Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malenka89

malenka89

#4579701 Napisano: 01.08.2011 09:44:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
renatak0 napisał(a):

U innych tez było logiczne że średnia.Poprosiłam na forum o głosy , dostałam ok. 12 po godzinie maiałm 56 oczywiście skutecznie obniżające moją średnią.Wypadłam z setki.Pozwoliłam napisać sobie maila do rganizatorów z sugestia udoskonalenia regulaminu.Może moje zdjęcie nie było rewelacyjne ale lepiej bym się czuła gdybym nie wygrała bo moja praca nie spodobała sie jury, niż w przedbiegach bo inni oszukują emotka

no niestety strasznie zbijali emotka ale tak zawsze jest w takich konkursach emotka
ja siedziałam do samej północy i też ciągle cały czas ktoś mnie wyrzucał emotka w końcu się udało, po ciężkiej walce... Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4579674 Napisano: 01.08.2011 09:36:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
1983 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A swoją drogą pisali, że głosów z jednego IP mogą nie uwzględnić, więc to też musicie wziąć pod uwagę...

malenka89 napisał(a):

1983 napisał(a):

Chyba sie nie zrozumielismy bo ja wlasnie pisze o tym o czym napisalas. Wedlug regulaminu do TOP100 powinny sie dostac wlasnie takie zdjecia, ktore mialy duza ilosc punktow (punkty = suma ilosci poszczegolnych punktow * oddane na nie glosy). W przypadku koncowo-konkursowych klikaczy emotka wystarczylo wygenerowac odpowiednia ilosc glosow tuz przed zakonczeniem konkursu aby umiescic swoje zdjecie w TOP100 przy stosunkowo malej ilosci glosow.

Wszystko by bylo OK gdyby w regulaminie bylo jasno napisane, ze to srednia oddanych glosow decyduje o umieszczeniu zdjecia w TOP100 ale tak nie jest. Prawde mowiac w calym regulaminie nie wystepuje w ogole slowo srednia.

no, ale przecież decyduje średnia, tak mi się wydaje...

Tak jak juz napisalem w swojej wczesniejszej wypowiedzi w regulaminie nie ma nic o sredniej wyliczanej na podstawie glosow. Jest jasno napisane, ze przyznaje sie punkty od 1 do 7, a do TOP100 dostaja sie te zdjecia, ktore maja najwieksza ilosc punktow (te slowo jest w tym przypadku bardzo istotne).

Jesli chodzi o kontaktowanie sie z firma przeprowadzajaca konkurs to raczej nie ma co liczyc na ich pomoc poniewaz na moje pytania dotyczace wyboru TOP100 dostalem odpowiedz W naszym przekonaniu udzieliliśmy Panu wyczerpującej podpowiedzi.. Oczywiscie nie odpisali na zadne z moich pytan dotyczacych regulaminu.

dla mnie to logiczne było, że średnia...
tak to by w ogóle nie było sensu brać udziału bo konk byłby tylko dla nabijaczy...

swoją drogą ciekawe czemu dopiero po zakończeniu konkursu wszyscy się obudzili jak od samego początku było widać, że wyliczana jest średnia...

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4579641 Napisano: 01.08.2011 09:30:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

samantha22 napisał(a):

wszelkie sugestie zostaną przekazane komisji
podczas realizacji wyboru nagrody
jeśli macie jakieś zastrzeżenia zawsze można napisać do RITF

Nie ma co liczyć na ich pomoc, zawsze mam wrażenie, że oni starają się konkursy rozstrzygnąć w 5 minut emotka

ale ja ciągle nie rozumiem co jest nie tak emotka napisali, że głosy z jednego IP nie będą brane pod uwagę, może stąd te pretensje, że większa średnia się nie dostała dalej? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4579637 Napisano: 01.08.2011 09:29:15 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

co z tymi mlekołakami? emotka emotka

Nic emotka A czy ja dobrze widzę, że organizatorem jest Maspex Wadowice?

no na to wygląda... ja już do nich pisałam w czwartek, ale nic mi nie odpisali emotka

33/873 10 80 - tu jest tel, jakby ktoś miał odwagę zadzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4579616 Napisano: 01.08.2011 09:24:16 w TESCO konkursy
co z tymi mlekołakami? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4579598 Napisano: 01.08.2011 09:19:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
A swoją drogą pisali, że głosów z jednego IP mogą nie uwzględnić, więc to też musicie wziąć pod uwagę... Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4579562 Napisano: 01.08.2011 09:13:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
1983 napisał(a):

Chyba sie nie zrozumielismy bo ja wlasnie pisze o tym o czym napisalas. Wedlug regulaminu do TOP100 powinny sie dostac wlasnie takie zdjecia, ktore mialy duza ilosc punktow (punkty = suma ilosci poszczegolnych punktow * oddane na nie glosy). W przypadku koncowo-konkursowych klikaczy emotka wystarczylo wygenerowac odpowiednia ilosc glosow tuz przed zakonczeniem konkursu aby umiescic swoje zdjecie w TOP100 przy stosunkowo malej ilosci glosow.

Wszystko by bylo OK gdyby w regulaminie bylo jasno napisane, ze to srednia oddanych glosow decyduje o umieszczeniu zdjecia w TOP100 ale tak nie jest. Prawde mowiac w calym regulaminie nie wystepuje w ogole slowo srednia.

no, ale przecież decyduje średnia, tak mi się wydaje...

marta85 napisał(a):

a po co wogole to top 100 powinni wybrac 8 najlepszych zdjec i je nagrodzic, i taka odpowiedz otrzymalam od organizatorów, ze glosy internautow nie bede mialy wplywu na wyniki emotka

a czytałaś regulamin?
ze wszystkich zdjęć do kolejnego etapu przechodzi 100, które wybrali internauci, potem dopiero z tych 100 wybierają 8, które im się najbardziej podobają. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4579496 Napisano: 01.08.2011 08:59:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
1983 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

1983 napisał(a):

Witam serdecznie,

czy ktos z Was bral udzial w konkursie Reginy znajdujacym sie pod adresem:

http://www.zwiedzajznamieurope.pl/

?

Mam bardzo duze zastrzezenia co do wynikow konkursu i zastanawiam sie jakie sa odczucia innych osob, ktore braly w nim udzial.

Konkurs klikany jak klikany... więcej tłumaczyć nie trzeba emotka

Prawde mowiac dopatrzylem sie pewnych niescislosci przy wyborze prac z regulaminem na ich stronie.

http://www.zwiedz...ieurope.pl/regulamin

Ocenianie zdjec:

1)skala dla jednego zdjęcia: od 1 do 7 punktów;
2)najwyższą oceną jest 7 punktów, a najniższą 1 punkt.

oraz wybor TOP100:

Jury Konkursu wyłoni Zdobywców Nagród spośród Uczestników Konkursu - autorów 100 Prac Konkursowych, które uzyskały najwyższą liczbę punktów.

No i teraz pytanie jak nalezy rozumiec punktowanie prac konkursowych? W moim rozumieniu wyglada to tak, ze w tym przypadku srednia ocena zdjecia nie ma nic do rzeczy i liczy sie suma glosow oddanych na dane zdjecie.

W skrocie zdjecie z jednym glosem na 7 punktow (srednia 7.0 - 7 punktow)jest nizej niz inne zdjecie z osmioma glosami nawet jesli byly to same oceny na 1 (srednia 1.0 - 8 punktow).

hmmm... chyba niekoniecznie bo do finałowej setki nie dostało się wiele zdjęć, które miało prawie 2 tysiące głosów, a dostały się takie, które miały ich kilkaset.

ja nie widzę nigdzie opisywanego przez Ciebie przypadku. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4579437 Napisano: 01.08.2011 08:38:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
malenka89 napisał(a):

1983 napisał(a):

Witam serdecznie,

?

Mam bardzo duze zastrzezenia co do wynikow konkursu i zastanawiam sie jakie sa odczucia innych osob, ktore braly w nim udzial.

zawsze się znajdzie ktoś kto przed samą północą pozaniża itd.

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4579435 Napisano: 01.08.2011 08:37:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
1983 napisał(a):

Witam serdecznie,

?

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4570005 Napisano: 28.07.2011 04:49:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
olunka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

3dominika3 napisał(a):

dzwonili już do kogoś z mlekołaków? Bo chyba mieli dzwonić a nie wysyłać maila ?? wie ktoś coś? emotka

ale w zgłoszeniu nie podawało się telefonu tylko maila emotka

hmm... czy się mylę?
szczerze to nie pamiętam, ale wydaje mi się, że było miejsce tylko na maila emotka

i wyniki miały byc chyba 31.07, tak mam zapisane

no tylko, że to niedziela,hehe.
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4569968 Napisano: 28.07.2011 04:34:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
malenka89 napisał(a):

3dominika3 napisał(a):

dzwonili już do kogoś z mlekołaków? Bo chyba mieli dzwonić a nie wysyłać maila ?? wie ktoś coś? emotka

ale w zgłoszeniu nie podawało się telefonu tylko maila emotka

hmm... czy się mylę?
szczerze to nie pamiętam, ale wydaje mi się, że było miejsce tylko na maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4569965 Napisano: 28.07.2011 04:33:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
3dominika3 napisał(a):

ale w zgłoszeniu nie podawało się telefonu tylko maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4562593 Napisano: 26.07.2011 11:09:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
i boniki z Reala (konkurs Żywiec Zdrój), kurier Opek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4562028 Napisano: 26.07.2011 08:36:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dojechał voucher do Spa z Almy emotka ekspresowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4560704 Napisano: 25.07.2011 04:48:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

baxter napisał(a):

a ma ktos promocyjne butelki tymbarka i nie ma na nich naklejek z kodami emotka
ja tak mam emotka

na pewno masz przyklejoną zieloną, okrągłą nklejkę pod banderolą emotka Poszukaj dokładnie na butelce emotka

Niekoniecznie! Nie na wszystkich jest, mimo informacji o promocji!
Nie wiem, od czego to zależy, czy to specjalnie, czy przecz pomyłkę, ale najlepiej podejrzeć kupując, czy jest ta okrągła nalepka. emotka

na tych plastikowych kody są na nakrętkach emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4558314 Napisano: 24.07.2011 07:08:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
yaro2004 napisał(a):

rw77 napisał(a):

szymen napisał(a):

brunetka napisał(a):

Jak informują o nagrodach z Visy?
@, sms-y, dzwonią czy tylko podają wyniki na stronie?

Ja znalazlem swoje imie i literke nazwiska i mam nadzieje, ze to ja emotka Ale nie dzwonili ani nie pisali nic wczesniej emotka Wiec podbijam pytanie.

dzwonią tzn. dzwonili

Hmm, no ciekawe, bo jak by co to 3 zgłoszenia pasują do moich danych emotka Ale nikt nie dzwonił.

i do mnie też pasują emotka
ale co z tego jak do połowy forum też pasuje emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4557003 Napisano: 24.07.2011 09:59:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

marysia1 napisał(a):

monia24 napisał(a):

friq napisał(a):

rodos napisał(a):

Mam pytanie odnośnie startującego konkursu Tymbark75.
W treści regulaminu jest taki zapis Sprzedaż Produktów Promocyjnych trwa od 25 lipca 2011 r. do dnia 28 sierpnia
2011r. Towary znajdujące się w ewentualnej sprzedaży przed dniem 25 lipca 2011 r.
lub po dniu 28 sierpnia 2011 r. nie stanowią Produktów Promocyjnych w rozumieniu
niniejszego regulaminu.
Od jakiegoś czasu (ok.2-m-cy)kupowałem soki a pod korkami były kody i moje pytanie brzmi czy ja przeoczyłem jakiś konkurs Tymbarka? czy ewentualnie można je wykorzystać do tego konkursu, ewentylanie czy są jakieś specjalne ożnaczenia kapsli do tego konkursu Tymbark75?

Nie. Ja też kupowałem kody na Tymbark75 emotka Tak więc śmiało tych kodów używaj.

tylko że jeśli potrzebny będzie paragon, to Twój sprzed 25 lipca jest nieważny.

ja kupowałam promocyjne a pod nakrętką pisze np cheers albo zabiore cię włanie tam .Jak wygląda własiwy dod czy to cyfry?

Kody są naklejone pod etykietami na butelkach ,nie na kapslach

zależy co kto kupuje bo na nakrętkach też są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4556999 Napisano: 24.07.2011 09:57:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marysia1 napisał(a):

monia24 napisał(a):

friq napisał(a):

rodos napisał(a):

Mam pytanie odnośnie startującego konkursu Tymbark75.
W treści regulaminu jest taki zapis Sprzedaż Produktów Promocyjnych trwa od 25 lipca 2011 r. do dnia 28 sierpnia
2011r. Towary znajdujące się w ewentualnej sprzedaży przed dniem 25 lipca 2011 r.
lub po dniu 28 sierpnia 2011 r. nie stanowią Produktów Promocyjnych w rozumieniu
niniejszego regulaminu.
Od jakiegoś czasu (ok.2-m-cy)kupowałem soki a pod korkami były kody i moje pytanie brzmi czy ja przeoczyłem jakiś konkurs Tymbarka? czy ewentualnie można je wykorzystać do tego konkursu, ewentylanie czy są jakieś specjalne ożnaczenia kapsli do tego konkursu Tymbark75?

Nie. Ja też kupowałem kody na Tymbark75 emotka Tak więc śmiało tych kodów używaj.

tylko że jeśli potrzebny będzie paragon, to Twój sprzed 25 lipca jest nieważny.

z regulaminu wynika, że paragon będzie potrzebny.

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#4547291 Napisano: 20.07.2011 05:52:01 w Inne mniejsze markety
79magda napisał(a):

olus15 napisał(a):

Cała Alma już poszła?

No właśnie w MDW widzę jedną wygraną. Ktoś jeszcze coś wygrał z Almy?

ja miałam telefon przed 17 emotka może reszta jutro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0