Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agniehaha89

agniehaha89

#6298239 Napisano: 09.12.2016 09:05:28 w Przedszkolaki i przedszkola :)
benasia napisał(a):

dziewczyny jaką szczoteczkę elektryczną oral-b dla dzieci polecacie: na akumulator czy baterie?    

dla dzieci to chyba dobre są te soniczne  Wyświetl w wątku >>
1 zarania 0

agniehaha89

#6297918 Napisano: 08.12.2016 14:44:11 w Pomocy!!!!
Szanetka napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Szanetka napisał(a):

defed napisał(a):

joan napisał(a):

Szanetka napisał(a):

Cześć wszystkim,

Moja odskocznia, a zarazem hobby to konkursy i testowania. Chciałabym umieścić ten fakt w CV ponieważ poszukuję pracy. Jak mam to ująć? Z góry dziękuję za każdą informację

Może to jednak pominiesz, bo kto wie - mogą Cię uznać za wariatkę emotka

lub za osobę o skłonnościach do hazardu - tak postrzegają mnie niektórzy znajomi i na nic tłumaczenia, że ja wygrywam w konkursach, nie loteriach  emotka

Na pewno "wyróżnię" się z tłumu, a to już coś emotka . Chciałabym to jakoś fajnie, a zarazem krótko ująć...

Napisz "nie lubię jeść cebuli, choć ładnie pachnie" hahahha nie no żartuje nie mogłam się powstrzymać . A tak poważnie to na jakie stanowisko startujesz? 

Kadry i płace emotka

Może spróbuj wyróżnić się w inny sposób ? Moim zdaniem lepiej o konkursach nie wspominać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6297913 Napisano: 08.12.2016 14:36:44 w Pomocy!!!!
możesz np. napisać, że lubisz uczciwą rywalizację albo, że lubisz czerpać korzyści ze swych umiejętności  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6297910 Napisano: 08.12.2016 14:34:45 w Pomocy!!!!
Szanetka napisał(a):

defed napisał(a):

joan napisał(a):

Szanetka napisał(a):

Cześć wszystkim,

Moja odskocznia, a zarazem hobby to konkursy i testowania. Chciałabym umieścić ten fakt w CV ponieważ poszukuję pracy. Jak mam to ująć? Z góry dziękuję za każdą informację

Może to jednak pominiesz, bo kto wie - mogą Cię uznać za wariatkę emotka

lub za osobę o skłonnościach do hazardu - tak postrzegają mnie niektórzy znajomi i na nic tłumaczenia, że ja wygrywam w konkursach, nie loteriach  emotka

Na pewno "wyróżnię" się z tłumu, a to już coś emotka . Chciałabym to jakoś fajnie, a zarazem krótko ująć...

Napisz "nie lubię jeść cebuli, choć ładnie pachnie" hahahha nie no żartuje nie mogłam się powstrzymać . A tak poważnie to na jakie stanowisko startujesz?  Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

agniehaha89

#6297829 Napisano: 08.12.2016 12:43:33 w Czy informują/ informowali?
czy vegeta już informowała ? Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6297822 Napisano: 08.12.2016 12:37:01 w Przedszkolaki i przedszkola :)
defed napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Może poleci ktoś jakiś fajny wóz strażacki ?

Jeśli masz kasę to zainwestuj w wóz strażacki z Playmobil  emotka
Mój syn ma wersję sprzed 10 lat (po starszym koledze), niemal niezniszczalna zabawka.

Początkowo chciałam go kupić, ale właśnie zobaczyłam, że tam się nie otwierają drzwi, co dla mnie jest dużym minusem. Poza tym ta aktualna wersja 5362 nie ma po boku żadnych szufladek do przechowywania narzędzi. Wcześniejszą wersję może bym kupiła, bo ja i syn uwielbiamy te klocki.  Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

agniehaha89

#6297813 Napisano: 08.12.2016 12:25:05 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Może poleci ktoś jakiś fajny wóz strażacki ? Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6297778 Napisano: 08.12.2016 11:30:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

jacu007 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Czy w konkursie "blikomania" należy dokonywać tranzakcji BLIK codziennie aby nie przepadła nagroda? Za nic nie mogę zrozumieć tego regulaminu.

Tak to rozumiem, jak zostaniesz wylosowana a bank nie potwierdzi danego dnia transakcji to nagroda przepada.

A nie będzie tak, że będą losować tylko osoby, które płaciły blikiem w danym dniu?  Zarejestrować może się wiele osób, a nie każdy codziennie będzie tak płacił.

Raczej nie, w regulaminie jest napisane , że jeśli bank nie potwierdzi dokonanej tranzakcji nagroda przepada dla tego uczestnika "W przypadku, gdy Bank nie potwierdzi realizacji Transakcji BLIK przez wylosowanego Zwycięzcę Loterii, nagrodaprzechodzi na rzecz Laureata Rezerwowego, jeśli ten wykonał Transakcję BLIK.."  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6297777 Napisano: 08.12.2016 11:28:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

jacu007 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Czy w konkursie "blikomania" należy dokonywać tranzakcji BLIK codziennie aby nie przepadła nagroda? Za nic nie mogę zrozumieć tego regulaminu.

Tak to rozumiem, jak zostaniesz wylosowana a bank nie potwierdzi danego dnia transakcji to nagroda przepada.

A nie będzie tak, że będą losować tylko osoby, które płaciły blikiem w danym dniu?  Zarejestrować może się wiele osób, a nie każdy codziennie będzie tak płacił.

Ja też tak zrozumiałam, ale regulamin jest mało czytelny, więc już sama nie wiem emotka

3.1. Loterią objęte są Transakcje BLIK wykonane przez Uczestnika Loterii począwszy od dnia, w którym dokonał on Zgłoszenia swojego uczestnictwa w Loterii, do dnia 4.03.2017r.
I dalej:3.4. W losowaniu przeprowadzanym danego dnia uwzględniane są Transakcje BLIK wykonane przez Uczestnika w okresie objętym losowaniem tego dnia, zarejestrowane przez Bank zgodnie z pkt 3.7.

Czyli moim zdaniem biorą udział wykonane transakcje, a nie ja jako użytkownik blik emotka

ale oni najpierw losują uczestnika po nr ID i potem sprawdzają czy dana osoba dokonała tranzakcji. Moim zdaniem z załącznika dotyczącego terminów losowań wynika, że do nagród dziennych liczą się tranzakcję z danego dnia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6297714 Napisano: 08.12.2016 10:12:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie "blikomania" należy dokonywać tranzakcji BLIK codziennie aby nie przepadła nagroda? Za nic nie mogę zrozumieć tego regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6297376 Napisano: 07.12.2016 15:08:17 w WC - rozmowy o wszystkim
Lewy ogłosił wszem i wobec że małżonka jest w ciąży, bo się wkurzył, że tabloidy jeszcze nic nie podejrzewają a to już 5 miesiąc. Haha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6297329 Napisano: 07.12.2016 14:07:26 w WC - rozmowy o wszystkim
Niebieska_Laguna napisał(a):

kalka napisał(a):

Czy ktoś może mnie oświecić wyjaśniając skąd biorą się tak wielkie różnice w cenie perfum na polskim rynku ? emotka
Dla przykładu: Fahrenheit DIOR - perfumy 100 ml ceny w internetowych perfumeriach- jak twierdzi Ceneo- to od 229 za tester do 290zł, a na OLX można kupić (oryginalne, oryginalnie zapakowane) za 70 zł-80 zł Hm, trudno mi pojąć tak wielkie różnice emotka  

Pytanie tylko, czy te za 70 złotych w ogóle do Ciebie dotrą. Oszuści często pobierają zdjęcia oryginalnych produktów z internetu, ogłaszają się na portalach niewymagających zbyt szczegółowej rejestracji. Zbierają zamówienia od naiwnych ludzi, a potem przepadają z kasą.

Niewiadomo też czy te niby oryginalne produkty są naprawdę oryginalnymi produktami.  Wyświetl w wątku >>
2 andii, kalka 0

agniehaha89

#6297318 Napisano: 07.12.2016 13:54:21 w Lay's
avanti9 napisał(a):

dziekuje defed za liste.u mnie nagrody brak emotka   ps) nazwisko mam bardzo niepopularne emotka

za to nick bardzo znajomy emotka   Wyświetl w wątku >>

agniehaha89

#6297136 Napisano: 07.12.2016 09:37:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Grudzień zaczął się nienajlepiej ;/;/;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6296067 Napisano: 05.12.2016 11:54:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy jest opcja, że osoba, która wygrała w wypasionym, przyzna się w który kawałek kliknęła? emotka  Ma to jakieś znaczenie? Któryś kawałek daje więcej nagród niż inny? Czy po północy, a przed 6 ktoś strzelał i wygrał? 

ja kliknęłam kawałek pierwszy od strony łopatki (bo wziełam pierwszy lepszy myślałam, że i tak nic nie wygram) i od razu wpadło 777 zł . Potem puściłam jeszcze dwa zgłoszenia - innego dnia o podobnej godzinie (kliknęłam w ten sam kawałek) i nic nie wpadło. Moim zdaniem to bez różnicy w co się kliknie, liczy się godzina, żeby trafić na bramkę. Ja trafiłam była chyba 17:43 widziałam, że ktoś również trafił 777 zł ok . 16:00. 

a jak to widac, ze ktos rowniez cos tam trafil ??

w mdw ktoś się chwalił  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6296063 Napisano: 05.12.2016 11:45:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Czy jest opcja, że osoba, która wygrała w wypasionym, przyzna się w który kawałek kliknęła? emotka  Ma to jakieś znaczenie? Któryś kawałek daje więcej nagród niż inny? Czy po północy, a przed 6 ktoś strzelał i wygrał? 

ja kliknęłam kawałek pierwszy od strony łopatki (bo wziełam pierwszy lepszy myślałam, że i tak nic nie wygram) i od razu wpadło 777 zł . Potem puściłam jeszcze dwa zgłoszenia - innego dnia o podobnej godzinie (kliknęłam w ten sam kawałek) i nic nie wpadło. Moim zdaniem to bez różnicy w co się kliknie, liczy się godzina, żeby trafić na bramkę. Ja trafiłam była chyba 17:43 widziałam, że ktoś również trafił 777 zł ok . 16:00.  Wyświetl w wątku >>

agniehaha89

#6294813 Napisano: 02.12.2016 10:50:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

Czy był ktoś już weryfikowany przez wypasione? Czy po otrzymaniu paragonu z kodem wysyłają jakiś inf że wszystko ok? 

nic nie wysyłają  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6294811 Napisano: 02.12.2016 10:48:18 w PLAGIATY
o a np. to hasło wygrało 100 zł

"Czuje sie jak gwiazda na czerwonym dywanie! Wszystkieoczy skierowane na nie- moje cudne i blyszczace wlosy, co lsnia
zlotym blaskiem niczym ZBOZA KLOSY!"

a to mojej mamy hasło (nie wygrało):

"Czuje się jak gwiazda na czerwonym dywanie, na gali, gdzie planują nagród rozdanie a włosy moje błyszczą bardziej niż reflektory, bo dzięki Elseve mają wspaniałe walory"

niby podobne, a jednak trochę się różni i to już nie jest plagiat, bo nie było wcześniej nigdzie publikowane myślę, że cieżko będzie Wam udowodnić te plagiaty  Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6294778 Napisano: 02.12.2016 10:18:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

shell napisał(a):

karolinamat napisał(a):

shell napisał(a):

Jeśli mam paragon na mydełko Fa z C4 to czy mogę wziąć udział w Konkurs "Spełnij swoje marzenia" ? emotka

Tak emotka

Dzięki za odp emotka

TOP SECRET
Czy ktoś już wykorzystał kod na zakupy za 500PLN?
Czy on łączy się z promocjami i innymi kodami?
Dostałam sms o przecenie 40% z kodem i nie wiem czy naliczą ten rabat czy nie(?)

Podobno promocje się nie łączą - tak pisali na FB. Ale może w praktyce wygląda to inaczej.

kod można wykorzystać tylko na nieprzecenione ubrania . Wyświetl w wątku >>
0 0

agniehaha89

#6294445 Napisano: 01.12.2016 18:49:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
Jakie moje zgłoszenia były podobne . Tyle ze moje nie miały błędów. Wyświetl w wątku >>