Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malenka89

malenka89

#4623012 Napisano: 21.08.2011 09:29:25 w Carrefour konkursy
efelinkaaa napisał(a):

silvia8 napisał(a):

mia napisał(a):

Chodzi mi o konkurs 7 wymarzonych nocy z Naturellą
Przypadkowo byłam w Carrefourze, kupiłam więc produkt na ten konkurs upewniwszy się, że nie jest to czasówka, po czym dopiero dzisiaj sprawdziłam, co to za hasło jest do dokończenia:
„Naturella chroni i pielęgnuje moja skórę, ponieważ…” emotka
Sorry, ale ja wiem tylko o podpaskach z Naturelli, przeleciałam google i żadnych innych produktów nie widzę - mam wrażenie, że im się pochrzaniło z jakimś innym produktem...
Czy ktoś może dzwonił do nich lub pisał w tym temacie? Przecież to hasło w odniesieniu do Naturelli jest kompletnie idiotyczne, nie do dokończenia emotka emotka
-------------
Jeśli natomiast ktoś wynalazł jakimś cudem inne produkty Naturelli, albo miał jakiś pomysł, jak wybrnąć z tym nieszczęsnym początkiem, to bardzo proszę PW emotka

Też się nad tym zastanawiałam emotka Naturella ma tylko podpaski, i hasło jest trudno do skomponowania.

Podpaski Naturella chronią i zapewniają poczucie komfortu a jednocześnie zawieraja wyciąg z rumianku, który pielęgnuje skórę okolic intymnych. Produkt dedykowany wszystkim kobietom, które cenią spokój płynący z dobrej ochrony i poszukują naturalnej pielęgnacji...

może jednak chodzi o podpaski, a raczej ten wyciąg z rumianku... heh.. aczkowliek dziwne troche emotka

już raz było podobne hasło, więc napewno się nie pomylili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4622699 Napisano: 20.08.2011 10:14:33 w Oddam za darmo
postscript napisał(a):

kurcze, znowu sie spoznilem. i nie dostane bolacego dupska marielu emotka

albo i jej męża, któż to wie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4622642 Napisano: 20.08.2011 09:49:44 w Oddam za darmo
Prawie się posikałam ze śmiechu emotka
nataaa napisał(a):

asiam napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

marielu napisał(a):

oddam za darmoche męża w potrzebie, bolący zad po zastrzykach, gary do mycia i niewygodne buty...

moge buty emotka

no to ja się zajmę mężem tylko nie wiem jakie ma potrzeby emotka

ja bym najpier o to pytala a potem sie deklarowala, p.s. zeba niebiore, nienawidze dentystow emotka

padłam
emotka ząb zad a co tam emotka

zeida napisał(a):

marielu napisał(a):

oddam za darmoche męża w potrzebie, bolący zad po zastrzykach, gary do mycia i niewygodne buty...

oj daj spokój, tak szybko oddałaś konkursowiczkom zad
a ja bym go odwróciła na drugą stronę i wykorzystała - i bardzo dobrze, że go boli - to przynajmniej żonie nie wpier.... emotka

a kto powiedział czyj zad boli?
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4621727 Napisano: 20.08.2011 11:29:28 w Wygraj mi / Wygram za...
shorty87 napisał(a):

ja to się lepiej czuję jak mogę komuś coś dać za nic...jakbym umiała to bym wygrała może się zawezmę za bielendę kiedyś wstanę o 6 rano i będę siedzieć i pisać na forum uwaga światło się pali emotka jedna sytuacja z tego forum...chciałam kupić bilety z warki i ja swoje kupiłam za dołądowanie 50zł więc nie orientowałam się jakie teraz są ceny i mówię, do jednej osoby, że kupię i że miałam propozycję 50-60zł to mi napisał, że bieda i taka się rozmowa wywiązała, że uuuu... jak napisałam, że nie chcę dyskutować bo to forum ma mi sprawiać radość to dostałam odpowiedź uwaga cytuję idź spać dziewczynko albo niech ci tata sprawi radość jak forum nie może emotka zostałam też wyzwana od zwierzęcia bo owy forumowicz napisał, że nie będzie dokarmiał zwierząt i dziwicie się, że nikt nie chce pomóc za darmo...?

nie każdemu psu Burek na imię... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4621644 Napisano: 20.08.2011 10:29:45 w Połączenia nieodebrane
do mnie też przed chwilą dzwonił zastrzeżony, nie zdążyłam dolecieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4620808 Napisano: 19.08.2011 06:15:38 w Paragony
ja też mam paragony na Reale - Wakacje i Lato emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4620001 Napisano: 19.08.2011 11:32:05 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

nie wydaje mi się.. po prostu moje dane im się nie spodobały .. mam 2 razy lezaki ale wiem że główna tez powinna być moja ;/

a skąd wiesz, że główna powinna być Twoja? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4614574 Napisano: 16.08.2011 04:49:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nawet nie mogę sobie wyobrazić co czuje ten chłopak... cieszył się, że pojedzie na swoje wymarzone wakacje, a tu nagle czar prysł emotka

Zaniedługo będziecie zgłaszać plagiat bo ktoś na zdjęciu ma koszulkę firmową i widać metkę z logiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4612789 Napisano: 15.08.2011 07:25:53 w Wkurza mnie...
Lavazza wcale, aż taka droga nie jest emotka
Swoją drogą to tylko kawa.... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4610048 Napisano: 13.08.2011 10:25:54 w PODZIĘKOWANIA
Privatedo emotka
Dziękuję poprostu za to, że jesteś, za to kim jesteś... emotka
Za to, że zawsze masz dla mnie czas i choćbym miała ogromną handrę Ty masz do mnie cierpliwość i zawsze wspomożesz dobrym słowem emotka
Nie ociągaj się - Ty wiesz z czym emotka
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4606790 Napisano: 12.08.2011 11:22:31 w Inne mniejsze markety
ladymarmolade napisał(a):

ladymarmolade napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

gusiabo81 napisał(a):

edith napisał(a):

Poraz pierwszy chcialam zagrac w konkursie Polomarket konkurs z rowerkiem dziecięcym pojechalam dzisiaj nikt nic niewie,niema kuponow,nikt niewie o skrzynce emotka Dopiero poszlam do kierowniczki dala mi kupony i pokazala malenką skrzynkę na monopolowy w kazdym Polo tak jest?? emotka

a jak sadzicie kupon wydrukowany z internetu tez sie liczy? w moim sklepie juz nie mieli tych z gazetki emotka

z reguły zawsze gram na drukowanych bo po tych ich ulotkach nie da się pisać, a parę razy u nich wygrałem emotka

Ja za to wypełniłam wydrukowany kupon i dołączyłam karteczkę z dokończeniem zdania bo na kuponie nie zmieściło mi się jakoś emotka
Czy moje zgłoszenie zostanie wogóle wzięte pod uwagę?

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Ja kiedyś tak zrobiłam i wygrałam, więc myślę, że tak emotka

Ps. U mnie też urna jest na monopolowym.
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4606173 Napisano: 12.08.2011 08:14:40 w Połączenia nieodebrane
660276802 ktoś może kojarzy? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4597667 Napisano: 09.08.2011 07:34:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
raia2006 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Mam informacje odnoście Gali Elite Model Look - jak ktoś wygrał i chce wiedzieć, kiedy jest itd to pw emotka

Hahhaha, dzisiaj o tym samym pomyślałam i nawet dzwoniłam tam.Ale babka ma być dopiero za pół godziny.
Tylko dziwi mnie jedna rzecz...dostałam od nich list, że przyznano mi ten bolet na galę, hotel itd - a na stronie moje nazwisko nie figuruje w wygranych.Też tak masz?

mnie też nie ma na liście, także nic się nie martw emotka oni się potem pogubili i już nie uzupełniali.
zaraz Ci napiszę na pw wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4597652 Napisano: 09.08.2011 07:31:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mam informacje odnoście Gali Elite Model Look - jak ktoś wygrał i chce wiedzieć, kiedy jest itd to pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4597624 Napisano: 09.08.2011 07:19:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
anava napisał(a):

i wyniki Reginy:
http://www.zwiedz...agrodzone-prace.html

widocznie słowo kreatywność rozumiane jest na różne sposoby... Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4590236 Napisano: 05.08.2011 11:01:34 w Inne mniejsze markety
Pytanie, do tych co już odebrali boniki - w jakich nominałach wydają? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4590068 Napisano: 05.08.2011 09:50:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
produkty Delecty i patelnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4587166 Napisano: 03.08.2011 07:50:41 w TESCO konkursy
bethan a nie mówili czy się będą jeszcze kontaktować z Nami? czy odrazu wyślą? czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4584616 Napisano: 02.08.2011 07:37:05 w Inne mniejsze markety
benasia napisał(a):

powiedzcie czy na ten konkurs z biedronki macie napisane na paragonie disney czy jakiś skrót?
mi za teczkę disneya wybiło tylko na paragonie teczka A4. Czy oni dojdą po cenie i dacie że to był promocyjny produkt? emotka

ja też mam napisane art. szkolne itp, mam nadzieję, że sami dojdą do tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4582626 Napisano: 02.08.2011 09:07:42 w TESCO konkursy
tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

malenka89 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

malenka89 napisał(a):

anus napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Czy komuś po przesłaniu danych Mlekołaki coś odpisały?

u mnie wczoraj tylko potwierdzenie odczytania

u mnie też, choć wysłałam w nocy, hehe emotka

Wczoraj wysłałam odpowiedź zwrotną,ale nie przyszło żadne potwierdzenie odczytu danych?

hmm... a może zapomniałaś zaznaczyć?

Ale co zaznaczyć?-zapisz w folderze,mam zaznaczone?

Oświadczenie też napisałam emotka

chodzi mi, że może nie zaznaczyłaś, że chcesz potwierdzenie odczytu maila. Wyświetl w wątku >>
0 0