Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6285028 Napisano: 16.11.2016 10:27:52 w Lay's
ja nie zapisuje swoich haseł emotka znów posłałam i nie mam zapisanego...
ale też teksty z Laysami, naszą paczką, kibicowaniem emotka
Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

monisss

#6285017 Napisano: 16.11.2016 10:13:55 w Lay's
agniehaha89 napisał(a):

monisss napisał(a):

masakra.bilety jeszcze nie u nich.. jutro będą, raczej.. zanim do mnie odjadą to najlepsza opcja piątek, a ja jeszcze muszę te blety przekierować. koszt kuriera express 85zł emotka a jak nadadzą w piątek to co ? znajomi lecą z Berlina ,zeby było taniej o 11.00 w pon czyli o 4.00 z domu wyjeżdżają.. tragedia ;( mogłam zostawić na zmarnowanie a anie teraz się stresować...

Ja kiedyś tak sprzedawałam wygrane bielty na festiwal . O godz. 16:00 miały być u mnie a festiwal na drugim końcu Polski rozpoczynał się następnego dnia o 12:00 i sie udało. Kurier przyjechał punkt 16:00 miałam zamówionego innego kuriera, który o 16:10 odebrał przesyłkę i dotarły następnego dnia na 11:00. Przesyłka kosztowała mnie tylko 24 zł . 

tak ale to włazi na weekend.. a jak myślicie - jakbym sama odebrała te  bilety w piatek od nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285009 Napisano: 16.11.2016 10:06:32 w Lay's
masakra.bilety jeszcze nie u nich.. jutro będą, raczej.. zanim do mnie odjadą to najlepsza opcja piątek, a ja jeszcze muszę te blety przekierować. koszt kuriera express 85zł emotka a jak nadadzą w piątek to co ? znajomi lecą z Berlina ,zeby było taniej o 11.00 w pon czyli o 4.00 z domu wyjeżdżają.. tragedia ;( mogłam zostawić na zmarnowanie a anie teraz się stresować... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284989 Napisano: 16.11.2016 09:37:06 w Lay's
estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

czy wszyscy dostali protokół odebrania nagrody przy PS4?ja tylko podpisałam dokument i kurier zabrał wszystko...

jest w środku opakowania

nie otwieraliśmy emotka ok czyli mam na nią gwarancję. dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284986 Napisano: 16.11.2016 09:33:28 w Lay's
czy wszyscy dostali protokół odebrania nagrody przy PS4?ja tylko podpisałam dokument i kurier zabrał wszystko... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284970 Napisano: 16.11.2016 09:20:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

Ale to chyba nie pierwszy raz u Albedo w przypadku głównych , że są okrojone ... A ja nic nie wygrałem z Winiar ciśnienie rośnie 

ja tez nie. i mamy przykład człowiek człowiekowi wilkiem.. zgłaszaja fałszywe paragony a potem połowa nagród nie wydana. BRAWO. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284952 Napisano: 16.11.2016 09:03:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
Halszka napisał(a):

monisss napisał(a):

kammaro napisał(a):

foton napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Mało coś nagród rozdali w Biedronka Winiary  emotka . Co za ludzie biorą udział i nie chcą nagrody  emotka

Coś mi tu brzydko pachnie brakiem umiejętności organizacyjnych agencji - samochodów ludzie nie chcą ? Kasy ? A może ktoś nie potrafi się dodzwonić do laureatów ? Gdzie jest lista wygranych numerów telefonów ? Przecież wynik losowania to podstawa, a nie dane osoby, która przesłała paragon do weryfikacji.

Tak, tak...znow agencja zostawiła nagrody dla siebie <ironia>
Ja nie bede na forum pisala, co jest przyczyna tak krotkuej listy, ale jest to wina uczestnikow i na ich dzialania agencja nie ma wplywu. A na liscie powinny pojawic sie osoby pozytywnie zweryfikowane, bo z tego agencja rozlicza sie ze sponsorem.

Nie wiem czy zauwazyliscie. Kart jest wiecej niz mialo byc? Zamiast samochodow i robotow rozdali wiecej kart?

Kart miało byc ponad 300!!

335 a jest ponad 370, chyba,ze cos zle widze .. ? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284947 Napisano: 16.11.2016 08:54:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
kammaro napisał(a):

foton napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Mało coś nagród rozdali w Biedronka Winiary  emotka . Co za ludzie biorą udział i nie chcą nagrody  emotka

Coś mi tu brzydko pachnie brakiem umiejętności organizacyjnych agencji - samochodów ludzie nie chcą ? Kasy ? A może ktoś nie potrafi się dodzwonić do laureatów ? Gdzie jest lista wygranych numerów telefonów ? Przecież wynik losowania to podstawa, a nie dane osoby, która przesłała paragon do weryfikacji.

Tak, tak...znow agencja zostawiła nagrody dla siebie <ironia>
Ja nie bede na forum pisala, co jest przyczyna tak krotkuej listy, ale jest to wina uczestnikow i na ich dzialania agencja nie ma wplywu. A na liscie powinny pojawic sie osoby pozytywnie zweryfikowane, bo z tego agencja rozlicza sie ze sponsorem.

Nie wiem czy zauwazyliscie. Kart jest wiecej niz mialo byc? Zamiast samochodow i robotow rozdali wiecej kart? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284588 Napisano: 15.11.2016 14:15:21 w Lay's
marzenier napisał(a):

dang21 napisał(a):

marzenier napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

maryam napisał(a):

Ktoś dostał już konsole,taka sama jak w poprzednim konkursie laysa? emotka

Teraz wysyłają CUH-2016A (tzw. slim) Jest to nowa wersja, więc w poprzednim konkursie prawdopodobnie wysyłali starszy model.

A ktoś już dostał ?

Sprawdź sb w wątku DDN z...

emotka  
Dzieki emotka

dokładnie ta! Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284581 Napisano: 15.11.2016 14:11:56 w Lay's
tak ja mam w domu ale nie otwierałam.otworzyć?:P Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

monisss

#6284490 Napisano: 15.11.2016 12:08:33 w Lay's
bibeck napisał(a):

monisss napisał(a):

dang21 napisał(a):

Zwycięzcy głównych, lecicie na mecz czy rezygnujecie? emotka

ja nie mogę lecieć emotka miałam szalony pomysł zabrać młodą, ale ona ma etap, że się boi wszystkiego.. wolę nie ryzykować lotu, a zostawić ją na tyle dni.. nie mam z kim

Czy bilety są imienne czy można je komuś sprezentować ?

można sprezezntowac emotka Wyświetl w wątku >>
2 bibeck, brucee 0

monisss

#6284473 Napisano: 15.11.2016 11:44:50 w Lay's
dang21 napisał(a):

Zwycięzcy głównych, lecicie na mecz czy rezygnujecie? emotka

ja nie mogę lecieć emotka miałam szalony pomysł zabrać młodą, ale ona ma etap, że się boi wszystkiego.. wolę nie ryzykować lotu, a zostawić ją na tyle dni.. nie mam z kim Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284447 Napisano: 15.11.2016 11:16:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wątku działaj emotka rodzicom się pralka psuje a tu nic się nie udało z Calgonem emotka liczę na Ciebie.. święta idą.. prezenty trzeba robić  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284370 Napisano: 15.11.2016 09:19:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jeśli to dodatkowo to ekstra, ale podstawową formą są nadal smsy. jeśli zmiana stylu informowania to raczej nie trafiona... Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6284357 Napisano: 15.11.2016 08:47:32 w Czy informują/ informowali?
gryszelm napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Czy konkurs Familijne/Jeżyki w Intermarche już rozwiązany? emotka

Rozwiązany TU:
http://wyniki.smolar.pl/

a puscili eski? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284061 Napisano: 14.11.2016 14:31:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kuźwa Albedo-Henkel.. zawodzisz mnie.. serio? nawet zestawu do sprzątania?? dobre 2 tygodnie nic sensownego... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284043 Napisano: 14.11.2016 14:07:46 w Leclerc
kalisto1986 napisał(a):

Juz ekspresy 

no to gratki, moja nadzieja powoli umiera emotka   prośba daj ktoś znać jak pójdą głowne emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6284027 Napisano: 14.11.2016 13:44:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie, że wkradł się błąd za który bardzo przepraszają i pierwotnie nie miało być żadnego numeru paragonu.

Kogo i w jaki sposób przeprosili ?  Ciebie na ucho, bo zadzwoniłaś ?
Regulamin nie jest sprostowany !

Tak mnie emotka
Po czym zapewnili mnie, że moje zgłoszenie z numerem paragonu (bo takie wysłałam) będzie wzięte pod uwagę  emotka

Mnie nie przeprosili emotka , Regulamin na stronie Carrefoura ciągle ten sam (na szczęście)
Nie interesuje mnie Regulamin na ich stronie i nie jestem do niego przekonany  a do głowy by mi nie przyszło  dzwonić i pytać- czy mogę grać bez numeru paragonu ?

A ja nie lubię rozbieżności plakat - regulamin i wolałam się upewnić która wersja jest prawidłowa. Kto pyta nie błądzi. Wysłałam zgłoszenia "z" i "bez" paragonu, każde zgłoszenie poparte jest osobnym paragonem, więc nie ma rozbieżności z regulaminem...a czasami dodatkowych 7 znaków robi ogromną różnicę  emotka

ja też nie.. kurde staram się czytać regulaminy ale jak potem piszę smsa to patrzę na plakat a nie w regulamin już.. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284018 Napisano: 14.11.2016 13:33:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja teraz otworzyłam regulamin na carrefourze:
W
treści SMS należy
wpisać: PUDLISZKI.numer dowodu zakupu.praca konkursowa
tylko ja cholera wysyłałam z plakatu - czyli bez dowodu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6283977 Napisano: 14.11.2016 12:54:04 w SZUKAM....
cc_investigator napisał(a):

Czy z Tyskiego w Żabce poszły tylko maile o głównych, czy może o 500 też?

chyba tylko główne ? pamiętam, że ktoś rozpisywał, że 2 stopień pójdzie później Wyświetl w wątku >>
0 0