Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malenka89

malenka89

#2187595 Napisano: 23.02.2009 12:29:27 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

malenka89 napisał(a):

tedance napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

A mnie wkurza,że zawsze przegapię jakiś fajny konkurs jak ten z HS emotka Za mało czasu,za dużo konkursów emotka

Konkurs z HS nie był fajny emotka

A mnie wqrza,że nie ma wyników ze wszystkiego

Zwracasz mi uwagę na to, w jaki sposób pisze, a sam piszesz jak smarkacz - wkurza przez q...
Wiem, że teraz to taka Wasza moda no, ale ....

Zacytuje Twoje słowa:

Ludzie czy ja was mam uczyć języka polskiego?

Pozostawie bez komentarza emotka

Ps. Wybaczcie, ale nie mogłam się powstrzymać... emotka

Po pierwsze nie sam,bo sama
Po drugie napisałam tak specjalnie po to,żeby ktoś się przyczepił i nie musiałam długo czekać emotka
Po trzecie tę modę mam już dawno za sobą,bo już jestem trochę lat po 18-stce emotka

To chyba rozumem jesteś troszkę młodsza, jak specjalnie robisz błędy prowokując do kłótni... Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2187553 Napisano: 23.02.2009 12:14:35 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

A mnie wkurza,że zawsze przegapię jakiś fajny konkurs jak ten z HS emotka Za mało czasu,za dużo konkursów emotka

Konkurs z HS nie był fajny emotka

A mnie wqrza,że nie ma wyników ze wszystkiego

Zwracasz mi uwagę na to, w jaki sposób pisze, a sam piszesz jak smarkacz - wkurza przez q...
Wiem, że teraz to taka Wasza moda no, ale ....

Zacytuje Twoje słowa:

Pozostawie bez komentarza emotka

Ps. Wybaczcie, ale nie mogłam się powstrzymać... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2187294 Napisano: 23.02.2009 10:54:04 w Paragony
Mam dwa paragony na piwo MILLER z dnia 21 lutego.
Kupiłam i zapomniałam posłać sms-a, a trzeba to zrobić tego samego dnia, kiedy sie kupiło piwko.
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2186703 Napisano: 22.02.2009 09:46:11 w Wkurza mnie...
zawodowiec25 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

tedance napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A sprawdzał ktoś to, co ja podawałam:

DzU z 2000 r., nr 14, poz. 176, ze zm.

Na oparciu tego została napisana ta odpowiedź.

W OPARCIU O TO się mówi.

Wkurzają mnie stawiane byki na każdym kroku w podstawowych słowach i wyrażeniach języka polskiego.

a mnie wkurza Twoja nadgorliwosc, chyba strasznie sie nudzisz,ze zajmujesz sie takimi sprawami.Co Cie obchodzi jak kto pisze?To kazdego indywidualna sprawa i swiadczy o nim,wiec sobie daruj

hehe Chochliczka odwieczny obrońca Malutkiej
emotka nie ma co się złościć, skoro rada jest słuszna...to nie widze powodu do kłótni emotka

Malenka - nie Malutka emotka

Szkołe mam już praktycznie za sobą, a to, że ktoś zrobił RAZ błąd nie oznacza, że odrazu musicie się na niego rzucać.

To forum, a nie sprawdzian z umiejętności pisania. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2185622 Napisano: 21.02.2009 10:18:18 w Wkurza mnie...
A sprawdzał ktoś to, co ja podawałam:

Na oparciu tego została napisana ta odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2185016 Napisano: 21.02.2009 03:42:52 w Wkurza mnie...
sopran napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Wkurzyłam się bo dziś w gazecie przeczytałam, że jeżeli naprzykład nagroda kosztuje 1800 zł to podatek jest potrącany tylko od kwoty 1040 (czyli różnica pomiędzy 760 zł, a całością kwoty).
I piszą, że wielu organizatorów konkursu nie zna się na tym i potrącają 10 % od całej kwoty.

A ja już też kilka razy płaciłam od całej kwoty emotka

Serio? Kurcze, a w poniedziałek wpłacałam 104zł za netbooka, którego wartość to ok 1000zł
emotka
Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej.

Ja też nigdy nie wiedziałam...
Jakaś kobieta zadała pytanie w gazecie czy musi płacić podatek i prawnik jej odpowiedział.

Pod odpowiedzią widnieje:

Więc raczej to prawda...
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2184987 Napisano: 21.02.2009 03:25:21 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się bo dziś w gazecie przeczytałam, że jeżeli naprzykład nagroda kosztuje 1800 zł to podatek jest potrącany tylko od kwoty 1040 (czyli różnica pomiędzy 760 zł, a całością kwoty).
I piszą, że wielu organizatorów konkursu nie zna się na tym i potrącają 10 % od całej kwoty.

A ja już też kilka razy płaciłam od całej kwoty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2184808 Napisano: 21.02.2009 01:59:43 w Wkurza mnie...
gosia1970 napisał(a):

mnie wkurza strona kinder bueno Nie dosc,że nie moge wygrac a botonów kupiłam pełno to jeszcze jest problem z data urodzenia.Nie chce sie zgłoszenie wysłac.

U mnie było podobnie... chyba za 5 razem się udało...
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2184724 Napisano: 21.02.2009 01:01:09 w Paragony
Monika11 napisał(a):

A ja się wstrzymuję z konorem mam paragon -jeszcze jeden ale poczekam na liste rezerwową .Tak samo wstrzymam się jednak z Nutellą-a nuż wpadnie jeszcze nagroda emotka fakt miałam ochotę sprzedać-ale intuicja mi mówi ze jeszcze z rezerwowej duzo osób szuka paragonikow więc są szanse emotka

Z Nutelli nie będzie raczej listy rezerwowej - nawet w regulaminie nic na ten temat nie pisze.
A pozatym i z Nutelli i z Knorra zapewne wszyscy znajdą paragonik.
Więc może lepiej sprzedać i chociaż cosik z tego mieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2184713 Napisano: 21.02.2009 12:52:47 w Paragony
olunka napisał(a):

ja jestem za tematem, zawsze kupuję produkty ale wysyłam też parę smsów żeby zwiększyć szanse i skutek taki że z dove mam trzy wygrane i dwa paragony, a z knorra 4 paragony i zero wygranych, więc taka współpraca jest jak najbardziej, właśnie kupiłam wygrany numer z mikserem z knorra a teraz sprzedaję wygrany numer z dove, i kółko się kręci emotka

Ja też przyznam, że czasem tak robię, ale wysyłam max 3 zgłoszenia...
I w sumie tylko raz zdarzyło mi się, że wygrałam dwie maski weneckie z Cleara.
Dogadałam się z MKrzysiem, który miał paragon i wspólnie zrobiliśmy prezent Chochliczce emotka emotka

I wszystkie strony były zadowolone emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2184691 Napisano: 21.02.2009 12:36:34 w Paragony
Ja byłam przeciwniczką sprzedaży paragonów do chwili, kiedy sama się pozbyłam swojego za sprawą teściowej emotka Na szczęście nie wygrałam.
Pewnie próbowałabym zrobić kopie.

A teraz chętnie wymieniam paragon, ale tylko między osabami, które naprawdę kupiły nie to, co trzeba i osobami, które wiem, że kiedyś mi też w potrzebie pomogą.

A kilka osób na forum oddzywa się dopiero jak coś potrzebuje... emotka Pierwszy ich post to szukam paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2184688 Napisano: 21.02.2009 12:32:07 w Paragony
A jeżeli ktoś zgubił to zawsze można zrobić kopie paragonu w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2184685 Napisano: 21.02.2009 12:30:50 w Paragony
Popieram temat emotka

Nie jestem za tym, że ktoś wysyła sms-y nie kupując produktów, ale rozumiem, że czasem zdarza się komuś, że kupi nie to, co trzeba. Przykładowo Nutella - kilka osób kupiło mniejsze słoiczki - rozumiem bo tylko w regulaminie pisało ile trzeba kupić gram.

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2184680 Napisano: 21.02.2009 12:26:21 w Wkurza mnie...
kajeczka napisał(a):

Wkurza mnie babka z Allegro,u której kupiłam kody emotka Żąda zapłaty za wysyłkę na maila,tak jakby mi pocztą je wysłała emotka Twierdząc:nie pasuje,to nie kupuj,kupiłaś-płać..Równie dobrze mogła napisać:nie zapłacisz-kulka w łeb emotka A gdzie prawa Kupującego ja pytam...??? emotka

emotka emotka

To już jest lekka przesada... emotka
Ja bym jej nie zapłaciła napewno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2184480 Napisano: 21.02.2009 09:53:51 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

zawodowiec25 napisał(a):

Agnes napisał(a):

a mnie wkurza handel paragonami i odbieranie w ten spsosób szansy na nagrody z listy rezerwowej osobom które uczciwie kupiły produkty

dołączam sie emotka moze nie tyle wkurza co irytuje

a mnie to wkurza i to bardzo emotka
uczciwie kupiłam produkty, mam paragony i pełne szafki a widzę jak osoby które nie mają paragonów zwinęły po kilka nagród.

eh... dokładnie emotka Mnie też to bardzo wkurza, dlatego wiem też, że list rezerwowych nie będzie - każdy sobie załatwi paragon.

Ja już swojego paragonu nie mam. Ale nie dałam go osobie, która nie kupiła Nutelli, tylko osobie, która kupiła (potwierdzając paragonem) za małe słoiczki.

Nawet za tysiaka nie sprzedałabym go osobie, która nie posiada ani jednego paragonu... Jak wygrała więcej nagród niż ma paragonów to niech odda komuś, kto ma paragon - proste.
A nie jeszcze chce na tym zarobić...

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2184471 Napisano: 21.02.2009 09:48:46 w PODZIĘKOWANIA
chochliczka napisał(a):

Chcialam tez podziekowac osobie o zlotym sercu,uczynnej,pomocnej,zawsze usmiechnietej,na ktora mozna liczyc w kazdej sytuacjui: Malenka89 jestes wielka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wszyscy obecni tu powinni brac z Ciebie przyklad emotka emotka emotka

emotka

Aniu jesteś Kochana, aż mi się tak milutko na sercu zrobiło emotka
I ja Tobie też dziękuję za wszystko - za to, że zawsze mogę liczyć na dobre słowo z Twojej strony, za wsparcie, za zrozumienie, za pomoc... za to, że poprostu jesteś emotka
Dziękuję za piękną przyjaźń bo choć jesteśmy od siebie daleko to jest ona naprawdę silna. I wierzę, że kiedyś w końcu się spotkamy emotka

Moja Kochana emotka emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2184441 Napisano: 21.02.2009 09:36:42 w TESCO konkursy
ja też mam jeszcze paragonik z Knorra emotka Chętnie przyjmę mikser, oczywiście dorzucę coś w zamian emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2183879 Napisano: 20.02.2009 07:19:56 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

Wkurzam sam siebie. Tyle fajnych konkursów było tylko niebrałem w nich udziałów bo niemiałem paragonów grrrr. Od dziś gram we wszystkim, oczywiscie bez paragonów.

emotka emotka emotka

Jak zdążyłeś zauważyć większość osób z forum właśnie tak robi emotka

Ja już nie mam siły nic na ten temat pisać... Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2183759 Napisano: 20.02.2009 06:33:07 w Wkurza mnie...
melange napisał(a):

wkurza mnie...moja wlasna osoba...juz druga nagroda przejdzie mi kolo nosa...kask z nutelli a teraz slizgacz z kubusia-nie wyslalam zgody na wykorzystanie danych.... emotka emotka emotka

To doślij emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2183757 Napisano: 20.02.2009 06:32:26 w TESCO konkursy
Mnie by się przydała nowa mp3 - mogę wymienić za jakiś paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0