Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6528746 Napisano: 15.09.2018 20:21:04 w Paragony na trwające konkursy
Kupię dziś paragon na Shebe w Biedronce za doładowanie 10 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6528379 Napisano: 14.09.2018 12:52:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Dostałam przed chwilą smsa z Media Markt o tresci"Gratulacje (moje imię). jesteś jednym z pięciu zwycięzców z losowania dla kodu pocztowego (kod pocztowy mojego media markt). szczegóły -link.".
wirus? ktos tez takie cos dostal?

https://www.legal...aga-na-falszywe-smsy Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Niebieska_Laguna

#6528341 Napisano: 14.09.2018 11:47:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

mahuska napisał(a):

Były już maile z Auchana??

Nie było  emotka

A o jakim konkursie mowa? O Miss i Mister Tornister? Bo ja tam nie widzę wyników z 2 rundy, chyba że to inny konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6528121 Napisano: 13.09.2018 15:24:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Wiecie co, mam mindf**ka... Chciałam wziąć udział w "NAGRODY WYMIATAJĄ" ale boję się wpuścić naszego potężnego psa do domu na lakierowaną podłogę bo mi zrobi armagedon... Widzę natomiast w galerii zgłoszeń, że sporo zdjęć jest robionych na zewnątrz.... i teraz kwestia interpretacji słowa "dom", czy "dom" dla tej sławnej agencji to budynek mieszkalny, czy po prostu działka, teren, na którym stoi dom i w którym czujemy się swobodnie.....

Myślę, że skoro uznali "bul, być, błoto" (czy jak to tam szło) za hasło godne roweru, to i nie będą mieli obiekcji co do nagradzania zdjęć poza budynkiem mieszkalnym  emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6528110 Napisano: 13.09.2018 14:44:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

czy ktoś wygrał cokolwiek w tym konkursie?
https://www.bdsklep.pl/wygraj-wycieczke

Do męża dzwonili z bonem na 100 zł z 2 edycji, ale to już dawno. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527891 Napisano: 12.09.2018 19:44:18 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że dziś przy odbiorze nagrody z Auchanu nikt nic nie wiedział. Jak zwykle patrzyli niczym na wariatkę... "jakie vouchery? jaki konkurs? Pierwsze słyszę... muszę zadzwonić, zapytać " Przy tym wzdychanie, wzruszanie ramionami jakbym sobie zmyśliła ten konkurs... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527682 Napisano: 12.09.2018 10:16:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co dziś może wozić GLS? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527461 Napisano: 11.09.2018 14:51:56 w Połączenia nieodebrane
Czy to może być Unique One loteria z Kauflandu? Bo czekam na telefon od nich 22 871 94 XX Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527416 Napisano: 11.09.2018 13:07:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy coś konkursowego mogło dzwonić dzisiaj z nieznanego numeru? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527359 Napisano: 11.09.2018 10:56:57 w SZUKAM....
carissma napisał(a):

toka napisał(a):

szukam kogoś kto wysyłał rower w pudełku firmą DPD.Jaki był koszt?

a jest możliwość? Wpisywalam wszystkie wymiary na furgonetka.pl i za duży gabaryt mi wychodzi emotka

Zależy od rozmiaru pudełka z rowerem. Jednego roweru też nie mogłam wysłać żadnym zwykłym kurierem, a drugi poszedł DHL za nieco ponad 100 złotych. Można sobie zamówić jakąś specjalną spedycję dla takich gabarytów, ale to już o wiele wyższe koszty. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527302 Napisano: 11.09.2018 07:46:07 w Paragony na trwające konkursy
Kupię dziś paragony na Schaume w ITM, mogę zapłacić 5 zł za paragon, Schauma jest po 6 
https://www.e-kon...he.html#.W5dWe2tR3IU Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6527121 Napisano: 10.09.2018 13:46:45 w Paragony na trwające konkursy
Czy ktoś ma u siebie w Biedronce jakieś małe puszki Sheby lub Cesara? Nie takie wielopaki. Kupiłabym paragony w okazyjnej cenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6526466 Napisano: 07.09.2018 11:51:20 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

Urbanek napisał(a):

Dla mnie też to ogólnie jest trochę dziwne bo się upiera przy pobraniu. Jak dzwoniłem drugi raz z propozycją przelewu to mówił że obie strony się boją itd. więc nie wiem czy się obawia przelania 1500 zł czy coś kombinuje. A co do formy przesyłki/odbioru nic nie pisałem bo to ogłoszenie na olx. Czyli z tego co mówicie stratny mogę być jedynie koszty podwójnej wysyłki? Przepaść paczka nie ma szans? Przepraszam za te pytania ale nigdy tak nie wysyłałem.

Przecież na Olx również można w opisie przedmiotu zaznaczyć, jakie opcje wysyłki/odbioru są dopuszczalne emotka

Można, można, ale ludzie i tak swoje emotka  To jest inny świat, tego nie ogarniesz. Ja zawsze wpisuję, że odbiór osobisty nie wchodzi w grę, bo nie chcę nikogo obcego w domu przyjmować. Tym bardziej jak ma przyjść po wartościową rzecz. Ską mam wiedzieć, czy to nie będzie złodziej, który psiknie mi czymś w oczy i ucieknie z telefonem za 3 tysiące. A i tak dostaję pytania, czy można osobiście przyjść i odebrać, a nawet chcą przychodzić i oglądać. Jak zwracam uwagę na opis, to wielkie oburzenie, że oni z okolic i po co kurier emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6526459 Napisano: 07.09.2018 11:46:42 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
joan napisał(a):

Naszła mnie ochota na kopytka z białego sera i ziemniaków (finalnie w wersji na słodko/kwaśno) - w necie na stronie mojej ulubionej blogerki kulinarnej znalazłam przepis z użyciem mąki ziemniaczanej. Nie posiadam takiej aktualnie i wolałabym nie kupować, skoro (wg przepisu) niewiele się jej dodaje.

I tutaj moje pytanie: czy można ukulać kopytka bez dodawania mąki ziemniaczanej? Co się może nie udać? emotka

PS: Mąkę pszenną mam.

Ja robię bez ziemniaczanej, ale dodaję jajko. Tak mnie babcia zawsze uczyła. Ziemniaki, mąka pszenna, jajko, sól i nic więcej.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

Niebieska_Laguna

#6526302 Napisano: 06.09.2018 19:08:08 w WC - rozmowy o wszystkim
Urbanek napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Urbanek napisał(a):

mam problem, mianowicie, wystawiłem wygrany przedmiot i kupiec chce abym wysyłał mu za pobraniem bo nie chce zrobić przelewu bo ma niemieckie konto itd. czy się boi po prostu nie wiem. I pytanie moje jest takie, czy ja mam się czegoś obawiać przy wysyłce za pobraniem bo troche to dziwne. I czy lepiej jak już wysłać pocztą czy kurierem.

Ja bym się obawiała ..  mam nauczkę - nigdy już za pobraniem , a tym bardziej jeszcze to niemieckie konto ..... śmierdzi tu coś na odległość

Dla mnie też to ogólnie jest trochę dziwne bo się upiera przy pobraniu. Jak dzwoniłem drugi raz z propozycją przelewu to mówił że obie strony się boją itd. więc nie wiem czy się obawia przelania 1500 zł czy coś kombinuje. A co do formy przesyłki/odbioru nic nie pisałem bo to ogłoszenie na olx. Czyli z tego co mówicie stratny mogę być jedynie koszty podwójnej wysyłki? Przepaść paczka nie ma szans? Przepraszam za te pytania ale nigdy tak nie wysyłałem.

A wysyłka na teren Polski? Paczka nie przepadnie, bo kurier nie wyda przesyłki bez zapłaty. ja często wysyłam za pobraniem, tylko raz mi się zdarzyło, że ktoś nie odebrał paczki i podał jakiś fałszywy adres. Teraz zawsze przed wysyłką sprawdzam sobie na mapach google, czy taki adres istnieje i co się tam znajduje (czy na pewno budynek mieszkalny). Wiem, że są oszuści z zagranicy, którzy wysyłają fałszywe potwierdzenia wpłaty z zagranicznych banków. Ale jeśli wyślesz za pobraniem sprawdzonym kurierem (DPD, DHL, itp...) to na pewno nikt jej nie wyda bez otrzymania wyznaczonej kwoty. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6526145 Napisano: 06.09.2018 11:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

cleo25 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

jokan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Loteria carex tym razem trochę  nieuczciwa - kolor balona można sprawdzić już przed zakupem nieuszkadząc opakowania. 

ktos chyba juz o tym pisal, a jak to jest spakowane?

W taki woreczek  pazlotko i bez problemu się otwiera

W moim Rossmannie ktoś poszedł na całość i powyrywał te sreberka z balonikami z  prawie wszystkich opakowań     emotka

a co z kamerami i panem lub panią, ktora tego pilnuje? u mnie jest dosc maly rossman ale jest monitoring i Pani, ktora sobie siedzi i patrzy przed 8 godzin emotka

Pewnie obserwowali lub chodzili za normalnymi klientami emotka  Jak ja podchodzę do półki ze zdrową żywnością w Rossmanie i czytam składy to zawsze ktoś od nich zwraca na mnie uwagę emotka   Wyświetl w wątku >>
3 cleo25, jokan, kkbt 0

Niebieska_Laguna

#6526011 Napisano: 05.09.2018 21:27:51 w Pomocy!!!!
renia577 napisał(a):

Możecie mi powiedzieć czy w konkursie jesiennym Winiary przejdzie paragon gdzie jest napisane tylko majonez dekoracyjny 700 g, bez nazwy Winiary? W regulaminie nie bardzo jest to określone.

Jak to Albedo to przejdzie. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6525949 Napisano: 05.09.2018 18:14:49 w moje dzisiejsze wygrane :)

Niebieska_Laguna

#6525940 Napisano: 05.09.2018 18:00:05 w Oddam za darmo
0 0

Niebieska_Laguna

#6525914 Napisano: 05.09.2018 17:20:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczka155-93 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

aneczka155-93 napisał(a):

Nivea- myślicie, że można kupić jeden produkt za 20 zł czy min.2 ? 

Ja mam 1... a czemu dwa? Jest taki zapis, bo chyba nie widziałam, że minimum dwa.

Pytam tylko dlatego, że widzę wszędzie słowo "produkty" czyli liczba mnoga, ale też mi się wydaje że to nie ma znaczenia. Masz rację, nigdzie nie było napisane min.2. Po prostu ja ostatnio wszędzie widzę podwójne dno emotka  

A bo to różnie bywa z tymi agencjami, ale jak nie ma, że minimum dwa, to spokojnie można jeden emotka   Wyświetl w wątku >>