Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6286004 Napisano: 17.11.2016 16:16:21 w Lay's
delvitto napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

delvitto napisał(a):

gratuluję raz jeszcze głównych w Lays emotka
mi się nie udało, ale jest jeszcze 3 etap, i wszystko przede mną emotka  ale, z ciekawości, chcę spytać, jaka jest cena samych biletów? Bo kibicem nie jestem, i raczej nie pojechałabym, ale może udałoby się je odsprzedać, choć byłoby to trudne, skoro przysyłają je w ostatniej chwili? oczywiście dzielę skórę na niedźwiedziu emotka

musiałabyś sprzedać je przed odesłaniem oświadczenia i jednocześnie wskazać adres kupującego wtedy bezpośrednio wysłaliby do niego bilety. 

a więc raczej nie do wykonania... w ciągu kilku dni znaleźć amatora na bilety to trudna sprawa;(

oj nie nie . tam nie ma jak i gdzie podać danych żeby bezpośrednio wysłali do osoby, która korzysta z biletów. jeśli była taka opcja to BHAWO JA... bo jutro czeka mnie ekspress żeby przesłać te bilety do znajomych... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285895 Napisano: 17.11.2016 14:17:07 w Ambasadorinnowacji - Philips
tusienka napisał(a):

mgielkaa napisał(a):

kate1980 napisał(a):

shadow6668x napisał(a): Info z @:

Ambasadorze!

Wyjątkowo ostatnia w tym roku Aukcja odbędzie się 5.12.2016 o godz. 14:00!
Z okazji Mikołajek oraz Waszej długiej zabawy z nami będzie można odebrać
wiele różnych nagród, nie szczędźcie swoich filipsów!

Mimo przesunięcia dnia Aukcji, ważne będą odznaki z 4 etapów bieżącego cyklu.

ciekawe czy ostatnia aukcja równa się koniec Ambasadora, bo zachęcają do wykorzystania punktów. czy może to tylko moja nadinterpretacja

W sumie napisali, że ważne będą odznaki z 4 etapów bieżącego cyklu. Ja to sobie tłumaczę w ten sposób, że będą następne etapy, że będziemy zbierać odznaki. Może już podczas tej aukcji będziemy mieli jakieś zebrane, ale nie będą one brane pod uwagę przy tej aukcji. emotka

w sumie   napisali ,,  ostatnia W TYM ROKU " - a nie  OSTATNIA AUKCJA i stop. Tylko co z punktami???

ja i tak pięknie zawaliłam 2 pytania po 5 punktów i nie mam kompletu odznak emotka a powiedzcie mi marne szanse są żeby coś wylicytować czy spore? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285858 Napisano: 17.11.2016 13:42:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
aurorcia napisał(a):

Sms od TQG, ale nie pisze jaka nagroda emotka

bon emotka 100zł bodajże ja też mam emotka dziś dobry dzień! Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6285830 Napisano: 17.11.2016 13:17:39 w Lay's
mam informację, że bilety dojechały i już ogarniają transporcik. jutro bilety powinny być u nas:) Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

monisss

#6285791 Napisano: 17.11.2016 12:42:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czy udało się komuś dowiedzieć kiedy będzie posiedzenie komisji z konkursu: TQG ITM?

Ktoś (ale niestety nie pamiętam kto) z forum do nich dzwonił i podobno mają informować do końca tego tygodnia tzn dziś lub jutro emotka

ja emotka tak mi powiedzieli... Wyświetl w wątku >>

monisss

#6285777 Napisano: 17.11.2016 12:31:31 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

monisss napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam pomysłu na prezent dla 2 i półletniej dziewczynki. Jej mama powiedziała mi, że "jeśli już koniecznie Kasiu nalegasz, aby coś kupić, to kup jej jakąś grę". Ponoć Młoda jest bardzo rozwinięta intelektualnie emotka No pewnie,że trzeba coś kupić, bo jak to tak, do dziecka z pustymi rękami jechać emotka

ojej gre dla takiego malucha.. ja mam niespełna dwulatkę, jest bardzo mądra ale jedyna gra którąby ogarnęła to jakieś łapanie rybek na wędkę;) moze za pół roku to się zmieni .. szukaj zabawek 3+ ale chyba bardziej zręcznościowych. czy jakieś zestawy Play Doh. Te zabawki z Lidla też są ekstra emotka

ja bym kupiła koniki my littele pony
edit : oczywiście w c4, żeby wziąśc udział w loterii emotka

o matko.. one są straszne:P ale jak kto woli emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

monisss

#6285764 Napisano: 17.11.2016 12:25:08 w Lay's
jeśli ktoś dziś dzwonił do Lidii apropo biletów z 1 tury głównych proszę o pw. Ja za jakieś 15 minut maks będę dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285763 Napisano: 17.11.2016 12:23:14 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Szukam pomysłu na prezent dla 2 i półletniej dziewczynki. Jej mama powiedziała mi, że "jeśli już koniecznie Kasiu nalegasz, aby coś kupić, to kup jej jakąś grę". Ponoć Młoda jest bardzo rozwinięta intelektualnie emotka No pewnie,że trzeba coś kupić, bo jak to tak, do dziecka z pustymi rękami jechać emotka

ojej gre dla takiego malucha.. ja mam niespełna dwulatkę, jest bardzo mądra ale jedyna gra którąby ogarnęła to jakieś łapanie rybek na wędkę;) moze za pół roku to się zmieni .. szukaj zabawek 3+ ale chyba bardziej zręcznościowych. czy jakieś zestawy Play Doh. Te zabawki z Lidla też są ekstra emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6285739 Napisano: 17.11.2016 11:59:11 w Lay's
paula9891 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mam główną!!!  emotka

Ja też!!! emotka emotka emotka

paula9891 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mam główną!!!  emotka

Ja też!!! emotka emotka emotka

no i się udało emotka fajnie emotka gratuluję! Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6285732 Napisano: 17.11.2016 11:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Usunęłam przez przypadek maila z wypasionego o wygranym zestawie. Pomóżcie, oni chcą żeby im tam cos odsyłać? Bo nie widziałam, żeby coś chcieli, wypełniłam tylko formularz zwycięzcy.

chyba nic.. też uzupełniłam formularz zwycięzcy i w mailu nie kojarzę, żeby coś było waznego w mailu Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285728 Napisano: 17.11.2016 11:52:19 w Lay's
luko922 napisał(a):

Mam główną!!!  emotka

wiedziałam emotka trzymałam kciuki. mam jeszcze jedną osobę z forum i mam nadzieję, że też się udało emotka   Wyświetl w wątku >>

monisss

#6285650 Napisano: 17.11.2016 09:53:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
ha jest piłeczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285604 Napisano: 17.11.2016 08:30:48 w Lay's
cb656 napisał(a):

monisss napisał(a):

michałek13 napisał(a):

Nie wysyłam haseł każdego dnia, bo nie jemy chipsów w domu i nie kupujemy. Ale pokusa silniejsza. Póki co wysłaliśmy może z 7 zgłoszeń. Mąż pięknym hasłem, jak z reklamy wygrał piłkę na PS4 hasło nie było wystarczająco dobre - Kto z leysami kibicuje ten zwycięstwa zasmakuje. Każde kolejne też mąż wymyślał, przemyślane, ułożone rymy. Dzisiaj jak przejrzałam forum, to się uśmiałam, super te wasze hasła, takie na lajcie i na wesoło. Mąż stwierdził, że głupawych nie umie wymyślać, no więc ja wymyśliłam - Kiedy leysy kibicują piłkarze powera w cenzura czują.

pięknie, super ale czemu Leysy a nie Lays ?:)

Sie nie znasz, albo zazdrościsz  emotka tak objawia się kreatywność. Nikt inny nie będzie mieć takiego hasła! emotka

na pewno zazdroszczę emotka ehhhh to na pewno, ale ja bym nie przeinaczała nazwy własnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285602 Napisano: 17.11.2016 08:29:19 w Lay's
dang21 napisał(a):

monisss napisał(a):

bethan napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

Mam głupie pytanie, czy do odbioru nagród wyższego stopnia potrzebne są fizycznie opakowania laysów

Nie, śmiało można dać na pożarcie śmieciarce emotka

a ja trzymam na pamiątkę emotka a tak serio boję się wyrzucić emotka

Niby dlaczego się boisz?

bo zawsze wszystko trzeba było trzymać emotka nie no tak serio dziś wywalę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6285597 Napisano: 17.11.2016 08:11:07 w Lay's
bethan napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

Mam głupie pytanie, czy do odbioru nagród wyższego stopnia potrzebne są fizycznie opakowania laysów

Nie, śmiało można dać na pożarcie śmieciarce emotka

a ja trzymam na pamiątkę emotka a tak serio boję się wyrzucić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285596 Napisano: 17.11.2016 08:09:59 w Lay's
michałek13 napisał(a):

Nie wysyłam haseł każdego dnia, bo nie jemy chipsów w domu i nie kupujemy. Ale pokusa silniejsza. Póki co wysłaliśmy może z 7 zgłoszeń. Mąż pięknym hasłem, jak z reklamy wygrał piłkę na PS4 hasło nie było wystarczająco dobre - Kto z leysami kibicuje ten zwycięstwa zasmakuje. Każde kolejne też mąż wymyślał, przemyślane, ułożone rymy. Dzisiaj jak przejrzałam forum, to się uśmiałam, super te wasze hasła, takie na lajcie i na wesoło. Mąż stwierdził, że głupawych nie umie wymyślać, no więc ja wymyśliłam - Kiedy leysy kibicują piłkarze powera w cenzura czują.

pięknie, super ale czemu Leysy a nie Lays ?:) Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6285248 Napisano: 16.11.2016 14:29:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie wie Pani , ona nie prowadzi tej sprawy plus chyba jest na urlopie emotka juz sama zadzwonilam emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6285244 Napisano: 16.11.2016 14:19:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wpis usunięty na prośbę firmy ZEG Sp. z o.o. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285239 Napisano: 16.11.2016 14:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a nie moze ktos dryndnac?:P ja nic nie wygralam wiec jak mnie zapytaja o numer telefonu to głupio bedzie sie rozlaczyc;) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285176 Napisano: 16.11.2016 13:13:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nawet biletu z Żabki Nescafe na 2 zgłoszenia.. idę się zapłakać pod poduszkę z katarem i bólem gardła ...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0