Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malenka89

malenka89

#2095664 Napisano: 13.01.2009 08:47:23 w Wkurza mnie...
marcepan1983 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

nie mów,że aż tak Ci zależy...to tylko znajome avatary...nie sądzę,że jest to miejsce zdrowe dla przyjaźni...no chyba,że forumowicze spotkają się w realu...nie martw się-dla mnie jesteś sympatyczną koniczynką emotka i mnie tam Twoje czy innych wygrane latają koło nie powiem czego emotka powodzenia emotka

mnie to wali, że mnie nie lubią emotka wiem, że po prostu zazdroszczą wygranych albo pokonałem ich w jakiś konkursach...wkurza mnie, że nie potrafią tego wprost mi powiedzieć tylko piszą na ukrytym forum na tej stronie emotka

to ukryte forum to już jakaś Atlantyda normalnie emotka ja myślę,że musi tam być strasznie nudno emotka bo wg mnie to tylkopewne kółko wzajemnej adoracji,które z niesmakiem obserwuje się tam kwalifikuje emotka i mnie to w sumie nie wkurza...ale co tam-żeby było w temacie-to wkurza mnie to! emotka emotka emotka a jeżeli Ci zazdroszczą to się ciesz!Najlepsza reklama!I zresztą...zlej to...ja bym tak zrobiła... emotka

Marcepan - chyba Cię jednak to interesuje skoro chcecie za wszelką cene z Isiulką mieć dostęp do ukrytego forum emotka ... poprzez przekupstwo emotka Widać masz dwa oblicza emotka

ja mam dostęp:P nie wkurza mnie, ze tam sobie jesteście tylko to, że ankietujecie innych użytkowników wypisując plusy i minusy. Chociażby, że są tacy nieuczciwi emotka haha. to pytam sie jacy wy jesteście skoro tam podajecie sobie odpowiedzi, planujecie strategie i wpisujecie konkursy, których celowo nie dodajecie do bazy emotka - tak, tak drodzy użytkownicy...właśnie to robią ludzie z ukrytego tematu na tym forum, którzy mają się za najuczciwszych;]

Dobry jesteś emotka
U Nas wszystkie konkursy są w bazie, więc masz złe informacje emotka
Próbujesz tylko innym pokazać, że Ty jesteś super, a inni nie...
cóż... kto chce niech wierzy...

A swoją drogą ja nie zauważyłam na forum żadnego złego słowa o Tobie... tylko Ty biedaku użalasz się nad sobą... emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2095567 Napisano: 13.01.2009 08:19:42 w Wkurza mnie...
beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

nie mów,że aż tak Ci zależy...to tylko znajome avatary...nie sądzę,że jest to miejsce zdrowe dla przyjaźni...no chyba,że forumowicze spotkają się w realu...nie martw się-dla mnie jesteś sympatyczną koniczynką emotka i mnie tam Twoje czy innych wygrane latają koło nie powiem czego emotka powodzenia emotka

mnie to wali, że mnie nie lubią emotka wiem, że po prostu zazdroszczą wygranych albo pokonałem ich w jakiś konkursach...wkurza mnie, że nie potrafią tego wprost mi powiedzieć tylko piszą na ukrytym forum na tej stronie emotka

to ukryte forum to już jakaś Atlantyda normalnie emotka ja myślę,że musi tam być strasznie nudno emotka bo wg mnie to tylkopewne kółko wzajemnej adoracji,które z niesmakiem obserwuje się tam kwalifikuje emotka i mnie to w sumie nie wkurza...ale co tam-żeby było w temacie-to wkurza mnie to! emotka emotka emotka a jeżeli Ci zazdroszczą to się ciesz!Najlepsza reklama!I zresztą...zlej to...ja bym tak zrobiła... emotka

Marcepan - chyba Cię jednak to interesuje skoro chcecie za wszelką cene z Isiulką mieć dostęp do ukrytego forum emotka ... poprzez przekupstwo emotka Widać masz dwa oblicza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2095514 Napisano: 13.01.2009 08:04:24 w Pomocy!!!!
Jak zawsze proszę Was o sprawdzenie angielskiego emotka Z góry śliczne dzięki emotka

http://www.ang.pl...nie_Pilne_73517.html - tu napisałam zdanie i po polsku i po angielsku emotka

Pewnie sporo błędów emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2085176 Napisano: 09.01.2009 04:30:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie konkurs LoveMilk emotka
Z wynikiami mieli czas do 4 stycznia, na maile nie odpowiadają - totalna olewka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2080768 Napisano: 08.01.2009 11:29:19 w TESCO konkursy
aneczkar10 napisał(a):

jesli chodzi o konkurs w kauflandzie to dostałam odp.
Akcja sprzedaży premiowej „Świąteczna radość zakupów” jest w trakcie rozstrzygania. Osoby wybrane przez komisję jako laureaci zostały już o tym poinformowane poprzez sms. Aktualnie trwa weryfikacja czy zostały spełnione faktycznie wszelkie warunki które uprawniają do otrzymania nagrody. Po pozytywnej weryfikacji lista laureatów zostanie upubliczniona. Lista zostanie przekazana do centrali sieci sklepów Kaufland.

dostał ktoś jakąś informację?

a to był ten konkurs co trzeba było fairy?
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2078798 Napisano: 07.01.2009 06:45:06 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję z całego serca Swibkowi emotka Jesteś niesamowita emotka
Choć wiem, że masz mało czasu to zawsze mi pomagasz emotka Do końca życia Ci tego nie wynagrodze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2078453 Napisano: 07.01.2009 05:19:47 w Pomocy!!!!
malenka89 napisał(a):

Szukam kogoś kto sprawdzi mi zdania, które napisałam po angielsku emotka

Dogadamy się co w zamian emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2078420 Napisano: 07.01.2009 05:07:43 w Pomocy!!!!
Szukam kogoś kto sprawdzi mi zdania, które napisałam po angielsku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2075577 Napisano: 06.01.2009 08:00:46 w Pomocy!!!!
Szukam kogoś kto pomoże mi za drobne doładowanie w języku angielskim. Chodzi mi o 2 listy - jeden już poczęści napisałam sama. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2073838 Napisano: 06.01.2009 10:13:25 w Pomocy!!!!
malenka89 napisał(a):

Czy ktoś może mi z tego listu formalnego przetłumaczyć 1,2 i 3 pytanie.
Z pozostałą częścią jakoś sobie poradziłam emotka
Z góry wielkie dzięki emotka

Ps. W ogóle nie wiem ja te pytania można wplątać w list żeby tworzyły ładnie całość emotka

Znalazłeś w prasie reklamę letniej szkoły językowej w Anglii. Chcesz uzyskać informacje:
1)Czy prowadzą kurs na poziomie który tobie odpowiada i jaka jest jego cena
2)Czy w cenie kursu gwarantują zakwaterowanie a jeśli tak to jakie
3)Czy w programie kursu przewidziane są wycieczki a jeżeli tak to dokąd
4)Jak długo trwa kurs i kiedy się zaczyna.

pomoże ktoś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2071054 Napisano: 05.01.2009 03:24:14 w Pomocy!!!!
Czy ktoś może mi z tego listu formalnego przetłumaczyć 1,2 i 3 pytanie.
Z pozostałą częścią jakoś sobie poradziłam emotka
Z góry wielkie dzięki emotka

Ps. W ogóle nie wiem ja te pytania można wplątać w list żeby tworzyły ładnie całość emotka

Znalazłeś w prasie reklamę letniej szkoły językowej w Anglii. Chcesz uzyskać informacje:
1)Czy prowadzą kurs na poziomie który tobie odpowiada i jaka jest jego cena
2)Czy w cenie kursu gwarantują zakwaterowanie a jeśli tak to jakie
3)Czy w programie kursu przewidziane są wycieczki a jeżeli tak to dokąd
4)Jak długo trwa kurs i kiedy się zaczyna.
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2062141 Napisano: 02.01.2009 06:35:44 w dziś mam urodzinki
Aniu wszystkiego najlepszego emotka
Życze Ci, żeby z Twojej twarzy nigdy nie znikał uśmiech i żebyś zawsze była taka wspaniała i nigdy,nigdy się nie zmieniała.
Żeby spełniły Ci się wszystkie marzenia i w ogóle wszystkiego naj emotka
Sto lat Kochana emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2045279 Napisano: 26.12.2008 10:47:44 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje

malenka89

#2045277 Napisano: 26.12.2008 10:47:08 w Żegnamy zmarłych
Kolejny młody i wspaniały człowiek odszedł... (*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

malenka89

#2042983 Napisano: 23.12.2008 10:32:30 w Wkurza mnie...
gocha26 napisał(a):

Podejrzewam, że oni dostają tyle zgłoszeń, ze po prostu wszystkich nie czytają i tylko pobieżnie przeglądają - w końcu jakiś tekst wpada w oko i po kłopocie emotka

Pewnie tak jest emotka
Dlatego w takich konkursach oprócz talentu trzeba mieć szczęście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2042980 Napisano: 23.12.2008 10:30:43 w Wkurza mnie...
tunezja napisał(a):

Nie zawsze, ale jeśli konkurs mi się wydaje niesprawiedliwie przeprowadzony, to tak...
Tak było w przypadku ankiety Przyjaciółki, ja wywalczyłam sobie obiecaną płytę, inni o ile wiem, nie... Polo market zgubił mój kupon (konkurs Actimela), bony pieniężne wygrały całe rodziny, a nagród było mniej niż przewidywano (ponoć konkurs nie cieszył się powodzeniem).
Napisałam do samego Actimela, czy moje hasło było
rzeczywiście tak słabe i spytałam, czemu nie przyznano wszystkich nagród.Okazało się, że mój kupon ponoć zaginął, miałam iść do swojego sklepu i krzyczeć na kierowniczkę, bo to ona rzekomo zgubiła...
Potem przyznano mi nagrodę pocieszenia, w postaci gadżetów odczepionych od innych produktów. Pana od Actimela poinformowano, że sprawa załatwiona, bo ja dostałam od Polomarketu wartościową paczkę (słodycze, kawę, dobrą herbatę). Facet do mnie zadzwonił, spytał, czy mam te produty, opowiedziałam co otrzymałam... Panu było głupio, mówił, że jemu nigdy żaden kupon nie zginął, a Actimel kupił bon towarowy do Polomarketu i ten facet przywiózł mi go osobiście do domu z zagranicznymi bombkami, jako rekompensatę....
Tak więc są przegięcia w różnych konkursach, choćby firmy Unilever, gdzie niektórzy dostali po parę kompletów kosmetyków, a inni wcale...
Zbyt długo uczestniczę w różnych konkursach, bym nie wiedziała, że oni często robią ludzi w balona...

Masz rację, ale ten przypadek znacznie odbiega od poprzedniego.

tunezja napisał(a):

Czytam na naszym forum, że niektórzy ciągle wysyłają emaile, bądź dzwonią, gdy nie wygrają.
Ja tak nie robię zawsze, ale na zetkę nie tylko ja narzekam, a z RMF FM u mnie akurat różnie bywa...
Znam swoją wartość, moje teksty, (nie związane z konkursami), drukowano w prasie, nawet raz dostałam za to honorarium... Sądzę, że nieźle piszę, wprawiam się w tym parę lat....

Najwidoczniej w tym przypadku ktoś był lepszy od Ciebie.
Tak jak już ktoś wspomniał konkursy w radiu są na ogromną skalę i trzeba naprawdę się wyróżniać żeby zostać zauważonym.

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2042975 Napisano: 23.12.2008 10:27:39 w Wkurza mnie...
Każdy ma inny gust i co Tobie wydaje się świetne, dla innego może być beznadziejne.
Nie rozumiem po co pisałaś do sponsora?
Przecież to konkurs... wygrywają najlepsi... widocznie byli lepsi od Ciebie.
Trzeba się pogodzić z przegraną. Nie zawsze ciężka praca jest nagradzana.

Tyle emotka

A tymczasem cieszmy się świętami, życiem, a nie jakimiś pierdołami...
Inni ludzie przeżywają tragedie, mają poważne problemy, a niektórzy jak widać na siłe szukają problemów.

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2042908 Napisano: 23.12.2008 09:47:34 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

a mnie wkurza że was wkurzają pierdoły emotka życie jest piękne emotka kochajmy to co mamy emotka

Uwielbiam takie podejście emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2041005 Napisano: 22.12.2008 09:32:16 w Rossmann
Ja odebrałam dziś z chłopakiem zestaw Fa + gwiazdeczki emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#2040098 Napisano: 22.12.2008 03:55:21 w Rossmann
Ktoś pisał do nich w tej sprawie i napisali, że nagrody są o różnych wartościach... jedne za 15 zł, inne za 90 zł.
A w regulaminie jasno jest napisane, że nagrody są do 100 zł. Czyli nawet jak dadzą coś za 5 zł to nie złamią regulaminu emotka
Trudno się mówi... ja tam się ciesze, że coś wygrałam emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0