Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nikos

nikos

#6791326 Napisano: 28.06.2021 10:14:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

domika napisał(a):

rare85 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Czy z Hortexu dzwonią w sprawie odbioru rowerów? Tragedia . 

U mnie na razie cisza, nikt nie dzwonił. Zobaczymy co dzisiejszy dzień "przyniesie". 

U mnie też cisza emotka Organizacja naprawdę kiepska .

Dzwoniłam do nich właśnie ,mają oddzwonić ...zobaczymy . 

Do mnie dzwonił facet w piątek żeby jak najszybciej odebrać rower,niby kurier a kazał przyjechać po rower (woj.slaskie)mówił że jaja z tymi rowerami bo miały byc do odbioru w sklepach a organizator sobie zażyczył żeby kuriera zatrudnić. Więc musi jeździć po sklepach odbierać a potem prosić się ludzi żeby od niego odebrali ..no paranoja mówię.ponoc każdy z kurierów ma swoje województwo... Rower oczywiście obdarty dostałam ale cóż nie będę się już kłócić i tak miałam dość zachodu żeby spakować do samochodu bo oczywiście nikt nie miał kluczy by rozkręcić koła emotka

Kurcze, ja też Śląskie, a póki co cisza emotka

Japierdziele, to do mnie chyba dzwonila jako jednej z pierwszych bo zapewniała, ze nie ma problemu, moze byc kurier. Zresztą uprzedzałam, że jestem w 9 miesiącu ciąży i nie pojade 60 km do auchana z patagonu no chyba, że dostarczą do bydgoszczy. Babka mnie zapewniała, że po weekendzie tj. dziś wyśle. Jutro sie do niej odezwę.... ale cyrki  emotka

Mieszkam km od Auchan. U mnie zadzwoniła pani i zapytała, czy może mi przywieźć nazajutrz rower. Nawet nie proponowała, że mam się po niego zgłosić. Ale fakt, lokalne blachy mieli, więc wszystko zależy od województwa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6790983 Napisano: 25.06.2021 15:09:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
aniolka2310 napisał(a):

Czy wszyscy dostali dzisiaj SMS od DPD z informacją o dostarczeniu roweru z Biedronki? U mnie brakuje jednego i zastanawiam się czy nie wysłali wszystkich jednocześnie czy tez coś poszło nie tak w weryfikacji. Będę wdzięczna za odpowiedz :)

U mnie też brakuje jednego rowerka  emotka   Wyświetl w wątku >>

nikos

#6790912 Napisano: 25.06.2021 11:50:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

domika napisał(a):

Co z tym Hortexem z Auchan ? Czy dzwonią dalej w sprawie odbioru nagrody? Bo cisza i nic się nie dzieje ... emotka

U mnie też cisza, nikt nie dzwonił..

Wczoraj do Krakowa dowozili. Pewnie lada chwila do Was zadzwonią, bo z dnia na dzień się umawiają. Wyświetl w wątku >>

nikos

#6790742 Napisano: 24.06.2021 16:49:42 w Czy informują/ informowali?
A Lysol z Tesco? Dawno po terminie, choć nagród było kilka. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6790505 Napisano: 23.06.2021 16:17:14 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

Nestle dzisiaj milczy, czy już skończyli wszystkie dni? emotka

Milczy. Nie dzwonili jeszcze na nie odebrane z wczoraj.  Wyświetl w wątku >>

nikos

#6790202 Napisano: 22.06.2021 20:22:34 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja spieszę z gratulacjami, potrójnymi! Dużo zdrówka dla Was! emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#6789562 Napisano: 19.06.2021 12:37:55 w Kupię...
Kupię bilety do Suntago Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6786433 Napisano: 07.06.2021 19:23:05 w SZUKAM....
asantesana napisał(a):

nikos napisał(a):

asantesana napisał(a):

domika napisał(a):

nikos napisał(a):

Szukam osób, które niedawno wysyłały rower. Czym najtaniej wysłać zapakowany w karton?

pocztexem - wyszło mnie 15 zł (paczka do 15 kg nie przekraczajaca długości 150 cm)

Można wiedzieć w jaki sposób zamawiałaś kuriera? Przez jaką stronę?

Ostatecznie wysłałam przez furgonetke. Karton idealnie mieścił się wymiarowo w najniższej kwocie i za wysyłkę z l pobraniem zapłaciłam niecałe 28 zl. Kurier odebrał ode mnie rower emotka

Sprawdziłam, koszt pocztexu to 56 zł, ok, ale musiałabym zanieść do punktu...

Inaczej wycenia mi furgonetka i sendit. Opcji dostarczenia tego nieporęcznego klocka do punktu wogóle nie brałam pod uwagę. Karton mojego roweru miał 140 cm, stąd ta niska kwota za wysłanie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6786427 Napisano: 07.06.2021 19:04:31 w SZUKAM....
asantesana napisał(a):

domika napisał(a):

nikos napisał(a):

Szukam osób, które niedawno wysyłały rower. Czym najtaniej wysłać zapakowany w karton?

pocztexem - wyszło mnie 15 zł (paczka do 15 kg nie przekraczajaca długości 150 cm)

Można wiedzieć w jaki sposób zamawiałaś kuriera? Przez jaką stronę?

Ostatecznie wysłałam przez furgonetke. Karton idealnie mieścił się wymiarowo w najniższej kwocie i za wysyłkę z l pobraniem zapłaciłam niecałe 28 zl. Kurier odebrał ode mnie rower emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6786381 Napisano: 07.06.2021 16:37:18 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na konkurs "Ulubiona rodzinna zabawa" Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6786151 Napisano: 06.06.2021 18:42:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Mam pytanko - na moim paragonie nie widać sumy dwóch ostatnich pozycji i mam wątpliwości czy mogę go zgłosić do loterii (loteria gdzie zgłasza się cały paragon, nie zakup konkretnego produktu).
W regulaminie jest zapis, że nie może być rozmyty, niewyraźny, nieczytelny, ucięty itd.
Nie wiem czy ja za bardzo się czepiam, czy organizator też by się przyczepił, jak myślicie?

Zamazane masz powtórzenia kwoty produktów. Ja nie widzę podstaw do unieważnienia paragonu. Wszystkie pozostałe, istotne informacje z paragonu są czytelne. Wyświetl w wątku >>

nikos

#6786126 Napisano: 06.06.2021 15:33:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

czy zna ktoś kogoś, kto zna kogoś, kto wygrał auto w jakimkolwiek konkusie/loterii Fortuna PS?  emotka

Jak ma wygrać jak z konkursu na loterię i z loterii na konkurs jest w kółko to samo auto do wygrania   emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#6785691 Napisano: 03.06.2021 20:46:09 w Kupię...
Femi Stories - najchętniej torbę, która była kiedyś z konkursu Fantasi, ale chętnie też poznam oferty innych produktów tej marki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6785473 Napisano: 02.06.2021 14:54:23 w Auchan
rene napisał(a):

A trzeba pokazywać tego maila z info o wygranej?czy wystarczy dane podać!

Wszystko zależy od sklepu. W Bronowicach tylko imię, nazwisko, adres plus pokazanie dowodu osobistego, a w Bonarce od koleżanki chciała dodatkowo mail i numer telefonu.  Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

nikos

#6785291 Napisano: 01.06.2021 18:54:08 w SZUKAM....
Szukam osób, które niedawno wysyłały rower. Czym najtaniej wysłać zapakowany w karton? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6784679 Napisano: 29.05.2021 21:18:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zoonder napisał(a):

Kochani czy znaki typu "ą", "ę" są zgodne z ASCII? znalazłam w jednym z regulaminów, że zgłoszenie ma być napisane za pomocą znaków zgodnych z ASCII i nie mogę znaleźć dokładnej odpowiedzi jakie to są znaki emotka

Najprościej rzecz ujmując: piszesz tekst bez polskich (jak i francuskich, niemieckich etc.) znaków. Bez np. ó,ö, ô. Są dostępne małe, duże litery, znaki przestankowe oraz specjalne. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6784618 Napisano: 29.05.2021 10:21:48 w SZUKAM....
Sendit.pl, furgonetka.pl korzystacie z ich usług? Jakieś problemy z nimi były? Chcę wysłać dużą walizkę, ten gabaryt wg poczty jest niestandardowy, a u nich po podaniu wymiarów wchodzi w cenę standardowej... Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6784550 Napisano: 28.05.2021 18:39:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w wiosennych porządkach z profesjonalistami u TQG wystarczy na maila wysłać zdjęcie paragonu i adres plus numer telefonu? Gdzieś w regulaminie rzuciło mi się w oczy coś o oświadczeniu? W sms o wygranej nic na ten temat nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6784156 Napisano: 27.05.2021 10:39:35 w Paragony na trwające konkursy
Za Milke Intermarche oferuję paragony z Auchan. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6783627 Napisano: 25.05.2021 11:00:39 w Pomocy!!!!
lirianka jeśli będziesz kiedykolwiek mieć taki problem tylko i wyłącznie rób zwrot, jeśli będzie Ci zależeć by zagrać. Żadne wydruki bez oryginalnego paragonu nic nie dadzą. Taki wydruk jest ok w przypadku uzupełnienia wiadomości z oryginału paragonu, który posiadasz (coś nie do końca czytelne, lub niedoprecyzowana nazwa produktu). Wyświetl w wątku >>