Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agakaz2

agakaz2

#6612546 Napisano: 23.06.2019 18:55:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czy to urocze logo Lewiatan da się z hulajnogi odkleić, czy jest wymalowane? emotka
Ktoś próbował?

moja jeździ z napisami nie przeszkadza jej to Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6612540 Napisano: 23.06.2019 18:26:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
alan84 napisał(a):

wklepane dzis 60 kodow zywca i zero!!!!

dziś chyba bramki wyłączyli bo te wczorajsze godziny nic a nic Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6612421 Napisano: 23.06.2019 05:54:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pc174 napisał(a):

Tak się teraz zastanawiam... Czy jest jakiś limit wygranych na osobę w Żywcu?  emotka

tak jedna osoba może wygrać raz dziennie główna nagrodęemotka Wyświetl w wątku >>
2 pc174, mia 0

agakaz2

#6612322 Napisano: 22.06.2019 16:30:40 w Giełda Kodów ; )
mam kody kasztelan, Heineken, zniżka do empik

wymienię chętnie na paragony Skyr,kody bakuś Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6612306 Napisano: 22.06.2019 15:06:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

magie1982 napisał(a):

messi napisał(a):

Co myślicie o loterii "Masz na marzenia" w Biedronce? Niby rozdano już 268 nagród. A naliczyłem 3 wpisy w MDW na forum. Macie jakieś doświadczenia z tą agencją? Wiadomo konkurs jest dobrze rozreklamowany, ale jakieś wątpliwości mi się zrodziły. Poza tym najtańszy paragon na niego to ok. 10 zł emotka

Moja niekonkursowa mama trafiła 100 zł w zeszłym tygodniu. U mnie 0/2

ja na razie nic, ale gram tylko na znalezione paragony emotka emotka

ja kupuje małe Okocim radler  Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6612267 Napisano: 22.06.2019 11:44:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
melduję się na poniedziałkowe losowania
dziś zakupy w przyszłym tygodniu proszę o pozytywy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6612211 Napisano: 22.06.2019 06:27:43 w moje dzisiejsze wygrane :)

agakaz2

#6612152 Napisano: 21.06.2019 19:29:41 w Giełda Kodów ; )
potrzebuje jednego koda z coli ktoś ma na zbyciu?

andii dziękuję Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

agakaz2

#6612124 Napisano: 21.06.2019 17:49:13 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

A mnie wkurza, że jakiś czas temu wysłałam zapytanie na OLX w sprawie jednej rzeczy, prosiłam o konkretne wymiary i więcej zdjęć. Sprzedawca do dziś się nie odezwał...

I jeszcze wkurza mnie ból w lewym boku pod żebrami. Jak tak dalej pójdzie to wyląduję na wieczorynce...  emotka

zapytania na olx nie wiem po co są
dwa tygodnie temu pytałam o noclegi w Karpaczu do dnia dzisiejszego brak odpowiedzi a ja już wróciłam z weekendu zadowolona z innego miejsca.
chyba że wszyscy chcą by dzwonić i pytać Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

agakaz2

#6611958 Napisano: 21.06.2019 12:03:30 w Informują
SMS muzyczne lato na bp Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

agakaz2

#6611957 Napisano: 21.06.2019 12:03:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
okulary z muzyczne lato na bp A miały być bilety bu Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6611678 Napisano: 20.06.2019 16:18:28 w Wkurza mnie...
tygrysek82bu napisał(a):

Wkurza mnie, że wrzuciłam na swój profil na FB zdjęcie świadectw z paskiem i wyróżnień mojej trójki pociech, z podpisem, że jestem bardzo dumna, tak samo jak wrzucam zdjęcia wygranych nagród, zdjęcia przyrody, które wydaje mi się, że wyszły super i chciała bym się tym pochwalić,  bo w sumie po to te media funkcjonują, żeby podglądać innych i pochwalić się tym, z czego jesteśmy dumni... A  jestem bardzo dumna z mojej trójki, bo zasłużyli na to pracując cały rok, chociaż więcej czasu spędzają grając na konsoli czy komputerze, nie chodzą na żadne dodatkowe zajęcia, bo im się nie chce, nie posyłam ich na korepetycje, bo uważam, że od tego  by ich nauczyć są nauczyciele, nie karzę za przyniesienie oceny mniejszej niż 5, nie chodzę po nauczycielach z pretensjami, kiedy wpadnie jakaś słabsza ocena, w sumie, to chyba jako jedyni z mężem, głównie w klasie synów, na zebraniach nie mamy nic do powiedzenia na temat jacy to nauczyciele niedobrzy, system niedobry, podręczniki beznadziejne i w ogóle wszystko... Tak, jest dużo niepotrzebnych rzeczy, które są w programie, tak w podręcznikach nic nie ma, trzeba zazwyczaj podpytywać wujka google, ale u nas akurat dzieci z tym problemu nie mają...
I co?  Teraz czuję się jak jakaś matka psychopatka, której biedne dzieci muszą spełniać chore ambicje rodziców, tracąc dzieciństwo, tylko po to by dostać ten głupi i niepotrzebny pasek emotka  ... Bo moje dzieci nie mają ambicji, nie mają radości z tego, że zdobywają wyróżnienia i nagrody... Kiedy ktoś się pochwali wygranym przez siebie czy kogoś bliskiego samochodem, sypie się grad gratulacji, a chwaląc się wygraną nagrodą przez syna w konkursie matematycznym, wygraną gotówką będącą nagrodą wójta za najlepszą średnią w klasie i w szkole, czy paskiem na świadectwie, który tez jest jakąś w swoim rodzaju nagrodą, jestem totalnie beznadziejna matką, która powinna się spalić ze wstydu, że cieszy się z czegoś takiego... A ja własnie ogromnie cieszę się, że mam zdolne dzieciaki, które są zorganizowane i same dbają o to by odrobić lekcje i się nauczyć, tak samo jak jestem dumna z każdego ich osiągnięcia, każdej bramki strzelonej na lekcji w-f , z każdego nowego super odkrycia i zdobycia nowego poziomu w grze, każdego slima, który wyszedł idealnie itd. Z każdego mniejszego i większego sukcesu... A chwilach takich jak właśnie zakończenie roku i wielkie wyróżnienia, czy wygrane w konkursach, olimpiadach, czy zawodach jestem dumna szczególnie i okazuje im to, żeby wiedzieli, że nie jest mi to obojętne, że chcą i się starają. 
Ok, mogła bym tą swoją radość i dumę zachować dla siebie, bo kogo to obchodzi co tam u mnie słychać... Ale z drugiej strony zdjęcia widzą moi znajomi, bliżsi, dalsi i rodzina, nie cały świat, którego nie obchodzi moje istnienie i większość z nich wrzuca zdjęcia z urodzin dzieci, wyjazdów, tortu, który świetnie wyszedł, medalu zdobytego na zawodach szkolnych, występów, akademii itp... Gdybym nie chciała, żeby mi się to wszystko wyświetlało, po prostu bym ich zablokowała czy wyrzuciła ze znajomych i tyle... I tak myślę, że powinno być w drugą stronę, skoro któregoś z moich znajomych nie obchodzi co mam do pokazania czy do powiedzenia, jeśli irytują go moje posty, to  po prostu  niech odrzuci znajomość...
Prawdą jest też to, że oceny w szkole nie przesądzają o tym kim będziemy w przyszłości i jakimi będziemy ludźmi, ale dają jednak większe możliwości jeśli chodzi o dalszą edukację i karierę, z tym, że to tylko jeden z wielu czynników, który ma wpływ na naszą przyszłość. Ale czy ktoś, kto w tym momencie wrzuca zdjęcie świadectwa z paskiem na FB czy inne media społecznościowe pisze, że jego dziecko będzie najlepszym profesorem, lekarzem, prawnikiem itp. Nie, to jest tu i teraz, a w przyszłości, mam nadzieję że moje dzieci wyrosną na dobrych ludzi, bez względu na to będą robić...

olewam takie komentarze i w znajomych mam tylko prawdziwych znajomych z którymi spędzam czas a nie tylko chwalę się fotami. może nie mam wielu polubien i komentarzy Ale mam to gdzieś a wstawiam to co chce!
bo głupie komentarze wkurzaja Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6611672 Napisano: 20.06.2019 15:54:25 w moje dzisiejsze wygrane :)

agakaz2

#6611662 Napisano: 20.06.2019 14:24:41 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
gosia124 napisał(a):

[quote=W Tesco I

iszhara napisał(a):

Andzik napisał(a):

andii napisał(a):

Andzik napisał(a):

Gdzie znajdę jogurt pitny Skyr marki Piatnica?

W kaufie

U mnie w Kauflandzie nie ma pitnych, są tylko te małe.

E. Leclerc

iszhara]
Andzik napisał(a):

andii napisał(a):

Andzik napisał(a):

Gdzie znajdę jogurt pitny Skyr marki Piatnica?

W kaufie

U mnie w Kauflandzie nie ma pitnych, są tylko te małe.

E. Leclerc

Tesco u mnie i lewiatan Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6611609 Napisano: 20.06.2019 09:02:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
rabat do empik emotka  10zł Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6611599 Napisano: 20.06.2019 06:27:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
6:21 żywiec
pod rząd trzy kody
- 2 zniżki 10zł
-  karta empik 30
emotka Wyświetl w wątku >>

agakaz2

agakaz2

#6611595 Napisano: 20.06.2019 02:22:59 w Paragony na trwające konkursy
kupię paragon na loterie w selgros Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6611594 Napisano: 20.06.2019 02:09:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vanillasky-2017 napisał(a):

andii napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Te hulajnogi z Lewiatana trzeba odebrać w ciągu 3 dni roboczych czy po 3 dniach. W smsie mam że w ciągu 3 dni trzeba odebrać i nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Kto już odbierał z poprzednich tygodni?

ja odebrałam od razu

Jakiej jakości są te hulajnogi?   emotka

Wg mnie są solidne i fajne. Mają hamulce tarczowe i są dość duże. Fajnie wykonane.

i może na niej jeździć osoba do 100kg Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

agakaz2

#6611530 Napisano: 19.06.2019 17:52:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Te hulajnogi z Lewiatana trzeba odebrać w ciągu 3 dni roboczych czy po 3 dniach. W smsie mam że w ciągu 3 dni trzeba odebrać i nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Kto już odbierał z poprzednich tygodni?

ja odebrałam od razu Wyświetl w wątku >>