Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6285009 Napisano: 16.11.2016 10:06:32 w Lay's
masakra.bilety jeszcze nie u nich.. jutro będą, raczej.. zanim do mnie odjadą to najlepsza opcja piątek, a ja jeszcze muszę te blety przekierować. koszt kuriera express 85zł emotka a jak nadadzą w piątek to co ? znajomi lecą z Berlina ,zeby było taniej o 11.00 w pon czyli o 4.00 z domu wyjeżdżają.. tragedia ;( mogłam zostawić na zmarnowanie a anie teraz się stresować... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284989 Napisano: 16.11.2016 09:37:06 w Lay's
estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

czy wszyscy dostali protokół odebrania nagrody przy PS4?ja tylko podpisałam dokument i kurier zabrał wszystko...

jest w środku opakowania

nie otwieraliśmy emotka ok czyli mam na nią gwarancję. dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284986 Napisano: 16.11.2016 09:33:28 w Lay's
czy wszyscy dostali protokół odebrania nagrody przy PS4?ja tylko podpisałam dokument i kurier zabrał wszystko... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284970 Napisano: 16.11.2016 09:20:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

Ale to chyba nie pierwszy raz u Albedo w przypadku głównych , że są okrojone ... A ja nic nie wygrałem z Winiar ciśnienie rośnie 

ja tez nie. i mamy przykład człowiek człowiekowi wilkiem.. zgłaszaja fałszywe paragony a potem połowa nagród nie wydana. BRAWO. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284952 Napisano: 16.11.2016 09:03:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
Halszka napisał(a):

monisss napisał(a):

kammaro napisał(a):

foton napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Mało coś nagród rozdali w Biedronka Winiary  emotka . Co za ludzie biorą udział i nie chcą nagrody  emotka

Coś mi tu brzydko pachnie brakiem umiejętności organizacyjnych agencji - samochodów ludzie nie chcą ? Kasy ? A może ktoś nie potrafi się dodzwonić do laureatów ? Gdzie jest lista wygranych numerów telefonów ? Przecież wynik losowania to podstawa, a nie dane osoby, która przesłała paragon do weryfikacji.

Tak, tak...znow agencja zostawiła nagrody dla siebie <ironia>
Ja nie bede na forum pisala, co jest przyczyna tak krotkuej listy, ale jest to wina uczestnikow i na ich dzialania agencja nie ma wplywu. A na liscie powinny pojawic sie osoby pozytywnie zweryfikowane, bo z tego agencja rozlicza sie ze sponsorem.

Nie wiem czy zauwazyliscie. Kart jest wiecej niz mialo byc? Zamiast samochodow i robotow rozdali wiecej kart?

Kart miało byc ponad 300!!

335 a jest ponad 370, chyba,ze cos zle widze .. ? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284947 Napisano: 16.11.2016 08:54:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
kammaro napisał(a):

foton napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Mało coś nagród rozdali w Biedronka Winiary  emotka . Co za ludzie biorą udział i nie chcą nagrody  emotka

Coś mi tu brzydko pachnie brakiem umiejętności organizacyjnych agencji - samochodów ludzie nie chcą ? Kasy ? A może ktoś nie potrafi się dodzwonić do laureatów ? Gdzie jest lista wygranych numerów telefonów ? Przecież wynik losowania to podstawa, a nie dane osoby, która przesłała paragon do weryfikacji.

Tak, tak...znow agencja zostawiła nagrody dla siebie <ironia>
Ja nie bede na forum pisala, co jest przyczyna tak krotkuej listy, ale jest to wina uczestnikow i na ich dzialania agencja nie ma wplywu. A na liscie powinny pojawic sie osoby pozytywnie zweryfikowane, bo z tego agencja rozlicza sie ze sponsorem.

Nie wiem czy zauwazyliscie. Kart jest wiecej niz mialo byc? Zamiast samochodow i robotow rozdali wiecej kart? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284588 Napisano: 15.11.2016 14:15:21 w Lay's
marzenier napisał(a):

dang21 napisał(a):

marzenier napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

maryam napisał(a):

Ktoś dostał już konsole,taka sama jak w poprzednim konkursie laysa? emotka

Teraz wysyłają CUH-2016A (tzw. slim) Jest to nowa wersja, więc w poprzednim konkursie prawdopodobnie wysyłali starszy model.

A ktoś już dostał ?

Sprawdź sb w wątku DDN z...

emotka  
Dzieki emotka

dokładnie ta! Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284581 Napisano: 15.11.2016 14:11:56 w Lay's
tak ja mam w domu ale nie otwierałam.otworzyć?:P Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

monisss

#6284490 Napisano: 15.11.2016 12:08:33 w Lay's
bibeck napisał(a):

monisss napisał(a):

dang21 napisał(a):

Zwycięzcy głównych, lecicie na mecz czy rezygnujecie? emotka

ja nie mogę lecieć emotka miałam szalony pomysł zabrać młodą, ale ona ma etap, że się boi wszystkiego.. wolę nie ryzykować lotu, a zostawić ją na tyle dni.. nie mam z kim

Czy bilety są imienne czy można je komuś sprezentować ?

można sprezezntowac emotka Wyświetl w wątku >>
2 bibeck, brucee 0

monisss

#6284473 Napisano: 15.11.2016 11:44:50 w Lay's
dang21 napisał(a):

Zwycięzcy głównych, lecicie na mecz czy rezygnujecie? emotka

ja nie mogę lecieć emotka miałam szalony pomysł zabrać młodą, ale ona ma etap, że się boi wszystkiego.. wolę nie ryzykować lotu, a zostawić ją na tyle dni.. nie mam z kim Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284447 Napisano: 15.11.2016 11:16:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wątku działaj emotka rodzicom się pralka psuje a tu nic się nie udało z Calgonem emotka liczę na Ciebie.. święta idą.. prezenty trzeba robić  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284370 Napisano: 15.11.2016 09:19:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jeśli to dodatkowo to ekstra, ale podstawową formą są nadal smsy. jeśli zmiana stylu informowania to raczej nie trafiona... Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6284357 Napisano: 15.11.2016 08:47:32 w Czy informują/ informowali?
gryszelm napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Czy konkurs Familijne/Jeżyki w Intermarche już rozwiązany? emotka

Rozwiązany TU:
http://wyniki.smolar.pl/

a puscili eski? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284061 Napisano: 14.11.2016 14:31:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kuźwa Albedo-Henkel.. zawodzisz mnie.. serio? nawet zestawu do sprzątania?? dobre 2 tygodnie nic sensownego... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284043 Napisano: 14.11.2016 14:07:46 w Leclerc
kalisto1986 napisał(a):

Juz ekspresy 

no to gratki, moja nadzieja powoli umiera emotka   prośba daj ktoś znać jak pójdą głowne emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6284027 Napisano: 14.11.2016 13:44:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie, że wkradł się błąd za który bardzo przepraszają i pierwotnie nie miało być żadnego numeru paragonu.

Kogo i w jaki sposób przeprosili ?  Ciebie na ucho, bo zadzwoniłaś ?
Regulamin nie jest sprostowany !

Tak mnie emotka
Po czym zapewnili mnie, że moje zgłoszenie z numerem paragonu (bo takie wysłałam) będzie wzięte pod uwagę  emotka

Mnie nie przeprosili emotka , Regulamin na stronie Carrefoura ciągle ten sam (na szczęście)
Nie interesuje mnie Regulamin na ich stronie i nie jestem do niego przekonany  a do głowy by mi nie przyszło  dzwonić i pytać- czy mogę grać bez numeru paragonu ?

A ja nie lubię rozbieżności plakat - regulamin i wolałam się upewnić która wersja jest prawidłowa. Kto pyta nie błądzi. Wysłałam zgłoszenia "z" i "bez" paragonu, każde zgłoszenie poparte jest osobnym paragonem, więc nie ma rozbieżności z regulaminem...a czasami dodatkowych 7 znaków robi ogromną różnicę  emotka

ja też nie.. kurde staram się czytać regulaminy ale jak potem piszę smsa to patrzę na plakat a nie w regulamin już.. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6284018 Napisano: 14.11.2016 13:33:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja teraz otworzyłam regulamin na carrefourze:
W
treści SMS należy
wpisać: PUDLISZKI.numer dowodu zakupu.praca konkursowa
tylko ja cholera wysyłałam z plakatu - czyli bez dowodu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6283977 Napisano: 14.11.2016 12:54:04 w SZUKAM....
cc_investigator napisał(a):

Czy z Tyskiego w Żabce poszły tylko maile o głównych, czy może o 500 też?

chyba tylko główne ? pamiętam, że ktoś rozpisywał, że 2 stopień pójdzie później Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6283936 Napisano: 14.11.2016 12:12:29 w Leclerc
mahuska napisał(a):

Dziwię im się tyle konkursów robią z dużą ilością nagród.... czego nie poślą smsów

może to jest celowy zabieg? dużo dni pracy/roboty ?;) też wolałabym sms... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6283925 Napisano: 14.11.2016 12:02:27 w Leclerc
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy Albedo informuje też o ekspresach i robotach?  emotka

myślę, ze jeszcze nie emotka też czekam emotka  

Serio? Czyli brak wiadomości... ma szansę okazać się dobrą wiadomością? emotka

Joan trzeba umieć szukać dobrych stron danej sytuacji emotka   zresztą, tych głównych było sporo a na forum cisza. obym się nie myliła emotka Wyświetl w wątku >>