Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agniehaha89

agniehaha89

#6327935 Napisano: 02.03.2017 16:11:50 w Zakupy na konkursy - usługi
mogę kupić pojedyńcze opakowania chusteczek velvet 50 gr sztuka opisane np. VELVET CHUST. RUMIANE  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6327353 Napisano: 01.03.2017 15:11:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

izkak napisał(a):

joan napisał(a):

Jak dla mnie po prostu kolejne nazwisko na listę osób, których kolejne wygrane będą zawsze i wszędzie kwestionowane emotka

Prześlij opis... czyli ktoś ani czytać nie potrafi, ani pisać emotka

Cytuje Panią z filmu "po co opisywać, jak można zobaczyć"  emotka

Zapewne robią tak we wszystkich konkursach stricte opisowych.  emotka
Filmy nie powalają, ale pośród samych prac tekstowych...są "kreatywne"  emotka

Matko i córko!! Mam nadzieję, że w colgate tesco nie wysłali tego samego filmiku smesem : I Wyświetl w wątku >>

agniehaha89

#6327351 Napisano: 01.03.2017 15:09:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odpowiedź od velvet

Wszystkie, pojedyncze również Zapraszamy do udziału w loterii.

Czyli teraz pytanie gdzie w dużym mieście oprócz wiejskich sklepików można kupic pojedyncze opakowania chusteczek? emotka

sydariameki pisała, że są w Intermarche.

Byłam przed chwilą w Intermarche i u mnie są tylko zbiorcze opakowania chusteczek, nie sprzedają pojedynczo.

u mnie tak samo, pojedynczo sprzedawana jest inna marka chusteczek

w Społęm Olsztyńskim na 100% są pojedyńcze opakowania i ładnie opisane - velvet chusteczki Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6327100 Napisano: 01.03.2017 10:29:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

andii napisał(a):

kamil17 napisał(a):

czy ktoś również ma problem ze stronka www.trafny-wybor.pl ??? próbuje na 3-ech przeglądarkach i nic emotka

U mnie działa normalnie. a gdzie można te produkty kupić? w jakim sklepie? bo jeszcze nie miałam z nimi nigdy styczności emotka  

W Kaufiku  emotka

w tesco Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

agniehaha89

#6327072 Napisano: 01.03.2017 09:57:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
 startują dziś jeszcze jakieś loterie? (oprócz velvet i develey) Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6326679 Napisano: 28.02.2017 11:46:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
styczeń, luty nic nic nic ;/  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6325458 Napisano: 24.02.2017 09:15:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy jeśli mam na koncie streetcom w kampanii activia formularz do wgrywania paragonów to znaczy że się dostałam do tej kampani, czy mam czekać jeszcze na potwierdzenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6324993 Napisano: 23.02.2017 10:05:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Czy wiadomo już czy w konkursie Knorr wygrywają jedno wersowe odpowiedzi czy 300 znakowe ballady ?

u mnie 1 wers, mniej wiecej dlugoscia taki jak to 1 zdanie, co oni podaja

dziękuję za odpowiedz Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6324987 Napisano: 23.02.2017 09:59:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wiadomo już czy w konkursie Knorr wygrywają jedno wersowe odpowiedzi czy 300 znakowe ballady ? Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6324305 Napisano: 21.02.2017 15:18:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

katrin1 napisał(a):

czy udaje wam się zalogować do klubu mojanivea? łączę konta, komunikat jest że wszystko ok, prośba o zalogowanie i za chiny zalogować się nie da emotka

cały czas tak mam, też niby konta połączone ale dalej nie działa i po prostu robie przypomnij hasło, ustawiam nowe ... i już tak chyba z 3 x musiałam, bo innego sposobu na zalogowanie nie odkryłam... mimo iż wpisuje dobre hasło emotka

ja też mam tak już od x czasu ;/ mogliby coś z tym zrobić  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6323804 Napisano: 20.02.2017 16:35:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

baxter napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

baxter napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

gienek1 napisał(a):

baxter napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Ktoś używał kartę z Wypasionej Loterii? Chciałem zapłacić za paliwo i nie dało rady. 

a zarejestrowales ja w necie? autoryzacja pinem byla?
ja ma karte ale jeszcze nie korzystalam z niej

Założyłem konto na Openbenefit- karta aktywna. Autoryzacja pinem.

Ja używałam bez problemu. Pamiętaj, że jest to karta, którą przesuwa się w terminalu i należy wpisać pin.

A czy ktoś posiada taką kartę i nie PINu i nie możliwości jego uzyskania smsem z PINem? jest jakas możliwosc by ja uaktywnic?

do aktywacji nie jest wymagany pin tylko nr karty i nik umieszczony na kartce, do którego była przyklejona karta*

no tak ale jak zapłacić nie mając PINu emotka

pin wysyłali smsem

wiem ale podany nr telefonu jest obecnie nieaktualny

spróbuj skontaktować się z nimi poprzez formularz albo najlepiej zadzwoń do organizatora, który  zajmuje się wysyłką nagród (dane znajdziesz w regulaminie, a numer w wyszukiwarce. Wątpie aby podali ci pin przez telefon pewnie będą chcieli, abyś wysłał jakieś oświadczenie o zmianie numeru telefonu czy coś w tym stylu. Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6323683 Napisano: 20.02.2017 11:48:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

baxter napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

gienek1 napisał(a):

baxter napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Ktoś używał kartę z Wypasionej Loterii? Chciałem zapłacić za paliwo i nie dało rady. 

Ja używałam bez problemu. Pamiętaj, że jest to karta, którą przesuwa się w terminalu i należy wpisać pin.

A czy ktoś posiada taką kartę i nie PINu i nie możliwości jego uzyskania smsem z PINem? jest jakas możliwosc by ja uaktywnic?

do aktywacji nie jest wymagany pin tylko nr karty i nik umieszczony na kartce, do którego była przyklejona karta*

no tak ale jak zapłacić nie mając PINu emotka

pin wysyłali smsem Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6323679 Napisano: 20.02.2017 11:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

gienek1 napisał(a):

baxter napisał(a):

gienek1 napisał(a):

do aktywacji nie jest wymagany pin tylko nr karty i nik umieszczony na kartce, do którego była przyklejona karta* Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6323661 Napisano: 20.02.2017 11:26:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gienek1 napisał(a):

baxter napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Ja używałam bez problemu. Pamiętaj, że jest to karta, którą przesuwa się w terminalu i należy wpisać pin. Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6322789 Napisano: 16.02.2017 19:57:36 w Wkurza mnie...
agicho napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze los ciagle zsyla mi problemy.Moja Babcia mimo moich prosb gdy bylam w pracy wyszla na ulice i sie przewrocila.Nie wiem czy chodnik byl posypany czy nie,malo istotne.Bylysmy u lekarza zrobil rtg rzekomo nic nie bylo.Po 2tyg i okropnych bolach poszlysmy do innego lekarza i okazalo sie,ze tamrrn lekarz dal na zdjecie nie tego odcinka co yrzeba..
Wynik?kompresyjne zlamanie kregoslupa plus cos tam jeszcxe emotka  jestem zalamana-Babci grozi wozek inwalidzki.Przestrzegajcie swoich Dziadkow by nie wychodzily gdy slisko...

współczuje. Wiem, że teraz Wam to nie w głowie, ale jeśli macie dokumentacje medyczną to możecie dochodzić roszczeń z tytułu odszkodowania za błąd diagnostyczny. 

żeby walka w sądach była taka prosta...a szczególnie ze szpitalami ... mój szwagier uległ wypadkowi przy pracy...w szpitalu. Nie dość,że miał kilka zabiegów rekonstrukcji kolana to czekało go zwolnienie z pracy. Walczy już czwarty rok.Końca nie widać.

Ja nie mówię o Sądach tylko o wniosku do komisji orzekającego o błędach lekarskich . Fakt że mniejsza kasa ale szybko to rozpatrują no i nie trzeba się ciagac po sądach  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6322706 Napisano: 16.02.2017 16:45:45 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze los ciagle zsyla mi problemy.Moja Babcia mimo moich prosb gdy bylam w pracy wyszla na ulice i sie przewrocila.Nie wiem czy chodnik byl posypany czy nie,malo istotne.Bylysmy u lekarza zrobil rtg rzekomo nic nie bylo.Po 2tyg i okropnych bolach poszlysmy do innego lekarza i okazalo sie,ze tamrrn lekarz dal na zdjecie nie tego odcinka co yrzeba..
Wynik?kompresyjne zlamanie kregoslupa plus cos tam jeszcxe emotka  jestem zalamana-Babci grozi wozek inwalidzki.Przestrzegajcie swoich Dziadkow by nie wychodzily gdy slisko...

współczuje. Wiem, że teraz Wam to nie w głowie, ale jeśli macie dokumentacje medyczną to możecie dochodzić roszczeń z tytułu odszkodowania za błąd diagnostyczny.  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6322243 Napisano: 15.02.2017 15:45:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleopatra napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy na konkurs Nivea z łazienką mogę kupić produkty nivea do opalania? Pomoże Ktoś?

2. Aby wziąć udział w Konkursie należy:a. w okresie od dnia 1 lutego 2017 r. do dnia 28 lutego 2017 r. dokonać w ramach
jednorazowego zakupu (tj. potwierdzonego jednym dowodem zakupu w postaci
paragonu fiskalnego) na kwotę minimum 20 zł brutto (po uwzględnieniu
rabatów/zniżek oferowanych w danym sklepie) dowolnych produktów NIVEA
oraz zachować paragon fiskalny potwierdzający dany zakup; Konkurs dotyczy
zakupu wszystkich produktów NIVEA, NIVEA MEN, NIVEA BABY. 

a ja zrozumiałam że w śród zakupów musi być minimum jeden produkt nivea men lub nivea baby Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6322082 Napisano: 15.02.2017 10:53:11 w Informują
pc174 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

informują o wysyłce nagród z loterii wypasione - sms

Ja nic nie dostałem, za to nagroda dzisiaj przyjechała  emotka

może informowali tylko karty przedpłacone  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6322036 Napisano: 15.02.2017 09:25:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karta z loterii wypasione Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6321800 Napisano: 14.02.2017 15:23:15 w Informują
informują o wysyłce nagród z loterii wypasione - sms Wyświetl w wątku >>
0 0