Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agakaz2

agakaz2

#6519696 Napisano: 17.08.2018 08:14:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
było parę wpisów o wygranym Bonie do Lidla, mam pytanie czy te osoby otrzymały już bon? oryginał paragonu trzeba odesłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519695 Napisano: 17.08.2018 08:13:32 w Pomocy!!!!
czemuszka napisał(a):

Konkurs "Lato Pepsi" w Shell - jak rozumiem, w haśle reklamowym ma się pojawić każde ze słów? Zarówno Pepsi, jak i Lipton - bo to mi najmniej ze sobą gra? 

nam nie pasuje A oni chcą fajne hasło Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519694 Napisano: 17.08.2018 08:12:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
melduję się i ja  Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519693 Napisano: 17.08.2018 08:11:34 w Wygraj mi / Wygram za...
sydariameki napisał(a):

Może znajdzie się miła osoba i podpowie jak wygrać Danio? emotka

też bym chciała wiedzieć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519682 Napisano: 17.08.2018 06:44:34 w SZUKAM....
andii napisał(a):

Z czego może być taka czarna zawleczka?
 kod jest wewnątrz emotka

może być Heineken lub desperado Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519581 Napisano: 16.08.2018 18:07:59 w Wkurza mnie...
wkurza mnie dziwi dla kogo są kredyty w bankach! mąż i ja oboje pracujemy umowy o pracę czas nieokreślony, jeden kredyt hipoteczny,konto w banku od ponad 15 lat pensja wpływa na ich konto A Pani informuje brak zdolności przy chęci wzięcia kredytu o kwocie 1000zł 
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519534 Napisano: 16.08.2018 15:42:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

paula9891 napisał(a):

andzi18 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

no ok ale z tego co kojarzę nie szukamy paragonów na konkurs zakończony dobrze myślę?

To jakaś niepisana zasada? Pytam się serio, nigdy nie sprzedawałem, ani nie kupowałem paragonów, itp.

Kiedys mozna bylo kupowac, ale wiecznie byla afera, ze to niesprawiedliwe itd.
Dlatego obecnie to zasada tego forum emotka

ja tylko nadmienię, że kupowanie paragonów na trwające konkursy też jest - według mnie - niesprawiedliwe. i nadal twierdzę, że albo pozwalamy na handel albo go zakazujemy w ogóle. tak być powinno. 

to w końcu można czy nie bo ja już nie wiememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519490 Napisano: 16.08.2018 13:39:37 w Wkurza mnie...
to chyba te falochromy takie zdradliwe że jest tam tak głęboko. straszne to jest ,czasami wkurza ta niewiedza Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6519445 Napisano: 16.08.2018 12:01:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andzi18 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

no ok ale z tego co kojarzę nie szukamy paragonów na konkurs zakończony dobrze myślę?

To jakaś niepisana zasada? Pytam się serio, nigdy nie sprzedawałem, ani nie kupowałem paragonów, itp.

info z regulaminu 
cytuje 
PARAGONY TYLKO NA TRWAJĄCE KONKURSY!! 

JEŚLI KTOŚ BĘDZIE OFEROWAŁ, ALBO SZUKAŁ PARAGONU PO OGŁOSZENIU WYNIKÓW, TO DOSTANIE PUNKTY KARNE, A W EFEKCIE BANA!!! Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6519435 Napisano: 16.08.2018 11:42:29 w SZUKAM....
szukam osób które z Wrocławia jadę na mecz Polska Portugalia do Chorzowa. chodzi mi o wspólny dojazd  Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519402 Napisano: 16.08.2018 10:30:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andzi18 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

co wy z tymi paragonami na red bull c4 konkurs zakończony A w każdym wątku ktoś szuka paragonu

1) Przy rejestracji zgłoszenie paragon nie był wymagany.
2) W przypadku wygranej należy przedstawić wszystkie paragony na każde zgłoszenie (a przynajmniej tak wynika z regulaminu). Wygrałeś rower, a wysłałeś 10 zgłoszeń? To teraz prześlij 10 paragonów emotka
3) Konkurs był podzielony na trzy etapy, biorąc udział np. w trzecim etapie, należy dokonać zakupu podczas jego trwania.

no ok ale z tego co kojarzę nie szukamy paragonów na konkurs zakończony dobrze myślę? Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

agakaz2

#6519372 Napisano: 16.08.2018 08:10:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
co wy z tymi paragonami na red bull c4 konkurs zakończony A w każdym wątku ktoś szuka paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519369 Napisano: 16.08.2018 08:06:37 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

Jak mnie ciężko wpienia to, co się dzieje ostatnio nad polskim morzem... Ewakuacja setek ludzi, bo nagle znaleziono niewypały z... czasów II wojny światowej emotka , standard - mnóstwo utonięć i brak rozwagi oraz zdrowego rozsądku podczas kąpieli, teraz znowu te dzieci z Darłówka oraz ich matka, opiekująca się jeszcze czwartym, dwuletnim... Masakra i koszmar po prostu...  emotka emotka

właśnie czytam że dwójki nie odnaleziono A 14 letni niestety umarł. współczuję tej kobiecie . wkurzaja takie informacje gdy człowiek jest bezsilny

Czytałam gdzieś,że ta matka poszła z najmłodszym dzieckiem do toalety.W tym czasie powinna nakazać pozostałym dzieciom, aby nie wchodziły do wody.Mam 8 letniego siostrzeńca i gdy on przebywa w morzu/jeziorze, zawsze ktoś dorosły z rodziny wchodzi z nim do wody, by w razie gdyby się zachłysnął czy topił, natychmiast zareagować.Ale to trzeba mieć oczy dookoła głowy, czasem nie upilnujesz.Bardzo współczuję tej pani.

a ja jakoś nie współczuję. najłatwiej zrobić sobie liczną gromadkę dzieci, nie mając możliwości, by zapewnić im opiekę. to raz. nie wspominam już o tym, że to nie były jakieś małe dzieciątka, tylko osoby w takim wieku, w którym tylko niedouczony ktoś wbiega do wody, gdy są bardzo złe warunki. przeraża mnie więc i wkurza fakt, że dzieci mają ludzie, którzy nie tylko nie potrafią ich otoczyć opieką, ale nawet nie potrafią przekazać im podstawowych zasad bezpieczeństwa. mówię to jako osoba uwielbiająca pływać od dziecka (w morzu kąpałam się mając dużo mniej niż 14 lat), ale osoba, którą rodzice nauczyli, kiedy się wchodzi w morze, a kiedy nie. a poza tym mieli mnie na widoku (och, może dlatego, że nie mieli jeszcze całej chmary rodzeństwa, bo patrzą na życie realnie i odpowiedzialnie). 

bo, gdy masz jedno dziecko, a nie czworo, czy pięcioro, wcale nie musisz mieć oczu dookoła głowy. zwłaszcza, gdy to jedno mądrze wychowujesz. 

ile osób tyle teorii na ten temat. ja nie oceniam tej matki czemu ma tyle dzieci. współczuję jej jako matka matce i nie chciałabym znaleźć się na jej miejscu Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6519365 Napisano: 16.08.2018 07:18:00 w Giełda Kodów ; )
kod chitos na Lech wymienię

nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519364 Napisano: 16.08.2018 07:16:50 w Dziś cieszę się z.....
taalvikki napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Wczoraj wyjechała od nas kuzynka mojego męża. Ale wbrew temu co wcześniej pisałam na temat jej niezaradności życiowej, to wcale nie jest powód radości. Jest nim natomiast to, że pod olbrzymim wpływem mojego męża i trochę polskiej mentalności (tak, tak, harujemy jak mrówki i wcale nie jesteśmy takim beznadziejnym narodem, jak często się przedstawiamy - a przynajmniej są narody z mentalnością dużo trudniejszą niż nasza) dziewczę się ogarnęło! Nauczyła się gotować ryż i makaron (!), a na koniec nawet zrobiła nawet sałatkę. Zaczęła wychodzić z inicjatywą np. taką, że ja rano wstawię pranie, a ona wywiesi je w czasie mojej nieobecności (wow!). W dodatku moje 21 miesięczne dziecko umie liczyć do 5 (co prawda w języku mojego męża a nie po polsku emotka , ale zawsze). Dodatkowo stwierdziła, że u niej w kraju nawet jeśli skończyłaby ten swój uniwerek ze złotym medalem, to nic ją dobrego nie spotka, więc pojechała do domu z nastawieniem, że w pół roku ma ogarnąć polski i zrobić prawo jazdy i jeśli mój mąż się zgodzi, to chciałaby znaleźć pracę i u nas zamieszkać póki nie będzie ją stać na wynajem pokoju. Mój mąż trochę jej prał mózg każdego dnia, ale jak widać poskutkowało.

nie znam tematu, ale, litości, czy naprawdę trzeba tak jednoznacznie obgadywać i oceniać ludzi na forum konkursowym? czy to nie jest trochę słabe? 

ps. harowanie jak mrówki za małą kasę nie jest, dla mnie, żadnym powodem do dumy ani nie jest żadną zaradnościa. a umiejętność robienia sałatek jeszcze nie jest u nas obowiązkowa. 

oj tam gdzieś trzeba się wygadać, ktoś gdzieś pisał że obcej osobie najlepiej.
cieszy mnie że w końcu ogarnęłam pakowanie jeszcze dwa dni i wyjazd Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519307 Napisano: 15.08.2018 17:32:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

cb656 napisał(a):

karmelowakrowka napisał(a):

Hej! Mam pytanie odnośnie konkursu Zottoaktywni z Biedronki.
Po jakim czasie w galerii pojawiło się Wasze zdjęcie?
Dodawałam rano i do tej pory nie dostałam maila z potwierdzeniem. W galerii mojego zdjęcia też nie ma.

Ale dziś jest dzień wolny od pracy. Liczysz na to, że agencja pracuje?

Brandcomm pracuje,może nie jest jedyny. emotka

nie dla wszystkich jest tm wolny dzień.
Edwin pracuje np Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6519287 Napisano: 15.08.2018 15:19:40 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

co mnie wkurza tłumaczenie na pw czemu łapka w dół , a czemu nie w górę. żenada

emotka Ja kiedyś przemogłam się i zapytałam na pw o powód postawienia łapki w dół (czego zazwyczaj nie robię), bo pisałam tu na forum o konkursie i zwyczajnie wystraszyłam się, że to jakiś podejrzany konk, a ja link do niego zamieściłam... emotka I dobrze zrobiłam, bo już miałam zamiar link usuwać, a dziewczyna, która łapkę mi postawiła, o niczym pojęcia nie miała, ponieważ - jak mi odpisała - to jej mały synek podczas zabawy niechcący antylajka dał.  emotka

no ok ale ja do każdej łapki w dół mam zapytanie na pw, jakoś do łapki w górę nie. i z czasem może to irytować szczególnie dziś, bo ogólnie mam zły dzień i wszystko mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

agakaz2

#6519265 Napisano: 15.08.2018 12:37:55 w Wkurza mnie...
co mnie wkurza tłumaczenie na pw czemu łapka w dół , a czemu nie w górę. żenada Wyświetl w wątku >>
0 1 bonitta

agakaz2

#6519231 Napisano: 15.08.2018 10:35:23 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Jak mnie ciężko wpienia to, co się dzieje ostatnio nad polskim morzem... Ewakuacja setek ludzi, bo nagle znaleziono niewypały z... czasów II wojny światowej emotka , standard - mnóstwo utonięć i brak rozwagi oraz zdrowego rozsądku podczas kąpieli, teraz znowu te dzieci z Darłówka oraz ich matka, opiekująca się jeszcze czwartym, dwuletnim... Masakra i koszmar po prostu...  emotka emotka

właśnie czytam że dwójki nie odnaleziono A 14 letni niestety umarł. współczuję tej kobiecie . wkurzaja takie informacje gdy człowiek jest bezsilny Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

agakaz2

#6519073 Napisano: 14.08.2018 15:58:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
na otarcie łez wygrane piwo pod kapslem Wyświetl w wątku >>