Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6353517 Napisano: 08.05.2017 11:18:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Również zestaw śniadaniowy Kamis emotka  GLS Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6353464 Napisano: 08.05.2017 09:39:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co dziś może kurier wozić? Czekam na: Kamis z ITM (ale to za wcześnie chyba?), Soraye z ITM oraz Velvet z C4. Ktoś rozwieje moje wątpliwości? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6353334 Napisano: 07.05.2017 15:16:18 w Wkurza mnie...
Brak ciekawych konkursów na horyzoncie emotka Jak się już coś pojawia, to trzeba zakupy zrobić za wysoką kwotę, a nagrody to same cenzurarele po kilkanaście złotych. Może po niedzieli się coś ruszy, bo już mi brak weny do grania emotka Nuda i brak emocji w konkursowym świecie. Gdzie te konkursy z setkami pralek albo dziesiątkami samochodów i setkami tabletów emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6353286 Napisano: 07.05.2017 11:11:59 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kasiul
Dziękuję za kolejną udaną wymianę emotka Miła i uczynna forumowiczka - polecam! Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6351904 Napisano: 01.05.2017 14:41:17 w Wkurza mnie...
Pod każdym względem Poczta Polska... długie kolejki,  Panie z okienek, które wykonują swoją pracę tak mozolnie, bo pomiędzy przybijaniem pieczątek plotkują między sobą... Oraz to, że za wysyłkę 3 listów skasowali mnie na ponda 20 złotych, a paczka z gwarancją dostawy na drugi dzień nie mogła wyjść z miejsca nadania przez cztery dni, a potem ominęła moje miasto i pojechała dalej 300 km... na infolinii udzielono mi informacji, że paczka znalazła się w innej miejscowości, bo nie ma na niej mojego ani żadnego innego adresu, paczka anonimowa... Kazali mi kontaktować się z nadawcą i oczywiście okazało się, że wszystko dobrze wysłane tylko Pan z infolinii nie wie na jakim świecie żyje, a Poczta Polska po prostu wysłała moją paczkę do złego miasta. I znów stamtąd wracała 300 km, przeleciała moją miejscowość, wróciła do miejsca nadania i stamtąd dopiero do mnie, ale w mojej miejscowości pojawiła się w piątek po południu i przetrzymali mi ją na długi weekend... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6351857 Napisano: 01.05.2017 09:47:50 w PLAGIATY
ziolko napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

edzia21 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Jak myslicie. to podchozi pod plagiat?

https://web.faceb...p;type=3&theater

https://www.googl...U67gdTZ9uM&itg=1

To niestety nie jest JEDYNIE plagiat...to dokładnie to samo zdjęcie (przerobione w ps) emotka

wiem ze to samo ... najepsze jest to że ta osoba dyskutoeała na fan page ich że luddzie wstawiają plagiaty emotka

Ludzie wstawiaja nie swoje zdjęcia dla olejku 125 ml. serio emotka

wlodziu już wyjaśnił "W. uczciwie informuje ,że mój tort zrobiłem w photoshopie bo niestety piec tortów nie potrafię . Proszę nie brać mojego zgłoszenia pod uwagę .....dla mnie to tylko zabawa"

Mnie by nie zdziwiło, jeśli za te swoją skruchę i ciężką pracę w PS jednak otrzymałby nagrodę emotka Niestety niektórzy organizatorzy wciąż nie widzą problemu w wykorzystywaniu cudzych prac. Kiedyś w innym konkursie zgłosiłam fakt, że nagrodzona praca zawiera kolaż cudzych zdjęć, a organizator odpisał mi, że nagroda słusznie przyznana, bo oni w regulaminie mają punkt, że to oni decydują, co jest pracą własną, a co nią nie jest... i jeśli nawet zdjęcie z internetu, to nic, bo autor sam posklejał i wymyślił konspekt pracy emotka Spoko emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6351349 Napisano: 28.04.2017 14:34:02 w Wkurza mnie...
Ciekawe czy Pan Paweł Cichy pamięta, że ma do rozstrzygnięcia konkurs Lajkonika w ITM? emotka Niby mają jeszcze prawie 3 tygodnie na informowanie, ale ten konkurs ciągnie się tak niemiłosiernie długo, że mieli prawo o nim zapomnieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6351289 Napisano: 28.04.2017 13:03:46 w Popraw sobie humor...
Ktoś chętny na złorzone łużko z szawkami nocnymi?

Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6351284 Napisano: 28.04.2017 12:53:45 w Informują
Hochalnd Chata Polska. Dzwonią z informacją, że wysyłka nagród po weekendzie majowym emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

Niebieska_Laguna

#6350589 Napisano: 26.04.2017 22:29:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki Wam za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

Niebieska_Laguna

#6350573 Napisano: 26.04.2017 22:05:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Dostałam kody do kina z Kinder Bueno na Wizaż i mi wybrali miasto Zgorzelec - nie wiem czemu. Czy tych kodów już nie da się wykorzystać w żądnym innym mieście?

Przecież przesyłali tylko kody bez narzucania miasta

Ja mam tak napisane w mejlu: Podwójny bilet do wybranego kina - "MULTIKINO, Zgorzelec" przesyłamy w postaci ekodu.
A żadnego Zgorzelca nie wybierałam o.O Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6350541 Napisano: 26.04.2017 20:57:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam kody do kina z Kinder Bueno na Wizaż i mi wybrali miasto Zgorzelec - nie wiem czemu. Czy tych kodów już nie da się wykorzystać w żądnym innym mieście? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6349965 Napisano: 25.04.2017 16:45:29 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie ludzka zazdrość. Jak tylko widzą, że komuś coś się udało, że zaczyna się lepiej powodzić, to zaraz się obrażają, odsuwają i jeszcze kłody pod nogi rzucają... I to własna rodzina 

E, tam. Machnij ręką i wyciągnij wnioski na przyszłość.
Tak przy okazji - grasz dla własnej frajdy, czy po to, by się pochwalić?
To pytanie retoryczne, nic mi do tego. Tylko jak widzisz, czasem lepiej cieszyć się wewnętrznie, po cichu, bo z hałasliwej radości czasem takie kwasy sie rodzą emotka Selekcja naturalna - z czasem dojdziesz do tego, komu mozna, a komu nie należy lepiej wspominać o własnych sukcesach. Cest la vie emotka

Z tym, że to nie ma nic wspólnego z konkursami.  A z normalnym życiem zawodowym. Niczym się nie chwalę, ale pewnych rzeczy po prostu nie da się ukryć. Po pewnych osobach  nie oczekiwałam, że będę mi kibicować, ale nie myślałam też, że będą próbowały mi zaszkodzić... Tym bardziej mnie to wkurza, bo jestem osobą życzliwą i zawsze każdemu pomogę. Uczciwie pracuję na swój sukces, a innym o tak przeszkadza, że potrafią uprzykrzyć człowiekowi życie emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6349848 Napisano: 25.04.2017 13:09:05 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ludzka zazdrość. Jak tylko widzą, że komuś coś się udało, że zaczyna się lepiej powodzić, to zaraz się obrażają, odsuwają i jeszcze kłody pod nogi rzucają... I to własna rodzina emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6349715 Napisano: 25.04.2017 09:10:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dziś jeździ kurier z depilatorami z Garniera w Biedrze emotka Nie pamiętam jaki  emotka Wyświetl w wątku >>
1 Jogav 0

Niebieska_Laguna

#6349261 Napisano: 23.04.2017 18:48:42 w Pomocy!!!!
Jeśli mam konto na ebay założone na siebie i chcę zapłacić kartą męża emotka to nie będzie z tym żadnego problemu? Bo tam trzeba wpisać imię i nazwisko właściciela karty, a imię zamawiającego się różni. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6348850 Napisano: 21.04.2017 17:12:23 w Czy informują/ informowali?
apoccalipsa napisał(a):

Był już I etap Mokate? Bo widzę wpisy w wątku "dziś nic nie wygrałem".

I etap Mokate trwa do 30.04

Przepraszam, chodziło mi oczywiście o I tydzień emotka Tam był wybór zwycięzców do wczoraj. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6348845 Napisano: 21.04.2017 17:05:10 w Czy informują/ informowali?
Był już I etap Mokate? Bo widzę wpisy w wątku "dziś nic nie wygrałem". Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6348835 Napisano: 21.04.2017 16:36:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wspólne chwile w ITM - macie podane stopień nagrody? Bo ja nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6348477 Napisano: 20.04.2017 20:46:37 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że moja paczka zalega na lotnisku w Korei już 20 dni emotka Zawsze dochodziły w ok. 2 tygodnie... A sprzedawca mi odpisał, że może iść do 50 dni,  i dopiero po tym okresie może coś działać, gdyby nie doszła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0