Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6551807 Napisano: 29.11.2018 10:27:04 w Czy informują/ informowali?
Piwo Dębowe mocne już było czy czekają do jutra? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6551573 Napisano: 28.11.2018 15:04:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co może iść dziś z Warszawy DPD? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6551557 Napisano: 28.11.2018 14:18:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

bruce napisał(a):

bruce napisał(a):

Czy w Pantene w Carrefour można kupić dowolny szampon i odżywkę czy muszą być z serii super food? Bo nie otwiera mi się regulamin ze strony Carrefoura emotka

Kurczę, chciałam Ci podesłać odpowiedź, ale... ja też nie potrafię go otworzyć...  emotka emotka

Ktoś chyba jakiś błędny plik wrzucił, bo mi wyskakują liczby w Exclu emotka   Ale myślałam, że to tylko u mnie jakiś błąd.

emotka  Ja z reguły mam jakieś problemy na moim starym kompie, zatem podejrzewałam z kolei, szukając teraz dla Ciebie, że to wina mojego sprzętu.  emotka
Edit, a tak w ogóle, to podano tam wiadomość, że jest podobnież na stronie organizatora, a nie mam go tam wcale.  emotka

No właśnie też tam szukałam i brak... i odpowiedzi na moje pytanie też od wczoraj od nich nie dostałam  emotka

Organizator odpisał mi, że (cytuję mail)...
"Witam, Regulamin można pobrać ze strony:..."
https://www.karlsbad.pl/regulaminy/

Dzięki emotka  dopiero teraz dodali po interwencji  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6551526 Napisano: 28.11.2018 12:49:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

bruce napisał(a):

Czy w Pantene w Carrefour można kupić dowolny szampon i odżywkę czy muszą być z serii super food? Bo nie otwiera mi się regulamin ze strony Carrefoura emotka

Kurczę, chciałam Ci podesłać odpowiedź, ale... ja też nie potrafię go otworzyć...  emotka emotka

Ktoś chyba jakiś błędny plik wrzucił, bo mi wyskakują liczby w Exclu emotka   Ale myślałam, że to tylko u mnie jakiś błąd.

emotka  Ja z reguły mam jakieś problemy na moim starym kompie, zatem podejrzewałam z kolei, szukając teraz dla Ciebie, że to wina mojego sprzętu.  emotka
Edit, a tak w ogóle, to podano tam wiadomość, że jest podobnież na stronie organizatora, a nie mam go tam wcale.  emotka

No właśnie też tam szukałam i brak... i odpowiedzi na moje pytanie też od wczoraj od nich nie dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6551516 Napisano: 28.11.2018 12:36:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Ktoś chyba jakiś błędny plik wrzucił, bo mi wyskakują liczby w Exclu emotka   Ale myślałam, że to tylko u mnie jakiś błąd. Wyświetl w wątku >>
2 brucee, donia7 0

Niebieska_Laguna

#6551509 Napisano: 28.11.2018 12:23:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Pantene w Carrefour można kupić dowolny szampon i odżywkę czy muszą być z serii super food? Bo nie otwiera mi się regulamin ze strony Carrefoura emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6551380 Napisano: 27.11.2018 22:26:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy możecie wysłać zgłoszenie na Wedel w Leclercu? Wpisuję w formularzu zgłoszenie, mam informację, że zostały mi jeszcze 4 znaki, a gdy wysyłam, to pojawia się informacja, że za długie... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6551361 Napisano: 27.11.2018 21:19:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam
Mam problem z wysyłaniem SMS na konkurs w KROPKA TV
sms 5 nie przechodzi ok schodzimy do 3 długosci i nadal lipa - ktos też tak ma ?

pozdrawiam

Ja dostałam zwrotkę, że konkurs zakończony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6551202 Napisano: 27.11.2018 13:39:21 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
joan napisał(a):

Kupiłam masło orzechowe o składzie: 100% orzeszków ziemnych. Na górze - wiadomo - zgromadzony był olej z orzechów. Zamiast wymieszać zawartość słoika, delikatnie przelałam olej do słoiczka i... no właśnie. Zastanawiam się, do czego go użyć? Może np. w opcji sałatka burak + feta + rukola? Danie musi być bezmięsne. Proszę o podpowiedzi emotka

Ja taki olej z masła migdałowego dodaję do dressingu według przepisu Agnieszki Maciąg, zamiast proponowanych przez nią olejów. Polewam tym dressingiem sałatki, kotlety warzywne albo używam jako dipu do pieczonych batatów. Czasami też dodaję taki olej do koktajlu, jak chcę żeby miał lekko orzechowy smak, bo akurat konsystencja ze zmielonymi orzechami mi nie podchodzi emotka  

1 łyżka pasty Tahini
2 łyżki oliwy z oliwek, oleju sezamowego lub lnianego
sok wyciśnięty z ½ cytryny
1 ząbek czosnku obrany i wyciśnięty przez praskę
5 łyżek wody źródlanej
1 łyżka sosu sojowego
ewentualnie sól morska lub himalajska do smaku  

Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

Niebieska_Laguna

#6550947 Napisano: 26.11.2018 19:53:12 w Paragony na trwające konkursy
pini napisał(a):

Sprzedam 2 paragony milka ITM po 12 zł (albo pomóżcie i napiszcie katrin1, która je dzisiaj ode mnie zamówiła, a teraz ich nie chce, bo złą opinię na forum mam, że jednak żadną oszustką nie jestem... mało to zakupów robiłam... (kurcze, nawet zakup na dwóch różnych kasach dzisiaj wystałam...)

Kupowałam paragony u pini i zawsze wszystko było dobrze! emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6550838 Napisano: 26.11.2018 15:48:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na konkurs E w Carrefour, konkurs zaczyna się od jutra, jest w zapowiedziach emotka  Trzeba kupić produkty E za 20 zł, mogę zapłacić 14 za paragon emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6550805 Napisano: 26.11.2018 14:47:16 w Intermarche
mariolakal napisał(a):

A może miasto o dwuczłonowej nazwie należy pisać ze spacją ?  emotka

Ja piszę jednym ciągiem i nigdy nie ma u nich z tym problemu emotka  Zgłoszenia dochodzą i nagrody też przychodzą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6550375 Napisano: 24.11.2018 09:48:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Heinekenie jest jakieś ograniczenie na dom lub osobę? Jak wygram to mogę obdarować męża, a potem on mnie emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6550120 Napisano: 23.11.2018 11:40:08 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Najlepsze w tym wszytskim to te miny kasjerek i ludzi z boku co to słyszą emotka  ja chce płacić drożej emotka nie chce promocji emotka    

Może trzeba na zakupy konkowe chodzić w koszulce z nadrukiem "Kto bogatemu zabroni?!" I nikt już nie będzie zadawał pytań emotka

ja to wyszlam juz na kompletna idiotke u tej samej kasjerki emotka - w jeden dzien sie klocilam, ze na hali jest taniej (bo faktycznie bylo 4,99 zamiast 7,99 i mi to uznali, chodzilo o 1 produkt Garnier), a na drugi dzien klocilam sie, ze chce placic drozej niz na hali (Nestle) - to se pomyslala kobieta....no i mi zabraklo 2 grosze na Nestle emotka

Mnie ostatnio Pan w Tesco skomentował, że to, co robię jest chore emotka  ale szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi co sobie kasjerzy myślą emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6549849 Napisano: 22.11.2018 14:19:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zgodnie ze świąteczną tradycją znów nie wygrałam Heinekna emotka   To już tak przewidywalne jak to, że na święta puszczą Kevina w TV emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6549831 Napisano: 22.11.2018 13:35:07 w Wkurza mnie...
Przejrzałam dziś przyszłą gazetkę Intermarche i nie ma żadnego konkursu na święta emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6549663 Napisano: 21.11.2018 20:39:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

Taka sytuacja odnośnie CUKRU KRÓLEWSKIEGO: no wygrałam, puszkę. Poszłam do Biedronki po pieczątkę i podpis - mówię, że pisze na paragonie cukier puder a musi byc napisane "cukier puder królewski", bo to loteria regulamin sratatta... i musze mieć pieczątke i imię, nazwisko osoby osoby która ją daje, a kierowniczka, że jest RODO i ona się nie podpisze. Napisałam do organizatora loterii, że w Biedronce jest tylko jeden cukier puder - własnie marki Królewski i napisałam, że osoba nie podała swoich danych, bo obowiazuje RODO i mają sobie do niej zadzwonić, jesli chcą (oczywiście ladnie to ujęłam). Co myślicie ? Pieczątka jest, wysłane, tylko napisali maila ze dziekują za przesłanie dowodu zakupu. Mam nadzieję, że puszka dojdzie emotka  

O, matko... rodo-srodo... to wszystko jest już chore emotka  Niedługo trzeba będzie akty urodzenia dołączać do paragonów. Jak dla mnie to lenistwo agencji, pewnie to nie był jedyny paragon z Biedronki, mogli sami się skontaktować i mieć większość weryfikacji z głowy. Jeszcze rozumiem paragon z jakiegoś sklepu "U Halinki na Wygwizdowie. Ale Biedronkę, Tesco, Auchan, itp... mogli sobie sami ogarnąć.  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6549553 Napisano: 21.11.2018 15:33:24 w Paragony na trwające konkursy
Mój paragon na Milkę z ITM wymienię na paragon ACE z C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6549279 Napisano: 20.11.2018 18:58:54 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie już ten "black friday"... mamy dopiero poniedziałek, a trąbią o tym z każdej strony. Promocje takie, że pożal się Boże... rzucą minus 10 czy 15 procent albo przecenią coś co im nie schodzi. Chyba inna była idea tego przedsięwzięcia, że to właśnie w piątek, w ten jeden dzień są mega przeceny. A oni zaczynają to już w poniedziałek z jakimiś standardowymi zniżkami i tylko atakują człowieka z każdej strony. Wyświetl w wątku >>