Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6336518 Napisano: 22.03.2017 12:45:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

dorothy napisał(a):

minionek napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś doświadczenie brania udziału w konkursach organizowanych przez Albedo Marketing sp. z o. o. z siedzibą w Poznaniu ? Czy oni zawsze tak olewają kwestie ogłaszania wyników czy publikowania dodanych zdjęć? Konkurs Zaprojektujetykiete mam wrażenie,że jest jakąś ściemą.... Nie trzymają się regulaminu, nie odpowiadają nawet na zadane pytania przez formularz  emotka emotka  Ktoś z forumowiczów bierze w nim udział? Wygraliście już coś? Cokolwiek? 

chyba w zeszłym tygodniu były wpisy o wygranych z tego konkursu

Hej emotka  ja tam mam pozytywne odczucia. Wygrałem 2 razy glowne, trochę dodatkowych i zawsze było OK emotka

ja tez mam glowna od Albedo, do tej pory bylo wszystko super! ale ten konkurs ma jakies straszne obsuwy... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6336508 Napisano: 22.03.2017 12:38:25 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

Hahahaha ace, grałam, w sumie na "nasze" nazwisko miałam 4 zgłoszenia, jeszcze jedno "wisi", ale chyba sobie odpuszczę emotka
monisss żadne wyżyny, to co zawsze u Avanti, prosto, krótko, z rymem.

no to ja nie wiem emotka czyli wniosek taki,ze trzeba probowac:) Wyświetl w wątku >>

monisss

#6336486 Napisano: 22.03.2017 12:25:12 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

ace napisał(a):

jak tam? dalej są bany na konkretne nazwiska?

No ja na swoje nie wygrałam emotka
Na te dane już wygrywałam u Avanti ale kilka konkursów wstecz. W moim było tylko o Pepsi, oczywiście rym.

ale wznosiliście się na wyżyny swojej pomysłowości ?;) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6336480 Napisano: 22.03.2017 12:21:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
minionek napisał(a):

kalka napisał(a):

minionek napisał(a):

kalka napisał(a):

minionek napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś doświadczenie brania udziału w konkursach organizowanych przez Albedo Marketing sp. z o. o. z siedzibą w Poznaniu ? Czy oni zawsze tak olewają kwestie ogłaszania wyników czy publikowania dodanych zdjęć? Konkurs Zaprojektujetykiete mam wrażenie,że jest jakąś ściemą.... Nie trzymają się regulaminu, nie odpowiadają nawet na zadane pytania przez formularz  emotka emotka  Ktoś z forumowiczów bierze w nim udział? Wygraliście już coś? Cokolwiek? 

Moje osobiste odczucia i opinie o Albedo Marketing są negatywne pod wieloma względami   emotka  
Często moje wygrane są wprost proporcjonalne do ilości wysłanych zgłoszeń  i nie mają wiele wspólnego z kreatywnością i oryginalnością emotka  

Ehhh no to widzę,że nawet nie ma co się łudzić na thermomixa emotka  A szkoda, bo poluję na niego w konkursach i dopiero pierwszy raz udało mi się trafić na aktualny konkurs w którym mogłam wziąść udział. 

Graj, graj, w końcu ktoś jednak wygrywa emotka  Próbuj -osobiście proponuję iść w ilość-nawet bardziej niż w jakość  emotka

Poszłam i na ilość i na jakość, bo miałam nadzeję,że skoro jednym z kryteriów są walory estetyczne no jakaś szansa będzie.... Nawet nie wiem, które ze zdjęć rywalizują z moimi na danym etapie emotka  Ehh no nie ma co się frustrować tylko czekać, aż łaskawie ogłoszą i opublikują zwycięzców

bardzo mi się podobało zdjęcie PURfekcyjna Pani Domu !!! I też było zdjęcie z talerzami narysowanymi w I etapie, ktores to Twoje? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6336470 Napisano: 22.03.2017 12:16:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
minionek napisał(a):

monisss a w którym etapie brałaś udział? 

1 i 2 .. nie jestem mistrzem fotografii ale wstawiłam jedno z Purem jako rycerz emotka
no i reszta takie sobie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6336454 Napisano: 22.03.2017 12:09:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
minionek napisał(a):

ja bralam udzia;l.. nie wygralam nawet najgorszej nagrody.. a szkoda emotka moze nie jestem mistrzem ale 1 zdjecie mam nawet nawet.. 
co do organizacji tego konku to porazka.. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6336450 Napisano: 22.03.2017 12:03:39 w Lay's
luko922 napisał(a):

Informacja o wygranej - nagroda II stopnia zgłoszenie z dnia 2017-03-18

Właśnie mail  emotka emotka

A na stronie wyniki do 8 dnia włącznie emotka

brawooo ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6336307 Napisano: 22.03.2017 07:47:11 w Oddam za darmo
oddam zestaw kosmetyków z konkursu carrefour rozkwitaj wiosna osobie z własnym paragonem do 5 marca 15.00 Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6336008 Napisano: 21.03.2017 15:45:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

monisss napisał(a):

ja mam internet 100GB na 30 dni kto chce? informowali 15 marca

ja bym wzięła jeśli można

pewnie emotka wysłałam pw Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6336002 Napisano: 21.03.2017 15:35:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja mam internet 100GB na 30 dni kto chce? informowali 15 marca Wyświetl w wątku >>
1 fineessa 0

monisss

#6335978 Napisano: 21.03.2017 14:59:38 w Lay's
zonka78 napisał(a):

monisss napisał(a):

zonka78 napisał(a):

Jedno zgłoszenie, jedna koszulka emotka  czekam na niedzielę, tam poszły dwa zgłoszenia.

gratulacje! a mozesz nam delikatnie uchylic rabka tajemnicy ?

Żadna tajemnica emotka   doping z Lay's i Pepsi w zdaniu

dzięki emotka czyli idziemy dobrym tropem Wyświetl w wątku >>
1 zonka78 0

monisss

#6335976 Napisano: 21.03.2017 14:57:52 w Lay's
krseta napisał(a):

wiem, że to jeszcze daleko do końca, ale z ciekawości. takie bilety z głównej to są imienne?:) wiem, że sporo osób miało okazje już wygrać bilety na mecze z lays

a w ogole teraz 1 bedzie niezbywalny na osobe ktora wygrala Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6335967 Napisano: 21.03.2017 14:48:51 w Lay's
zonka78 napisał(a):

Jedno zgłoszenie, jedna koszulka emotka  czekam na niedzielę, tam poszły dwa zgłoszenia.

gratulacje! a mozesz nam delikatnie uchylic rabka tajemnicy ? Wyświetl w wątku >>

monisss

#6335964 Napisano: 21.03.2017 14:44:45 w Lay's
0 na 7... jakaś maskara .. ktoś kto wygrał pomoże?:P Wyświetl w wątku >>

monisss

#6335932 Napisano: 21.03.2017 13:59:57 w Ambasadorinnowacji - Philips
tusienka napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

monisss napisał(a):

powinni umożliwić każdemu zdobycie 1 nagrody... żałuje, że nie brałam chociażby lokówki.. teraz to będzie bój...

Oj powinni... Nie zazdroszcze tym którzy chomikowali pkt np. przez rok całą rodziną by wylicytowac cos mega... Teraz mogą zostać z niczym ;/ Cieszę się że sama brałam coś systematycznie pomijając ostatnie aukcje gdzie sobie nic nie wzięłam emotka  ale mam nadzieję na odbicie się na ostatniej emotka

To już nawet nie chomikowenie a brak wyboru po prostu. Depilator mam, czajnik mam, maszynkę mam a lokówki i prostownice do krótkich włosów nie potrzebne i tak w przedziale punktowym kończył się wybór. 

ja też tak miałam.. po co mi czajnik za miliony punktów jak mam całkiem dobry, de facto Philips hehe. a sterylizatory do butelek też mi się nie przydadzą.. jak coś chciałam to zwyczajnie mnie stać nie było;) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6335930 Napisano: 21.03.2017 13:57:47 w Lay's
lubiemakaron napisał(a):

i ja tez czekam na wyniki Samsungowe

i ja , nieśmiało ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6335923 Napisano: 21.03.2017 13:53:37 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

takasamajak napisał(a):

kalinea napisał(a):

Ja bym chciała zamieszkać sama ale niby jak? Mam doświadczenie, jestem młoda, znam języki, obecnie poszukuję pracy, byłam już chyba na 20-30 rozmowach i co? Ano nic. Stolica tego kraju, znane firmy, cenione marki, wymagań cała tablica a wynagrodzenie? 13/14zł brutto za godzinę. Najwyższa ze stawek jaką mi zaproponowano na tych rozmowach wynosiła 1800zł netto za etat na umowie zlecenie oczywiście.
A ile kosztuje wynajęcie mieszkania w Warszawie? Pewnie za te 1800zł opłaciłabym czynsz i to wsio. Można głodować do końca miesiąca  emotka

To wynajmij pokój. Na Żoliborzu czy Ochocie w granicach 1000 zł pokój znajdziesz.

my ostatnio szukalismy do pracy w biurze podrozy... Fakt że centrum handlowe i może godziny nieciekawe ale praca po 8 godzin dziennie od pon do piatku, co trzeci weekend (po weekendzie 2 dni wolne oraz przez 5 dni przychodzimy na 7 godzin). Umowa o prace, kwota: powyzej sredniej krajowej. Nie było chetnych. Dostalismy moze 5 cv. szukalismy 3 miesiace pracownika... 

Aneta pewnie już znaleźliście ??

co do mieszkań polecam Białołękę okolice Żerania, na pewno jest taniej emotka co do pracy i wynagrodzenia to ciężko.. to fakt... ale na pewno da się bo połowa moich sąsiadów ma nowe samochody emotka i dzieci i psy i super zrobione mieszkania, a z nieba nikomu nie spada czyli zarobki mają dobre;)  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6335912 Napisano: 21.03.2017 13:23:23 w Ambasadorinnowacji - Philips
powinni umożliwić każdemu zdobycie 1 nagrody... żałuje, że nie brałam chociażby lokówki.. teraz to będzie bój... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6335827 Napisano: 21.03.2017 10:01:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Soraya z ITM,informowała kogoś o radzaju nagrody?
Serio,trzba czekać na listę?
Co oni tacy nieogranieci emotka

tez mi sie o nich przypomnialo wczoraj... nie emotka a pytalam ich w mailu... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6335807 Napisano: 21.03.2017 09:31:33 w Oddam za darmo
ZESTAWY KOSMETYKOW Z GARNIER CARREFOUR ODDAM ZA DARMO UCZCIWEJ OSOBIE KONTAKT NA PW (NIEAKTUALNE , czekam na info od osob z ktorymi sie umawialam na pozniej emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 100krotka 0