Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika margotkowe

margotkowe

#6753492 Napisano: 19.12.2020 13:32:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Choinka od Radia Złote Przeboje dotarła i do mnie emotka Wyświetl w wątku >>

margotkowe

#6753406 Napisano: 18.12.2020 16:45:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Słuchawki vivo z konkursu na Instagramie, DPD  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

margotkowe

#6753376 Napisano: 18.12.2020 15:14:50 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Ajć zdjęcia to już zupełnie inna historia.... emotka  Jak widzę co konkurs identyko fotkę tylko produkt zmieniony, to mi się to nie podoba  emotka

Właśnie takie zagrywki miałam na myśli emotka Wyświetl w wątku >>

margotkowe

#6753372 Napisano: 18.12.2020 15:05:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Faktoria Win emotka  A tak się starałam!  Wyświetl w wątku >>
0 0

margotkowe

#6753367 Napisano: 18.12.2020 14:57:39 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

margotkowe napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

asper01 napisał(a):

Pierwszy raz od wielu lat wpiszę się w tym temacie i nie będę wskazywał palcami, ale... wkurza mnie straszna ilość błędów (nie tylko "literówek") i niechlujstwa w zamieszczanych na forum (publicznym!) wpisach niektórych osób. A przerażają jednocześnie komisje konkursowe, które wybierają zgłoszenia tych osób i je nagradzają, bo zakładam, że wyglądają one tak samo.

Ludzie! Poza konkursami jest też życie! "Jak cię widzą, tak cię piszą" nie oznacza tylko wyglądu. Potencjalny pracodawca po podaniu, CV itp. od razu widzi, czy warto z kimś takim współpracować. Pomylić się można zawsze, bo myli się każdy, mówcą też nie każdy musi być, ale są pewne granice ignorancji. Nie mam zamiaru wywoływać dyskusji. Niech sobie to po prostu każdy docelowy odbiorca przemyśli, albo "oleje" i dalej brnie w swoje.

Dziękuję za uwagę!

BRAWO!!! Jeden konkursowicz pochwalił się wczoraj swoją zwycięską odpowiedzią na Facebooku, a tam błąd na błędzie (5razy czytałam, żeby zrozumieć, o co chodzi). Niechlujstwo językowe niestety jest powszechnie akceptowane, a pseudocelebrytki, które zdania po polsku nie potrafią sklecić (jedna lekcja polskiego w szkole nie jest tłumaczeniem) stawiane na piedestał.

Również popieram. To przeraża i demotywuje zarazem  emotka

W temacie: wkurza mnie, jak ktoś we wszystkich konkursach jedzie non stop na jednym patencie... "plagiatuje" sam siebie i wszędzie, dosłownie wszędzie forma jest ta sama, tylko treść nieco inna. I jeszcze kosi na tym nagrody. Nie jestem zawistną osóbką, wręcz przeciwnie, nie chodzi tu również o zazdrość, po prostu mnie to zniechęca i drażni... Gdzie tu prawdziwa kreatywność? Myślałam, że to na niej opierają się konkursy kreatywne, ale najwidoczniej się myliłam emotka  Żal mi wszystkich osóbek, które naprawdę dają z siebie wszystko, a przegrywają z kimś takim emotka  

A ja się nie zgodzę. Skoro ktoś ma swój patent, chwyt, jakiś zwrot, który fajnie brzmi i sprawdza się, czemu ma z tego nie skorzystać.... to też jest kreatywność by nie powielać odpowiedzi a jednak wygrać nawet kierując się swoim stylem, "patentem".

Być może i masz rację, mnie chodzi tylko i wyłącznie o takie "chamskie" kopiowanie na odpierdziel bez wkładania w to serca czy odrobiny szczerego wysiłku  emotka  Może niedokładnie się wyraziłam, czyżby za mało kawy?  emotka  Sama nie mam nic przeciwko temu, by mieć własny styl i z niego korzystać - czy chodzi o rymowanie, czy zdjęcia emotka   Wyświetl w wątku >>

margotkowe

#6753321 Napisano: 18.12.2020 13:14:15 w Zbieramy kasę!

margotkowe

#6753318 Napisano: 18.12.2020 13:12:04 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

asper01 napisał(a):

Pierwszy raz od wielu lat wpiszę się w tym temacie i nie będę wskazywał palcami, ale... wkurza mnie straszna ilość błędów (nie tylko "literówek") i niechlujstwa w zamieszczanych na forum (publicznym!) wpisach niektórych osób. A przerażają jednocześnie komisje konkursowe, które wybierają zgłoszenia tych osób i je nagradzają, bo zakładam, że wyglądają one tak samo.

Ludzie! Poza konkursami jest też życie! "Jak cię widzą, tak cię piszą" nie oznacza tylko wyglądu. Potencjalny pracodawca po podaniu, CV itp. od razu widzi, czy warto z kimś takim współpracować. Pomylić się można zawsze, bo myli się każdy, mówcą też nie każdy musi być, ale są pewne granice ignorancji. Nie mam zamiaru wywoływać dyskusji. Niech sobie to po prostu każdy docelowy odbiorca przemyśli, albo "oleje" i dalej brnie w swoje.

Dziękuję za uwagę!

BRAWO!!! Jeden konkursowicz pochwalił się wczoraj swoją zwycięską odpowiedzią na Facebooku, a tam błąd na błędzie (5razy czytałam, żeby zrozumieć, o co chodzi). Niechlujstwo językowe niestety jest powszechnie akceptowane, a pseudocelebrytki, które zdania po polsku nie potrafią sklecić (jedna lekcja polskiego w szkole nie jest tłumaczeniem) stawiane na piedestał.

Również popieram. To przeraża i demotywuje zarazem emotka

W temacie: wkurza mnie, jak ktoś we wszystkich konkursach jedzie non stop na jednym patencie... "plagiatuje" sam siebie i wszędzie, dosłownie wszędzie forma jest ta sama, tylko treść nieco inna. I jeszcze kosi na tym nagrody. Nie jestem zawistną osóbką, wręcz przeciwnie, nie chodzi tu również o zazdrość, po prostu mnie to zniechęca i drażni... Gdzie tu prawdziwa kreatywność? Myślałam, że to na niej opierają się konkursy kreatywne, ale najwidoczniej się myliłam emotka  Żal mi wszystkich osóbek, które naprawdę dają z siebie wszystko, a przegrywają z kimś takim emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

margotkowe

#6753314 Napisano: 18.12.2020 13:08:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Paczka produktów bez cukru z konkursu na FB emotka Wyświetl w wątku >>

margotkowe

#6753026 Napisano: 17.12.2020 11:57:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Whihsky Duży Ben, DPD (konkurs Scotch po prezenty) Wyświetl w wątku >>

margotkowe

#6752866 Napisano: 16.12.2020 18:52:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Heineken, Somersby emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

margotkowe

#6752772 Napisano: 16.12.2020 16:23:21 w Zbieramy kasę!

margotkowe

#6752771 Napisano: 16.12.2020 16:23:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Do mojej mamy dotarła choinka od Radia Złote Przeboje dziś Wyświetl w wątku >>

margotkowe

#6752726 Napisano: 16.12.2020 15:08:24 w Czy informują/ informowali?
Czy Soraya ITM poinformowała laureatów już o rodzaju nagrody?  Wyświetl w wątku >>
0 0

margotkowe

#6752711 Napisano: 16.12.2020 14:50:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś, kto wygrał w konkursie Soraya ITM dostał po wysłaniu danych jakąkolwiek odpowiedź lub informację, jaką nagrodę wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

margotkowe

#6752574 Napisano: 16.12.2020 11:25:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Paczka od Delecty z konkursu ze słodkimi życzeniami (DHL) Wyświetl w wątku >>

margotkowe

#6752369 Napisano: 15.12.2020 15:24:22 w Zbieramy kasę!

margotkowe

#6752173 Napisano: 14.12.2020 20:52:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
rufus napisał(a):

Heńkiiiii emotka

Mnie to się u nich chyba do emerytury nie uda emotka  

W temacie: słuchawki vivo Wireless Sport emotka   Wyświetl w wątku >>

margotkowe

#6751933 Napisano: 14.12.2020 11:40:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Whisky od Dużego Bena emotka  Będzie na przyszłoroczny Dzień Ojca  emotka   Wyświetl w wątku >>

margotkowe

#6751678 Napisano: 12.12.2020 13:05:26 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś dostał na FB wiadomość od Klarmy?
Z tego co wiem, konkurs był również prowadzony na Instagramie
Klik Wyświetl w wątku >>
0 0

margotkowe

#6751541 Napisano: 11.12.2020 16:35:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Również słodka wygrana od Delecty emotka   Wyświetl w wątku >>