Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6332184 Napisano: 13.03.2017 11:12:54 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

monisss napisał(a):

aaa emotka superos! tylko teraz mi powiedzcie, bo ja kibicem jestem marnym.. co na szalikach się pisze? hasła do boju? czy będziecie pisać podobne teksty z trybun? czy jednak to są jakieś wartości klubowe na tych szalikach?

Bez obaw, tu się nie liczy jakim kto jest kibicem, tylko konkursowiczem emotka

wiem, przekonałam się na własnej skórze emotka ale zawsze staram się rzetelnie podejść do tematu emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6332176 Napisano: 13.03.2017 11:01:27 w Zjazd e-konkursowiczów
miketyson napisał(a):

marionzzz napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Prad napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Prad napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Prad napisał(a):

mczarna napisał(a):

Prad napisał(a):

Warszawa nie jest chętna? emotka

jest emotka

pewnie,że jest emotka

Tylko kiedy?

Warszawa pasuje emotka

rzućcie jakiś weekend to się dopasuje. Następne dwa weekendy mam wolne a potem 1 pracujący i znow 2 wolne emotka

To idziemy za ciosem i bierzemy pierwszy weekend czyli 11.03 lub 12.03 emotka

pasuje. Gdzies w centrum?

Może być i centrum emotka

Jeszcze nie wiem, który dzień będę miała wolny, ale ewentualnie też się piszę emotka

tak, tak, tak emotka

Hej i co z Warszawą ?

dokładnie emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6332120 Napisano: 13.03.2017 08:49:14 w Lay's
luko922 napisał(a):

monisss napisał(a):

ivanotta napisał(a):

będzie ostra walka na szaliki i karkołomna walka na siłowni by spalić te wszystkie kalorie przed wakacjami  emotka

ehh emotka dobrze, że póki co mam same małe paczki solone, których nie lubię emotka chyba zacznę po sąsiadach te chipsy rozdawać....

Ja zawsze rozdaję emotka

A poza tym polecam taką mini zgrzewarkę do paczek. Otwieram chipsy, spisuję kod, zgrzewam, a potem chipsy spokojnie mogą leżeć :d Kosz to 1,20$ z darmową przesyłką z Aliexpress emotka  

dobre emotka tylko zanim to dojdzie z Allie... to chipsy zdążą się rozmnożyć i żyć własnym życiem .. chociaż nieee pewnie są niezniszczalne emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6332117 Napisano: 13.03.2017 08:37:05 w Lay's
ivanotta napisał(a):

będzie ostra walka na szaliki i karkołomna walka na siłowni by spalić te wszystkie kalorie przed wakacjami  emotka

ehh emotka dobrze, że póki co mam same małe paczki solone, których nie lubię emotka chyba zacznę po sąsiadach te chipsy rozdawać.... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6332110 Napisano: 13.03.2017 08:23:41 w Lay's
aaa emotka superos! tylko teraz mi powiedzcie, bo ja kibicem jestem marnym.. co na szalikach się pisze? hasła do boju? czy będziecie pisać podobne teksty z trybun? czy jednak to są jakieś wartości klubowe na tych szalikach? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6332109 Napisano: 13.03.2017 08:19:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
z Activia dobra akcja, nie zgłaszałam się do kampanii a dostałam smsa, że wlasnie mnjie wybrali do tej kampanii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6331924 Napisano: 12.03.2017 13:10:53 w Paragony na trwające konkursy
Szukam kogos kto ma drogerie laboo
https://www.e-kon...oo.html#.WMU52XTdjqA
Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6331888 Napisano: 12.03.2017 09:23:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

Tak się zastanawiam te kobitki z poprzedniej sesji Kinder bueno to były nasze forumowiczki? ...jak dla mnie taka sesja to super przygoda -i piękna pamiatka emotka

cos czuje ze w tej edycji chociaz jednym glownym wygranym bedzie jakis Pan:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6331879 Napisano: 12.03.2017 07:06:07 w Smolar
picola napisał(a):

loteryjny napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Ciesze się że rusza loteria w Leroy Merlin emotka  5 samochodów do wygrania plus do wygrania kasa na mieszkanie emotka Super emotka  :) emotka  :)
Pracuje w Leroy Merli i w dniu dzisiejszym kierownik poinformowal caly dzial o zblizajacej się loterii urodzinowae już za kilka-kilkanaście dni emotka Bardzo dużo nagród!!!!!!!!!! Paragony od 50zł emotka  Jedna osoba może otrzymać najwyżej 4 zdrapki na jeden paragon,czyli jedna zdrapka jedne 50zł emotka  W losowaniu co tydzień samochód a w głównym kasa na mieszkanie emotka  Tak Mniej-więcej będzie wyglądać emotka

jakie będą zasady?

i od kiedy, bo potrzebuję kupić trochę zielonego do ogrodu emotka

Ja tez hehe;) dzieki za info! Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

monisss

#6331667 Napisano: 11.03.2017 07:27:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

ale ja napisalam jedynie "wejdz na jej insta". nie pisalam o rzyganiu i nie ocenialam:) a druga odpowiedz byla z watku wyzalnego, myslalam ze mozna tam sobie upuscic. mam nauczke:) zreszta juz od jakiegos czasu nie komentuje wynikow, dalam sobie na luz bo w koncu "czasem slonce, czasem deszcz". eee tam, piatek jest, jest dobrze. milego wieczoru!

Na forum tp trzeba uwazac co sie pisze;) a najlepiej nie pisac nic bo zawsze komus cos nie pasuje;) p.s. fota aniola extra - pozytywnie zazdraszczam:)  Wyświetl w wątku >>

monisss

#6331452 Napisano: 10.03.2017 14:03:52 w moje dzisiejsze wygrane :)

monisss

#6331450 Napisano: 10.03.2017 14:02:53 w Informują
idą i smski ABC Activia, przed chwilunia Wyświetl w wątku >>

monisss

#6331443 Napisano: 10.03.2017 13:58:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja się czuję dziwnie, bo dobra agencja agencją, ale skoro forumowicze zaczaili, że są dwa różne regulamini. to czemu nikt się tym nie podzielił ? .... Wyświetl w wątku >>
2 kalka, luko922 0

monisss

#6331416 Napisano: 10.03.2017 13:44:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

defed napisał(a):

paula9891 napisał(a): Mam info z PW, że Activia ABC informowała mailowo i to nie jest pomyłka ze Streetcom.  emotka
A smsa nikt nie dostał?

No jak mogli informować mailowo, przecież wg regulaminu zgłoszenia słało się TYLKO I WYŁĄCZNIE POPRZEZ SMS  emotka

Ciekawe, czy w ogóle czytali smsy... emotka

super... moim zdaniem osoby,ktore widzialy ze sa 2 rozne regulaminy mogly dac znac... bo tez bym wolala wuslac mailem - czyli rozumiem,ze limitu znakow w mailu nie bylo??? Wyświetl w wątku >>

monisss

#6331414 Napisano: 10.03.2017 13:43:36 w Czy informują/ informowali?
agniecha1985 napisał(a):

monisss napisał(a):

banka-manka napisał(a):

defed napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Nie było maili Teraz sprawdziłam w regulaminie, bo już nie ogarniam

W regulaminie nie było opcji zgłoszenia mailem, ale na plakacie konkursowym były i maile i smsy  emotka

Ale w regulaminie nie był podany adres mejlowy, dobrze kojarzę? A to regulamin jest wiążący. 

nie był... ja zawsze wysyłam z regulaminu..

Był podany
z reg. Odpowiedzieć na pytanie: „Co daje Ci równowagę duszy i ciała?” i wysłać je za pomocąwiadomości e-mail na adres: konkurs@activia.pl wpisując „Activia” w tytule wiadomości, lub za
pomocą wiadomości SMS pod nr 7057

na ekonkach jest regulamin bez maila ....... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6331402 Napisano: 10.03.2017 13:34:38 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

defed napisał(a):

paula9891 napisał(a):

W regulaminie nie było opcji zgłoszenia mailem, ale na plakacie konkursowym były i maile i smsy  emotka

Ale w regulaminie nie był podany adres mejlowy, dobrze kojarzę? A to regulamin jest wiążący. 

nie był... ja zawsze wysyłam z regulaminu.. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

monisss

#6331398 Napisano: 10.03.2017 13:26:14 w Czy informują/ informowali?
defed napisał(a):

paula9891 napisał(a):

no teraz szukałam i własnie znalazłam taki plakat.. wcześniej tego nie widziałam. dziwna akcja.. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6331390 Napisano: 10.03.2017 13:19:43 w Czy informują/ informowali?
nelunia napisał(a):

monisss napisał(a):

Activia pozamiatana? coś dziwny ten wpis w informuja...

Przecież tam były smsy emotka

a nie tam były i maile i smsy, nawet nie wiedziałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

monisss

#6331383 Napisano: 10.03.2017 13:16:07 w Czy informują/ informowali?
Activia pozamiatana? coś dziwny ten wpis w informuja... Wyświetl w wątku >>
0 0