Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pablo75

pablo75

#6373327 Napisano: 28.06.2017 15:08:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kaufland dwa bony po 50 zł "Wspólnie dbamy o więcej czystości" Wyświetl w wątku >>
0 0

pablo75

#6373307 Napisano: 28.06.2017 15:01:24 w Informują
Kaufland "Wspólnie dbamy o więcej czystości" sms Wyświetl w wątku >>
0 0

pablo75

#6372686 Napisano: 27.06.2017 15:10:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon Intermarche 50 zł 'Wybierz wspólne chwile' emotka GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

pablo75

#6372450 Napisano: 27.06.2017 10:31:48 w Smolar
violka88 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Qrcze a ja dzis kupiłem Surf w Lidlu emotka

wrrrryyy emotka emotka

Nasmaruj reklamacje, może Ci zrekompensują zakup emotka

ja specjalnie w niedziele jeździłam po lidlach i szukałam płynu surf emotka  ale jestem wściekła oczywiście napiszę reklamacje, a ma ktoś może ten stary regulamin  - będę wdzięczna

Ja wczoraj szukałem w Lidlu surfa ale nie było żadnego produktu.Zmiany regulaminu podczas trwania konkursu?Co za czasy!! Wyświetl w wątku >>
0 0

pablo75

#6372401 Napisano: 27.06.2017 09:41:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
izkak napisał(a):

Bon 50 zł ITM z "Wybierz wspólne chwile" (Colgate/Palomlive) emotka  

Jaki kurier? Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

pablo75

#6372025 Napisano: 26.06.2017 13:37:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Walizka Puccini z konkursu Lays w Żabce kurier DPD emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pablo75

#6370614 Napisano: 22.06.2017 14:04:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Słuchawki z konkursu ITM Żywiec Smolar kurier DPD emotka a wczoraj bilet do kina Stovit (mail) Wyświetl w wątku >>
0 0

pablo75

#6368934 Napisano: 17.06.2017 16:50:58 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
bruce napisał(a):

pablo75 napisał(a):

bruce napisał(a):

netka2000 napisał(a):

http://natemat.pl...walki-z-szara-strefa

Cytuję: "tylko trzy rzeczy są w stanie poruszyć Polaków: kasa, wycieczki i (właśnie) samochody". emotka  Mnie ostatnio "porusza" absolutnie każda wygrana, zatem "król konkursów" jest w błędzie... emotka

Akurat w przypadku loterii paragonowej jak w każdej loterii sprawa jest ułatwiona bo trzeba tylko wklepać dane i nacisnąć przycisk wyślij natomiast gdy trzeba coś napisać od siebie to już większość ludzi odpuszcza sobie i to daje nam (społeczność forum) pole do popisu.Dlatego tak wiele nagród głównych ląduje u ludzi z forum.Mnie cieszy każda najmniejsza wygrana bo wiem że ktoś mnie docenił choć trochę emotka

Zdopingowałeś mnie teraz do działania, nie ma co! emotka Dziękuję. emotka emotka

Cieszę się Bruce że cię zdopingowałem,na pewno ludzie z forum mają ponadprzeciętne zdolności w pisaniu tekstów od zwykłego zjadacza chleba a więc i konkurencja też jest duża.Ja gram od czasów gdy o wygrane było naprawdę łatwo bo nie było internetu a na konkursy wysyłałem kartki pocztowe i prawie zawsze wygrywałem bo nikt nie wiedział o konkursach ale ich było naprawdę mało i nagrody też nie były takie cenne. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pablo75

#6368922 Napisano: 17.06.2017 16:24:38 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
bruce napisał(a):

netka2000 napisał(a):

http://natemat.pl...walki-z-szara-strefa

Cytuję: "tylko trzy rzeczy są w stanie poruszyć Polaków: kasa, wycieczki i (właśnie) samochody". emotka  Mnie ostatnio "porusza" absolutnie każda wygrana, zatem "król konkursów" jest w błędzie... emotka

Akurat w przypadku loterii paragonowej jak w każdej loterii sprawa jest ułatwiona bo trzeba tylko wklepać dane i nacisnąć przycisk wyślij natomiast gdy trzeba coś napisać od siebie to już większość ludzi odpuszcza sobie i to daje nam (społeczność forum) pole do popisu.Dlatego tak wiele nagród głównych ląduje u ludzi z forum.Mnie cieszy każda najmniejsza wygrana bo wiem że ktoś mnie docenił choć trochę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pablo75

#6368881 Napisano: 17.06.2017 13:58:47 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Wczoraj kupowałem w Leclercku w Łodzi i cena była 3.99.Specjalnie tam pojechałem bo nigdzie nie można dostać. emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pablo75

#6368233 Napisano: 14.06.2017 23:38:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0/4 Colgate Biedronka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pablo75

#6367714 Napisano: 14.06.2017 11:18:49 w Czy informują/ informowali?
Czy nagrody z konkursu w Intermarche "Wybierz wspólne chwile" były już wysyłane? Wyświetl w wątku >>
0 0

pablo75

#6365492 Napisano: 08.06.2017 11:49:44 w Pomocy!!!!
Nie mogę wysłać zgłoszenia do testowania,klikam na przycisk "wyślij zgłoszenie" i nic.
https://www.nivea...wosc-od-nivea-sun-67 Wyświetl w wątku >>
0 0

pablo75

#6365222 Napisano: 07.06.2017 15:50:49 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

edith napisał(a):

Kolejny raz zazdrość ludzka emotka  Urodziło się w rodzinie 2 dziecko i życzliwie mówię ,że teraz Wam troszkę będzie lepiej bo 500+ dojdzie na drugie dziecko  emotka  Odpowiedż : A co tam nasze 500+ jak Ty ciągle wygrywasz i tak mamy mniej od Ciebie...przykre to tym bardziej ,że ostatnio parę konkursow na ktorych mi zależalo przeszło obok nosa... emotka

Ludzie zapominają jaką często drogę trzeba przejść, żeby mieć jakieś zyski z konkursów. Znajdź konkurs, zrób zakupy, wymyśl zgłoszenie, wyślij je, wygraj, odeślij dane, odbierz nagrodę, wystaw ją na portalu z ogłoszeniami, sprzedaj, dostarcz i dopiero masz kasę.  Zakupy kosztują, utrzymanie telefonu, odsyłanie danych pocztą, prowizje allegro, obniżka cen także. Nie wspomnę o pracy nad zgłoszeniami i ujadaniu się z "klientami" z OLX.  Ale niektórym się wydaje, że wystarczy włożyć promocyjne ciastka do koszyka, a na koncie już pojawia się 10 tysięcy złotych...

Zgadzam się,każdy mówi "ty to masz szczęście" a ja że nie tyle szczęście co trochę uporu i talentu emotka .Jak mówię że też możesz kupić produkt, wymyślić hasło to słyszę nie mam czasu.Ale nikt nie docenia tego że czasem muszę do innego miasta jechać po jakiś produkt a jak pojadę to głupi uśmiech na twarzy że pojechałem nie wiadomo po co.Jak coś wygram to znowu usłyszę żebym może to dał bo za darmo dostałem.emotka Wyświetl w wątku >>

pablo75

#6364678 Napisano: 06.06.2017 13:55:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Leżak z konkursy Żywca w ITM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pablo75

#6364472 Napisano: 06.06.2017 10:30:03 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

awi napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Wysłałem nie ten paragon na konkurs Kauflanda i straciłem prawo do nagrody emotka  

wiem co czujesz, też to przerabiałam, za parę dni Ci przejdzie...

wczoraj przed północą, w trakcie pisania hasła właczył mi się T9 i już po wysłaniu przeczytałam, że "fairy brudzi"  emotka   Całe zakupy, pisanie, adrenalina na nic, wszystko przepadło emotka

eee, tam, może oni tego wcale nie czytają i tak czy siak Cię wylosują emotka

Myślę że różne pomyłki zdarzają się,a wynika to z ilości konkursów w których uczestniczymy.Podobne nazwy lub konkursy organizowane w poszczególnych marketach przez te same agencje w których wymagane jest kupno produktów jednej firmy. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pablo75

#6364075 Napisano: 05.06.2017 13:34:36 w Wkurza mnie...
Wysłałem nie ten paragon na konkurs Kauflanda i straciłem prawo do nagrody emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

pablo75

#6363754 Napisano: 04.06.2017 15:08:05 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

pablo75 napisał(a):

bruce napisał(a):

...afrykańska Afryka emotka

Polecam wycieczkę do Kairu na dwa dni bo jeden to męczący jest a piramidy zwiedza się w biegu a zaznaczę że do tych największych jak ja byłem wstęp był płatny. Jedyny plus to pływanie łodzią po Nilu - super sprawa połączona z muzyką arabską.

emotka   emotka Słyszałam jedynie od znajomych o takiej wyprawie, lecz narzekali, że zapłacili słono, ale piramidy widzieli tylko z daleka, a rejs po Nilu był niezbyt przyjemny z powodu odrażającego zapachu. Fakt, że było to 10 lat temu. Ja się wtedy nie odważyłam jechać z nimi i potem bardzo żałowałam. Teraz Egipt uważam za stracony bezpowrotnie i to mnie ciągle bardzo wkurza  emotka

Uważasz, że bezpieczniej jest na stałym lądzie, Starym Kontynencie? emotka

Dziesięć osób zostało rannych w wyniku eksplozji w jednym z kraterów wulkanu Etna na Sycylii (16 marca 2017)

Nigdy nie spotkałem tylu uśmiechniętych i pełnych życia ludzi co w Egipcie.Fakt że słońce świecące cały rok daje ludziom chęć do życia.Byłem przed rewolucją i po rewolucji i nigdy nie czułem się zagrożony,chyba że nagabywaniem sprzedawców ale dla mnie jest to miłe.Nie znam innego kraju który za taką cenę oferuje wczasy all inclusive (740 zł all inclusive w tym roku last minute)widziałem.Pogoda gwarantowana a rafy koralowe to cud świata. Wyświetl w wątku >>

pablo75

#6363740 Napisano: 04.06.2017 13:42:47 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Taka słodka słodycz rzekłbym emotka

Jednym słowem: afrykańska Afryka... emotka

Polecam wycieczkę do Kairu na dwa dni bo jeden to męczący jest a piramidy zwiedza się w biegu a zaznaczę że do tych największych jak ja byłem wstęp był płatny.Jedyny plus to pływanie łodzią po Nilu-super sprawa połączona z muzyką arabską. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pablo75

#6363710 Napisano: 04.06.2017 11:46:49 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

bruce napisał(a):

Żałuję Afryki, a jakże, żałuję bardzo... emotka emotka  Strach jest jednak silniejszy... emotka

Namibia. To też Afryka ale różni się znacznie od innych krajów. Siedziałem w samolocie obok wykładowcy z jakiejś uczelni, geografa - który spędził tam miesiąc na wakacjach, i wybiera się w tym roku ponownie, na miesiąc.
Trudno się tam dostać - wiza tylko w Berlinie i tylko po okazaniu wyciągu z konta bankowego. Ale kraj prezentuje przekrój wszystkiego. Jak ktoś lubi przyrodę - jest wszystko. Ktoś lubi leżenie - są super ośrodki...tylko że to drogi kraj

Ceny w tym roku naprawdę są rewelacyjne a że sprawy rodzinne trzymają mnie na razie w domu to już nawet nie chcę zaglądać do portali z wycieczkami bo mi żal.Ogólnie przez uruchomienie bezpośrednich lotów dreamlinerami z Warszawy to egzotyczne kierunki staniały i do tego podróż trwa krótko i bez przesiadek.A co do Afryki to lubię ją za ten jej klimacik oraz brak porządku.Wiem że niektórym to przeszkadza ale ja czuję się jakbym poleciał na inna planetę emotka Wyświetl w wątku >>