Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kumulacja

kumulacja

#7284979 Napisano: 06.08.2025 10:18:29 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
wiolka252 napisał(a):

katee14 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Z samego rana odpowiedz na moj wczorajszy mail.
Dzień dobry Pani Wioleto, Dziękujemy za wiadomość. Sprawdzimy i wrócimy do Pani z odpowiedzią tak szybko jak tylko to będzie możliwe.

Będę ich nękać mailami ,aż zrozumieją że ze starymi konkursowiczami się nie pogrywa 😅

U mnie taka sama odpowiedź

Więc czekamy ,chociaż obawiam się ,że przystoja na swoim ,dla mnie bon 100 zł to dużo ,przynajmniej teraz jak mam ,,meksyk,,w życiu

Prześlą jakąś durną tabelkę (tak jak do mnie) z rzekomo źle wpisanym numerem telefonu. 
Taką tabelkę to może każdy z nas sobie zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7284822 Napisano: 05.08.2025 19:03:38 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
termitek99 napisał(a):

pikawka napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Cd. o Kropce Bordo.
Dzisiaj mi odpisali, że numer telefonu w oświadczeniu zaczynał się na 414..., a w zgłoszeniu jest 514... (prawidłowy).
A naszej forumowej koleżance odpisali, że nie przesłała wymaganych dokumentów.

Tak mnie że nie otrzymali wogole moich dokumentów,tylko że ja mam potwierdzenie na smsa że doszło ,ja pindole co za agencja!

no to skoro masz potwierdzenie to dzisiaj… co za oszuści

A czy mailem do nich piszecie, czy telefonicznie też można sprawdzić co się stało?

Piszemy do nich maile. Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

kumulacja

#7284810 Napisano: 05.08.2025 18:28:04 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Cd. o Kropce Bordo.
Dzisiaj mi odpisali, że numer telefonu w oświadczeniu zaczynał się na 414..., a w zgłoszeniu jest 514... (prawidłowy).
A naszej forumowej koleżance odpisali, że nie przesłała wymaganych dokumentów. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7284559 Napisano: 04.08.2025 21:53:24 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

KROPKA - PISZCIE W TYM TEMACIE I NIE RÓBCIE PIĘTROWYCH CYTATÓW!!!!

Czy możesz przenieść tę naszą rozmowę na tę stronę? Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7284492 Napisano: 04.08.2025 18:47:15 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

Tetrapak Biedronka - tylko jedna osoba wygrała? emotka

Było 30 nagród. Może rzeczywiście tylko jedna osoba wygrała. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

kumulacja

#7284454 Napisano: 04.08.2025 16:59:02 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

aniaaa131 napisał(a):

monikar napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że Kropka Bordo po raz czwarty nie prześle mi nagrody. Był podobno błąd w numerze telefonu. Zawsze zdarza się to wtedy, kiedy kupuję od kogoś paragon i ta osoba przesyła oświadczenie z moimi danymi.
Więcej już nie kupię!

Nie chcę Cię zniechęcać ale ta agencja potrafi sobie wymyślać powody dla których nie przyznaje nagród. Mi ostatnio powiedzieli że zwycięski czek blik został wysłany na numer telefonu a ja żadnego blika nie otrzymałam. Poprosiłam więc żeby przesłali go jeszcze raz a wtedy dowiedziałam się że blik się przeterminował i nagroda przepadła emotka

Mi ostatnio przepadły 2 bliki z chupa chups, niby wysłane a żadnego meila nie dostałam. A na wiadomości nie odpisują 😩

Tak mi odebrali już dwie nagrody pod rząd i pewni w Takim też coś wymyśla by zatrzymać sobie .tak to jest jak nagrody przechodzą w ręce organizatora i nie ma rezerwy nawet. 🥵

Może czas poinformować sponsorów o tym procederze?  To wygląda na zaplanowaną akcję pt golimy konkursowe owieczki na drobną kasę. Jeśli nie przyślą mi bonu z Tyskiego, z pewnością to zrobię

Ta ostatnia moja nagroda - której nie wydadzą - to właśnie z konkursu Tyskiego w Biedronce.
W zeszłym roku na jeden z konkursów wyslałam dwa zgłoszenia. Nagroda przepadła, bo podobno zgłosiłam inne numery paragonów - każdy z nich wg agencji różnił się o jeden, czyli na paragonie było np. 1234, a ja im podałam w zgloszeniu 1233. Jestem skrupulatna, dwa razy wszystko sprawdzam. To wręcz niemożliwe, żebym dwa razy popełniła ten sam błąd. 
Wychodzi na to, że trzeba robić print screen wysyłanego zgłoszenia, a potem zdjęcie oświadczenia i paragonów, żeby nie wmawiali nam błędów.

no a jakby zażądać od nich zdjęcie wysłanego zgłoszenia i oświadczenia odesłanego 
…??

To prześlą Ci tabelę z numerami Twoich paragonów, które będą się różniły od właściwych.
Do mnie taką przesłali w zeszłym roku. Taką tabelę to każdy może sobie zrobić! Wyświetl w wątku >>
2 cb656, agicho 0

kumulacja

#7284453 Napisano: 04.08.2025 16:56:42 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek napisał(a):

Stówka do stówki i jest druga pensja. Ciekawe,  czy grubszymi fantami tak robią. Czekam jeszcze na coś większego emotka

Titinunu na poprzedniej stronie pisała, że przepadła jej nagroda za 1500 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7284431 Napisano: 04.08.2025 16:04:32 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

aniaaa131 napisał(a):

monikar napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że Kropka Bordo po raz czwarty nie prześle mi nagrody. Był podobno błąd w numerze telefonu. Zawsze zdarza się to wtedy, kiedy kupuję od kogoś paragon i ta osoba przesyła oświadczenie z moimi danymi.
Więcej już nie kupię!

Nie chcę Cię zniechęcać ale ta agencja potrafi sobie wymyślać powody dla których nie przyznaje nagród. Mi ostatnio powiedzieli że zwycięski czek blik został wysłany na numer telefonu a ja żadnego blika nie otrzymałam. Poprosiłam więc żeby przesłali go jeszcze raz a wtedy dowiedziałam się że blik się przeterminował i nagroda przepadła emotka

Mi ostatnio przepadły 2 bliki z chupa chups, niby wysłane a żadnego meila nie dostałam. A na wiadomości nie odpisują 😩

Tak mi odebrali już dwie nagrody pod rząd i pewni w Takim też coś wymyśla by zatrzymać sobie .tak to jest jak nagrody przechodzą w ręce organizatora i nie ma rezerwy nawet. 🥵

Może czas poinformować sponsorów o tym procederze?  To wygląda na zaplanowaną akcję pt golimy konkursowe owieczki na drobną kasę. Jeśli nie przyślą mi bonu z Tyskiego, z pewnością to zrobię

Ta ostatnia moja nagroda - której nie wydadzą - to właśnie z konkursu Tyskiego w Biedronce.
W zeszłym roku na jeden z konkursów wyslałam dwa zgłoszenia. Nagroda przepadła, bo podobno zgłosiłam inne numery paragonów - każdy z nich wg agencji różnił się o jeden, czyli na paragonie było np. 1234, a ja im podałam w zgloszeniu 1233. Jestem skrupulatna, dwa razy wszystko sprawdzam. To wręcz niemożliwe, żebym dwa razy popełniła ten sam błąd. 
Wychodzi na to, że trzeba robić print screen wysyłanego zgłoszenia, a potem zdjęcie oświadczenia i paragonów, żeby nie wmawiali nam błędów. Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7284352 Napisano: 04.08.2025 13:15:41 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Natlantydek napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Więcej już nie kupię!

Od jednej tej samej osoby? Z drugiej strony były tutaj wpisy, że Kropka sobie wymyśliła błędy.

Nie, od różnych osób. Dziwne, że w innych agencjach to się nigdy nie zdarza, tylko u nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7284335 Napisano: 04.08.2025 12:50:02 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Więcej już nie kupię! Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7282391 Napisano: 28.07.2025 11:52:53 w Czy informują/ informowali?
Avelinax napisał(a):

Rossmann so!flow? 🙂

W regulaminie jest wyraźnie napisane, że będą informować 30 lipca. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kumulacja

#7282342 Napisano: 28.07.2025 09:54:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Dr Witt - nie biorę udziału w loteriach, ale na Waszym miejscu pisałabym do producenta, czyli do Maspex.
https://maspex.com/kontakt/

Nic to nie daje pisałem zero odpowiedzi bo problem już miałem w środę

Ale jak napisze więcej osób, to może coś z tym zrobią!
Może jest strona Maspexu na fb? Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7282315 Napisano: 28.07.2025 09:16:59 w SZUKAM....
malgosia74 napisał(a):

Szukam nagrania z występu Alana Michaela na Festiwalu w Sopocie w 1987 r. Konkretnie szukam jednego utworu "Romeo and Juliet". Przegrzebalam już czeluści internetu i niektóre stacje radiowe, niestety nie ma nigdzie 😔 jedyna szansa że ktoś z kolekcjonerów , fanów festiwalu na to archiwalne nagranie. Będę wdzięczna za pomoc 😇❤️

https://www.faceb...h/?v=546691071166043

Zapytaj na tej stronie, może ktoś będzie miał nagranie. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7282308 Napisano: 28.07.2025 09:10:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dr Witt - nie biorę udziału w loteriach, ale na Waszym miejscu pisałabym do producenta, czyli do Maspex.
https://maspex.com/kontakt/ Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7282261 Napisano: 27.07.2025 20:58:12 w Sport
Nasze siatkarki zdobyły brązowy medal Ligi Narodów. Brawo! Wygrały z Japonkami 3:1 emotka

Bardzo mi żal, że telewizja naziemna nie pokazuje finału Włochy - Brazylia emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7282086 Napisano: 26.07.2025 17:56:18 w Czy informują/ informowali?
stokrotka238 napisał(a):

Maślanka mrągowska?

Pierwszy etap zakończył się 13 lipca. Informują zwycięzców w terminie 14 dni od tej daty.
Mam nadzieję, że poniedziałek będzie tym dniem, kiedy do nas napiszą emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7281801 Napisano: 25.07.2025 12:08:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta do Smyka z konkursu Capri-Sun. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7281640 Napisano: 24.07.2025 18:29:38 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
zezowaty_kot napisał(a):

kumulacja napisał(a):

agicho napisał(a):

Co w przygotowaniu IQ Marketing ma za przesyłkę ?

Bony do Smyka z konkursu Capri Sun.

Capri Sun robi ERGO Marketing emotka

Masz rację. To Marketing, i to marketing emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7280152 Napisano: 18.07.2025 13:04:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Rower Plumbike z konkursu Ciastka Milka i Oreo.
https://www.e-kon...lka-i-oreo-biedronka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7279382 Napisano: 16.07.2025 15:16:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Głośnik JBL XTREME4 z konkursu "Dlaczego serek Łaciaty jest w łaty?"
Dostarczył Global Express Wyświetl w wątku >>