Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Informacja jeszcze nie potwierdzona u lekarza, ale zrobiłam 3 testy w różnym czasie, więc myślę, że to tylko formalność
Mam zatem do Was pytanie, kiedy warto wybrać się do ginekologa na USG? Tak żeby było coś widać?
Oraz czy też mieliście takie dziwne objawy jak przed okresem? Okres powinnam dostać 3-4 dni temu, i w sumie od dwóch dni boli mnie brzuch i mam takie skurcze jakby przed okresem. Czytałam, że to normalne, no ale chciałabym się upewnić
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie tam się hasło podoba
Gratuluję! Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm... no to w takim razie teoria jaką mi przedstawił Pan przez telefon nie do końca jest prawdziwa
jak zadzwonisz to podadzą Ci co wygrałaś
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie nikt nie pytał o to czy chcę zapłacić czy nie
dostałam fakturę, pisze przeadresowanie, a w uzasadnieniu, że podałam zły kod pocztowy
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no paczkę dostarczyli, a mnie wystawili fakturę za przeadresowanie, bo stwierdzili, że kod pocztowy jest zły, a taki kod pocztowy jest w dowodzie odbiorcy.
napisałam, że mogą mnie pozwać do sądu
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli dostałaś eska w piątek to jest szansa, że oprócz apaszki masz coś jeszcze
do tych co słali w czerwcu w piątek wysłali info o apaszce + razem z ewentualną główną nagrodą.
Ci co słali wcześniej to dzisiaj poleciały eski o głównych. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko nie ma komu
nie zapłacę i tyle, nawet mogą mnie do sądu pozwać
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do nich w ogóle nie dociera to, co ja mówię
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś wie jakich mogę użyć argumentów?
Nie mam już do nich siły
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
UPS
dzisiaj dostałam odrzucenie reklamacji, to tylko 20 zł, ale powiedziałam, że im tego nie zapłacę... mogą się nawet ze mną sądzić.
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powinny być dzisiaj sms'ki
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygrał
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego co wiem to tak - na drugi dzień
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pięknie pograli
BRAWO!!
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłam do firmy, oni twierdzą, że kod pocztowy był zły, sprawdziłam kod w necie - jest ok, zadzwoniłam do gościa, któremu wysyłałam paczkę - potwierdził, że kod jest dobry, mało tego, ma taki nawet wpisany w dowodzie.
ja wpisałam kod z końcówką 20, oni mają w systemie 21 - bo są w tej miejscowości 2 kody no i pech chciał, że oni mają ten drugi, pierwszego nie mają
powiedziałam, że nic im nie zapłacę za to, kod jest dobry, ale ciśnienie mi podnieśli