Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika justkra

justkra

#6284846 Napisano: 15.11.2016 21:02:28 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mówiłem 30 razy w domu... nie wyrzucać opakowań po wypasionym.... i co ... wyrzucone 3 emotka kody już zgłoszone.... emotka emotka emotka emotka czyli nie mam już tych które są zgłoszone....

Nura w śmietniczek? emotka  nie no żartuje, mi wyrzucili bakusie, także wiem jaki to nerw człowieka dopada emotka

A Bakusiowy kod dałaś rade odczytać?Kupiłam jakiś czas temu 1 sztukę i opakowanie poszło do kosza,bo jak próbowałam zerwać opakowanie to kod się zmazał...

Ja Bakusie czytam bez zrywania tej papierowej etykiety - ustawiam pudełeczko "pod światło" w lampce i wtedy dobrze widać, bo zrywanie tego papierka to porażka. Wyświetl w wątku >>

justkra

#6284753 Napisano: 15.11.2016 18:22:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
PatrycjaRT napisał(a):

norweska20 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

No co.ja m pisać moje drogie Lays , żebyście podarowały mi konsolę, no co?! Wspinam się na wyżyny kreatywności i nic

ja już nie mam pomysłów z tymi Laysami....o jakie licho im tam chodzi - może ktoś podpowie ?

Piąteczka! Mnie Avanti chyba nienawidzi - w Lay'sach mam okrągłe 0. W tych jak i w poprzednich 

U mnie podobnie... Ni pufy wtedy, ni piłki teraz, ni koncepcji jak to zmienić. O dobrach tak ekskluzywnych jak konsola, chwilowo nawet nie śmiem marzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6284736 Napisano: 15.11.2016 17:54:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pablo75 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Z Actimela oczywiście mam po jednym kodzie na 4paku.Niestety żadnego maila z dodatkowymi kodami nie dostałam.Napisałam do nich i cisza,mimo,że kilka dni temu odpisali,że przekażą sprawę dalej.Po wpisaniu kodu na stronie i informacji o tym,że się nie wygrało jest też komunikat,że wyślą mi maila.Co w tym mailu jest, bo ja takowego ani razu nie dostałam?

Dobrze że chociaż wysłałaś bo ja od kilku dni czekam na maila rejestracyjnego i  nic.Nawet napisałem do nich ale cisza.Ja również miałem jeden kod na opakowaniu.

Link aktywacyjny przyszedł mi dziś błyskawicznie i cóż z tego... w moim ponoć promocyjnym opakowaniu nawet 1 kodu nie ma. emotka
(albo ja już tak niewiarygodnie ślepaemotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6284731 Napisano: 15.11.2016 17:49:06 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Cholerny listopad! emotka Nienawidzę takiej pogody. emotka

I spam smsowy - dziś na odmianę z nr 72550 z jakimś chrzanionym Speedcook-iem (?). emotka

Rozsyłają hurtem - też takie "cudo" przed chwilą do mnie dotarło. Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6284722 Napisano: 15.11.2016 17:42:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bardzo, bardzo proszę wąteczku o wygraną, bo tak puściutko, że mi smutniutko. Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6284219 Napisano: 14.11.2016 18:45:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja rozumiem... Od czasu do czasu wygrywa się. To nic stałego. No, ale żeby tak całkiem, całkiem popaść w odwrotną sytuację i nie trafiać nic?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6283018 Napisano: 10.11.2016 21:54:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mczarna napisał(a):

Pralka odeszła w zapomnienie, inne pierdoły też, proszę o powrót do formy dokładnie sprzed roku! emotka  wątku  emotka emotka  Ostatnio same pierdoły

Ja to zaczynam podejrzewać, że nawet pierdoły nie są mi pisaneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6282964 Napisano: 10.11.2016 20:05:39 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

justkra napisał(a):

belca napisał(a):

justkra napisał(a):

Wkurza mnie jedna z pań w moim Lewiatanie - wyszarpuje te paragony z kasy i wiecznie są pourywane, poszarpane itp.
Jak jej zwróciłam uwagę, to popatrzyła na mnie (aczkolwiek we wzroku nie było widać zrozumienia) i jeden wydarła poprawnie, a pozostałe jak zwykle... Kwestia kierownika nie zrobi na niej wrażenia, bo... owa pani to kierownik!

W lewiatanie  taka obsługa to chyba norma:) U mnie nie dość że rwie paragony to jak był kiedyś konkurs koral, że pod wieczkiem była nagroda to ekspedientka stała przy zamrażarce, wyjmowała każdego rożka, odpakowywała, po czym zakrywała wieczko i chowała do zamrażarki emotka

Z tą normą to u mnie niekoniecznie tak samo jak u Ciebie. Takich akcji z kodami, wieczkami itp. nie miewam tu na szczęście.  W większości kobietki pomocne, sympatyczne w moim pracują - tylko ta jedna taka zołza, a mój pech polega na tym, że nadspodziewanie często na nią trafiam.

ja  korzystam z kasy samoobsługowej, czesto tez sporo paragonów lezy obok, z 2 razy   napatoczył sie nawet konkursowy

Ja z prowincji - tu takich "bajerów" jeszcze nie ma... emotka Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0

justkra

#6282958 Napisano: 10.11.2016 19:52:13 w Wkurza mnie...
belca napisał(a):

justkra napisał(a):

Wkurza mnie jedna z pań w moim Lewiatanie - wyszarpuje te paragony z kasy i wiecznie są pourywane, poszarpane itp.
Jak jej zwróciłam uwagę, to popatrzyła na mnie (aczkolwiek we wzroku nie było widać zrozumienia) i jeden wydarła poprawnie, a pozostałe jak zwykle... Kwestia kierownika nie zrobi na niej wrażenia, bo... owa pani to kierownik!

W lewiatanie  taka obsługa to chyba norma:) U mnie nie dość że rwie paragony to jak był kiedyś konkurs koral, że pod wieczkiem była nagroda to ekspedientka stała przy zamrażarce, wyjmowała każdego rożka, odpakowywała, po czym zakrywała wieczko i chowała do zamrażarki emotka

Z tą normą to u mnie niekoniecznie tak samo jak u Ciebie. Takich akcji z kodami, wieczkami itp. nie miewam tu na szczęście.  W większości kobietki pomocne, sympatyczne w moim pracują - tylko ta jedna taka zołza, a mój pech polega na tym, że nadspodziewanie często na nią trafiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6282845 Napisano: 10.11.2016 16:08:47 w Wkurza mnie...
Jak jej zwróciłam uwagę, to popatrzyła na mnie (aczkolwiek we wzroku nie było widać zrozumienia) i jeden wydarła poprawnie, a pozostałe jak zwykle... Kwestia kierownika nie zrobi na niej wrażenia, bo... owa pani to kierownik! Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6282077 Napisano: 09.11.2016 12:30:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czytam dziś MDW i tak mi się marzy, by też w tamtym wątku móc się wpisać... Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6282072 Napisano: 09.11.2016 12:27:51 w Gratulacje! Dla wygranych!
Również gratuluję wszystkim fajnych wygranych. Tak na bogato dziś na forum emotka ... a to dopiero połowa dnia... emotka Wyświetl w wątku >>
1 elmo 0

justkra

#6281417 Napisano: 08.11.2016 14:12:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czekam, czekam z nadzieją na te wyniki konkursów i jakoś nie mogę się doczekać takich, które uwzględniałyby moją osobę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6279889 Napisano: 04.11.2016 20:46:13 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

cb656 - jak chcesz się pośmiać to idź do innego tematu

Jak można skasować wiadomość konkursową, zanim pojawią się wyniki? Jest kilka opcji: specjalnie, przez przypadek, ktoś mógł ją skasować (dziecko, kot, pies).
___
Aż muszę edytować wpis, bo zaraz mi się oberwie, że zwierzę nie jest osobą, a ja piszę o psie i kocie per "ktoś" - przepraszam  emotka

Wbrew pozorom wcale nie trzeba kasować specjalnie, lub przypadkiem. Mój telefon konkursowy zapisuje tylko ostatnie 10 wysłanych wiadomości, a reszta jest kasowana z "automatu", by oczyszczać pamięć. Jak coś przegapię to też muszę się nagimnastykować, by to odtworzyć jakoś. A 10 sms-ów to naprawdę niewiele i z łatwością można coś w taki sposób zawieruszyć. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

justkra

#6279382 Napisano: 03.11.2016 20:16:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
No proszę... a jednak doczekałam się tego pendrivanotta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6276733 Napisano: 28.10.2016 15:14:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy w auchanie można wygrać tylko raz na 1 os,?

a odbierałiście juz na kogoś? np. z dowodem tej osoby?

Teraz nie odbierałam jeszcze, ale w poprzedniej edycji trzeba było zgłosić się osobiście. Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6276730 Napisano: 28.10.2016 15:09:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

czy w auchanie można wygrać tylko raz na 1 os,?

niestety tak Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

justkra

#6276383 Napisano: 28.10.2016 08:32:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

HOLLY napisał(a):

Agnes napisał(a):

czym wygrywa się w auchan rebusach? rymowanką zwykłym tekstem? od początku próbuję i nic

u mnie wpadły 2 bony za zwykły tekst

ja piszę wierszami i nic emotka teraz napisałam prosto i zobaczymy. i jakie hasła wczoraj wpisywaliście ? kawalerja czy kawaleria czy kawaler? emotka  

U mnie wierszyk. W poprzedniej edycji konkursu też. Wtedy grałam na 2 różne sklepy i na jeden trafiałam, a na ten drugi wcale, więc chyba też trzeba uwzględnić ilość konkurencyjnych tekstów przypadających na dany sklep. Wyświetl w wątku >>
0 0

justkra

#6276266 Napisano: 27.10.2016 20:38:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
bon Auchan ( może przełamie moją wrześniowo-październikową nędzę konkursową emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 asia670 0

justkra

#6276177 Napisano: 27.10.2016 18:18:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
szejknaftowy napisał(a):

Nawet ofemin się na mnie wypiął na 1000 bransoletek ja dostanę 0,a byłam super kreatywna,wtf

Witam w klubie. I jak tu człowiek ma mieć jeszcze nadzieję na coś ambitniejszego, jak banalnej bransoletki 1 na 1000 nie może trafić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0