Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malenka89

malenka89

#5280930 Napisano: 11.07.2012 07:58:59 w Konkursowiczki w ciąży
Hej dziewczyny emotka I u mnie wczoraj 2 kreseczki na teście emotka Jeszcze niedawno wypytywałam Was o przygotowanie do ciąży, a tymczasem już wtedy byłam w stanie błogosławionym emotka

Informacja jeszcze nie potwierdzona u lekarza, ale zrobiłam 3 testy w różnym czasie, więc myślę, że to tylko formalność emotka

Mam zatem do Was pytanie, kiedy warto wybrać się do ginekologa na USG? Tak żeby było coś widać?

Oraz czy też mieliście takie dziwne objawy jak przed okresem? Okres powinnam dostać 3-4 dni temu, i w sumie od dwóch dni boli mnie brzuch i mam takie skurcze jakby przed okresem. Czytałam, że to normalne, no ale chciałabym się upewnić emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5280383 Napisano: 10.07.2012 06:16:06 w Carrefour konkursy
Dlatego jestem za tym, aby haseł nie pokazywać, bo zaraz znajdą się tacy, co odbiorą radość emotka

Mnie tam się hasło podoba emotka Wolę jak ktoś pisze tak (w sensie, że nie do końca jest to dokończenie zdania) niż robi pracę w konkursie sms (z i tak się zdarzało) emotka

Gratuluję! Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5279511 Napisano: 10.07.2012 08:47:18 w Kaufland konkursy
kto zgarnął moje Mysłowice? : emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278904 Napisano: 09.07.2012 05:33:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sambolera napisał(a):

malenka89 napisał(a):

do tych co słali w czerwcu w piątek wysłali info o apaszce + razem z ewentualną główną nagrodą.

Ci co słali wcześniej to dzisiaj poleciały eski o głównych.

ja dostalam sms w piatek
gralam jakos na poczatku konkursu
apaszki na pewno nie mam
dzis sms nie dostalam emotka

hmmm... no to w takim razie teoria jaką mi przedstawił Pan przez telefon nie do końca jest prawdziwa emotka
jak zadzwonisz to podadzą Ci co wygrałaś emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278684 Napisano: 09.07.2012 02:51:44 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

ale przeadresowanie się robi, gdy paczka jedzie w zły rejon - województwo lub miasto

nadawca musi wtedy wypełnic specjalny formularz i od nowa opłacic przesyłkę

maleńka, u ciebie nie doszło do przekierowania

mnie nikt nie pytał o to czy chcę zapłacić czy nie
emotka

dostałam fakturę, pisze przeadresowanie, a w uzasadnieniu, że podałam zły kod pocztowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278587 Napisano: 09.07.2012 01:49:03 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

Czemu Ty masz składać reklamację? Paczka dostarczona prawidłowo. Jeśli oni chcą jakąś dodatkową kasę za błędny ich zdaniem kod to niech się jej domagają a jeśli jest spór to niech zakładają sprawę.

Nie wiem, czy mogą sprzedać ten dług bez orzeczenia sądu...

no paczkę dostarczyli, a mnie wystawili fakturę za przeadresowanie, bo stwierdzili, że kod pocztowy jest zły, a taki kod pocztowy jest w dowodzie odbiorcy.
napisałam, że mogą mnie pozwać do sądu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278576 Napisano: 09.07.2012 01:40:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
i u mnie bonik 1/2 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278573 Napisano: 09.07.2012 01:39:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czyli jak dziś eska nie dostałam to już głownych nagród nie mam????
a w dzisiejszych sms była informacja co się dokładnie wygrało????

jeśli dostałaś eska w piątek to jest szansa, że oprócz apaszki masz coś jeszcze emotka

do tych co słali w czerwcu w piątek wysłali info o apaszce + razem z ewentualną główną nagrodą.

Ci co słali wcześniej to dzisiaj poleciały eski o głównych. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278557 Napisano: 09.07.2012 01:32:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ci co dostali eski w piątek, a mają oprócz apaszki lepszą nagrodę dzisiaj już eska nie dostaną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278507 Napisano: 09.07.2012 01:12:18 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Ale tutaj racji nie mają oni.
Co z tego, że wpisali sobie w system ogólny kod?
Wystarczy im nie zapłacić, i tyle!
A uzasadnienie bym na piśmie złożyła emotka

tylko nie ma komu emotka oni przyjmują reklamację mailowo (pośredniczą tylko), UPS reklamacji nie przyjmie bo tylko oni mogą emotka

nie zapłacę i tyle, nawet mogą mnie do sądu pozwać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278490 Napisano: 09.07.2012 01:04:49 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Czy ktoś wie jakich mogę użyć argumentów?
Nie mam już do nich siły
emotka

Jeśli gość Ci udostępni kopię dowodu, prześlij im. Albo np. wykaz kodów pocztowych wg poczty, bo to chyba - zgodnie z nazwą - poczta nadaje kod POCZTOWY.

do nich w ogóle nie dociera to, co ja mówię emotka UPS mówi, że tylko oni mogą złożyć reklamację, oni powiedzieli, że reklamacji nie przyjmują emotka wysłałam im informacje, że w dowodzie jest taki adres, wysłałam im wykaz kodów i dalej twierdzą, że to ja zrobiłam błąd bo powinnam wpisać kod ogólnej miejscowości i nazwę miejscowości głównej, nie gminy emotka no oni sobie jaja robią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278481 Napisano: 09.07.2012 12:59:29 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A mnie wkurzyła dzisiaj firma kurierska emotka Jakiś czas temu wysyłałam paczkę, opłaciłam, kurier odebrał, paczkę dostarczyli, dzisiaj dostaję fakturę, że mam zapłacić 20 zł za tzw. przeadresowanie.
Dzwoniłam do firmy, oni twierdzą, że kod pocztowy był zły, sprawdziłam kod w necie - jest ok, zadzwoniłam do gościa, któremu wysyłałam paczkę - potwierdził, że kod jest dobry, mało tego, ma taki nawet wpisany w dowodzie.

OPEK ?

to ich stary numer

ja wpisałam kod z końcówką 20, oni mają w systemie 21 - bo są w tej miejscowości 2 kody no i pech chciał, że oni mają ten drugi, pierwszego nie mają emotka

powiedziałam, że nic im nie zapłacę za to, kod jest dobry, ale ciśnienie mi podnieśli emotka

UPS

dzisiaj dostałam odrzucenie reklamacji, to tylko 20 zł, ale powiedziałam, że im tego nie zapłacę... mogą się nawet ze mną sądzić.

Czy ktoś wie jakich mogę użyć argumentów?
Nie mam już do nich siły
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278359 Napisano: 09.07.2012 11:54:46 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A mnie wkurzyła dzisiaj firma kurierska emotka Jakiś czas temu wysyłałam paczkę, opłaciłam, kurier odebrał, paczkę dostarczyli, dzisiaj dostaję fakturę, że mam zapłacić 20 zł za tzw. przeadresowanie.
Dzwoniłam do firmy, oni twierdzą, że kod pocztowy był zły, sprawdziłam kod w necie - jest ok, zadzwoniłam do gościa, któremu wysyłałam paczkę - potwierdził, że kod jest dobry, mało tego, ma taki nawet wpisany w dowodzie.

OPEK ?

to ich stary numer

ja wpisałam kod z końcówką 20, oni mają w systemie 21 - bo są w tej miejscowości 2 kody no i pech chciał, że oni mają ten drugi, pierwszego nie mają emotka

powiedziałam, że nic im nie zapłacę za to, kod jest dobry, ale ciśnienie mi podnieśli emotka

UPS

dzisiaj dostałam odrzucenie reklamacji, to tylko 20 zł, ale powiedziałam, że im tego nie zapłacę... mogą się nawet ze mną sądzić.

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278328 Napisano: 09.07.2012 11:42:02 w Inne mniejsze markety
a ja mam pytanie odnośnie konkursu PIŁKOSZAŁ na BP emotka dużo z Was słało zgłoszenie w sobotę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278326 Napisano: 09.07.2012 11:41:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1234 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

To zapewne apaszki emotka

A wygrał ktoś coś innego ze Slim niż apaszka i zestaw produktów? emotka

powinny być dzisiaj sms'ki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278315 Napisano: 09.07.2012 11:36:57 w Wkurza mnie...
Hmmm... ja też jestem z tych, którzy lubią coś powcinać przy filmie emotka i chodzę na film, nie do kina emotka tylko mnie się wydaje, że jem normalnie, nie mlaskam i te sprawy i tym samym też nie wydaje mi się żeby inni jakoś głośno jedli emotka mnie to nie przeszkadza bynajmniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278238 Napisano: 09.07.2012 10:51:32 w Konkursy ABC
nocti napisał(a):

malenka89 napisał(a):

kristof23 napisał(a):

czy posiada ktos info - czy informuja na biezaco z zywca ?

z tego co wiem to tak - na drugi dzień emotka

Ale to info z regulaminu czy ktoś wygrał?

wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5278179 Napisano: 09.07.2012 10:32:13 w Konkursy ABC
kristof23 napisał(a):

czy posiada ktos info - czy informuja na biezaco z zywca ?

z tego co wiem to tak - na drugi dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5277618 Napisano: 08.07.2012 07:34:07 w Sport
nocti napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka

BRAWO SIATKARZE !!!

emotka emotka emotka emotka emotka

pięknie pograli emotka

BRAWO!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#5276867 Napisano: 07.07.2012 06:10:23 w Wkurza mnie...

powiedziałam, że nic im nie zapłacę za to, kod jest dobry, ale ciśnienie mi podnieśli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0