Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malenka89

malenka89

#4652241 Napisano: 05.09.2011 11:15:06 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

joan napisał(a):

aurorcia - swoją drogą, to ja jeszcze nie odesłałam 2 paragonów, więc nie rozumiem, jakim cudem mają dziś zamieścić pełna listę laureatów emotka

Nie wiem jakim cudem,ale wejdź na ich tablicę na fb,ktoś zadał pytanie odnośnie tego konkursu chyba w piątek i odpisali,że są w trakcie weryfikacji,ale w poniedziałek powinna już być lista zwycięzców emotka
jak faktycznie w Intermarche ta sama agencja obsługiwała to porażka

eh... czyli koniec nadziei na laptopa
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4652026 Napisano: 05.09.2011 10:07:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
CCC przysłało bidon, brelok i kartę rabatową za udział w konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4651952 Napisano: 05.09.2011 09:49:31 w Inne mniejsze markety
iaziaz napisał(a):

aurorcia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

aurorcia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

nivea intermarche juz slali?

mam nadzieję,że nie,bo nic nie dostałam,ale oni mają jeszcze parę dni.
A słychać coś o konkursie w ABC kocham wakacjebo tam mieli informować do 7 dni a ten termin mija jutro?

chyba do jutra maja czas emotka

w regulaminie było do 14 dni od zakończenia a zakończył się chyba 30.08 a do tego pytanie czy 14 dni roboczych czy kalendarzowych,bo nie mam pojęcia jak oni to interpretują,ale znając życie to roboczych!

4.7. Każda osoba, która wygra w Konkursie nagrodę zostanie poinformowana o wygranej SMS-em
zwrotnym w terminie do 7 dni od dnia zakończenia konkursu. SMS nadejdzie na numer, z którego
wysłano zgłoszenie do Konkursu

czyli do jutra
emotka

dokładnie - do jutra emotka mam nadzieję, że może dzisiaj coś ruszy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4647968 Napisano: 02.09.2011 05:07:23 w Paragony
i ja mam Luksje z Reala - pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4647521 Napisano: 02.09.2011 01:46:37 w Inne mniejsze markety
uf to dobrze emotka
ja jedną pracę posłałam w kartonie, który wsadziłam do dużej koperty, póki co nie wróciła i mam nadzieję, że nie wróci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4647454 Napisano: 02.09.2011 01:19:03 w Inne mniejsze markety
dziwne... emotka a jaki gabaryt posyłałaś? chociaż nawet to nie powinno mieć znaczenia... Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4646949 Napisano: 02.09.2011 10:09:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
ja nie brałam udziału, ale z tym plagiatem to bym się kłóciła... hasła jakieś mega oryginalne nie są i nawet bez pomocy tych stron każdy mógł na nie wpaść...
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4643739 Napisano: 31.08.2011 07:34:19 w Inne mniejsze markety
ale... ja naprzykład wysłałam 3 prace na siebie, pewnie sporo osób tak zrobiło, a można nagrodę tylko jedną, więc pomniejszmy do 2000 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4643446 Napisano: 31.08.2011 05:34:37 w Inne mniejsze markety
polec napisał(a):

malenka89 napisał(a):

polec napisał(a):

U mnie to grubaśna wyszła ta praca do Biedronki.
Nadałam ją paczką priorytetową dzisiaj po południu.

Mam nadzieje, że dojdzie szybko.

Wysyłał Ktoś paczką ?

może Ci wrócić emotka jak listu nie odebrali to i paczki nie odbiorą...

Ale paczka poszła priorytetem, a nie poleconym. emotka

To mnie dobiłaś, dziecko mi się zapłaczę, jak to wróci.

Już mi jedna kiedyś wróciła, to musiałam chować przed młodym. Ale głupota nie boli.

Tak mi doradziła Pani na poczcie.
emotka

no, ale jeżeli poszła paczką to też muszę podpisać odbiór.

paczka jest na zasadzie poleconego tylko różnią się druczkami.

na to wygląda, że wróci jak listu nie odebrali emotka

ale trzymam kciuki, może się zlitują emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4643430 Napisano: 31.08.2011 05:29:58 w Inne mniejsze markety
polec napisał(a):

U mnie to grubaśna wyszła ta praca do Biedronki.
Nadałam ją paczką priorytetową dzisiaj po południu.

Mam nadzieje, że dojdzie szybko.

Wysyłał Ktoś paczką ?

może Ci wrócić emotka jak listu nie odebrali to i paczki nie odbiorą... Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4643053 Napisano: 31.08.2011 02:30:46 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

a mi sie wydaje że gadka jest zbędna - od 2 do 25 i tacy biorą udział - koniec kropka
że ja się nie łapię to malował młody - nie będę sobie odejmowała lat (pewnie później jakieś pesele będą zbierali i płacz)
a pracy za 5 latka też nie podrobię - proste więc młody malował samodzielnie - podejrzewam że komisja podzieli jakoś wiekowo te prace i wygrają i te 25 latków i te bazgrołki 2 latków - oczywiście komisja też zapewne zna możliwości 2 latków więc...

dodam że mój młody ma swojego laptopa - a używany starszy można kupić w cenie zabawki - więc z tym bogactwem też nie przesadzajcie
dla mnie to normalne że mój syn ma od roku swojego laptopa (zmienialiśmy i postanowiłam nie odsprzedawać za 250 czy 300zł tylko mu zatrzymałam ) obchodzi się z nim umiejętnie - korzysta 2-3 razy w tygodniu - potrafi sam włączyć i wpisać pierwsze literki np min i wyświetla mu się strona mini mini czy Disneya bo i tam zagląda na prizze też lubi zajrzeć - czasami zwyczajnie otwiera word i klepie literki , dzięki temu potrafi już napisać krótkie wyrazy jak oko, dom, mama, tata,kot,pies,ser - bo zwyczajnie jak tak klepie to prosi aby mu pomóc w napisaniu jakiegoś wyrazu i te krótkie zapamiętuje emotka nie widzę w tym nic złego

nie chodziło mi o koszt laptopa tylko o to, że 2'latek z łatwością może coś popsuć emotka
oczywiście zdarzają się dzieci, które szanują swoje zabawki, ale są też takie, które jeszcze nie wiedzą, że to droga rzecz i łatwo mogą popsuć emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4643008 Napisano: 31.08.2011 02:16:32 w Inne mniejsze markety
martyn3ka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

i jeżeli laptopy są dla dzieci (małych) to jestem ciekawa czemu nie sprzedają ich w Smyku itd? emotka

dla mnie taka argumentacja jest śmieszna...

regulamin jest regulaminem i nie rozumiem czemu niektórzy potępiają innych za udział w konkursie, do którego mają pełne prawo emotka

nie rozumiem jak mogłaś nie wyczuć ironii w mojej wypowiedzi emotka emotka

hehe widzę, że nie tylko ja bo i Benasia się nacięła emotka

jeśli tak to zwracam honor emotka poprzednie osoby jakoś mnie podburzyły emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4642956 Napisano: 31.08.2011 01:56:47 w Inne mniejsze markety
i jeżeli laptopy są dla dzieci (małych) to jestem ciekawa czemu nie sprzedają ich w Smyku itd? emotka

dla mnie taka argumentacja jest śmieszna...

regulamin jest regulaminem i nie rozumiem czemu niektórzy potępiają innych za udział w konkursie, do którego mają pełne prawo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4642949 Napisano: 31.08.2011 01:54:24 w Inne mniejsze markety
martyn3ka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Emanuela, to ja mam podobne podejście do Twojego,
jak jest ciekawy konkurs rysunkowy to zachęcam swoje dziecko, czasem bierze udział, czasem nie,
ze zmiennym szczęściem,
regulamin regulaminem ale dla mnie żenujące jest branie udziału w tych konkursach przez dorosłych i już,
biedronkowy konk nie przypadł młodemu do gustu, szykuje sie na Makro bo ma pomysł podobno, zobaczymy

nie rozumiem, dlaczego według Ciebie osoby dorosłe nie powinny brać udziału skoro regulamin na to zezwala... emotka

bo niepotrzebnie robią konkurencję rodzicom, którzy mają małe dzieci, bo jak wiadomo laptop bardziej przyda się 2 latkowi niż 25 latkowi emotka

musisz być bardzo bogata jeśli dajesz 2'latkowi laptopa do zabawy emotka no wybacz, ale tutaj się z Tobą nie zgodzę bo starszym też laptop się przydaje - do szkoły na studia...

a konkurs jest tak stworzony, że każdy (i ten mniejszy i ten większy) może wziąć udział, a Disney zawsze docenia i młodszych i starszych. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4642892 Napisano: 31.08.2011 01:36:34 w Carrefour konkursy
A czy ktoś ma telefon/mail do Media Contact?
Napisałam oświadczenie po swojemu i jestem ciekawa czy wezmą go pod uwagę czy mam dosłać to ich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4642885 Napisano: 31.08.2011 01:33:55 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

Emanuela, to ja mam podobne podejście do Twojego,
jak jest ciekawy konkurs rysunkowy to zachęcam swoje dziecko, czasem bierze udział, czasem nie,
ze zmiennym szczęściem,
regulamin regulaminem ale dla mnie żenujące jest branie udziału w tych konkursach przez dorosłych i już,
biedronkowy konk nie przypadł młodemu do gustu, szykuje sie na Makro bo ma pomysł podobno, zobaczymy

nie rozumiem, dlaczego według Ciebie osoby dorosłe nie powinny brać udziału skoro regulamin na to zezwala... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4642043 Napisano: 31.08.2011 09:08:18 w Inne mniejsze markety
anemie82 napisał(a):

przepraszam ale nie mam czasu szukać wiem że była o tym mowa w tym wątku, prace na konkurs biedronki wysyłać listem zwykłym, nie wypełniać potwierdzenia nadania?

tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4641064 Napisano: 30.08.2011 06:41:29 w Inne mniejsze markety
gryszelm napisał(a):

edith napisał(a):

Pytam teoretycznie z czystej ciekawości aby zbadac szanse na wygrana bo i tak już prawie po konkrsie emotka W konkursie Biedronki wysylaliscie po kilka prac??Czy jakieś typowe prace plastyczne czy rzeżby,w drewnie gipsie i inne??Może byc na pw emotka

Dwie córki - dwie prace.
Czteroletniej, zwykła, kredkami i mazakami, ale w podobnej formie narysowała w Realu i wygrała przenośne DVD.
Praca nastolatki bardzo pracochłonna, na tkaninie, specjalnymi farbami...ale identyczną techniką wygrała konsole w carrefurze w ich konkursie, jak komisja będzie ta sama, to nie wiem, czy tym razem też się zachwycą...
siostrzenica zrobiła wydzierankę, ale nie widziałam pracy...Powodzenia wszystkim.

ja wysłałam 3 prace - wszystkie na siebie - każda miała w sobie coś oryginalnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4640472 Napisano: 30.08.2011 02:24:01 w Pomocy!!!!
A ja mam pytanie odnośnie kredytu w Orange, jak to jest? Wzięłam 2 złote, niby je dostałam, a i tak nie mogę wysłać sms-a emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4639566 Napisano: 30.08.2011 08:00:54 w Inne mniejsze markety
malineczka23 napisał(a):

czy w konkursie Disney-Biedronka produktem konkursowym szansa na laptopa był klej w sztyfcie?

tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0