Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja posłałam tylko jednego eska no, ale zawsze jakieś szanse są
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kilka osób już odbierało
ja też czekam na telefon, ale mnie Pan uprzedził, że to dopiero może być za dwa tygodnie
teraz już za tydzień
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no, ale tam nie było, że jedna nagroda na sklep?
no bo skoro nie brał udziału to jak mogła wygrać?
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musi być z płynem. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla Ciebie owszem
przez 2 dni unikała rozmów ze mną bo wiedziała, że potem idzie na urlop i sprawa ucichnie bo będzie za późno
ale ja się tak łatwo spławić nie dam
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale wiesz... jeszcze żeby była miła to by się z nią dało cokolwiek załatwić, a tak to ja też jej wystawię stosowną opinię.
dane jej mam.
jak ona tak mnie traktuje to ja ją na podobnym poziomie. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do terminów to powołam się na to, że oni też mieli niezły poślizg i z tego względu termin reklamacji powinnien się wydłużyć. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakbyście słyszeli jej ton...
a potem zwyczajnie nie chciała ze mną gadać twierdząc zapewne, że próbuję wyłudzić wygraną
jak dzwoniłam to na recepcji odrazu mi mówili, że jest zajęta i będzie zajęta do końca dnia
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ta jeszcze bezczelnie mi mówi, że ona tego na ulotce nie widzi, więc ja pytam, co jest wiążące ulotka czy regulamin? nic się nie odezwała
wiem, że paru osobom zweryfikowała pozytywnie taki paragon... więc czego do jasnej ciasnej chce ode mnie?
pewnie rozdała już bony komuś z rezerwy i teraz kombinuje co tu zrobić żebym ja nie dostała ich
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jak wcześniej pisałam mam problem z wyegzekwowaniem bonów z konkursu Nescafe.
Najpierw kobieta uparcie twierdziła, że moje paragony były poniżej 10 zł, w końcu jak doszła do tego, że jednak nie to przyczepiła się do jednej pozycji na paragonie (mimo, że wcześniej ją akceptowała), a mianowicie NAP.KAWOWY NESTLE, twierdząc, że to kupiłam coś, czego nie było w regulaminie.
Po długich rozmowach wkurzyłam się i pofatygowałam do Carrefoura. Najpierw poszłam się upewnić i zobaczyłam, że pod tym skrótem kryje się (zresztą tak jak twierdziłam) Nescafe Cappuccino Latte Macchiato, które oczywiście zostało uwzględnione w regulaminie.
Potem poszłam po pieczątki i adnotacje, co to za produkty znajdują się na paragonie.
Wysłałam zdjęcia paragonów tej babce bo zawsze jak dzwoniłam to albo była bardzo zajęta albo była na spotkaniu itd.
Dzisiaj zadzwoniłam kolejny raz i co? Ponoć poszła sobie na urlop
Miałam zadzwonić popołudniu, więc dzwoniłam i okazało się, że jednak ktoś tam ją zastępuje albo jakoś nie będzie się specjalnie interesował moją sprawą.
Zatem co ja mam teraz zrobić?
Wróci kobita w sierpniu i powie, że już za późno na jakieś reklamacje
Czy mogę to zgłosić komuś z Nestle czy jak?
Miał ktoś podobną sytuację?
Niby to tylko 200 zł, ale nikt mi nie będzie wpierał, że oszukuję i próbuję wyłudzić nagrodę
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe do czego tym razem się przyczepi
Telefonów już ode mnie nie odbiera
Pewnie nie ma teraz skąd wziąć tych bonów i kombinuje
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale te paragony są dobre
nie po to kupuję, wydaję pieniądze żeby potem to wszystko poszło na marne.
mało tego - teraz jak dzwonię to powiedziano mi, że jest bardzo zajęta i chyba do końca dnia już będzie
zaraz jadę do carrefoura po odpowiednią adnotacje co to był za zakup i wyśle jej to mailem.
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak, ale do tego produktu się przyczepiła
drugi mam ok.
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7292