Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malenka89

malenka89

#1465165 Napisano: 06.04.2008 01:04:19 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
melisa napisał(a):

EEEE tam, atmosfera tego forum zawsze była gorąca. Że niby trzy lata temu było tu sympatyczniej? Byłam tu trzy lata temu i było tak samo. Mniej więcej co miesiąc, dwa zdarzają się takie ostrzejsze dyskusje i tego się bez modów nie wyeliminuje, ale z drugiej strony jak tu będzie mdło i nudno w wersji ugrzecznionej forum.

Może i masz racje...
Ale ja dalej twierdzę,że ten temat o oszutach jest niepotrzebny.
I cięzko mi uwierzyć, że Pionas tak odrazu wyraził na niego zgodę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1465128 Napisano: 06.04.2008 12:52:02 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cieja napisał(a):

Nie podoba mi się to że jak wchodzę na forum przez IE automatycznie wyskakują mi 1,2 reklamy ,rozumiem że tak utrzymuje sie ta stronka ale nie życze sobie czegos takiego

Ja też wchodzę przez IE i jakoś nic mi nie wyskakuje emotka
Ale co jak co... ta stronka utrzymuje się dzięki reklamą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1465124 Napisano: 06.04.2008 12:50:19 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
annaroza napisał(a):

Ja nie wchodzę w układy, ale zawsze może się zdarzyć, że będę musiała. I wtedy wolałabym trafić na osobę uczciwą. Ten top pozwoliłbu mi sprawdzić czy ktoś się już na tej osobie nie sparzył.

Ale nie zawsze ten ktoś musi pisać prawdę!
Czasem ktoś komuś podpadnie i na złość wymyśli na poczekaniu jakaś historię.

medea1

A czy to ważne ile się ma postów?
Udzielaj się codziennie w różnych tematach, a stopniowo nabierasz postów i nie będzie Ci ich tak dużo ubywać
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1465100 Napisano: 06.04.2008 12:43:45 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
marielu napisał(a):

malenka89 napisał(a):

medea1 napisał(a):

Nie wiem czy karniaki ostudza emocje,zawsze sie znajdzie ktos kto sie wylamie.Czytalam ze to forum bylo inne ,ze jest przyjazne.To moze trzeba jednak zamknac temat-forumowi oszusci,a jesli ktos kogos oszukal to jednak od tego sa administratorzy i sprawe zalatwia szybko.

Dokładnie emotka
Takie rzeczy powinno się załatwiać indywidualnie,a nie z udziałem publiczności.

miło że chociaż ktoś myśli podobnie jak mery
emotka

Zawsze forum jakoś radziło sobie bez tego tematu i tak powinno pozostać. Sprawy o oszustwa powinno się załatwiać poza forum.
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1465091 Napisano: 06.04.2008 12:39:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
medea1 napisał(a):

A i jeszcze jedno co mi sie nie podoba,wlasnie nabijanie postow i druga sprawa czemu nie ktorzy forumowicze maja zmniejszana liczbe postow!!

Forum jest co jakiś czas czyszczone. Więc w związku z tym i liczba postów spada. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1465085 Napisano: 06.04.2008 12:37:22 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
medea1 napisał(a):

Nie wiem czy karniaki ostudza emocje,zawsze sie znajdzie ktos kto sie wylamie.Czytalam ze to forum bylo inne ,ze jest przyjazne.To moze trzeba jednak zamknac temat-forumowi oszusci,a jesli ktos kogos oszukal to jednak od tego sa administratorzy i sprawe zalatwia szybko.

Dokładnie emotka
Takie rzeczy powinno się załatwiać indywidualnie,a nie z udziałem publiczności. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1465054 Napisano: 06.04.2008 12:30:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
wesoyromek napisał(a):

marielu napisał(a):

tak masz racje , najlepiej im wszystkim dac po karniaku na uspokojenie .

też się zgadzam, ale ja bym dała od razu po dwa emotka

To może 3? emotka

A tak na poważnie to moim zdaniem to forum ma być przyjazne dla człowieka, a nie obrzucać innych błotem...
Jak ktoś ma z kimś na pieńku to załatwia to indywidualnie,a w razie czego powiadamia Pionasa.
Publicznie na forum można wiele mówić... i nie zawsze musi to być prawda! Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1464767 Napisano: 06.04.2008 10:49:58 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
buraczek napisał(a):

melisa napisał(a):

Po pierwsze podoba mi się, że mi się nie podoba.

Po drugie o jakim zamknięciu topu smak na tak mówił buraczek jak ten top nie jest zamknięty. emotka

Po trzecie mmeyka ma rację. Bytność na forum nie może zależeć od dodanych konków, bo nie będzie na nim melisy emotka Melisa tu tylko sprząta (czyli gadu-gadu w wersji konkursowej). Mówiąc inaczej konki interesują mnie już mało, bardzo mało. Już od trzech miesięcy zbieram się, żeby nabrać chęci do konkursów. I nic. emotka Potrzebny mi chyba jakiś dopalacz.

chodziło mi o wprowadzenie zasady, że forum smaknatak mogą przeglądać osoby, które mają 200 postów lub są 2 lata obecni na stronie i wtedy zaczęło się to bezsensowne nabijanie byleby tylko było

Ale za każde takie bezsensowne pisanie są karniaki. I po 5 osoba wylatuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1464535 Napisano: 06.04.2008 09:39:04 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
babariba napisał(a):

W końcu każdy dobrze wie kto się udziela,a kto nie
- różnie z tym bywa

ja mam tylko nadzieję, ze zmiany wyjdą na dobre e-konkursom

Jak ktoś stale bywa na forum to dobrze wie kto się udziela, a kto nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1464513 Napisano: 06.04.2008 09:29:16 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
AgaAga napisał(a):

Buuu emotka Mnie wyrzucono prawie 1000 postów, pisanych przez te lata. Już wszystko wiem dlaczego, ale trochę mi żal, bo wyglądam jakbym się w ogóle nie udzielała....

A czy nie można by było pozostawiać liczbę postów? Czy to musi zależeć od tego, ile z nich można przeczytać??

Ale czy to jest ważne kto ile ma postów? emotka
W końcu każdy dobrze wie kto się udziela,a kto nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1463908 Napisano: 05.04.2008 10:17:43 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
melisa napisał(a):

niniejszym oświadczam, że jestem kobietą (chyba), więc mieszczę się w tych 99,9% emotka

chyba? emotka
To jak Ty sama nie potrafisz powiedzieć to chyba coś nie tak jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1463867 Napisano: 05.04.2008 10:04:23 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
melisa napisał(a):

Jestem za propozycją określania płci użytkowników. Na przykład seta Cały czas się mylę i nie pamiętam czy to chłopak, czy dziewczyna... emotka emotka

chłopak emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1463852 Napisano: 05.04.2008 09:58:21 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

pionas napisał(a):

punkty karne (propozycja):
pisanie nie na temat - 1
floodowanie - 2
obrażanie - 2
oszukiwanie - 3
zachcianka admina - 5 emotka

takie coś czy też macie swoje propozycje? emotka

taaaa.... ta zachcianka admina ... to co ... w zależności jaki humor ma nasz admin ??? bedzie przydzielał karniaki ?? i to w takiej ilości ???
to co ...jesli np osoba b. udzielająca się na forum podpadnie w zlym dniu adminowi...jest juz skreslona ....

nie chodzi od dnia admina ale o to że np. ktoś (tak jak gg505 ostatnio) napisze jakieś gigantyczne posty które przytną stronę to dostanie tyle karniaków ile ustali admin emotka

A rubta co chceta emotka
Ale można napisać odwołanie???? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1463846 Napisano: 05.04.2008 09:55:00 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
mkmadzia7 napisał(a):

pionas napisał(a):

punkty karne (propozycja):
pisanie nie na temat - 1
floodowanie - 2
obrażanie - 2
oszukiwanie - 3
zachcianka admina - 5 emotka

takie coś czy też macie swoje propozycje? emotka

taaaa.... ta zachcianka admina ... to co ... w zależności jaki humor ma nasz admin ??? bedzie przydzielał karniaki ?? i to w takiej ilości ???
to co ...jesli np osoba b. udzielająca się na forum podpadnie w zlym dniu adminowi...jest juz skreslona ....

emotka emotka

To lepiej ja Ci się w ogóle nie będe narażać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1463844 Napisano: 05.04.2008 09:53:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Matko,ale tu dyskusja emotka

Mnie tam niewiele postów ubyło emotka
Ale sami powiedzcie czy ta ilość jest taka ważna?
Jak ktoś codziennie się udziela na forum to zbiera je na bierząco i potem nie ma problemów, że braakuje tyle i tyle do 200 pkt.
A nowi użytkownicy muszą trochę popracować bo nie ma nic za darmo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1463084 Napisano: 05.04.2008 03:24:54 w PODZIĘKOWANIA
cudaczek121 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Dziękuję Cudaczkowi121 za to,że zawszę mogę na nią liczyć emotka

nie dziękuj mi,bo przecież nie robię tego za darmo emotka

Ale prawda jest taka,że i tak daję Ci za mało niż powinnam. Ty poświęcasz dla mnie sporo czasu, a mogłabyś wykorzystać go na coś innego.

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1462498 Napisano: 05.04.2008 11:35:55 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
(*) Pamiętamy Kochana o Tobie... Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1460471 Napisano: 04.04.2008 02:51:38 w PODZIĘKOWANIA
dysia napisał(a):

Slicznie dziekuje moim koleżankom z mojej listy gg Barbarze1910, Stasi K, Agusi77, Pionasowi, Serduszko, Paula26013 lizzie za to, ze wniosły swoje głosiki do mojego konkursu, dzięki Wam udało sie wygrac satynową koszulke.
Dziekuje równiez innym osobom z forum które bezinteresownie głosowały na mój link

Pionas to facet, tak na marginesie
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1458315 Napisano: 03.04.2008 06:06:47 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję Cudaczkowi121 za to,że zawszę mogę na nią liczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka89

#1452002 Napisano: 01.04.2008 01:34:19 w PODZIĘKOWANIA
mroweczka napisał(a):

A ja dziekuje za miły żarcik po wejściu na stronkę emotka

miły? Ja o mało zawału nie dostałam emotka
A potem się skapłam, że to Prima Aprilis emotka
Oj Pionasku, Pionasku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0