Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nikos

nikos

#7296040 Napisano: 10.09.2025 16:23:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w przypadku smaków lata Wedel memory pojawia się jakiś mail na koniec, coś więcej poza ekranem dziękujemy za udział? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7295059 Napisano: 08.09.2025 10:31:09 w Wkurza mnie...
notta napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

Moze nie wkurzaja, ale irytuja mnie uzytkownicy forum ktorzy w wiadomosci prywatnej o cos pytaja, chca rad..
A po odpowiedzi i poswieceniu swojego czasu ani dzieki ani pocaluj mnie w d.. emotka

Spotykane to raczej u tych swiezo zarejestrowanych lub calkiem rzadko udzielajacych sie na forum. Odzywaja sie jak tylko czegos potrzebuja. emotka

Juz sie nie nabiore. emotka

Rufus ej no weź mi też udziel jakichś rad, obiecuję, że będę pisać do Ciebie codziennie emotka   Mogę nawet na kom emotka

Ja mogę nawet dzwonić codziennie jakbyś chciał tylko zdradź coś! 🤣

Ja też! Ja też!  emotka

grupa wsparcia się poszerza emotka  ja też mogę coś zapytać emotka  ? Obiecuje że będę odpowiadać emotka

Ja to nawet podziękuję  emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nikos

#7294435 Napisano: 05.09.2025 11:05:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sania30 napisał(a):

Z Chemia do blika są tylko 2 wpisy, mam nadzieję że jeszcze wszystkich nie poinformowali

Było 40 000 nagród więc no... niech se jaj nie robią tylko informują wszystkich.

Brałam udział zaraz na początku i nie mam nagrody, martwi mnie to

Ja dziś dostałam. Spełniłam warunki jakoś w połowie trwania akcji. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7286662 Napisano: 12.08.2025 08:07:45 w WC - rozmowy o wszystkim
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Słuchajcie:
Sprzedałem aparat instax 12 z wygranego konkursu na olx, koleś zakupił z opcją zabezpieczenia olx. Po odbiorze pisze mi, że nie działa i wali jakieś ściemy, ja sobie myślę.. ciekawe... szansa, że nowa nigdy nie używana rzecz nie działa jest bardzo mała ale ok. Poprosił o zwrot. Zatwierdziłem i zapłaciłem za zwrot. Otwieram paczkomat a tam paczka wielkości małego listu w której nic nie ma. Zwróciłem się z tym do olx a oni na to, że pieniądze zwrócili od razu kupującemu po zatwierdzeniu zwrotu i nie mogą nic w tej sprawie zrobić, jeśli chce coś odzyskać to mogę sobie iść na policje. Czaicie to? Zwracają pieniądze kupującemu jak nawet sprzedawca nie dostał z powrotem swojej paczki, tylko jak kupujący nadał zwrot, a po oszustwie piszą Ci, że mają to w 4 literach i możesz sobie iść na policje.
Nie dowierzam, że tak to działa i ten portal nadal istnieje... 

Straciłem aparat i jeszcze pieniądze na zwrot. Nie mogę uwierzyć, że nikt tego skurwiałego portalu jeszcze nie zamknął... 

Taki to poniedziałek emotka

Jestem na świeżo po takiej akcji. Sprawa na policji. Napisałam priv do Ciebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7284357 Napisano: 04.08.2025 13:18:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

nikos napisał(a):

Dla grilla wszystko Dino - nr PESEL przy wartości 250zl to jakiś brak korekty z paragrafu innego konkursu, czy faktycznie potrzebują teraz nr PESEL?

W tym regulaminie jest kilka podobnych "kwiatków", bo został niedbale skopiowany z innego konka.

Ciekawy jest też fragment: "10. Laureaci Konkursu zostaną powiadomieni o wygranej poprzez wiadomości wysłane na podane przez nich adresy e-mail." Z tego, co zauważyłam, podaje się w zgłoszeniu numer telefonu, a nie adres poczty elektronicznej - jak oni chcą regulaminowo te mejle wysłać? emotka

Parafrazując kultowy cytat:
- Ok, napiszemy do pani.
- Ale ja nie podałam e-maila...
-ok, ok emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#7284298 Napisano: 04.08.2025 10:40:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dla grilla wszystko Dino - nr PESEL przy wartości 250zl to jakiś brak korekty z paragrafu innego konkursu, czy faktycznie potrzebują teraz nr PESEL? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7284038 Napisano: 02.08.2025 17:01:19 w Paragony na trwające konkursy
Kupię lato pełne nagród w Dino (kupiłam pasty Blendamedemotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7282760 Napisano: 29.07.2025 14:45:29 w SZUKAM....
Czy ktoś z Was wysyłał/zamawiał coś paczkomatem, uszkodzili paczkę, nie działał produkt i udało się wygrać reklamację? Proszę o info. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7281609 Napisano: 24.07.2025 17:03:54 w Czy informują/ informowali?
martucha-jk napisał(a):

olunka napisał(a):

wziumbadam napisał(a):

Carlsberg do dzisiaj powinny być wyniki?

tak mam zapisane

Jest już formularz w laureatach, czy kogoś przepuszcza?

Przepuszcza emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#7280934 Napisano: 22.07.2025 11:55:36 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
as32572 napisał(a):

nikos napisał(a):

Czy grille z Tyskiego z Biedronki już były wysyłane? emotka Wróciłam z urlopu, ale nie miałam żadnego info ani na maila ani telefonu od kuriera w tej sprawie.

Wczoraj mieli wysyłać, nie wiem czy wszystkie. Powiadomień nie ma żadnych.

Bardzo Ci dziękuję za informację emotka  W takim razie czekam, nie spieszy mi się emotka   problem był bardziej po stronie, czy przeglądać monitoring, bo grilla pod domem po powrocie nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7280822 Napisano: 21.07.2025 21:27:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy grille z Tyskiego z Biedronki już były wysyłane? emotka Wróciłam z urlopu, ale nie miałam żadnego info ani na maila ani telefonu od kuriera w tej sprawie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7280723 Napisano: 21.07.2025 15:03:32 w Kupię...
adamo86 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Tableta emotka

Nikt nie ma żadnego zalegającego tableta? emotka

Mam z tego konkursu
https://www.e-kon...-z-wawel-intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7280513 Napisano: 20.07.2025 17:22:36 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Nie było informacji o braku tonerów.  Cena normalna. To zwykła Drukarka dla dzieciaków do pokoju hp 2700 e . W sklepie nic nie mówili o braku startowych tuszy . A jak rozpakowałam w domu okazało sie,ze nie ma w zestawie i nie da sie dokupić

Reklamuj. Najszybciej i najprościej. Ona w standardzie powinna mieć startówki, więc nie daj się zbyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7280507 Napisano: 20.07.2025 17:01:48 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

8cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wkurzyłam się, bo kupilismy drukarke i nie było w niej tuszy startowych, a przez to nie moge jej skonfigurowac. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać ?

Hm, a co powiesz na to, by uzupełnić tusze startowe, hę?! emotka emotka

A co powiesz na to,że nie było ich w zestawie he?gdyby były to bym ogarnęłam temat ,a tak lipa,a od innego modelu nie pasują. Sprawdziłam

Pisząc o uzupełnieniu braków miałem na myśli zakupienie tuszy. Nie ogarniasz prostej myśli?! 🤔😱

Kochany zrobilam to . Zakupiłam nowe oryginalne tusze i lipa on chce sety tak zwane startowe . Wzięłam z innej drukarki startiwki i nie idzie . Muszą być do konkretnego modelu

Co to za model?
Jeśli kadridże startowe są niekompatybilne z tym modelem, to nie ma szans ruszyć. To samo, z wymiennymi oryginalnymi. Bedzie chciała startówki i koniec. Kupując tą drukarkę wiedziałaś, że nie ma startówek w zestawie?  Czasem cena jest niższa właśnie przez taki zabieg, a czasem jest nawet podobna i nie budzi to żadnych zastrzeżeń, nie włącza się przysłowiowa lampka ostrzegawcza. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7280374 Napisano: 19.07.2025 16:59:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

krzysieq maixys dziękuję bardzo za podpowiedź emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7280371 Napisano: 19.07.2025 16:43:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ita1987 napisał(a):

maixys napisał(a):

E-karta Kaufland z konkursu everydayme, działa tak samo jak ta z Biedronki? Tj. Można ją wrzucić w kod kreskowy i zapłacić nią w samoobsługowej? ☺️

tak

Jaki polecacie program do robienia takich kodów? W Biedronce klepie na samoobsługowej kod, ale jak pomyślę sobie o kolejce w kasie w Kauflandzie do zwykłej to mi słabo. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7279767 Napisano: 17.07.2025 14:53:34 w Informują
Informują z Konkurs "Zadbaj o siebie i dom" Kaufland

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Karta Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7279759 Napisano: 17.07.2025 14:32:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Chrupnięte 200zl do Lidla za 1 dzień, a wczoraj po długim oczekiwaniu obficie skapnęło na grilla emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#7277722 Napisano: 10.07.2025 16:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy vouchery z Coca Coli można łączyć w zakupach ? Czy są wielokrotnego użytku ?

chodzi o LIDL?
Tak, można, pani kasjerka połączyła, a na kasie samoobsługowej to nwm

Również można. Wybierasz karta podarunkowa i jeśli zabraknie środków na poprzedniej ponownie wybierasz karta podarunkowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#7277214 Napisano: 09.07.2025 10:59:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gotowi na każdą akcję, 300 do Decathlon (dzięki za info, znalazłam w spamie emotka  ) Wyświetl w wątku >>