie podobne, ale jedne to tabletki, a drugie to globulki, może to na takiej zasadzie, że jedno bardziej działa z jednej strony, a drugie z drugiej, hehe
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no powiedziała, że dla wzmocnienia cokolwiek to znaczy.
nie miałam żadnych złych objawów, więc wydaje się, że faktycznie przepisała zapobiegawczo bo zaszkodzić chyba nie zaszkodzi.
mam nadzieję, że jak za tydzień pójdę to zarodek już będzie
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja narazie jestem cała w strachu, bo jeszcze nic konkretnego nie widać, ale lekarka zapewnia, że musi być dobrze
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Ci bardzo
Ja dostałam oba leki - jedne tableki, a drugie to globulki, zastanawiałam się czy to nie za dużo, ale chyba zaszkodzić nie zaszkodzi
Mam nadzieję, że za tydzień będzie już widać ładnie zarodek
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam dzisiaj u ginekologa, widać pęcherzyk, zarodek ponoć widać, ale bardzo słabo. Z moich obliczeń wynika, że to 5 tygodni 3 dni.
Mam przyjść za tydzień.
Dostałam i luteinę i duphaston, czy któraś z was brała oba te leki?? Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja również polecam Krzyska
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, że teraz spacery, leżakowanie i w ogóle pełen relaks
ogólnie to bałam się bo piłam dużo kawy, byłam na 2 imprezach, w sumie nie piłam dużo, no ale jednak, ale potem sobie myślę, że przecież gdyby to miało, aż takie znaczenie to połowa dzieci rodziłaby się chora, bo przecież nikt od początku nie wie, że w ciąży jest
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja narazie jestem w szoku
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy wy też nie miałyście apetytu?
dla mnie ciąża kojarzyła się zawsze z podwójnym apetytem, a tu mi się wcale jeść nie chce
i jeszcze krew z nosa mi dzisiaj leciała, ale też czytałam, że to podobno normalne
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję bardzo
To byłby początek 5 tygodnia.
Byłam akurat na wizycie u ginekologa w zeszły poniedziałek, badała mnie dokładnie, miałam robione USG i nic nie mówiła, stąd moje pytanie, po jakim czasie można coś ujrzeć
Wyświetl w wątku >>