Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agakaz2
Postów 8209
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gram by spełniać marzenia.
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zachowanie oryginału dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego w postaci paragonu fiskalnego, świadczącego o dokonaniu zakupu Produktu Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
napiszę tu jak wyglądała informacja i rozmowa z eska.
1.11 znalazłam konkurs w bazie. zobaczyłam jakie zdjęcia wygrały i stwierdziłam że też zgłoszę swoje. żeby zobaczyć co do wygrania
weszłam w regulamin który trochę był nie zrozumiały i przestraszylam się jakiegoś pytania dodatkowego (bo o co mogą mnie zapytać)Ale co tam zdjęcie wybrane jakiś opis (kiepski bo nie umiem pisać) wysłane.
w piątek około godziny 14 telefon z tego numeru 22 516..61. miły pan informuje że moje zdjęcie bierze udział w walce o poczet królów polskich. potwierdził imię nazwisko adres i powiedział że jeżeli komisja - czego mi życzy - wybierze moje zdjęcie to będą dzwonić w poniedziałek i by mieć telefon przy sobie bo dzwonią tylko raz.
jak nie w poniedziałek to może wtorek,środa. ok myślę sobie. weekend minął, poniedziałek też zapomniałam.
we wtorek po godzinie 17 telefon z tego numeru 71 3399...myślę sobie stacjonarny z Wrocławia ciekawe kto. a gościu informuje mnie że zostałam wybrana do nagrody czy będę pod telefonem bo za 6 minut zadzwonią.
ok myślę sobie i czekam. po 5 minutach znów telefon i informuje mnie prowadzący że za 1,5 minuty wchodzimy na antenę, ale w kwestii formalnej wygranej skontaktuje się ze mną w ciągu tygodnia (telefonicznie lub mail)gościu który dzwonił jako pierwszy ok mówię i czekamy. poprosiłam dzieci by włączyły radio i mnie nagrały.aha pan spytal co jest na zdjęciu i poprosił bym nie mówiła o rynku wrocławskim (wszyscy o tym mówią) tylko opowiedziała o jakimś innym miejscu. mówię że mogę o parku A on tylko nie o staromiejskim,mówię że nie, opowiem o parku którym mało kto zna.
no ok wchodzimy na wizję 3 osoby ze mną rozmawiają,przekrzykuja,żartuja,śmieją. pytali o atrakcje w tym parku i takie tam inne. luźna rozmowa.
potem poinformowali że kasa jest moja i jeszcze dorzuca koszulkę. i tyle.dziękuję za uwagę Wyświetl w wątku >>
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
debiut na antenie radia eska i poczet królów na polskich banknotach
z tego konkursu https://polskajestnajfajniejsza.eska.pl
i Winiary dwa razy szok
kumulacja Wyświetl w wątku >>
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
3kody jeden paragon
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Edit chyba że to ten nowy od 5,11 Wyświetl w wątku >>
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
kupię dwa paragony na ten konkurs taniej
u mnie nie mogę dostać tej wędliny Wyświetl w wątku >>
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
spotkam się z przyjaciółką miłe spędzimy czas. tak rzadko mamy możliwość widzenia. dobrze że są portale społecznościowe i telefony. jednak radość ze spotkania na żywo
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
,dawno się tak nie śmiałam. tańczyć się pewnie nie nauczymy ,ale czas spędzony razem bezcenny
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
agakaz2
Postów 8209
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7