Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6452044 Napisano: 12.01.2018 19:06:39 w Wkurza mnie...
Dlaczego to mężczyźni nie rozumieją ile kobieta jest w stanie zrobić dla urody? Za wygrane bony do Empiku postanowiłam kupić sobie kosmetyki Sensai... Poprosiłam męża o odebranie zamówienia, bo ma bliżej z pracy. I już wrócił do domu z nerwami, co to za lekka paczka za 400 zł... a jak mu pokazałam, że to mydło i olejek do demakijażu twarzy po 200 zł za sztukę to wpadł w szał na co ja wydaję tyle pieniędzy emotka   I że można było karty sprzedać za 300 złotych, a nie bzdury kupować. No, a do krytykowania konkursów to pierwszy jest, a wygranymi chce rządzić. No i chodzi tak naburmuszony, wypomina mi te kosmetyki i dostaje białej gorączki. Nawet się nie mogę nacieszyć wymarzonym zakupem... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6451847 Napisano: 12.01.2018 11:15:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe czy oni zdają sobie z tego sprawę? Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

Niebieska_Laguna

#6451841 Napisano: 12.01.2018 10:58:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

ewunia napisał(a):

Kurde, dzwonił do mnie Karlsbad i tylko posk jakiś w słuchawce, a dzwonię na inne numery z tego tel i wszystko dobrze...

...u mnie to samo, tylko szum słyszałam i po chwili się rozłączyli emotka

Więc to jednak u nich coś... Kurde, nie doczekam się tego bonu.

A to już z ITM czy jeszcze z Polo? 

Polo emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6451838 Napisano: 12.01.2018 10:52:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewunia napisał(a):

Kurde, dzwonił do mnie Karlsbad i tylko posk jakiś w słuchawce, a dzwonię na inne numery z tego tel i wszystko dobrze...

...u mnie to samo, tylko szum słyszałam i po chwili się rozłączyli emotka

Więc to jednak u nich coś... Kurde, nie doczekam się tego bonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451834 Napisano: 12.01.2018 10:45:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kurde, dzwonił do mnie Karlsbad i tylko posk jakiś w słuchawce, a dzwonię na inne numery z tego tel i wszystko dobrze... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451747 Napisano: 12.01.2018 02:56:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po wysłaniu danych przez formularz na Vegete, pojawiła mi się tylko biała strona, bez żadnej informacji, że dane przeszły. Czy to normalne u nich, czy coś poszło źle, np za duża wielkość zdjęcia paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451646 Napisano: 11.01.2018 18:39:28 w Popraw sobie humor...
defed napisał(a):

zorientowałam, się, że przecież to ja do siebie dzwoniłam i ze sobą rozmawiałam...

Parę dni temu miałam podobnie  emotka  Zdążyłam nawet umieścić na forum zapytanie czyj to numer, zanim się zorientowałam, że to przecież mój konkursowy numer dzwonił sobie na jeszcze inny konkursowy numer... emotka

Mamy chyba jakąś konkursową manię z tymi telefonami emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6451638 Napisano: 11.01.2018 18:21:32 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Szukam przepisu na lekki i zdrowy obiad lub jakieś sycące danie emotka  Wszystkie blogi kulinarne, które obserwuję już mi się opatrzyły,a  google mi ciągle to samo wyszukuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451636 Napisano: 11.01.2018 18:16:09 w Popraw sobie humor...
Miałam dzisiaj jakieś problemy z Orange... Więc postanowiłam zadzwonić z jednego swojego telefonu na drugi, żeby sprawdzić, czy można się ze mną połączyć. Wybrałam więc swój numer, drugi telefon zadzwonił, a ja go odebrałam i mówię: halo... w słuchawce poszło echo i wybrzmiało drugie: halo. Więc pomyślałam, że ktoś mi odpowiedział, ale słabo mnie słyszy... I nadal jak uparta do telefonu: halo, kto mówi? I echo znów mi odpowiedziało tym samym. Zakończyłam połączenie i uznałam, że to żarty z OLX i ktoś mnie przedrzeźnia, po czym zorientowałam, się, że przecież to ja do siebie dzwoniłam i ze sobą rozmawiałam... Czasem wątpię w swoją inteligencję emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6451520 Napisano: 11.01.2018 14:18:03 w Karlsbad
awe napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

bethan napisał(a):

A na nieodebrane dalej cisza... ciekawe czy jeszcze zadzwonią, czy wybrali nowych zwycięzców

No właśnie, ja czekam na nieodebrany ITM.

Też czekam na nieodebrany ITM emotka

ja też nadal czekam- dzwonili do mnie tylko raz...może Pani od konkursu na urlopie?

Nie emotka  Znam jej głos emotka  Pani, która dzwoni z POLO to ta sama od ITM i Stokrotki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451519 Napisano: 11.01.2018 14:16:48 w SZUKAM....
grzybekmalutki napisał(a):

Szukam informacji, co to może być... znalazłam dziś awizo, sprawdza numer przesyłki, a ona z Chin... i to jakiś list chyba, bo przesyłka polecona. Tylko, że ja z Chinami nie mam nic wspólnego, nigdy nic stamtąd nie zamawiałam. Nigdy nie korzystałam z Ali, a przesyłka nadana ponad miesiąc temu... dziś już nie odbiorę tego na poczcie i zastanawiam się, czy w ogóle to odbierać? Może to jakieś oszustwo?

Wygląda jak typowa przesyłka z Ali, miesiąc przeważnie idą, i są jako polecone, może adres jest pomylony, idź odbierz normalnie może dane będą innej osoby (sąsiada??) jeśli nie pobranie to żadne oszustwo nie grozi.

A to odbiorę emotka  Chociaż wątpię, żeby to do sąsiada, bo nazwiska zupełnie inne emotka  A ja na 100% nic nie zamawiałam ani mąż. No pozostaje mi tylko zobaczyć na poczcie, bomba to chyba nie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451518 Napisano: 11.01.2018 14:15:04 w SZUKAM....
slonko365 napisał(a):

Czy wysyłaliście czymś rower? Chcę wystawić do sprzedaży i określić koszt przesyłki - zadzwoniłam do Sendit i mi w DPD wycenili na 86 zł  emotka  Że niby przesyłka niestandardowa - normalnie w karton zapakowany rower  emotka , a że w UPS to by nawet jako przesyłka paletowa szedł...

Wejdź na epaka.pl tam jak masz zmierzone i poważone wszystko, to ci pokaże ceny od najróżniejszych kurierów emotka  Ja u nich wysyłałam rowery. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

Niebieska_Laguna

#6451470 Napisano: 11.01.2018 13:19:27 w SZUKAM....
Szukam informacji, co to może być... znalazłam dziś awizo, sprawdza numer przesyłki, a ona z Chin... i to jakiś list chyba, bo przesyłka polecona. Tylko, że ja z Chinami nie mam nic wspólnego, nigdy nic stamtąd nie zamawiałam. Nigdy nie korzystałam z Ali, a przesyłka nadana ponad miesiąc temu... dziś już nie odbiorę tego na poczcie i zastanawiam się, czy w ogóle to odbierać? Może to jakieś oszustwo? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451434 Napisano: 11.01.2018 12:00:10 w Karlsbad
Może ogarną POLO i zadzwonią emotka  ? W końcu z Polo goni ich termin do jutro, a na nieodebrane mają chyba więcej czasu? Tak przynajmniej to sobie tłumaczę...  Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

Niebieska_Laguna

#6451411 Napisano: 11.01.2018 11:17:31 w Karlsbad
U mnie dziś początek konkursu emotka  A na nieodebrane dalej cisza... ciekawe czy jeszcze zadzwonią, czy wybrali nowych zwycięzców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6451255 Napisano: 10.01.2018 20:29:20 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Wkurza mnie, że jest tyle osób, dla których wycieczka do delfinarium to świetna zabawa. Tutaj coś do poczytania, może niektórym spadną klapki z oczu emotka :
https://wkaloszac...ech-delfina.html?m=1
Widziałam te stworzenia na wolności całymi stadami, są cudowne i nie trzeba ich uczyć zabaw, same robią to lepiej od człowieka i chętnie się popisują, gdy nikt ich do tego nie zmusza. 

Zgadzam się emotka  A jeszcze gorzej jak dzicz na wakacjach dopadnie małego delfina na plaży i robią sobie z nim zdjęcia, aż zamęczą na śmierć... Brak słów.  Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Niebieska_Laguna

#6450862 Napisano: 09.01.2018 21:00:25 w Wkurza mnie...
Karlsbad... Czy oni nie mogą sms-ów wysłać? Byłam w pracy i 2 nieodebrane połączenia. A jeszcze mi na ITM nie oddzwonili. Przez to ich średniowieczne dzwonienie niech mi 500 zł przepadnie... W kolejnym konkursie proponuję powiadamiać alfabetem morsa.  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6450837 Napisano: 09.01.2018 20:30:44 w Paragony na trwające konkursy
2 paragony na Wawel ITM wymienię na Listerine Tesco i Ciasteczko belVita Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6450211 Napisano: 08.01.2018 16:04:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Po co w kinder promocyjne opakowanie , jak wpisujemy nr paragonu? Trzeba je  zachować?

Dzień dobry, dziękujemy za kontakt.
Zgodnie z pkt 8.5 regulaminu konkursu „50 Urodziny Kinder – wygraj
marzenia”, laureat, który uzyskał informację o prawie do nagrody w
terminie 14 dni od dnia upływu terminu na powiadomienie przesyła
oświadczenie, stanowiące Załącznik nr 1 i (opcjonalnie) Załącznik nr 2
do regulaminu oraz dowód zakupu produktu promocyjnego na podstawie
którego dokonano zgłoszenia na adres Organizatora (Nairobia sp. z o.o.,
ul. Marconich 11/10, 02-954 Warszawa) z dopiskiem „Konkurs 50 Urodziny
Kinder”. W związku z czym nie musi Pani wysyłać opakowań po produktach
promocyjnych.
Przesyłka powinna zostać nadana drogą pocztową (rejestrowany list
polecony) lub przesyłką kurierską, bądź dostarczona przez Laureata -
osobiście lub za pośrednictwem upoważnionej osoby - do siedziby
Organizatora (w dni robocze, od poniedziałku do piątku, w godzinach
10.00 – 17.00). Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6450122 Napisano: 08.01.2018 13:47:58 w Czy informują/ informowali?
Karlsbad odezwał się do kogoś za tę nieszczęsną Milkę z ITM? Wyświetl w wątku >>
0 0