Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6464344 Napisano: 16.02.2018 11:19:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wąteczu prosze..  ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6464273 Napisano: 16.02.2018 09:17:14 w Lay's
primaballerina napisał(a):

kumulacja napisał(a):

monisss napisał(a):

czy wy też macie wrażenie, że Lidka zmieniła gust ? czy to tylko moje subiektywne odczucie?

A skąd takie przypuszczenie? Nie wiemy, jakie teksty nagrodziła.

Wydaje mi się, że przy jednej nagrodzie dziennej trzeba bardziej pójść na ilość, a nie jakość. Bo ileż można wymyślać kreatywnych odpowiedzi na to samo zadanie konkursowe. Myślałam że co dzień zmienią rymowankę, a tu ciągle to samo.

no właśnie z tego co wiem to Lidia zawsze szła na jakość do tej pory.... Wyświetl w wątku >>

monisss

#6464271 Napisano: 16.02.2018 09:15:09 w Lay's
kumulacja napisał(a):

monisss napisał(a):

czy wy też macie wrażenie, że Lidka zmieniła gust ? czy to tylko moje subiektywne odczucie?

A skąd takie przypuszczenie? Nie wiemy, jakie teksty nagrodziła.

ja ie mówię tylko o tym konkursie, rok temu wygrałam główną, potem co i rusz wpadały nagrody ostatniego stopnia, dość łatwo. A teraz od momentu Pepsi ciężko mi było wygrać nawet bon. Dlatego pytam czy to moje subiektywne zdanie czy coś w tym jest ?:) Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

monisss

#6464256 Napisano: 16.02.2018 08:23:17 w Lay's
czy wy też macie wrażenie, że Lidka zmieniła gust ? czy to tylko moje subiektywne odczucie? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6463902 Napisano: 15.02.2018 10:20:48 w co chcielibyście wygrać?

monisss

#6463529 Napisano: 14.02.2018 11:54:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy w Colgate Biedronka dostał Ktoś info o nagrodzie innej niż produkty???

Ja dalej czekam chociażby na produkty emotka

a myślicie, że jeszcze będą informować?  emotka

Ja nadal czekam....Nie wierzę, że tak mało wygranych na forum...

a ja mysle,ze poinformowali tylko ludzi esi enie chwala emotka Wyświetl w wątku >>
1 stamp2 0

monisss

#6463501 Napisano: 14.02.2018 11:15:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
holaaolaa napisał(a):

tymbarkowax3 napisał(a):

Moje odpowiedzi tylko w moich oczach dobrze wyglądają emotka emotka

wydaje mi się, że od nowego roku jest większa konkurencja, wszyscy grają, chyba chcą zrealizować postanowienia noworoczne, emotka

możliwe.. ze wszyscy graja i jak graja to po milionie zgloszen..  no coz ja nie mam tych zdolnosci i szczescia ;( ani loterie ani konkursy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6463445 Napisano: 14.02.2018 10:12:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
na 6zgł ani jednej wygranej z Biedronki.. czas poddać się emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6463132 Napisano: 13.02.2018 15:14:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Claudia77 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

promocja Star emotka  Czemu emotka

a za jaki tydzień informowali, bo nie wiem czy jeszcze czekać, czy nic nie wygrałam...

pierwsze 2 dni na pewno.. emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

monisss

#6463126 Napisano: 13.02.2018 15:07:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Avanti emotka już mnie nie kochasz emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6462934 Napisano: 13.02.2018 11:18:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
apoccalipsa napisał(a):

shineoff napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

shineoff napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Do tych, co wczoraj dostali taką wiadomość :  Piszemy reklamacje czy tak to zostawiamy?

A czy to znaczy, że nie wygraliście? Bo nie wiem o co chodzi, ale ciekawość mnie zjada emotka    

wysłali wczoraj takie wiadomości do wszystkich którzy wygrali w konkursie 200 zł 
przez pomyłkę

O rany ale chamstwo! To tak jak z tym testowaniem Avon, też wszystkim maile wysłali, ale nie wszyscy będą testowali! emotka  Ani tu ani tu nie grałam, ale uważam to za szczyt nieodpowiedzialności, przecież to jest ich PRACA, jak można ją wykonywać tak byle jak?

Wczoraj dostałam wiadomość o testowaniu tuszu Avon i po chwili sprostowanie, że jednak nie
ale nie da się porównać nagrody za 5.000 zł do kosmetyków...

ja też uważam,że to straszne.. i powinni to zrekompensować... i trzeba próbować, tylko pytam czy kiedyś już ktoś miał taki przypadek i dostał jakąś rekompensatę... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6462923 Napisano: 13.02.2018 11:02:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
maverick napisał(a):

Jestem nie usatysfakcjonowany taką odpowiedzią:
"Szanowna Pani, Szanowny Panie,
z przykrością informujemy, iż w wyniku błędu, w dniu 12 lutego 2018 r. 
została do Pana/Pani przesłana informacja, iż wygrał/a Pan/Pani Nagrodę
Główną w Konkursie o nazwie "ORZESZKONKURS" za 1-szy tydzień Konkursu
zamiast informacji
o wygraniu przez Pana/Panią Nagrody Dodatkowej w Konkursie o nazwie
"ORZESZKONKURS" za 1-szy tydzień Konkursu.
Jednocześnie potwierdzamy, iż jest Pan/Pani Laureatem Nagrody Dodatkowej
w postaci kwoty 200,00 zł.
Poprawna lista nagrodzonych haseł wraz z podziałem na hasło nagrodzone
Nagrodą Główną i hasła nagrodzone Nagrodami Dodatkowymi za okres 1-szego
tygodnia Konkursu opublikowana jest na stronie internetowej Konkursu
www.orzeszkonkurs.pl
Za powstały błąd przepraszamy i informujemy, iż dołożymy wszelkich
starań aby podobna sytuacja nie miała miejsca w przyszłości
.

Organizator Konkursu
H7"
Te STARANIA to rekompensata ma być??? emotka

a kiedykolwiek ktoś coś ugrał przy podobnej sytuacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6462868 Napisano: 13.02.2018 09:27:53 w Paragony na trwające konkursy
kupię 2 paragony na wedel itm a najchętniej wymienię na paragony z carrefoura (Listerine, durex o podobnej wartości, ewentualnie trochę wyższej ) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6462858 Napisano: 13.02.2018 09:13:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
już tradycyjnie emotka ... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

monisss

#6462836 Napisano: 13.02.2018 08:13:13 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

izkak napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

a czy były już wyniki z konkursu somat w biedronce? emotka

Tak, informowali w tamtym tygodniu  emotka

Boziu drogi, co za cudowne podejście emotka . A nie jak ja, 700 razy dziennie na e-konkursach i częstoskurcz przy Somacie emotka .

Mietowa ale poki sie wygrywa to ok, ja tez 700 razy na e-konkach a teraz prawie nic nie wpada to dola mam totalnego..  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6462607 Napisano: 12.02.2018 16:23:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

monisss napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

I co, cisza z jesiennej mobilizacji? Ciekawe...

Cisza, jak makiem zasiał emotka chyba to jednak była rezerwa.Ciekawe ile razy jeszcze będą informować, co tydzień? 

wygląda na to, że kolejna rezerwa
oby ostatnia 

i oby Ci z pierwszego dnia informowania dostali lepsze nagrody emotka emotka  

emotka emotka emotka

to był żarcik przecież emotka po prostu się łudzę, że cokolwiek wpadnie większego od doładowania za 25zł za podany PESEL i wszystkie dane...   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6462594 Napisano: 12.02.2018 15:51:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

I co, cisza z jesiennej mobilizacji? Ciekawe...

Cisza, jak makiem zasiał emotka chyba to jednak była rezerwa.Ciekawe ile razy jeszcze będą informować, co tydzień? 

wygląda na to, że kolejna rezerwa
oby ostatnia 

i oby Ci z pierwszego dnia informowania dostali lepsze nagrody emotka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6462589 Napisano: 12.02.2018 15:46:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Z tym tuszem, to też mnie nie ma na liście emotka To może jednak za szybko się cieszyłam rozpoczęciem lutego  emotka

i ja siebie nie widzę...no cóż taki klimat emotka

Mnie też nie ma na liście, a e-mail o wygranym tuszu jest.
Chyba się pomylili, ale jak to teraz naprawią?

a ja nie wiem czy się w końcu zgłaszałam do testu.. a też mi gratulują... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6462471 Napisano: 12.02.2018 13:04:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

monisss napisał(a):

aguagu napisał(a):

stamp2 napisał(a):

aguagu napisał(a):

estrelitta napisał(a):

stamp2 napisał(a):

nie wytrzymałem i zadzwoniłem do jesiennejmobilizacji,ale pani na infolinii wie tylko że wszystko ma być na stronie emotka nie ma pojęcia kto dzisiaj ma być informowany-''starzy'' niby laureaci czy nowi emotka emotka

Oni się po prostu z nas nabijają i stosując metody socjotechniczne emotka

A czy teoretycznie jutro na stronie konkursowej nie powinny być już zamieszczone wyniki? Bo do pierwszych, wytypowanych do nie wiadomo czego osób dzwonili 30.01.2018r. Według regulaminu w ciągu 10 dni roboczych od wyłonienia zwycięzców lista znajdzie się na stronie.  emotka

teoretycznie wg. regulaminu to wyniki już conajmniej kilka dni temu powinny być,jak widać teoria i praktyka u tej agencji, to dwie bardzo rozbieżne rzeczy emotka

Nie, tam są dni robocze.  emotka

mi przez telefon Pani mówiła :wyniki i e-maile będą 28.02 ... 

mi mówiła że do końca miesiąca emotka a to równie dobrze może być 12 jak i 20 emotka ale najbardziej prawdopodobne,że zachowają tajemnice do ostatniego dnia

a może i mi powiedziała do końca miesiąca a ja usłyszałam "na koniec miesiąca" . Krzyczące dziecko i ujadający pies mogły swoje zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6462464 Napisano: 12.02.2018 12:54:45 w SZUKAM....
monkakk napisał(a):

monisss napisał(a):

monkakk napisał(a):

Szukam sprawdzonego sposobu na ogarnięcie kilku poczt w jednym miejscu. Apka Onet to porażka, gmail ma limit 5 kont - a potrzebuję podpiąć więcej. Z czego korzystacie?

gmail emotka

Monia czytaj ze zrozumieniem emotka GMIAL odpada ma limit 5 kont - a potrzebuję podpiąć więcej. No chyba że Ty masz podpięte więcej i Ci na to pozwoliło?

mam 3 podpięte, nie miałam o tym pojęcia: doczytałam o onecie i wzrok uciekł emotka Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0