Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm... a może zapomniałaś zaznaczyć? Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też, choć wysłałam w nocy, hehe
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpiszcie i zeskanujcie
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były już może maila? Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mądrala się znalazła...
ja tam się nie boję, że wylecę, ale wkurza mnie jak ktoś pisze, że póki był w setce to mu nie przeszkadzało, że liczy się średnia, dopiero jak z niej wyleciał no to coś mu zaczeło nie pasować...
a to, że przed północą każdy się weźmie do roboty to było wiadomo na samym początku, tak jest w każdym konkursie klikanym... i co konkurs to są takie dyskusje...
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nikogo nie muszę przekonywać bo od początku było widać na czym rzecz polega, specjalnie było TOP 8 żeby ludzie widzieli na jakiej zasadzie zdjęcia przechodzą dalej...
W regulaminie pisze o największej ilości punktów, ale w zasadzie średnia to też w jakiś sposób liczba punktów tylko podzielona przez ilość oddanych głosów.
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłam wcześniej, dostałam numer do marketingu, ale nikt nie odbiera
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale kto powiedział, że nad jednym zdjęciem
w każdym bądź razie ja jestem tego zdania, że jak się miało jakieś zastrzeżenia to trzeba było zrobić to za wczasu, a nie jak dopiero się nie przeszło dalej...
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwoniłam 2 razy, ale nikt nie odbierał...
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siedziałam pół miesiąca i też walczyłam, ale odrazu wiedziałam, że liczy się średnia i też nabijali mi same 1 i w życiu do głowy by mi nie przyszło się wykłucać po zakończeniu konkursu
dla mnie odrazu było jasne, że trzeba się utrzymać przynajmniej powyżej średniej 4,0 i zbierałam głosy... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przesłanki? przecież od samego początku było widać, że dalej przechodzą zdjęcia z największą średnią, właśnie po to była zakłada TOP.
i każdy (oprócz Ciebie rzecz jasna) był pewny w 100 %, że liczy się średnia...
Ps. średnia to też w jakiś sposób jest liczba punktów... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale sam powiedziałeś, że dopóki wydawało Ci się, że znajdujesz się w setce to nie przeszkadzało Ci, że przechodzą dalej osoby z największą średnią.
dopiero pod koniec jak spadłeś to nagle przyszło Ci do głowy żeby się wykłócać (oczywiście gdybyś nadal był w setce to nadal popierałbyś średnią). No sorry, ale dla mnie to jest conajmniej dziwne... trzeba być konsekwentnym - skoro od początku popierałeś to popieraj do samego końca.... Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie tak to jest... dopóki wygrywasz to się nie kłócisz, jak przegrywasz to naraz wielkie halooo, że jak to tak można
Wyświetl w wątku >>