Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malenka89

malenka89

#3580615 Napisano: 29.07.2010 01:01:24 w Inne mniejsze markety
Niedługo Superpharma powinna ruszyć...
Ja posłałam tylko jednego eska no, ale zawsze jakieś szanse są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3580290 Napisano: 29.07.2010 11:46:52 w Inne mniejsze markety
luzak napisał(a):

czy ktoś odbierał już nagrody w eko z warki?
czekam na telefon i cisza

kilka osób już odbierało emotka
ja też czekam na telefon, ale mnie Pan uprzedził, że to dopiero może być za dwa tygodnie emotka
teraz już za tydzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3578834 Napisano: 29.07.2010 08:41:15 w TESCO konkursy
a ja widzę moje hasło, ale nie mój numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3576771 Napisano: 28.07.2010 01:25:48 w Paragony
joan napisał(a):

wonnasasanka napisał(a):

szukam paragonu z Carrefour na zakup proszku Ariel Complete 7, min 3,5kg oraz płynu do prania 3l Ariel. Jestem świeża i nie doczytałam w regulaminie, że nie wszystkie sklepy Carrefour biorą udział w konkursie (i mój sklep właśnie nie brał emotka

Skoro Twój sklep nie brał udziału w tym konkursie, to paragon Cię nie poratuje, bo w SMSie trzeba było wpisać miasto i ulicę sklepu emotka

no, ale tam nie było, że jedna nagroda na sklep?
no bo skoro nie brał udziału to jak mogła wygrać?
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3576576 Napisano: 28.07.2010 12:38:59 w Carrefour konkursy
janiek napisał(a):

U mnie po 1 połączeniu nieodebrane na 4 fonach
Dopiero wróciłem

A jak jest z paragonem może być sam proszek
bo na ulotkach nic o żelu nie było emotka

musi być z płynem. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3574072 Napisano: 27.07.2010 01:23:26 w Inne mniejsze markety
A co tam z Oshee, odezwali się? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3567043 Napisano: 23.07.2010 01:35:52 w Carrefour konkursy
arta napisał(a):

malenka89 - nie wiem, co oni od Ciebie chca, ale na mnie moje bony czekaly i juz na drugi dzien mialam, wiec nie sadze, by rozdali i nie mieli skad wziac...

Składaj reklamację, zasłaniaj się paragrafami i walcz grzecznie, ale kobitce krzywdy nie rób, bo dla mnie bardzo miła była emotka

dla Ciebie owszem emotka a ze mną rozmawiała tak jakbym robiła wszystko żeby im te bony wziąć i wmawiała mi, że mi się one wcale nie należą emotka
przez 2 dni unikała rozmów ze mną bo wiedziała, że potem idzie na urlop i sprawa ucichnie bo będzie za późno emotka
ale ja się tak łatwo spławić nie dam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3567017 Napisano: 23.07.2010 01:20:36 w Carrefour konkursy
gniewica napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Może ktoś z Was mi poradzi, co mam robić...

Tak jak wcześniej pisałam mam problem z wyegzekwowaniem bonów z konkursu Nescafe.
Najpierw kobieta uparcie twierdziła, że moje paragony były poniżej 10 zł, w końcu jak doszła do tego, że jednak nie to przyczepiła się do jednej pozycji na paragonie (mimo, że wcześniej ją akceptowała), a mianowicie NAP.KAWOWY NESTLE, twierdząc, że to kupiłam coś, czego nie było w regulaminie.
Po długich rozmowach wkurzyłam się i pofatygowałam do Carrefoura. Najpierw poszłam się upewnić i zobaczyłam, że pod tym skrótem kryje się (zresztą tak jak twierdziłam) Nescafe Cappuccino Latte Macchiato, które oczywiście zostało uwzględnione w regulaminie.
Potem poszłam po pieczątki i adnotacje, co to za produkty znajdują się na paragonie.
Wysłałam zdjęcia paragonów tej babce bo zawsze jak dzwoniłam to albo była bardzo zajęta albo była na spotkaniu itd.
Dzisiaj zadzwoniłam kolejny raz i co? Ponoć poszła sobie na urlop emotka Więc pytam, kto ją zastępuje? NIKT! emotka
Miałam zadzwonić popołudniu, więc dzwoniłam i okazało się, że jednak ktoś tam ją zastępuje albo jakoś nie będzie się specjalnie interesował moją sprawą.
Zatem co ja mam teraz zrobić? emotka
Wróci kobita w sierpniu i powie, że już za późno na jakieś reklamacje emotka

Czy mogę to zgłosić komuś z Nestle czy jak?
Miał ktoś podobną sytuację?

Niby to tylko 200 zł, ale nikt mi nie będzie wpierał, że oszukuję i próbuję wyłudzić nagrodę emotka

niestety tez mam z ta baba przejscimoj fax z paragonem jej zaginol emotka

ale wiesz... jeszcze żeby była miła to by się z nią dało cokolwiek załatwić, a tak to ja też jej wystawię stosowną opinię.
dane jej mam.
jak ona tak mnie traktuje to ja ją na podobnym poziomie. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3567010 Napisano: 23.07.2010 01:18:47 w Carrefour konkursy
W takim razie wyślę zarówno reklamacje listem do nich jak i pofatyguję się i zgłoszę do sponsora - bo nie będą mnie mieszać z błotem emotka

a co do terminów to powołam się na to, że oni też mieli niezły poślizg i z tego względu termin reklamacji powinnien się wydłużyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3567001 Napisano: 23.07.2010 01:16:34 w Carrefour konkursy
tak jak mówie, wszystko byłoby ok, gdyby nie potraktowała mnie jak zwykłą oszustkę emotka
jakbyście słyszeli jej ton... emotka
a potem zwyczajnie nie chciała ze mną gadać twierdząc zapewne, że próbuję wyłudzić wygraną emotka

jak dzwoniłam to na recepcji odrazu mi mówili, że jest zajęta i będzie zajęta do końca dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3566991 Napisano: 23.07.2010 01:14:01 w Carrefour konkursy
no tak, ale według regulaminu termin reklamacji minął bo to, że oni się z niego nie wywiązali raczej nie będzie miało dla nich znaczenia emotka

a ta jeszcze bezczelnie mi mówi, że ona tego na ulotce nie widzi, więc ja pytam, co jest wiążące ulotka czy regulamin? nic się nie odezwała emotka

wiem, że paru osobom zweryfikowała pozytywnie taki paragon... więc czego do jasnej ciasnej chce ode mnie? emotka

pewnie rozdała już bony komuś z rezerwy i teraz kombinuje co tu zrobić żebym ja nie dostała ich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3566968 Napisano: 23.07.2010 01:05:28 w Carrefour konkursy
Może ktoś z Was mi poradzi, co mam robić...

Tak jak wcześniej pisałam mam problem z wyegzekwowaniem bonów z konkursu Nescafe.
Najpierw kobieta uparcie twierdziła, że moje paragony były poniżej 10 zł, w końcu jak doszła do tego, że jednak nie to przyczepiła się do jednej pozycji na paragonie (mimo, że wcześniej ją akceptowała), a mianowicie NAP.KAWOWY NESTLE, twierdząc, że to kupiłam coś, czego nie było w regulaminie.
Po długich rozmowach wkurzyłam się i pofatygowałam do Carrefoura. Najpierw poszłam się upewnić i zobaczyłam, że pod tym skrótem kryje się (zresztą tak jak twierdziłam) Nescafe Cappuccino Latte Macchiato, które oczywiście zostało uwzględnione w regulaminie.
Potem poszłam po pieczątki i adnotacje, co to za produkty znajdują się na paragonie.
Wysłałam zdjęcia paragonów tej babce bo zawsze jak dzwoniłam to albo była bardzo zajęta albo była na spotkaniu itd.
Dzisiaj zadzwoniłam kolejny raz i co? Ponoć poszła sobie na urlop emotka Więc pytam, kto ją zastępuje? NIKT! emotka
Miałam zadzwonić popołudniu, więc dzwoniłam i okazało się, że jednak ktoś tam ją zastępuje albo jakoś nie będzie się specjalnie interesował moją sprawą.
Zatem co ja mam teraz zrobić? emotka
Wróci kobita w sierpniu i powie, że już za późno na jakieś reklamacje emotka

Czy mogę to zgłosić komuś z Nestle czy jak?
Miał ktoś podobną sytuację?

Niby to tylko 200 zł, ale nikt mi nie będzie wpierał, że oszukuję i próbuję wyłudzić nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3564542 Napisano: 22.07.2010 10:47:06 w Carrefour konkursy
Wróciłam właśnie z Carrefoura, mam na każdym paragonie pieczątkę z podpisem i adnotacją, że zakupiłam Nescafe Capuccino Latte Macchiato i zaraz wyśle jej to mailem.
Ciekawe do czego tym razem się przyczepi emotka
Telefonów już ode mnie nie odbiera emotka
Pewnie nie ma teraz skąd wziąć tych bonów i kombinuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3563841 Napisano: 22.07.2010 08:20:33 w Carrefour konkursy
babariba napisał(a):

malenka89
jak baba taka uparta to nie możesz wysłać innego paragonu - ja mam jeden wolny - mogę ci przesłać

ale te paragony są dobre emotka
nie po to kupuję, wydaję pieniądze żeby potem to wszystko poszło na marne.

mało tego - teraz jak dzwonię to powiedziano mi, że jest bardzo zajęta i chyba do końca dnia już będzie emotka

zaraz jadę do carrefoura po odpowiednią adnotacje co to był za zakup i wyśle jej to mailem.
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3563756 Napisano: 22.07.2010 08:07:52 w Carrefour konkursy
melissa napisał(a):

malenka89 napisał(a):

szukam kogoś kto wygrał bony Nescafe i miał napisane na paragonie NAP.KAWOWY NESTLE za 7,85 zł i może mi napisać co to dokładnie było - czy Wanilia czy Late Machiato.

kobita uparcie twierdzi, że mi bonów nie da bo nie kupiłam tego, co trzeba emotka

A nie trzeba tam było mieć paragonu za min. 10zł?

no tak, ale do tego produktu się przyczepiła emotka
drugi mam ok.
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3563738 Napisano: 22.07.2010 08:02:17 w Carrefour konkursy
szukam kogoś kto wygrał bony Nescafe i miał napisane na paragonie NAP.KAWOWY NESTLE za 7,85 zł i może mi napisać co to dokładnie było - czy Wanilia czy Late Machiato.

kobita uparcie twierdzi, że mi bonów nie da bo nie kupiłam tego, co trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3561391 Napisano: 21.07.2010 07:47:50 w Paragony
paragon z Drogerii Aster/Apropos kupię - pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3560459 Napisano: 20.07.2010 07:30:53 w PODZIĘKOWANIA
79magda napisał(a):

Dziękuję raz jeszcze maleńkiej89 za paragon z Posti, dzięki któremu wczoraj dotarły do mnie wygrane kosmetyki emotka emotka emotka

nie ma za co emotka jak mogę to zawsze pomogę emotka

a ja dziękuję Paulince za dobre serducho emotka emotka kobieta anioł! Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3559509 Napisano: 20.07.2010 12:54:09 w Paragony
malenka89 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze posiada paragon z drogerii Aster albo Apropos?

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#3558717 Napisano: 20.07.2010 08:28:58 w Paragony
Czy ktoś jeszcze posiada paragon z drogerii Aster albo Apropos?
Wyświetl w wątku >>
0 0