Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agakaz2

agakaz2

#6502133 Napisano: 25.06.2018 15:15:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

basku napisał(a):

czy ktos moze mi napisac jak oznakowane jest opakowanie cheetos na konkurs, w ktorym do wygrania sa reczniki, lazy bag koszulki itp (NIE naklejki)?
i gdzie ten kod dokladnie sie znajduje?

Jest banderola( taki pasek przez opakowanie) z informacją o konkursie.

Pasek z informacją. W biedronce są po 2.19 kod J/W Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6502129 Napisano: 25.06.2018 15:13:40 w Dziś cieszę się z.....
Że tyle rowerów na forum Wow Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

agakaz2

#6501837 Napisano: 24.06.2018 22:41:30 w Sport
Przecież to gwiazdy reklamy nie piłkarze Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501633 Napisano: 24.06.2018 07:04:17 w Paragony na trwające konkursy
Ktoś chętny na paragon Coca cola z biedronki Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501631 Napisano: 24.06.2018 06:24:22 w Giełda Kodów ; )
agakaz2 napisał(a):

Kody Coca cola mam trzy. Wymienię na Heinekeny

Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501630 Napisano: 24.06.2018 06:22:23 w Zabawa ostatnia litera

agakaz2

#6501629 Napisano: 24.06.2018 06:21:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zgłaszam obecność nagrody zapraszam Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501628 Napisano: 24.06.2018 06:20:34 w Sport
Dziś znów nerwy przed meczem Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6501627 Napisano: 24.06.2018 06:17:06 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Na moich nie ma PESELu

Jeśli jeszcze nie zrozumiałaś, to napiszę wprost: TO MOWA O WPISACH INNYCH OSÓB. emotka

na świadectwie ucznia należy wpisać numer PESEL. Wzory druków znajdują się w załączniku nr 2 do rozporządzenia MEN z 28 maja 2010 r. w sprawie  świadectw, dyplomów państwowych i innych druków szkolnych. Załącznik ten zawiera wykaz wzorów świadectw, dyplomów, suplementów, zaświadczeń i innych druków szkolnych.

Nie nie zrozumiałam bo u mnie go nie ma i tyle w temacie  Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501587 Napisano: 23.06.2018 21:55:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

superloser napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ja jeszcze chętnie wrócę do sprawy tego dziecka, co to nie wiedziało, co zakłada, ale założyło. otóż, to nie jest tak, że "dziecko to tylko dziecko" i dzięki temu może robić, co mu się zachce. bo takie podejście pozwalałoby na wszystko - nie tylko założenie profilu komuś innemu, ale też na wrzucenie tam różnych rzeczy, o wbijaniu widelców w gołębie nie wspominając. w taki sposób można więc tłumaczyć albo totalnego noworodka albo dziecko nie do końca umysłowo sprawne (bo zapewniam, że 12 latek czytać powinien potrafić i to ze zrozumieniem, a jeżeli nie potrafi, to, na boga, co to mówi o nim i jego rodzicach? emotka  )

i jednak właśnie rodzicom bym się przyjrzała, bo to nie jest tak, że jest jakaś "moda" i każde dziecko za nią pędzi. też dzieckiem byłam i pamiętam, że raczej miałam śmiech z panien, które biegły za jakąkolwiek "modą". tak, miałam wtedy 12 lat i nie biegłam z nurtem ani rzeki (bo znałam coś takiego, jak prognozy pogody i warunki bezpieczeństwa), ani z nurtem rówieśniczym (bo rodzice uzmysłowili mi, że jednak jestem indywidualną jednostką, która nie musi robić tego, co wszyscy, tak samo się ubierać i tak samo zachowywać). dziękuję za uwagę, wy tylko człowieki. emotka

Nie zgadzam się z Twym zdaniem. Oczekujesz, by dziecko w wieku 12 lat podejmowało SŁUSZNE I UCZCIWE decyzje?
To dlaczego DOROŚLI nie mogą być przykładem cnoty? Zobacz Galerie Puma. Regulamin mówi " 1 uczestnik = 1 nagroda". 

A 2 osoby mają 5 pseudonimów i już 4 nagrody. Brak im świadomości? Czy z premedytacją okradają z nagród tych co grają uczciwie? 
Przykład dla dzieci godny naśladowania?  emotka

wy tak o błędach dzieci, a rodzice na fb zamieszczają zdjęcia świadectw dzieci z wszystkimi ich danymi  emotka  podanymi jak na tacy...

Jakie dane imię nazwisko i data urodzenia

jaka szkoła, data urodzenia, pesel - całe pierwsze strony

Na moich nie ma PESELu Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501437 Napisano: 23.06.2018 07:32:22 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

superloser napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ja jeszcze chętnie wrócę do sprawy tego dziecka, co to nie wiedziało, co zakłada, ale założyło. otóż, to nie jest tak, że "dziecko to tylko dziecko" i dzięki temu może robić, co mu się zachce. bo takie podejście pozwalałoby na wszystko - nie tylko założenie profilu komuś innemu, ale też na wrzucenie tam różnych rzeczy, o wbijaniu widelców w gołębie nie wspominając. w taki sposób można więc tłumaczyć albo totalnego noworodka albo dziecko nie do końca umysłowo sprawne (bo zapewniam, że 12 latek czytać powinien potrafić i to ze zrozumieniem, a jeżeli nie potrafi, to, na boga, co to mówi o nim i jego rodzicach? emotka  )

i jednak właśnie rodzicom bym się przyjrzała, bo to nie jest tak, że jest jakaś "moda" i każde dziecko za nią pędzi. też dzieckiem byłam i pamiętam, że raczej miałam śmiech z panien, które biegły za jakąkolwiek "modą". tak, miałam wtedy 12 lat i nie biegłam z nurtem ani rzeki (bo znałam coś takiego, jak prognozy pogody i warunki bezpieczeństwa), ani z nurtem rówieśniczym (bo rodzice uzmysłowili mi, że jednak jestem indywidualną jednostką, która nie musi robić tego, co wszyscy, tak samo się ubierać i tak samo zachowywać). dziękuję za uwagę, wy tylko człowieki. emotka

Nie zgadzam się z Twym zdaniem. Oczekujesz, by dziecko w wieku 12 lat podejmowało SŁUSZNE I UCZCIWE decyzje?
To dlaczego DOROŚLI nie mogą być przykładem cnoty? Zobacz Galerie Puma. Regulamin mówi " 1 uczestnik = 1 nagroda". 

A 2 osoby mają 5 pseudonimów i już 4 nagrody. Brak im świadomości? Czy z premedytacją okradają z nagród tych co grają uczciwie? 
Przykład dla dzieci godny naśladowania?  emotka

wy tak o błędach dzieci, a rodzice na fb zamieszczają zdjęcia świadectw dzieci z wszystkimi ich danymi  emotka  podanymi jak na tacy...

Jakie dane imię nazwisko i data urodzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501434 Napisano: 23.06.2018 07:14:53 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Nie mogę otworzyć skrzynki mailowej: emotka W związku z trwającymi pracami administracyjnymi, Twoja skrzynka jest obecnie niedostępna. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i zapraszamy ponownie później.

Mnie wkurzyła moja skrzynka na interia.
Napisało błędne hasło - jak błędne jak nie zmieniłam wr. Co się okazało musiałam na komp zalogować i potwierdzić zgody rodo bo na komórce widać nie było  Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501370 Napisano: 22.06.2018 21:18:48 w Giełda Kodów ; )
Kody Coca cola mam trzy. Wymienię na Heinekeny Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501369 Napisano: 22.06.2018 21:17:06 w Dziś cieszę się z.....
Z krótkiego urlopu i wypadu nad morze  Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

agakaz2

#6501358 Napisano: 22.06.2018 20:24:20 w Lay's
danaaa napisał(a):

jokanagakaz2 
Bardzo dziekuję za informacje

Zdjęcie wykonane w pociągu nie umiem obrócić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501349 Napisano: 22.06.2018 20:09:09 w Lay's
jokan napisał(a):

danaaa napisał(a):

Czy te Cheetosy z kodami na nowy konkurs sa jakoś specjalnie oznakowane?  Czy mają banderolę z informacją o konkursie?

sama sie o to pytalam kogos, maja banderolę,

Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501249 Napisano: 22.06.2018 16:48:58 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

anula18 napisał(a):

Niech się pospieszą z tym informowaniem z Brico, bo nie da się czytać tego forum, kazdy wątek tym zas#any i to za każdym razem z tą akcją, rzygać się chce, nie wspominając o tych teoriach spiskowych do kogo teraz dzwonią, zróbcie sobie wątek Bricomarche i nie poruszajcie proszę tego tematu gdzie się da!

Święte słowa emotka  
watek ińtermarche jest chyba dla niektórych zablokowany więc gdzie indziej piszą.... 

Mam takie same odczucia i też mnie to wkurza Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501233 Napisano: 22.06.2018 16:28:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gramtatatam napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Pytanie do osób które wygrały piłkę w Coca cola z biedronki. Po wysłaniu paragonów i oświadczenia dotarliście zwrotki że wszystko ok?

Tak, dostałam wiadomość o pozytywnej weryfikacji następnego dnia po przesłaniu skanów.

Wysłałam od męża i od siebie nie miałam zwrotek teraz mama mówi że dostała potwierdzenie Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501220 Napisano: 22.06.2018 16:07:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do osób które wygrały piłkę w Coca cola z biedronki. Po wysłaniu paragonów i oświadczenia dotarliście zwrotki że wszystko ok? Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6501209 Napisano: 22.06.2018 15:49:48 w Czy informują/ informowali?
LejziDejzi napisał(a):

mia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Rowery z Gosh to już chyba trzeba wykreślić z listy? Organizator chyba ich nie zamierza rozdać emotka

Napisali, że maile będą w tym tygodniu. Ale tydzień mija i cisza. 

Może trzeba ich dźgnąć na FB? emotka Jeśli tam mają jakąś stronę...
Jak odpiszą, że laureaci poinformowani, to przynajmniej padnę ze śmiechu - a przyda mi  się dziś poprawa humoru. emotka

Mają- Gosh Copenhagen Polska. 

Mam wrażenie że Ci z Fb to z innego świata są emotka   emotka  Mnie odpisali że czas na powiadomienie mają do 14 DNI OD ZAKOŃCZENIA KONKURSU... to według mnie ten czas minął emotka  Prosiłam o jasną odpowiedz czy wyniki były czy nie to dostałam to :
Według regulaminu konkursu, osoba, która wygrała zostanie poinformowana o tym mailowo, 14 dni od zakończenia konkursu.

I weź tu nie trać wiary w ludzi emotka

Ale na face dostałam identyczną odpowiedź od Lidla tzn osoby które wygrały dostały informacje na maila. Dziwne by tu na forum na 100 bonów nikt nie wygrał Wyświetl w wątku >>
0 0